ÓÓÓ co to vidím, kde je naše krásné logo?
Kde je ta poslední vzpomínka, ten zbytek krásných času temné, to fluidum dobra kerévá tu smrdělo vůkol, to světlo svitící na naše tápajúcé myšléní?
KDE JE, PROČ?
Já nevím jak ostatní, ale za mne si mysím, že tu elespoň to logo mělo zostat stejné. Já vím, je to enem cípovina, ale ta cípovina je symbolem. Symbolem lidí, keřívá tu byli a už tu s nama nejsú, symbolem pospolitosti a základním kamenem výstavby tehoto webu.
A včíííl je v řiti .
Řekněte mi kerývá otlemek totok vymyslel? Já ho rozthnu jak hada, enem co ho zhlédnu .
Je to jen obrázek protože jako logo se používá ta kresbička od jendy1250 pokud se nepletu.
Tazi, ogaro neščastná, včéra sem seděl v kadibudce co mám na hnojem a zkúšal sem jak funguje temná na mojí chytré krabičce mobilní. Hned při najetí se mi vše zobrazilo, kromě obrázku s nápisem www.temnakomora.cz a teho zvětšováka.
Místo teho byl čtvereček s nápisem "LOGO".
Proto sem použil teho termínu, abysme sa pochopili. Ty asi moc nevzpomínáš na ty časy, kdy se tento "obrázek" objevil na temné, já ano a vím co to doprovázelo. Proto sem chtěl aby tu zůstalo alepoň toto torzo teho začátka.
Fantastický Jeníkův "číňánek", kterého s pýchou nosím na klopě, vznikl mnohem později, při potřebě tisku motivu na nové trička a poté byl obecně přijatý jako takové LOGO, odznak, znak temné.
Čili tvá odpověď nebyla odpovědí, ale jen dohadem nad tým eslivá je to obrázek nebo logo.