Dobrý den,
nebyli jsme na tomto fóru a tedy reaguji až dnes, kdy jsem se sem přihlásil a budeme tedy k dispozici i zde pro případné dotazy na produkty zn. ILFORD a KENTMERE.
Nová chemie SIMPLICITY je již i u nás k dispozici, můžete koupit například ve Foto Škoda v Praze, nebo i na našem, eshopu:
https://www.fomei.co...745?scrollPos=0
Najdete tam i český návod.
Není to zrovna nejlevnější sada, ale její význam je hlavně v tento: ten kdo by si rád zkusil sám vyvolat své první ČB filmy a nechce investovat do chemie na 10 a víc filmů, mám k dispozici tuto sadu, která je myšlena na vyvolání 2ks kinofilmu. Příprava je maximálně jednoduchá, obsah každého sáčku se doplní vodou do 600ml - tedy objem tanku pro 2ks kinofilmu. Po použití pak vše vylije, tedy neřeší archivaci, vydatnost a pod. Jinak ty vlastní chemikálie jsou staré známé: vývojka ILFOSOL 3, přerušovač ILFOSTOP, ustalovač RAPID FIXER a smáčedlo.
Pro případné další dotazy prosím kontaktujte mě přímo na email: duchoslav@fomei.com (čtu velmi často a tedy reakce bude nejrychlejší možná )...
přeji všem temnokomorníkům mnoho krásných ČB zážitků nejen s materiály zn. ILFORD a KENTMERE.
Josef Duchoslav - FOMEI s.r.o. (oficiální distributor ILFORD a KENTMERE pro CZ a SK).