Ahoj, nevíte jak dlouho vydrží nerozmíchaná ale již jednou otevřená chemie z FOMA setu pro proces R100 (mám na mysli ty lahvičky s koncentrátama)? Přesněji bělič a čistič. Jsou v původním obalu ale jsou již jednou otevřené - prostě po odlití nějaké části obsahu.
Díky
Publikováno 12 červen 2022 - 11:35:52
Publikováno 13 červen 2022 - 05:47:16
Velmi dlouho.
Publikováno 15 červen 2022 - 20:06:58
Ne úplně. V běliči roztok A se nachází manganistan rozpuštěny ve vodě, ketrý oxiduje na oxid manganičitý a ten se poté objeví na dně. Chce to zastříknout butanem, ale protože foma lahvičky jsou nejhůře těsnící ze všech tak to úplně nefunguje a časem se to stejně stane. Po otevření spotřebujte dáme tomu do dvou možná třech měsíců. Jedna se však jen o roztok manganistanu draselného který koupíte v každé lékárně a tuto složku běliče si uděláte novou. Druhý roztok kyseliny sírové a čistič vydrží výrazně déle, řekl bych tak rok.
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:R100
Komunita →
Vostatní, povídání, kecy, digitálisti - prostě vopice →
Zive: Nekonecny pribeh aneb jak mi Fotolab CEWE zkazil filmZaloženo od Motorbiker , 16-červenec 2019 diapozitiv, dia, inverze, r100 a 3 více... |
|
|
||
Temná komora →
Negativní proces →
Jak vyvolat v Plastimatce 9-10 kinofilmů R100 namísto 8-mi vyvolávací sadou R100 od FomyZaloženo od Janek , 7-únor 2014 R100, Foma, kinofilm |
|
|
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 členů, 1 návštěvníků, 0 anonymních