Zmeny na temnakomora.cz
#251 Anonymous
Publikováno 5 January 2010 - 14:02:48
dnes k ranu jsem delal nejake zmeny a trosku se to nepovedlo, data jsem obnovil plne ale je mozne ze v uzivatelskych nastavenich zustala sem tam nejaka chybka, kdo jste v poslednich 2 dnech delal nejake zmeny ve svem profilu zkontrolujte to prosim jestli je to v poradku, ostatnich se to netyka.
Za pripadne problemy se predem omlouva Vas tupy admin.
Publikováno 5 January 2010 - 15:01:52
Hlasim se pro obdobny region Uherský Brod a okolíSice mé znalosti nejsou úplně vynikající, ale základy pro začátečníka a první azylovou pomoc ve své temnici nabízím pro Zlín a okolí
pomoc kolegovi v začátcích
Publikováno 5 January 2010 - 22:19:13
Dobry den Vsem,
dnes k ranu jsem delal nejake zmeny a trosku se to nepovedlo, data jsem obnovil plne ale je mozne ze v uzivatelskych nastavenich zustala sem tam nejaka chybka, kdo jste v poslednich 2 dnech delal nejake zmeny ve svem profilu zkontrolujte to prosim jestli je to v poradku, ostatnich se to netyka.
Koukám ono je to nějaké potento i teď nefungujou mi SZ a nejde mi se už ani odhlásit . Ale mlčím a věřím, že se vše v dobré zvrátí.
#254 Anonymous
Publikováno 5 January 2010 - 22:37:12
Dobry den Vsem,
Koukám ono je to nějaké potento i teď nefungujou mi SZ a nejde mi se už ani odhlásit . Ale mlčím a věřím, že se vše v dobré zvrátí.
To by nemelo byt ono smaz cookies a zkus to znovu
Publikováno 5 January 2010 - 22:42:57
nejde se odhlásit se mi stává docela často (skoro vždycky když si zapomenu přepnout zpátky na mozillu)Dobry den Vsem,
Publikováno 6 January 2010 - 09:49:55
Publikováno 7 January 2010 - 11:22:52
1/ bylo by možné, aby se u příspěvků členů, kteří nejsou předplatitelé a tudíž nemohou číst SZ, nezobrazovalo tlačítko "SZ"?
2/ bylo by možné zvětšit velikost schránky na SZ? Nebo nějak jinak zařídit, aby starší SZ (odeslané i přijaté) nemizely bez varování ve ztraceništi?
Děkuji
#258 Anonymous
Publikováno 7 January 2010 - 11:46:07
Měl bych dva dotazy / návrhy na ctěného administrátora a k diskuzi.
1/ bylo by možné, aby se u příspěvků členů, kteří nejsou předplatitelé a tudíž nemohou číst SZ, nezobrazovalo tlačítko "SZ"?
2/ bylo by možné zvětšit velikost schránky na SZ? Nebo nějak jinak zařídit, aby starší SZ (odeslané i přijaté) nemizely bez varování ve ztraceništi?
Děkuji
Ahoj,
1) ono te to ale upozornuje ze nemuzes tomuto cloveku poslat SZ staci cist, ale sebrat to tlacitko bych mohl
2) To by mozne bylo ale ten prostor neni nafukovaci, pro zacatek pridame jedno tolik a uvidime, staci?
#259 Anonymous
Publikováno 7 January 2010 - 12:03:04
u neprispevovatelu se prestalo zobrazovat tlacitko SZ to by snad melo zabranit obcasnemu odeslani SZ temto lidem.
Dale jsem zvysil quotu na pocet zprav v poste v dorucene na 100 odeslane na 60 a ulozene 500, podotykam ze pokud by data naserveru moc kynula budu to muset zmenit.
S pozdravem .D.S.
Publikováno 7 January 2010 - 12:07:33
Publikováno 7 January 2010 - 13:46:09
Zejména u těch SZ to bylo mrzuté, mám jich docela dost a tak se stávalo, že než jsem se s někým na něčem domluvil, tak ta první zpráva, kde bylo napsáno co vlastně chce a jaký je na něj kontakt, byla pryč.
#262 Anonymous
Publikováno 20 January 2010 - 08:40:30
jiste jste jiz zaregistrovaly odpojeni bazarku, bylo to provedeno automaticky scriptem duvod zatim nevim vecer se k tomu snad dostanu. Vsem se timto omlouvam za pomalou reakci, ale mam ted neco dulezitejsiho nez je bazarek na temne proto jsem si toho vsiml az o 1-2 dny pozdeji.
S pozdravem .D.
#263 Anonymous
Publikováno 21 January 2010 - 11:52:27
bazarek je zpet, bohuzel prazdny, prosim vsechny aby si sve inzeraty zadali znovu. Prijde mi to rychlejsi nez castecna obnova ze zalohy. Ktera by navic zamkla cele forum.
S pozdravem .D.S.
#264 Anonymous
Publikováno 21 January 2010 - 11:53:38
Publikováno 21 January 2010 - 11:54:30
Notorius:
Publikováno 21 January 2010 - 12:07:28
To boli ťažké dva dni
(je nás asi takých viac, závislých na bazárku! ale už klepem inzeráty)
Publikováno 21 January 2010 - 12:35:12
kterému? tam už dva týdny nemá práva nikdoNa druhou stranu - je to zpusob, jak ulehcit bazarkovemu adminovi.
Publikováno 23 January 2010 - 23:15:33
prosím vás, ako sa dá vyhodiť môj inzerát z bazárku? sám ho asi nezmažem - nemám tam tú ikonku X.
alebo mi niečo ušlo (nebolo by to prvý raz)? pripájam sa striedavo asi z 3 miest, môže to súvisieť s rozdielnou IP adresou?
dík,
Ď.
Publikováno 23 January 2010 - 23:24:48
to bude těžké protože bazárek je momentálně nastavený tak že se inzeráty po dvou týdnech samy mažou, ale práva tam nikdo nemá.kolegovia s právomocami a vedomosťami,
prosím vás, ako sa dá vyhodiť môj inzerát z bazárku? sám ho asi nezmažem - nemám tam tú ikonku X.
alebo mi niečo ušlo (nebolo by to prvý raz)? pripájam sa striedavo asi z 3 miest, môže to súvisieť s rozdielnou IP adresou?
dík,
Ď.
pokud se jedná pouze o aktuálnost tak prostě napiš příspěvek s oznámením o neaktuálnosti. nebo jestli ti jdou mazat aspoň příspěvky, tak to zkus mazat jedno po druhém a smazáním prvního příspěvku se zároveň maže i vlákno (při tomto vycházím ze zkušenosti z jiného fóra, kde si uživatelé mohou mazat své příspěvky, ale pouze pokud už nikdo nepřispěl po nich)
tak asi tak
Publikováno 24 January 2010 - 10:23:27
presne toto som potreboval vedieť. išlo mi len o to, aby som "nerobil bordel", ak sa inzerát sám zmaže po 2 týždňoch, je to paráda.
možno by nebolo špatné dať ten oznam do bazárku.
Ď.
#271 Anonymous
Publikováno 26 January 2010 - 15:16:49
Kraken byl ustanoven jako admin pro veci politicke a teologicke a socialni s duverou se na nej obracejte
Timto mohu svuj post zmenit pouze na udrzbare serveru
#272 Jirinol
Publikováno 26 January 2010 - 15:37:35
Publikováno 7 February 2010 - 09:02:11
A dále, zda by zakladatel vlákna neměl možnost ve svém vláknu dělat změny (tedy spíš jen smáznout často zbytečné kydy, které se evidentně vlákna netýčou)
Jinak vidím na TK, že vznikají vlákna, která by evidentně měla být pokračováním jiných... (Tuhle: Jaký ustalovač?? Apod...) Co vy na to?
Ahoj a přeji VDFS (Velmi Dobré Fotografické Světlo)
Publikováno 7 February 2010 - 10:37:46
Přátelé, moderátoři, ředitelé... napadlo mne upravení funkcí na webu. A to: Jestli by nešlo u uživatelů po otevření jejich profilu vidět, která vlákna zakládali. Mně to připadá užitečnější, než vědět, kde se "podepsali", protože dost příspěvků je stejně "mimo misku". Ovšem o zakladateli vláken se již dá uvažovat víc konstruktivně (bez dalších blablabla...). sice to není na talíři pod nosem, ale máš to dycky napsané u vlákna kdo je zakladatel
A dále, zda by zakladatel vlákna neměl možnost ve svém vláknu dělat změny (tedy spíš jen smáznout často zbytečné kydy, které se evidentně vlákna netýčou) tohle se mi zdá nešťastné řešení hned z několika důvodů. 1) byl by děsný bordel v tom kdo co umazal a když by byl někde nějaký problém, tak by si to autor jenom upravil udělal by z oponentů blbce a případně by bylo pak nedohledatelné co kdo řekl protože tohle svádí k taktické auto/cenzuře (více k tomuto v tomto tématu). nehledě na to že bys tím naprosto rozryl "mocenské struktury"
Jinak vidím na TK, že vznikají vlákna, která by evidentně měla být pokračováním jiných... (Tuhle: Jaký ustalovač?? Apod...) Co vy na to?
Ahoj a přeji VDFS (Velmi Dobré Fotografické Světlo) nevím co na to dany, ale tohle by vyřešilo nějaké slučování vláken, ale nevím zdali je to technicky možné. pokud je to hned na začátku, tak to jde podchytit citací do odpovídajícího vlákna, ale jak se to rozroste, tak už je to složitější a zdlouhavé
Publikováno 7 February 2010 - 10:55:59
já jsem spíše za nějaké zlepšení funkce vyhledávání. ono to odkazování na fci "hledat" - sám často celkem dlouho hledám i téma, jehož název znám. nebylo by možné k jednotlivým tématům při jejich založení a admini třeba i v průběhu zadávat určitá klíčová slova, která by sloužila jako volitelný filtr při hledání? abych se při hledání výrazu "bessa" nemusel brodit tématy, při nich, třeba i k věci, někdo prohodí "mezi mé aparáty patří také bessa"
Publikováno 7 February 2010 - 14:20:19
Přátelé, moderátoři, ředitelé... napadlo mne upravení funkcí na webu. A to: Jestli by nešlo u uživatelů po otevření jejich profilu vidět, která vlákna zakládali. Mně to připadá užitečnější, než vědět, kde se "podepsali", protože dost příspěvků je stejně "mimo misku". Ovšem o zakladateli vláken se již dá uvažovat víc konstruktivně (bez dalších blablabla...). sice to není na talíři pod nosem, ale máš to dycky napsané u vlákna kdo je zakladatel
Čekal ,jsem, že bude oponentura ale: To že u vlákna to je, vím. Ale k čemu je mi fce, který uživatel přispíval do kterého vlákna, když notoričtí komemtátoři píšuo všude a často o ničem. Já vím... ta "lidskost". Ale když bych chtěl najít založená vlákna Erika nebo Bzenčáka, mrknul bych do jejich profilu a kliknul...
A dále, zda by zakladatel vlákna neměl možnost ve svém vláknu dělat změny (tedy spíš jen smáznout často zbytečné kydy, které se evidentně vlákna netýčou) tohle se mi zdá nešťastné řešení hned z několika důvodů. 1) byl by děsný bordel v tom kdo co umazal a když by byl někde nějaký problém, tak by si to autor jenom upravil udělal by z oponentů blbce a případně by bylo pak nedohledatelné co kdo řekl protože tohle svádí k taktické auto/cenzuře (více k tomuto v tomto tématu). nehledě na to že bys tím naprosto rozryl "mocenské struktury"
Na mocenské struktury nehraju. Už jsem si jich užil v životě dost. Založil jsem vlákna a dozvím se tam názory, které s tím nesouvisí. Ty bych smazal. Jen to zabíérá kyberprostor... Už jsem psal, že se jednou TK sesype protože nebude dost místa a 90% z toho budou nesmysly.
Ahoj a přeji VDFS (Velmi Dobré Fotografické Světlo) nevím co na to dany, ale tohle by vyřešilo nějaké slučování vláken, ale nevím zdali je to technicky možné. pokud je to hned na začátku, tak to jde podchytit citací do odpovídajícího vlákna, ale jak se to rozroste, tak už je to složitější a zdlouhavé
Jinak aby bylo zřejmo: Nekritizuji. Chci konstruktivně pomoci a předejít totálnímu chaosu. Nejde o cenzuru názorů ale eleiminaci plků. Jinak ke druhé části příspěvku "Kdoco": To jsem již také nakousnul dříve. Nějak to zaniklo... TK funguje asi 3. rok, ne? Co bude za další 3 roky? Brrr..
Publikováno 7 February 2010 - 15:50:30
Možnost klíčování témat bych uvítal a určitě by vedlo k zjednodušení hledání a zefektivnění, stejně jako spojování existujících témat.
Mám ale pocit, že jakési rozčlenění témat je již připravováno.
Publikováno 7 February 2010 - 16:24:37
Na mocenské struktury nehraju. Už jsem si jich užil v životě dost. Založil jsem vlákna a dozvím se tam názory, které s tím nesouvisí. Ty bych smazal. Jen to zabíérá kyberprostor... Už jsem psal, že se jednou TK sesype protože nebude dost místa a 90% z toho budou nesmysly.
částečně se dá vyřešit oslovením moderátora buď interně nebo napsat do tohoto vlákna připomínku, žádost o úklid.
Publikováno 27 February 2010 - 17:26:36
Nedaří se mi najít adresu RSS kanálu TK, kterou bych zadal do své čtečky. Poradíte mi?Tak i rss kanal je uz funkcni s pozdravem .D.
Publikováno 27 February 2010 - 21:09:42
jenda: osobně vím o odchodu jednoho nebo dvou "kvalitních" diskutujících. jednalo se bohužel o spíše osobní spor, což se prostě mezi lidmi stává a mně to nepřísluší tady rozebírat (navíc neznám ani nechci znát celé pozadí). naopak několik "jiných" diskutujících sice ostentavivně několikrát již odešlo, ale několikrát denně jsou, ať už přihlášeni nebo nepřihlášení, zde přítomni a doslova číhají na jakýkoliv náznak neshody, nesouladu nebo i jen nedorozumění, aby se mohli "popást". naštěstí i těchto jedinců je tu množství menší než malý a temná stále je, zdá se mi, velmi příjemným prostorem pro sdílení se ve společnym zájmu. děkuju vám za to všem. p
Publikováno 27 June 2010 - 16:38:46
Publikováno 27 June 2010 - 21:24:38
Publikováno 27 June 2010 - 21:35:06
P.S.: chvíli před tím, než toff napsal tenhle příspěvek, jsem se taky chtěl podívat na příspěvky od "db" a moc jsem si nepočetl :-/
Telepatie
Publikováno 28 June 2010 - 09:18:30
Publikováno 1 August 2010 - 14:57:23
Už i ten červenec byl slabší a to jsem byl jenom parkrát na výletě .
Publikováno 1 August 2010 - 18:30:58
nejsem (a ani to moc nedelam) a nebudu schopen vykonavat funkci moderatora, cili nahrada vitana.
Tazovi jsem psal cca pred tydnem bez odezvy (rad bych prisel o vsecna prava ktera mam ).
Diky
Publikováno 2 August 2010 - 00:37:36
Publikováno 2 August 2010 - 18:19:58
Publikováno 2 August 2010 - 18:25:39
Vidím, že se případní moderátoři doslova hrnou
No žejo .
O tuhle pozici byl vždycky sapot. Nikoho jako byl Notorius stejně neseženem .
#290 Snek
Publikováno 2 August 2010 - 18:34:47
Publikováno 2 August 2010 - 19:01:23
Publikováno 2 August 2010 - 19:28:20
Tak nejak. Minimalne nektere sekce jsou zcela mimo me chapani...ja bych se klidne hrnul ale prece nechce kozla zahradnikem
#293 Snek
Publikováno 3 August 2010 - 23:18:06
Tak nejak. Minimalne nektere sekce jsou zcela mimo me chapani...ja bych se klidne hrnul ale prece nechce kozla zahradnikem
jestli máš na mysli regulérní magory osmičkáře, tak tam si pomůžeme svépomocí.
#294 Snek
Publikováno 3 August 2010 - 23:22:03
Publikováno 4 August 2010 - 07:54:34
Tech sekci je vice (krome regulernich magoru take VF, historicke techniky, teorie...jestli máš na mysli regulérní magory osmičkáře, tak tam si pomůžeme svépomocí.Tak nejak. Minimalne nektere sekce jsou zcela mimo me chapani...ja bych se klidne hrnul ale prece nechce kozla zahradnikem
Ale jinak bych par sekci mel zvladnout...
#296 Snek
Publikováno 4 August 2010 - 10:53:14
Tech sekci je vice (krome regulernich magoru take VF, historicke techniky, teorie...
...
A to jestě netušíš, že na příštím srazu se z tebe chystám udělat osmičkáře
Publikováno 4 August 2010 - 10:54:25
Publikováno 15 August 2010 - 18:58:18
Týmto mu moc děkuju a nebuďte na něho darební, smyci jedni!!!
Publikováno 15 August 2010 - 19:32:18
#300 Jirinol
Publikováno 15 August 2010 - 19:47:12
Tak a teď vás smažu všecky
už to nehul
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních