Zdravím,
Po prvotním oťukávání jsem vyvolal několik svitků z flexy a z weltaxe a při poslední "seanci" jsem zjistil, že se pomalu blížím dnu lahvičky Fomadon LQN, kterou jsem si na první pokusy koupil. A teď přemýšlím, čím budu vyvolávat dál. Nemůžu říct, že bych s LQN nebyl spokojený, ale těžko se to posuzuje, když nemůžu srovnávat, zkrátka bych toho chtěl vyzkoušet víc, ale nevím co vybrat. Komerčních chemií je hrozně moc a já vůbec nevím kde začít. Nějaký tip?
No a druhá otázka (jo, jsem trochu magor). Když jsem se v tom hrabal, tak jsem se samozřejmě dočetl i něco o složení těch vývojek. A protože mě zajímalo, jaký je mezi nimi vlastně rozdíl, tak jsem začal zkoumat co že je to v tom za chemii a co to dělá. A tak jsem se samozřejmě dostal i k receptům na různé vývojky. Prozatím asi zůstanu u těch komerčních, ale tohle prostě budu muset někdy (aspoň jednou) zkusit. Mám pár možností dostat se k nějaké chemii, ale často jsou to dávné "sklepní" zásoby. Jak moc stárne chemie, případně jak žádoucí je kupovat raději čerstvou? Případně pokud můžete doporučit nějaký zdroj informací, který třeba není tady na TK ke stažení, sem s ním
P.S. Vy jste mě tu teda přivedli na věc, to je strašný zlo