Ahojte,
chcel by som sa spytat ci nepoznate nejake knizky o street fotke alebo o mestkej fotke. Na bakalarku mam temu mestska fotografia a ako si sa neviem dopatrat k dobrej knihe k teme
idealne keby boli v slovencine\ cestine. Nejake knizky som nasiel, ale vacisnou ide len o knihy plne fotiek, hladam troska pokecu aj.
Dakujem za kazdu pomoc
Knihy o mestskej a street fotografii
Started By
AdrianK
, 22-led 14 22:18:15
street foto book kniha mesto
2 odpovědí na toto téma
Publikováno 22 leden 2014 - 22:18:15
Publikováno 23 leden 2014 - 08:15:44
mily a krasny,
1, opytal by som sa veduceho/cej bakalarky
2, opytal by som sa spoluziakov
3, meststka kniznica v BA, resp. knizny katalog kniznic na slovensku/cechach
4, vasina fotografov nepise knihy vychadzam z prislovia (kto to vie ten to robi, kto to nevie ten to uci)
5, aj ked ti niekto poradi nazov, tazko to zozenies do ruk a ak sa potrebujes len odvolat v pouzitej literature tak to ti staci aj kniznica, alebo sa odvolaj na internetovy zdroj
1, opytal by som sa veduceho/cej bakalarky
2, opytal by som sa spoluziakov
3, meststka kniznica v BA, resp. knizny katalog kniznic na slovensku/cechach
4, vasina fotografov nepise knihy vychadzam z prislovia (kto to vie ten to robi, kto to nevie ten to uci)
5, aj ked ti niekto poradi nazov, tazko to zozenies do ruk a ak sa potrebujes len odvolat v pouzitej literature tak to ti staci aj kniznica, alebo sa odvolaj na internetovy zdroj
Publikováno 23 leden 2014 - 22:33:26
UTFG! Do bakalářky patří i zahraniční zdroje (nemyslím češtinu) a na netu se o daném tématu válí hned několik velmi zajímavých a přitom volně šiřitelných publikací. Namátkou: Going Candid, Street Photography for the Purist
A pak samozřejmě tuny blogů (viz např. Eric Kim Street Photography ad.)
A pak samozřejmě tuny blogů (viz např. Eric Kim Street Photography ad.)
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:street foto, book, kniha, mesto
Komunita →
Oznámení →
Svatý Vít - Josef SudekZaloženo od andys , 30-leden 2016 Sudek, kniha, antikvariát |
|
|
||
Komunita →
Oznámení →
Křest knihy Josef Jindřich Šechtl: Deník fotografa, 1928–1954Založeno od sechtl-vosecek , 8-březen 2013 Leica, kniha a 2 více... |
|
|
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 členů, 1 návštěvníků, 0 anonymních