Fotokomora v Praze?
Started By
MirekCvejn
, 18-Sep 13 13:22:30
5 odpovědí na toto téma
Publikováno 18 September 2013 - 13:22:30
Ahoj fotografove,
hledam v Praze nejake moznosti pronajmuti fotokomory k uzivani. Bydlim v novem podnajmu a v koupelne neni na zvetsovani na pozitivy opravdu misto
Nema nekdo tipy ...
Kde a za jakych podminek by bylo neco k uzivani?
hledam v Praze nejake moznosti pronajmuti fotokomory k uzivani. Bydlim v novem podnajmu a v koupelne neni na zvetsovani na pozitivy opravdu misto
Nema nekdo tipy ...
Kde a za jakych podminek by bylo neco k uzivani?
Publikováno 18 September 2013 - 20:05:19
Omlouvam se za off topic, ale ja normalne v panelakove koupelne 2x2m zvetsuji. Je to sice opruz to porad uklizet a chystat, ale da se to Zvetsovak na pracku, pres vanu desky, na ne misky, hotove fotky do umyvadla. Baryty susim na skle v jine mistnosti...
Publikováno 23 September 2013 - 23:26:25
No ja vim, o misto nejde ... jenze ja mam dalsi ctyri spolubydlici a ti se chteji sprchovat, myt si ruce, cistit zuby ... Takze na ty fotky zbyva bohuzel dost malo casu ...Omlouvam se za off topic, ale ja normalne v panelakove koupelne 2x2m zvetsuji. Je to sice opruz to porad uklizet a chystat, ale da se to Zvetsovak na pracku, pres vanu desky, na ne misky, hotove fotky do umyvadla. Baryty susim na skle v jine mistnosti...
Publikováno 23 September 2013 - 23:28:39
Diky moc. Sice nejsem v oficialnim stavu "student", takze nemam ani ISIC ... ale nejaka moznost to je. Uvidim co se bude dat delat. Kazdopadne dik za informaci o tehle fotokomore.
Publikováno 24 September 2013 - 09:35:19
Tak komora na FHS nejni v Praze jediná. Když si projdeš to vlákno celý, najdeš ještě další minimálně jednu k regulérnímu pronájmu. A teď na rychlo jsem si ji tam nevšimnul, ale myslím, že tam někdo zmiňoval i pana Horského aka http://www.fotooto.cz/, který snad komoru také pronajímal.
Jinak my byli až do nedávna taky na koupelnu 4. Tak jsem si dělal noční seance, když všici spali, případně jsem využíval těch nemnohých víkendů a ještě méně častých dnů v týdnu, kdy jsem měl byt sám pro sebe. Alespoň na pár hodin.
Jinak my byli až do nedávna taky na koupelnu 4. Tak jsem si dělal noční seance, když všici spali, případně jsem využíval těch nemnohých víkendů a ještě méně častých dnů v týdnu, kdy jsem měl byt sám pro sebe. Alespoň na pár hodin.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních