Kraken svolává ovečky
Publikováno 6 July 2013 - 00:27:44
dlúho sem tu nebýl, neměl sem potřeby, neb už sem tu nejaký čas nechodil moc rád. Tak sem se na to vykváknul, že jako nebudu svýma kecama přispívat, že nebudu vrázat paštěkú vúkol sebe svoje rádoby múdrosti.
Asik před dvúma dňama sem se podíval zpět na tyto stránky, přejel sem si témata o čem sa tak tady ogaři bavíjú s zjistil sem, že sa teho moc nezmněénilo a že...ale to nebudu snáď ani komentovat.
Chtěl sem sa zasejc vrátit nazpátek do svojého všedního života, ale sjel sem si eštěvá vlákno o anologmagu. A hele, kdo sa tam objévil Bořek z Kanady, ogara zlatý, se chterým, ač ho osobně neznám, splknul v Krakenovu,sem nejak cítil, že to nemože byt špatný ogara.
Cosik sa mi zastesklo po tych ogarech ze kterýma zme tu plkávali, slézali sa na různých místech naší země a ukazovali si fotky na papíře, krásné obrázky s dušú, mašinky se chterýma čudlijú.
Včilkaji sú rozprchnutí Bůhví kde a dělajú si svoje fotečky v ústraní a občas sa slezú na nejakém malém komorním setkání. Nedaj Bože, že přestali fotografovat, nebo na to namajú náladu a sú na tym podobně jak já, bez šťávy a radosti z obrázku.
Nezlobte sa na mne, na tu nostalgiju, ale strašně rád na ty chvilky vzpomínám, tlačilo mne to ve fotografii dál, chtěl sem dělat fotku, tito lidi mne obohacovali svojím naturelom, společným zájmen aji jejich člověčenstvím. Zkrátky smrděli podobně jako já.
Jak sem si přečetl, vím, že Pavlík, tu zakládal podobné téma, ale mi sa chtělo jít do ohrádky Krakenova a poptal sa po svojich ovečkách. Jako pastýř sem zklamal, nestaral sa o ně a dovolil sem, aby bez ohrádek létali po kopcoch jak urvaní z řetaza, nechal je napospas všeckým peripetijám. Omlúvám sa jim za to a věřte, že mne to mrzí!!!
Snad není pozdě a nyní se snažím stát na kopci, pískám na píšťalu a svolávám svoje ovečky zpět do ohrádky. Už si asik odvykli a nebudu sa zlobit, když nepřijdú k lajdáckému bačovi, kerý sa na ně vysrál. Ale zkusit to mosím.
Pojďte ouce, bašky, barani, kdo bude chtět, kdo mne zná aji ten kdo chce poznat, skusíme zasejc udělat stádo.......!!!
Váš Kraken
Publikováno 6 July 2013 - 01:02:08
.
a o ostatnich nepochybuju
Publikováno 6 July 2013 - 07:06:43
Publikováno 6 July 2013 - 07:49:17
tady jsem.
Publikováno 6 July 2013 - 09:21:10
Publikováno 6 July 2013 - 09:48:36
Hele není to návrat k totalitě????
Publikováno 6 July 2013 - 10:29:09
Publikováno 6 July 2013 - 10:44:57
Publikováno 6 July 2013 - 10:48:29
Publikováno 6 July 2013 - 10:55:28
Publikováno 6 July 2013 - 11:08:29
Publikováno 6 July 2013 - 12:21:29
Amaroun: Na tebe su ogaro zvědavý jak sviňa, už sa těším
Jeníku, vitaj, kde sa včilkaji nalézáš? Si doma lebo nekde létáš po světě?
Otec času: Romane, no dyť!!! Svoboda je toliko na houno, já sem všeckyvá svolal do ohrádky, tam kde sú rádi a kde je mám taky rád. Neříkaj mi prosím tě, že sa ti tzadyk nelíbí?
Krakenovo, Jediné místo, kde aji KOALY dělajú dělajú bééééé
Fabius: Ctihodný Fabie, já su skromný ogara a nemám ani nic proti telecím, páč jak jistě soudíš z mého intelekta, nevyrostl sem na ničem jiném
Girmy: Ogaro, nemožu jinak než že tě jistě přijmu do ohráděčky, neb mosíš byť nejen chytrý, ale aji vyzrálý a uvědomnělý. Páč jinak bys anik Pantaxem 67 nefotíl. S tímto aparátem darebáci nefotijú
Ogaři su rád, že jste tady, řeknete to aji ostatním, tým co už tady mezi nama nejsú, že eslivá je jim smutno, ať sem skáknú, že s tým neco uděláme.
Kraken
Publikováno 6 July 2013 - 13:23:02
Publikováno 6 July 2013 - 13:49:15
Publikováno 6 July 2013 - 14:42:30
Třeba dneska mám volno a celej den se válím "doma", akorát jsem se odpoledne dokopal k ani né hodinové procházce pomazlit se s dobytkem, okouknout nová telata-dvojčata a mým okem spočinout na právě vzešlé louce. Musím říct, že to byla docela úspěšná mise, jalovice se nechaly pohladit, telátka vypadají OK a zasetý to mám velmi pěkně.
Děsí mě moje ukrutná lenost, včera byl překrásnej večer, zmohl jsem se akorát vytáhnout foťák před barák. Dneska ráno jsem chtěl na fotovýpravu, nakonec jsem spal do devíti. Jako obvykle, nic zásadního nevyfotím ani tento víkend, možná nějaký momentky večer na oslavě narozenin, ale to nepočítám.
Publikováno 6 July 2013 - 14:48:42
Pro vyhořelce: Ogaři zkusíme neco vymyslet . My budeme planout až budú hasiči létat jak splašení.
Publikováno 6 July 2013 - 14:54:33
Je lepší shořet než pomalu vyhasnout!
Publikováno 6 July 2013 - 14:55:23
Kraken: tak já žil až dosud u představy, že jsi z drsného a chudého kraje ... a ejhle - oni se tam ládují telecím!!! No to jsou teda poměry! To ani tady u nás v tom našem velkém městě nemáme!
Fabie, my zme chudí, ale nikdy zme tady nebyli zdechlí neco pořádného sežrat, to zas jako že ja, vo tym žádná
Publikováno 6 July 2013 - 14:56:51
Publikováno 6 July 2013 - 15:48:11
Já se hlásím jako vlk v rouše beránčím, ale nemusíte mít strach, jsem plný Karkulek
Publikováno 6 July 2013 - 18:45:08
Prostě tu chyběl ten bača.... Rád Tě opět vidím (aspoň řádky na monitoru)!!!!
Publikováno 6 July 2013 - 19:20:00
Publikováno 6 July 2013 - 19:59:43
Publikováno 6 July 2013 - 20:53:11
Publikováno 6 July 2013 - 21:03:04
Publikováno 6 July 2013 - 21:22:47
Publikováno 6 July 2013 - 21:43:50
Publikováno 6 July 2013 - 22:27:26
Publikováno 7 July 2013 - 06:17:33
Publikováno 7 July 2013 - 06:24:26
Jak se má Hanička a ratolest ?
Publikováno 7 July 2013 - 06:50:25
...černá ovce koukajíc na stádo, jsem rád, že udržím moč a občas foťák, s myšlenkou je to už na štíru...tak raději nekecám, ale pozoruji, ty ale pěkně pískáš bačoAmaroune, ogaro, začínáš mne zajímat ....... hmmm.......
Publikováno 7 July 2013 - 12:23:17
Spíše jsem konsternován z dění tady. Je to tady takové pomrtvělé jen občas se objeví nějaký zjímavý názor, z kterého většinou vyplyne, že dotyčný chce být hlavně umělcem a už ne tolik řemeslníkem a ani za boha ho základy nebaví. Je to jako sekání kosou. Můžeš si s ní hrát, ale když jí řádně neovládáš, koleduješ si o průser.
Navíc mám v sobě nějakou chybu ( jak se koukám na flickr asi vzácnou) a líbí se mi prostá řemeslně zvládnutá černobílá, nebo i barevná fotografie, neobohacená o umělecky dodané chlupy, škrábance, zbarvení a pětistránkový návod k rozkódování.
Publikováno 7 July 2013 - 13:03:00
Navíc mám v sobě nějakou chybu ( jak se koukám na flickr asi vzácnou) a líbí se mi prostá řemeslně zvládnutá černobílá, nebo i barevná fotografie, neobohacená o umělecky dodané chlupy, škrábance, zbarvení a pětistránkový návod k rozkódování.
A nejvíc mě na tom baví, jak se časem mění jména těch prasoxů. Pamatuji, že už se tomu říkalo umělecká, nezávislá, postmoderní, konceptuální, kreativní a čert ví, jaká ještě fotografie. Bez ohledu na původní obsah patlalové tyto "nálepky" dávají v naději, že to překryje absenci řemesla a dá vyniknout jejich nebetyčnému talentu.
Také jsem si tím prošel, tak se tomu chechtám.
Publikováno 7 July 2013 - 16:43:17
Publikováno 7 July 2013 - 16:52:06
A nejvíc mě na tom baví, jak se časem mění jména těch prasoxů. Pamatuji, že už se tomu říkalo umělecká, nezávislá, postmoderní, konceptuální, kreativní a čert ví, jaká ještě fotografie. Bez ohledu na původní obsah patlalové tyto "nálepky" dávají v naději, že to překryje absenci řemesla a dá vyniknout jejich nebetyčnému talentu.
Také jsem si tím prošel, tak se tomu chechtám.
chlapci, vy to umíte podat tak krásně přirozeně.. já pro tyto umělecké výrobky s umělou patinou používám termín "kurvič filmu", který to, myslím, docela vystihuje...
Publikováno 7 July 2013 - 18:57:21
Publikováno 7 July 2013 - 19:05:07
Ono je to ogaři tak, že sa to z ničím nesmí moc přeháňat a nic sa nesmí brat nejak moc vážno. Jak se to tu na temnej začlo bral moc vážně, šlo to pomalučku, polehúčku do prdele.
Tento virtuální oný, by nemněél byt pro vážnější debaty, na to je hospoda a setkání hezky z očí do očí. Tam sa može diskutovat hezky, ale takejc odsáď pocáď.
Jsou to v podstatě základní myšlenky na které byla temná postavená. Odchýlení od těchto principů vedlo tam, kde zme včilkaji. Je zajímavostí se podívat na tu debatu na fotoaparátu jak se to vyvíjelo, mnohé to prozradí. O lidech, o zápalu, myšlenkách. Když to tak z odstupem řady let hodnotím, vše bylo zázračně nosné, zní to jako klišé, ale dalo se fakt na tom stavit.
Publikováno 7 July 2013 - 20:08:07
Krakénku, co Ti mám povídat! Holčiny mi dělají jen radost. Hanina je zlatá mamina a Beátka je ... no prostě je to naše zlatíčko.. Mno taky by jsi se měl zastavit, jak jsi onehdá vyhrožoval, tady u nás na jihu - což třeba teď ten sraz v Žirovnici?! To je asi na kvalt co!?Tomášu ogaro, to je nemyslitelné z teho sa vyhrabem ain cvaj. Neco vymyslím.
Jak se má Hanička a ratolest ?
Publikováno 7 July 2013 - 20:35:20
Dneska jsem byl na výstavě fotografií, byly to vlastně fotogramy ( http://www.weston.no...asp?cv=&lang=en ), některý 1-2 metry veliký, stromy, větve, exponovaný při měsíčku v terénu, nemůžu říct že by mě to neoslovilo. Jiný věci na jeho webu mě až tak nezaujaly (snad jen kromě dekorativních kompozic/siluet s kytkama), ale ten les měl fakt atmosféru.
Proč pořád jak debilové počítáme čáry na mm, bokeh, ostrost v rozích, prostě technický zpracování a přitom na tom obrázku samotným je úplný prd? I třeba pěkně zpracovaný, ale pořád neosobní, studený, nic neříkající? Nejsem zastáncem prasoxu, chraň pánbůh, ale sterilní dokonalost mě už přestává uspokojovat, zvlášť ve spojení s klasickou fotkou. Lepší dělat trochu nedokonalý obrázky s duší než dokonalý o ničem.
Publikováno 7 July 2013 - 23:23:35
Publikováno 7 July 2013 - 23:53:00
Tak jsem se vratil do zivota,teda syn me nasel a vratil,prej oci uz hasli,musel to byt sok.ale po procedurach a vysetrenich v nemocnici jsem se navratil domu.prej dobry tak nevim co bylo .Navrat do zivota a fotografie.Je to dobry!
Jsem rad ze toto uskupeni lidi a nadsencu-doufam ze neurazim,to bych urazel i sebe,existuje.
Opatrujte se
borek
Publikováno 8 July 2013 - 05:10:24
Sejdeme se tedy i oficiálně hen v tych Rajnochovicách a zhltneme bečku a půl ovce?
Vaňúr
Publikováno 8 July 2013 - 08:41:33
Publikováno 8 July 2013 - 08:50:01
" Síla nepramení z tělesné zdatnosti. Vyplývá z nezkrotné vůle. "
Móhandás Karamčand Gándhí
Publikováno 8 July 2013 - 09:35:06
Publikováno 8 July 2013 - 10:20:18
Ahoj Krakenku,diky za slova chvaly,zda si ji zaslouzim,tot otazka.
Tak jsem se vratil do zivota,teda syn me nasel a vratil,prej oci uz hasli,musel to byt sok.ale po procedurach a vysetrenich v nemocnici jsem se navratil domu.prej dobry tak nevim co bylo .Navrat do zivota a fotografie.Je to dobry!
Jsem rad ze toto uskupeni lidi a nadsencu-doufam ze neurazim,to bych urazel i sebe,existuje.
Opatrujte se
borek
Bořku, ogaro, ty vole, ty si tu napíšeš, žes byl málem v limbu s takovú lehkosťú, že sa mi ani nezježily chlupy!!! No doufám, ogaro, že už si krapítek v rychtyku. Nutno podotknout, že máš šikovného syna, to musely být nervy, sám si to nedokážu představit. Ogaro, o důvod víc si večer alespoň tak na dálku strngnu se svojím ogarů na tvoje zdraví!!!
Kdybys náhodú jel sem do vlasti, daj vědět.
Publikováno 8 July 2013 - 10:25:01
Vážený kolego Krakene, vážený kolego Hidejoshi, jsem přesvědčen, že dojde k určité renesanci vztahů a opět zde zavládne duch vzájemné tolerance a pospolitosti. Stádo vofcí vyžaduje citlivého a předvídavého leadera, který toleruje nějaké to bečení. Kdo nebečí ve stádu a bečí zcela individuálně v zapadlém údolí ztrácí možnost vzájemné komunikace a časem bečet přestane, neboť k tomu ztrácí motivaci. Je dobře, že to zde bečet zase začíná. S pozdravem: "Starý Jezevec" Erik
Jezevče, renesance nevím, ale zkusíme udělat nejakú tu prdel, nééé? Bylo tu moc smutné.
Publikováno 8 July 2013 - 10:27:56
Mimochodem pošli mi na mail (krakos@email.cz) svoji adresu domů, já pro tebe neco mám a rád bych ti to poslal. Třeba to tobě k něčemu bude.
Publikováno 8 July 2013 - 10:29:13
Publikováno 8 July 2013 - 12:23:43
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních