Zdravím všechny zde na Temné,
rád bych chtěk předně poděkovat za spoustu užitečných rad a informací, které jsem na Vašem webu dosud našel. Nastala ovšem situace, která se už (i po dlouhých hodinách googlení) neobešla bez registrace a položení dotazu. Takže k věci:
Darem se ke mě dostala navíječka metráže, kterou bych rád používal, protože si filmy do kazetek rád stáčím. Nese znečku ROWI, ale mám dojem, že tuhle konstrukci vyrábí větší možství výrobců. Každopádně jí chybí jedna součástka. Jde o "protikus", který má být usazený v boku navíječky proti místu, kam se strká klička. Hádám, že jeho funkcí je asi nějak přidržovat kazetku na místě...díra po součástce má z vnější strany závit.
Nedaří se mi nikde sehnat obrázky, jak ta součástka konkrétně detailně vypadá, takže nevím, po čem přesně pátrám - a tím pádem, čím to případně nahradit. Nemáte někdo prosím s podobnou navíječkou zkušenosti? Poradíte, jak případně zbastlit nějaké udělátko, které by splnilo požadovaný účel? Nebo by snad šel dílek i někde rozumně sehnat? Připojuju fotku, kde je snad problém vidět. Rád případně doplním další informace.
Předem mockrát díky za pomoc
VT
navijecka.jpg 74.19K 0 Počet stažení