Jéééé, je to v češtině, díky Tazi a aji tam mám v jména teho bumbelu vyžratého, super!!!
Pomaličku sa začínám orientovat. Snaď to tak hrozné nebude. Ať už to dopadne jak chce, důležité je, aby lidi a myšlenka zostali. Pokud obé bude stát za kočku, nepomože temu ani změna čehokoliv.
Tak tu má ček pocit, že sa tu neco děje, že sa nekdo (TAZ) snaží. Enem dúfám, že to nebude nejaká nepředložená, zbrklá akca.
Krakénku, bez tého bumbelu by byla temná jak čůrání bez prdu.
to ALL:
teď se mění jen vnější forma temné, na to jsou tu odborníci, věřím, že bude dobrá.
co považuju za mnohem důležitější: přeju si aby temná nebyla jen slátanina neustále se opakujících triviálních začátečníckých dotazů, zodpovězených již 10x, 100x, 1000x, aby i pro nově příchozí byla přehledným zdrojem informací od lidí, kteří znají, vědí a umějí, a ve složitostech nabídnou vodítko, tak jak pro mě byla před třemi lety, kdy jsem nakukoval, i před dvěma lety, kdy jsem sem vlezl, aby byla startovací lajnou pro to další, co teprve smysl má - tj. osobní poznání zdejších virtuálních identit, důvěryhodných a pochybných, setkávání, impuls pro vlastní tvorbu.
Vím, že ti "borci", od nichž jsem čerpal a postupně zdejší exhibice již vzdali, žijí, tvoří, jen z důvodu zdejší "společenské krize" nemají možná motivaci se vracet, a to je mi líto.
Jestli bude mít temná nadále takový odpich jako před pár lety nebo ne, jestli se někdo z těch "stojících opodál" vrátí alespoň občas, když bude cítit, že je ho tu potřeba, záleží na všech, kdož zůstali.