akce Flexaret
Publikováno 9 listopad 2014 - 09:02:11
Publikováno 9 listopad 2014 - 10:19:29
v hradci míváme nepravidelně hradecký čtverec - pro všechny dvouoké zrcadlovky - ovšem nejedná se setkání zmíněného druhu, jde o soutěžní klání s pevným řádem, komisí, vyhodnocením a cenami pro vítěze
jeden den se fotografuje a druhej den se přinesou hotový snímky, vyvolává a zvětšuje se porůznu v komorách přilehlých i improvizovaných
čili co taková akce potřebuje - pevnou ruku, pak může proběhnout
není lehké získat nominaci do hradce na čtverec
CTVEREC.jpg 142,33K 137 Počet stažení
Publikováno 9 listopad 2014 - 10:46:04
Publikováno 9 listopad 2014 - 11:41:02
Udej termín, stejně potřebuju do Slezska, tak to můžu spojit.
Publikováno 9 listopad 2014 - 12:25:01
Publikováno 9 listopad 2014 - 12:37:07
No to ne:-D spíš fakt takové setkání, dalo by se to taky pojmout středoformátově nemusí jít jen o Flexaret:)
jak tomu nedáš pevný vedení, bude to nepevný a budou se tam šmrdlat s nefilmovýma zrcadlovkama, věř mi
takových komorníků je, co s tím naděláš
Publikováno 9 listopad 2014 - 12:46:16
jak tomu nedáš pevný vedení, bude to nepevný a budou se tam šmrdlat s nefilmovýma zrcadlovkama, věř miNo to ne:-D spíš fakt takové setkání, dalo by se to taky pojmout středoformátově nemusí jít jen o Flexaret:)
takových komorníků je, co s tím naděláš
Tak podmínka mít flexaret, kdo bude přistižen s digitálem bude ostatníma roztrhan taky by bylo fajn vzít třeba pár fotek na ukazku:)
Publikováno 9 listopad 2014 - 13:36:24
Termín mi vyhovuje a docela rád bych se zúčastnil. Jaká lokace? Podle mne např. zrovna Zoo není pro Flexaret to pravé...
Publikováno 9 listopad 2014 - 13:43:53
Myslím, že to je dobrá výzva. Flexaret je mezi povinnými aparáty, takže všichni jej mají, stačí vyrazit. Volat lze kdekoliv v divočině...
Dobrý nápad. Asi se ho chytím a uskutečním. To bude zase legrace.
Publikováno 9 listopad 2014 - 14:54:26
to je pravda tak co třeba ten landek nebo vítkovice, nejaké street by v centru nebo u nové karoliny taky nebylo zlé to už je o domluvě vetšiny sem rád že je zájem:)Termín mi vyhovuje a docela rád bych se zúčastnil. Jaká lokace? Podle mne např. zrovna Zoo není pro Flexaret to pravé...
Publikováno 9 listopad 2014 - 14:55:37
to určitě bude a zajimavéDobrý nápad. Asi se ho chytím a uskutečním. To bude zase legrace.Myslím, že to je dobrá výzva. Flexaret je mezi povinnými aparáty, takže všichni jej mají, stačí vyrazit. Volat lze kdekoliv v divočině...
Publikováno 9 listopad 2014 - 15:38:15
Publikováno 10 listopad 2014 - 22:34:18
Vítkovice jsou už ofocené
takže Hrabůvka + Dubina?
Publikováno 10 listopad 2014 - 22:44:04
Nesouvisí to sice přímo s vaší chystanou akcí, s flexaretou ovšem jo: V Ústí n. L. probíhá výstava produkce Meopty Přerov..
http://www.muzeumust...1035/Meopta-80/
Publikováno 10 listopad 2014 - 23:53:37
Vítkovice jsou už ofocené
takže Hrabůvka + Dubina?
ani tomu se nebráním
Publikováno 10 listopad 2014 - 23:56:56
Nesouvisí to sice přímo s vaší chystanou akcí, s flexaretou ovšem jo: V Ústí n. L. probíhá výstava produkce Meopty Přerov..
díky je to hrozně daleko ale rád bych to viděl asi hodně pouvažuju
Publikováno 11 listopad 2014 - 09:28:32
Publikováno 11 listopad 2014 - 13:44:25
dejte si setkani za polaneckou spojkou v tom chraněnem lese je to tam ted dobre a kdyby vyšla mlha tak se sice budete hledat ale na foceni bezva
Publikováno 12 listopad 2014 - 12:57:40
Publikováno 15 listopad 2014 - 21:34:39
Publikováno 16 listopad 2014 - 09:52:21
Tak Petra někdo uklidněte - ať se nebojí, že tam bude stát sám. Já na 99% dorazím. (Vtip: Jak se poznáme?)
Publikováno 17 listopad 2014 - 16:45:42
Tak Petra někdo uklidněte - ať se nebojí, že tam bude stát sám. Já na 99% dorazím. (Vtip: Jak se poznáme?)
Tak to jsem rád ...no jak se poznáme to netuším
Publikováno 17 listopad 2014 - 18:17:49
v hradci míváme nepravidelně hradecký čtverec - pro všechny dvouoké zrcadlovky - ovšem nejedná se setkání zmíněného druhu, jde o soutěžní klání s pevným řádem, komisí, vyhodnocením a cenami pro vítěze
jeden den se fotografuje a druhej den se přinesou hotový snímky, vyvolává a zvětšuje se porůznu v komorách přilehlých i improvizovaných
Fenomenálny záber, to ľudia okolo vás museli mať rešpekt pred chlapmi so "zbraňami"...mýslím zbrane ako FLEXU
Popis fotografie z mojho hľadiska: Postavy s Flexaretom...zvaný fenomén.
Publikováno 17 listopad 2014 - 22:57:36
Fenomenálny záber, to ľudia okolo vás museli mať rešpekt pred chlapmi so "zbraňami"...mýslím zbrane ako FLEXU
Technická poznámka: Flexaret tam neměl, tuším, nikdo. Většina lidí vybavena Rolleiem, někdo Minoltou Autocord a někdo Mamiyou C330.
Publikováno 18 listopad 2014 - 14:10:34
... Jak se poznáme?
Třeba si vemte trička temné komory, ne?
Publikováno 18 listopad 2014 - 19:12:10
Technická poznámka: Flexaret tam neměl, tuším, nikdo. Většina lidí vybavena Rolleiem, někdo Minoltou Autocord a někdo Mamiyou C330.
Tak sorry, ale je to dvou oká mašinka, ne? To som nemohol vedieť, alebo že by som si to mal zväčšiť...
Publikováno 22 listopad 2014 - 12:02:08
... Jak se poznáme?
já tričko temné nemám, sem ostuda co?
Publikováno 22 listopad 2014 - 12:45:31
... Jak se poznáme?
Seš, kontaktuk otcecasu, beztak mu jich ještě hromada zbyla.
Publikováno 22 listopad 2014 - 12:46:44
Tak sorry, ale je to dvou oká mašinka, ne? To som nemohol vedieť, alebo že by som si to mal zväčšiť...
V pohodě, proto jsem psal, že to je technická poznámka. Navíc ani zvětšení by nepomohlo, protože na snímku ta Mamiya vůbec není.
Publikováno 23 listopad 2014 - 12:32:28
... Jak se poznáme?
no na druhou stranu v té zimě v tričku nebudeme co teď?
Publikováno 23 listopad 2014 - 13:32:54
... Jak se poznáme?
Přemýšlel jsem jak dlouho bude trvat než někdo přijde na to, že je to blbost. Musím říct, že jste dobří. Mé očekávání jste překonali o pět dní
Publikováno 23 listopad 2014 - 20:00:30
... Jak se poznáme?
Přemýšlel jsem jak dlouho bude trvat než někdo přijde na to, že je to blbost. Musím říct, že jste dobří. Mé očekávání jste překonali o pět dní
aspoň je sranda ne? stejně každý ví jak se poznáme
Publikováno 23 listopad 2014 - 22:29:45
Nemohu se dočkat setkání majitelů a obdivovatelů přístrojů Fexaret.
Sám tam chci být již hodinu před desátou. U Radnice. Prosím, sdělí mi někdo, je-li to Radnice v Českých Budějovicích, v Chebu, v Brně či Ostravě?
Přijedu kamkoliv.
Poznávací znamení: Flexaret na břiše.
Pokud někdo dosud nemá Flexaret, rád mu jej ze svých sbírek nabídnu. I s příslušenstvím, které každý nevlastní. Zdarma. Zaplatí svými originálmimi fotografiemi.
p.cernik.foto@centrum.cz
Publikováno 23 listopad 2014 - 23:47:06
Nemohu se dočkat setkání majitelů a obdivovatelů přístrojů Fexaret.
Sám tam chci být již hodinu před desátou. U Radnice. Prosím, sdělí mi někdo, je-li to Radnice v Českých Budějovicích, v Chebu, v Brně či Ostravě?
Přijedu kamkoliv.
Poznávací znamení: Flexaret na břiše.
Pokud někdo dosud nemá Flexaret, rád mu jej ze svých sbírek nabídnu. I s příslušenstvím, které každý nevlastní. Zdarma. Zaplatí svými originálmimi fotografiemi.
p.cernik.foto@centrum.cz
Zdravím paráda další nadšenec jako já je to u nové radnice v Ostravě tak se budu těšit
Publikováno 11 prosinec 2014 - 06:52:20
Tak co panove, jak to dopadlo? Bohuzel termin mi nevyhovoval. Nicmene zajimalo by me, jestli tam nakonec nekdo dosel s analogem na krku a co jste vyfotili
Publikováno 11 prosinec 2014 - 08:06:18
Sešli jsme se ve složení: dva s flexaretem + jeden krásný doprovod bez. Lokálním rázovitým slovníkem bych stručně shrnul, že byla "kosa jak cyp", takže jsme se prošli kolem vody a zapadli někam na čaj. O produktivitě této fotovycházky bych dále spíše pomlčel. Jako akce k navazování kontaktů to podle mne splnilo účel - rád jsem Petra poznal a domluvili jsme se na opakování za příznivějšího počasí.
Publikováno 11 prosinec 2014 - 09:37:02
Publikováno 17 prosinec 2014 - 00:56:59
Publikováno 17 prosinec 2014 - 13:39:43
Publikováno 19 prosinec 2014 - 00:38:33
pěkně napsáno , souhlasím taky sem tě rád poznal a je fajn že aspoň dva "skalní" Flexareťáci počasí neřešili ale kosa byla to jo
Publikováno 19 prosinec 2014 - 00:42:38
Tak teď bych si jako Ostravák s Flexaretem nejraděj nafackoval, že jsem dlouho nezabrousil na temnou a o téhle akci se nedověděl. Odteď sem budu chodit snad každý den, aby mi to příště neuteklo. Věřím, že do příště se zlepší jak početní zastoupení tak i zimní vybavení. Nerad bych čekal až do jara.
já sem v Ostravě často a klidně můžeme něco podniknout, Flexaret mám sebou skoro furt
Publikováno 19 prosinec 2014 - 00:44:09
Sešli jsme se ve složení: dva s flexaretem + jeden krásný doprovod bez. Lokálním rázovitým slovníkem bych stručně shrnul, že byla "kosa jak cyp", takže jsme se prošli kolem vody a zapadli někam na čaj. O produktivitě této fotovycházky bych dále spíše pomlčel. Jako akce k navazování kontaktů to podle mne splnilo účel - rád jsem Petra poznal a domluvili jsme se na opakování za příznivějšího počasí.
pěkně napsáno , souhlasím taky sem tě rád poznal a je fajn že aspoň dva "skalní" Flexareťáci počasí neřešili ale kosa byla to jo ...nějak sem si nevšiml že mi to nehodilo citaci jak se mažou nechtěné příspěvky ?
Publikováno 19 prosinec 2014 - 15:35:43
Teda styďte se, chodit v "kose jako cyp" po městě s "krásným doprovodem bez" a stěžovat si pak na vlastní neproduktivnost...
Publikováno 8 únor 2015 - 23:33:06
16.5.2015 Velké setkání Flexaret.....doufám že nás dorazí co nejvíce Emotikona smileprosím o sdílení a pozvání dalších přátel
https://www.facebook...ry_type=regular
Publikováno 8 únor 2015 - 23:34:48
Publikováno 11 únor 2015 - 21:13:23
Dámy a Pánové motikona smil...tímto děkujeme firmě Foma za účast na našem setkání a také za věnování cca 100 kusů filmu Fomapan 100 Emotikona smile
Publikováno 11 únor 2015 - 21:29:33
100 x 12 snímků 6x6 = 1200 fotek. Když se z nich pár % tak nějak povede = může to být už hodně slušná výstava
Publikováno 11 únor 2015 - 21:51:24
100 x 12 snímků 6x6 = 1200 fotek. Když se z nich pár % tak nějak povede = může to být už hodně slušná výstava
ano taky nás to napado
Publikováno 11 únor 2015 - 22:22:48
Snad se mi povede se přidat, vypadá to na moc krásnou akcičku.
Publikováno 11 únor 2015 - 23:44:46
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 členů, 1 návštěvníků, 0 anonymních