Přejít na obsah

Fotka

Fomapan 400 push na 3200, jde to vubec vyvolat?

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
51 odpovědí na toto téma

#51 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 818 příspěvků(y)
  • LocationHK
Reputace: 434

Publikováno 29 prosinec 2024 - 00:02:43

pro stativového fotografa věc nezbytná a jako strojař jsem ho musel mít, mikrometr na ocel a spotmetr na části obrazu

vzal jsem tedy před mnoha léty velkou sbírku stokorun a dojel ke škodovi nový spotmetr koupit - asi tenkráte nebyly v bazarovém prodeji  k mání

impulsem pro mě byl pohled do jiného spotmetru a sice davida s. tehdy jsme se dívali na nějakej v noci osvícenej kostel asi výstava broumově, nebo nějakej sraz - už si to nevybavím, ale tam jsem najednou celou exponometrii pochopil, není to věda

moc jej nevyužívám, spíš jako flashmetr, když už opřu blesk do deštníku

ale on nestárne a chleba taky neují a "můžeš ho mít" že áno :)

• 0

#52 Luboszz

Luboszz

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 1 694 příspěvků(y)
Reputace: 2

Publikováno 30 prosinec 2024 - 10:40:11

Už jsme se tady na temný tím zabývali  našel jsem pár odkazů.

Fomapan 100 - kam až pushovat- (koronFomapan 100 push 400 - Negativní proces - Temnakomora.cz - web pro milovníky červeného světla a vůně chemikáliíovirální diskuze -) - Negativní proces - Temnakomora.cz - Fomapan 200 push na 800 (a více) - Negativní proces - TemnakPushování pro začátečníky - jak ze 400 ASA získat 800 ASA - Začátečníkova školka - Temnakomora.cz - web pro milovníky červenéomora.czRodinal vs HC-110 na push - Negativní proces - Temnakomora.cz - web pro milovníky červeného světla a vůně chemikálií - web pro milovníky červeného světla a vůně chemikáliíweb pro milovníky červeného sv

• 1

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 1 návštěvníků, 0 anonymních