Kalendář
Publikováno 28 únor 2012 - 22:17:46
Díky
Publikováno 29 únor 2012 - 08:17:10
Schvalne jsem tam dal vystavu ktera se kryje s tim co uz tam ted je aby bylo videt jak to vypada...
Publikováno 29 únor 2012 - 08:25:04
Publikováno 29 únor 2012 - 08:46:36
Publikováno 29 únor 2012 - 09:07:50
Publikováno 29 únor 2012 - 09:55:17
Publikováno 29 únor 2012 - 09:55:34
V kazdem pripade je to tak jak se dalo cekat pomerne neprehledne. Ale nejak nevim co udelat pro zprehledneni:-(
Publikováno 29 únor 2012 - 10:13:48
Publikováno 11 duben 2012 - 14:33:15
Zkouším kalendář, překlad přijde časem. Kdo je schopen porozumět tomu stávajícímu tak prosím o testování a přidávání akcí.
Díky
Zkusil jsem přidat akci na 25.4. (zkoušel jsem to dvakrát), výstavu Jana Reicha, ale nic se v kalendáři neobjevilo. Co dělám špatně?
Publikováno 11 duben 2012 - 14:40:44
Publikováno 15 duben 2015 - 13:17:36
Přátelé, možná mě s tím pošlete k čertu, ale když už zde máme kalendář, proč do něj nepřidáváte plánované akce jako např. kursy, srazy, burzy atp.?
Snad by to bylo nejen pro nově příchozí přínosné. A také kvůli historii - dá se tam pak dohledat co se kdy dělo.
Publikováno 15 duben 2015 - 13:33:36
Od toho jsou plánované srazy min, dvakrát do roka. Tam by jste nováčci měli chodit!!!! Jinak pokud bude někdo chtít kurz a bude vás dost, tak máme možnost komory, ubytování i stravování na více chatách a ubytovnách.
Publikováno 15 duben 2015 - 14:20:50
To jsi Romane na ten dotaz tak nějak neodpověděl ... teda pokud tím neposíláš Sala tak nějak k tomu čertu
Jinak já tam kdysi pokusmo pár dat vložil. Myslel jsem tam dát nějaká, pro fotografii historicky zajímavá data. Ale když se tam toho má dát víc, to vkládání je docela pracné. Ale kdyby o to byl zájem, tak by se dalo.
A navíc - ono by to chtělo, aby tam byla nějaká vazba na úvodní stranu webu. To když se v kalendáři v daný den něco uděje, tak aby se tam zobrazilo nějaké avízo, odkaz na Kalendář. Jináč asi do téhle složky běžně zavítá málokdo.
Publikováno 15 duben 2015 - 15:29:09
Podívám se co by se stím kalendářem dalo dělat.
To jsi Romane na ten dotaz tak nějak neodpověděl ... teda pokud tím neposíláš Sala tak nějak k tomu čertu
Jinak já tam kdysi pokusmo pár dat vložil. Myslel jsem tam dát nějaká, pro fotografii historicky zajímavá data. Ale když se tam toho má dát víc, to vkládání je docela pracné. Ale kdyby o to byl zájem, tak by se dalo.
A navíc - ono by to chtělo, aby tam byla nějaká vazba na úvodní stranu webu. To když se v kalendáři v daný den něco uděje, tak aby se tam zobrazilo nějaké avízo, odkaz na Kalendář. Jináč asi do téhle složky běžně zavítá málokdo.
Publikováno 15 duben 2015 - 15:47:01
Historicky zajímavá data v kalendáři jsou fajn a za to ti patří dík.
A ano, bylo by také fajn, kdyby nějaký malý kalendář či seznam X nadcházejících událostí byl i na úvodní straně. Jde o to, že takhle člověk nemá přehled, co se kde děje. V kalendáři by to bylo přehledně zaznamenané.
Vkládání podle mě není až tak těžké. Případně by se ho mohli zhostit moderátoři či admini
Publikováno 25 duben 2015 - 21:53:52
Zkusim tam treba zitra nahazet nadchazejici akce, o nichz vim. Plus bychom tam mohli davat i chystane vystavy, alespon ty nejvyznamnejsi.
Obecne by se o tohle ale meli starat organizatori tech akci, nebo mate jiny nazor?
Publikováno 27 duben 2015 - 07:58:34
Zkouším to dát do Kalendáře akcí, ale je v tom asi nějaký háček, nejde mi to.
A nevidím ani, že by tam někdo "naházel" něco jiného ...
Tazi, jak to tedy je Jak tam něco vložit
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních