Kolegové,
dovoluji si vás pozvat na vernisáž výstavy hand made fotografických kontaktů z velkoformátových negativů, spojenou se křtem a autogramiádou mé publikace
7x10" / Klasická fotografie v digitálním věku
12. 12. 2012 v 17 hodin
v Galerii 7 - Literární kavárně Academia na ulici Zámecká 2 v Ostravě.
Výstavu zahájí kurátor galerie Ing. Dalibor Bednář.
Miloš Polášek
P. S.
Kolegové, kteří se vernisáže nezúčastní, mají možnost zadáním kódu S2ZN45X získat uvedenou publikaci v e-shopu Vydavatelství En Face s 20% subskripční slevou.
http://eshop.enface....-milos-polasek/
w_plak_acad500.jpg 121,59K
23 Počet stažení
4 odpovědí na toto téma
Publikováno 4 prosinec 2012 - 13:38:41
Publikováno 4 prosinec 2012 - 14:33:16
Škoda, že to mám tak z ruky.
Vaše kniha se mi moc líbí. Přečetl jsem ji jak detektivku.
Vaše kniha se mi moc líbí. Přečetl jsem ji jak detektivku.
Publikováno 5 prosinec 2012 - 15:09:38
Dá sa poslať kniha aj na slovensko?
Publikováno 8 prosinec 2012 - 18:41:16
Zajisté, jde to poslat bez problémů i se slevou - pouze na poštovné nutno přidat 77 Kč (poštovné je 95 Kč místo 18) - FIO banka má pobočky i na Slovensku.
Publikováno 8 prosinec 2012 - 20:19:53
Knihu jsem si zakoupil u FotoŠkoda a musím říci, že je to v jistém smyslu následovník Kulhánka. Doporučuji si knihu pořídit. Autor je zkušený temnokomorník a ví o čem píše. Určitě by bylo potěšující moci knihu představit v Analogu.
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:kontakty, velký formát, emulze, originály
Temná komora →
Negativní proces →
Fotografická emulze FomaZaloženo od Amtrak , 29-prosinec 2023 Foma, fotografická emulze, emulze |
|
|
||
Temná komora →
Negativní proces →
Roztavení fotografické emulze fomaZaloženo od Fjavoj , 3-duben 2020 sklo, sklenená deska, emulze foma a 1 více... |
|
|
||
Temná komora →
Vybavení →
Objektiv na magnitarusZaloženo od AdamD , 28-duben 2019 Magnitarus, emulze a 1 více... |
|
|
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních