No ze 17 hodin máš 40. Za tu dobu by jsi si udělal 3 ze dřeva. Nic proti, ale tohle by pro mě nebylo. Koukám že jsi si koupil i tu dirku. To už jsi mohl mít Dirkomu. Ne?
Asi mám pomalú tlačiareň A do času som započítal aj tlač kukátka a zadných pružín... Treba poznamenať, že počas toho, ako maká sa jej netreba nijak venovať. Takže doba tlače je v zásade nevýznamný parameter, cena materiálu je asi tak 6 €... A dierku som si kúpil, pretože som lenivý a tú trochu času čo mám radšej venujem foteniu a posedávaniu v tichu tmavej komory Práve som z nej teraz vyliezol Občas si dierku osadím aj do doštičky a cvaknem nejakú dírkofku na mojej sklopke, nech sa mech dierkou trochu vyvetrá
Keď už tú tlačiareň mám a zatiaľ nie je využitá 24 hodín denne, tak som to pojal ako také cvičenia. A v rámci neho som si vytlačil napríklad držiak na 4 ks planfimov 13x18 do JOBO tanku - vec, ktorú márne zháňam už dva roky... Pol hodinka modelovania, pár hodín tlače a materiál za 10 centov. Cez víkend to vyskúšam, ešte schne lepidlo... Vyzerá to funkčné.
A mám už spravený model objektívovej doštičky na moju TOYO sklopku, ak ju budem potrebovať, za cca 40 minút je vytlačená s otvorom podľa potreby... Ani som nevedel, koľko užitočných vecí sa na tom dá urobiť Ale fakt je, že to nie je klasika, pílka, rašpla, šmirgel a lak a kopa prachu
To ISO skúsim nájsť v menu