Ogaři, právě sem sa vrátil z hradu!!!
Teda z Rajnochovic. Mluvil sem tam s panem majitelem. Vysvětlil sem mu o co ide a ten si dobře vzpomínal na naší poslední akci u něho v podniku

K věci:
Hotel je zabukovaný na tři dny tedy 25, 26, 27, kdo bude chtít (a majiel by to uvítal) může zůstat také v pondělí, kdy je státní svátek (dík za upozornění) tedy 28.10.2013.
Cenu ubytování sem uhandloval na 250 Kč/noc v hotelu (minule byla cena 240), v přílehlé ubytovně typu Okal je cena stanovena na 150 Kč/noc(stejně jak minule). V hotelu má každý pokoj vlastní sociální zařézení, v ubytovně je společné. Seznam jednotzlivých pokojů budu mít k dispozici příští týden, kdy kolega Vaňúrek ho již vyvěsí v oficiální srazovém vlákně, kde se již budete přihlašovat.
Co se týká jídla tak cena je bez snidaně, ale jistě se bude dát i snídaně domluvit. Na soboto bych si představoval jehněčí hodování (večeře) v podobném duchu jako bylo minule. Na tyto hody se budete přihlašovat samostatně cena za porci pro chlapa bude stejná jako minule tedy 150 Kč. Jedná se jehňata z vlastního chodu majitele, pěkně na česnečíčku s přílohou a chlebem. K dispozici bude po celou dobu pobytu (v rozumné časy) také restaurace, která je udajně vyhlášená na hovězí speciality opět z vlastního chovu. Pan majitel mi tvrdil, že má výborné kuchaře, kteří připravují vyjímečné steaky či jiné speciality z hověziny. Ale jinak tam mají jídlo běžné v podobných hospodách, takže si jistě vyberete. Když budete chtít nějakou svačinu do terému, vedle hotelu je samoobsluha.
Je domluveno rozumné používání vlastních alkoholických nápojů. Pokud bude chtít Šnek s Pignone prezentovat svoje nové pivo , je možno jej na místě prodávat za smluvený obnos pro obsluhu, tak aby tam obsuha nelétala kolem jelimanů zdarma. Hlavu na bečku má radegast nebo plzeň. Svou vlastní hlavu, pokud by ogaři měli jinou, je nutno dovést a na místě by se přešrubovala.
Byly mi nabízený také projížďky na koních po valašských kotárech za cca 300Kč/hodina, pro ty kdo se bojí koní se můžou projet v bričce za cca 600Kč/hodina brička.
Zbytek bude upřesněn v samostatném vlákně někdy příštý týden. Snaď sem na nic nezapoměl. Jóó pro Michala, pejsek Dyk je povolený.
Tady je odkaz na jednoduché webovky. Pokud bude chtít další informace, klidně se ptejte, než se rozjede to oficiální vlákno, aby jste měli jasno:
http://www.hotelpolom.cz/Poznámka:
Pan majitel mi sdělil, že dal do opravy svůj flexaret 4a nejakému ogarovi od Ostravy a doteď ho nemá nazpět. Mám tušení o koho ide a byl bych velmi vděčný za to, kdyby sa mi ten ogara ozval a věc se urovnala a pan Novosad dostal svoji flexaretku nazpět, neb nám to dobrou reputaci neudělalo. Pokud se mi ten ogara do konce měsíce neozve celou věc budu řešit krapítek jinak a doufám, že mi v tom případně pomožete poskytnutím základních informací.