Teraz, ked prejdeme vsetci na digital, zacnu sa zahrady opat zelenat. Voda prestane vysychat.
Keko, ty Jidáši zlovolný a překrucující!
Na dotaz vlákna: " Proč vlastně fotíte analog (film, deska, cokoli....)? Podělte se o pocity, historii, zkušenosti, důvody...co Vám to přináší?"
Jsem se podělil o pocity, důvody, proč vlastně nefotím "ani na ten analog" (= ani na digitál). Ovšem jen jsem se podělil o ...., nikoho nenabádám aby jednal stejně jako já. Přičemž - mimo rámec - uvádím, co mi naopak přináší hra na hudební nástroj... Nechť si každý pořeší, sám se svým svědomím, co dělá nebo nedělá špatně a co mu to přináší nebo bere.
Aj na tie husle bolo treba vyrubat strom.
A vobec, na cley orchester bolo treba vyrubat les.
Nic nezmozes, cinnost ludska zasahuje do zivotneho prostredia. Ale to je mozno vporiadku, ibaze uz ta priroda nedokaze udrzat rovnovahu v tom, co jej clovek prinasa a co jej berie.
Je prilis mnoho ludi na svete a ked tento postreh nadnesiem, kazdy sa ma pyta, ci chcem vojny a utrpenie. Ale ja nepoznam rozdiel medzi utrpenim z vojny a utrpanim z premnozeneho zivocisneho druhu - cloveka. Trpia ryby, tripia slony ... iba clovek lieta prvou triedou.
Ked miniem na pranie filmu 20 litrov vody, tak je to v porovnani so statnou podporou bannikom v baniach na hnede uhlie v Hornonitrianskom regione "ako prd vo vetre", pretoze spalovanie hnedeho uhlia je taka ohavnost, ze sa raz budeme skvarit v pekle.
A pre tych, co im vadi hydrochinon pretoze chybali na hodinach chemie: aj HaDveOooo je chemia, kyslik sposobuje rakovinu a v skumpe, co mi rastie pred kuchynskym oknom je cyklickych uhlovodikov, ze by pre vsetkych v byvalej CSSR na vyvolavanie CB filmov stacili na mesic.
Ked je problem ekologia, treba ho chytit za spravny koniec. Ak treba regulaciu, zacnime porodnostou.
To iba na odlahcenie.
Nakoniec jedna z mojich oblubenych: Zabi bobra - zachranis strom.