... mno... skoro to vypadá, jakože musím doplnit, že prožívám radost při tvorbě fotografie
Obecně se tady v česku přikládá gearu větší význam, než má. Taky mi chvilku trvalo, než jsem pochopil, že Fender je jenom dobře opracovanej kus fošny... Stojí jenom peníze. Je to podle mě prostě zajetá kolej z dob, kdy mít video bylo něco, co člověku dalo životní náplň a sebevědomí... Pamatuju se, jak ona fošna se prodávala za 4.400,- bonů v roce 1985. To už fakt člověk chtěl jenom se toho dotknout a byl v sedmym nebi. Nebojtež - muzikanti vesměs taky takhle snobsky blbnou. Něco jeko ve smyslu, že metalica má parádní zvuk, protože má na každej šavli 8 těch nejdražších kompresorů.
Tohle mě trochu zarazilo: Jak je možné, že někdo na základě toho, že si usnadňuju cestu k fotce (ona je v mém podání složitá až dost), odsoudí člověka? "vemu holt mobil a ono už to něco ukáže" - tohle je povýšené a mentorující prohlášení a musím říci, že mě mrzí.
jmpetzval - to už je čistá arogance a taky mě mrzí.
Já vám chlapi nevím, co to s námi je.. se všema, nejenom zde na temnej, to musím alibabovi oponovat - je to všude u nás doma. Bohužel ani když se našinec dostane mimo česko, tak často nabitých zkušenností venku zde použije na vytahování se nad soukmenovce, místo toho, aby si povšiml, jak se k sobě kulturní národové chovají a zkusil to doma napodobit...
Oba dva ty vstupy (jmpetzval, LuzJi) zanesly do celkem poklidné debaty nízké prvky a mě není jasná motivace. Respektive snaha se povyšovat je zřejmá, ale proč je tady podobnej model chování tak rozšířenej? Proč k tomu povyšování se stačí i neuvěřitlená malichernost?