Provedl jsem dle zadání.
Míra
Publikováno 11 březen 2020 - 17:25:04
Provedl jsem dle zadání.
Míra
Publikováno 11 březen 2020 - 19:07:23
Já se také připomínám, nic nepřišlo. A to jsme si psali přes SMS.
Publikováno 13 březen 2020 - 12:48:59
Vydrž. Nebejvám doma. Pokusím se o víkendu vyžebrat jeden u kamaráda zabalit a předat k podání do zásilkovny.
Publikováno 16 září 2020 - 09:42:14
Došel mi tento mejl ze soutěže, kam jsme poslali kalendář.
Rozhodněte se, kdo budete chtít vstupenku
Vážení účastníci soutěže,
po komplikacích, které nám přineslo jaro letošního roku, se vracíme k soutěži o nejhezčí kalendář roku 2020. Především všem moc děkuji za pochopení a trpělivost. Co se týče dalšího postupu, pak soutěž proběhne následovně:
V první polovině října bude zasedat porota.
První týden v listopadu proběhne online vyhlášení výsledků.
Výstava soutěžních prací proběhne při veletrhu e-SALON, který se uskuteční 12. - 15. listopadu 2020. (Během října budou všem účastníkům soutěže zaslány vstupenky na veletrh e-SALON.)
Jakmile budou známy další detaily, tak Vás budeme informovat.
Ještě jednou všem děkuji a přeji hezké dny.
Publikováno 12 říjen 2020 - 15:09:23
Dorazila mi tato zpráva. Půjde se někdo podívat?
níže Vám zasílám aktuální informace k soutěži KALENDÁŘ 2020.
Minulé úterý (6. října) proběhlo zasedání poroty k soutěži. Výsledky budou zveřejněné v pátek 30. října na stránkách www.kalendarroku.cz. Výstava kalendářů je plánována při veletrhu e-SALON (12. – 15. listopadu). Diplomy budou vítězům zaslány poštou.
Všem moc děkuji za trpělivost a pevně věřím, že v příštím roce proběhne soutěž bez komplikací. (V případě dotazů/připomínek jsem k dispozici.)
Přeji hezký začátek týdne.
Publikováno 12 říjen 2020 - 19:04:55
Jsem napnut jak kšandy. Podívat - uvidíme, co na to plukovník.
Dorazila mi tato zpráva. Půjde se někdo podívat?
níže Vám zasílám aktuální informace k soutěži KALENDÁŘ 2020.
Minulé úterý (6. října) proběhlo zasedání poroty k soutěži. Výsledky budou zveřejněné v pátek 30. října na stránkách www.kalendarroku.cz. Výstava kalendářů je plánována při veletrhu e-SALON (12. – 15. listopadu). Diplomy budou vítězům zaslány poštou.
Všem moc děkuji za trpělivost a pevně věřím, že v příštím roce proběhne soutěž bez komplikací. (V případě dotazů/připomínek jsem k dispozici.)
Přeji hezký začátek týdne.
0 členů, 2 návštěvníků, 0 anonymních