Přejít na obsah


Fotka

Setkání fotografů - alkoholiků, kteří nemají ani na pivo. Středa 11.6.2025


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
Žádné odpovědi

#1 Erik Kurach

Erik Kurach

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 239 příspěvků(y)
Reputace: 903

Publikováno 11 červenec 2024 - 19:44:49

Vážení kolegové.

Ve středu 11.6. 2025, přesně o půlnoci, za maximálního měsíčního úplňku, se uskuteční velké setkání těch nejzuboženějších bytostí, jež se dosud, na samé hranici existencionálního přežití a nutriční nedostatečnosti stále úpěnlivě zabývají klasickým fotografickým postupem. 

Použití jiných osvětlovacích zdrojů, než přírodních elektrických jevů, je z tvůrčího hlediska nepřípustné, stejně tak, jako rozdělávání ohňů na soukromém pozemku. V kruhu zasedne 13 členná komise, která vyhodnotí technický stav fotografického vybavení účastníků a poté v potřebném časovém odstupu vyhlásí jedinou putovní věcnou cenu Miroslava Tichého - shnilý digitální fotoaparát neuvěřitelné sběratelské hodnoty v kartonové paspartě proslulé značky Margarin. Poté bude provedena prohlídka ilegálně hloubených šachet dosud nevypátrané sekty, hledající patrně tlející zbytky kultovního zakladatele - Praotce. Ubytování není zajištěno, za úsvitu bude pořízeno jen společné foto účastníků setkání, bez možnosti jakékoli veřejné prezentace. Praky k případnému sestřelování šmírujících dronů povoleny, matice M 32+ rovněž. S pozdravem: "Starý Jezevec" Erik

p.s.

Vjezd osobních automobilů na soukromý pozemek je zcela zapovězen, tolerován pouze bicykl s karbidkou, či hůl poutníka s reflexními prvky. Tzv. "Zaostřováky" a kapesní kompasy jsou povoleny. Signál mobilních telefonů bude v místě setkání rušen prostředky radioelek-tronického operačního systému, včetně navigace GPS. Komunikace je povolena pouze posunkovou řečí, hovory o politice netolerovány.


  • 0




2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 2 návštěvníků, 0 anonymních