Terezko tolik slov proti Himatikovi...
Prožil jsem s ním spoustu času a prošel se mnou spoustu míst. Teď ale odpočívá ve skříní i když připraven a plný sil se zase vrhnout do práce. Jenom pániček je takový línější, postupem času...
Já to nemyslela proti Hi-matickovi. Jen jsem chtěla popsat v čem se liší. Měla jsem oba, a kdyby finanční situace dovolila, tak si je i oba dva stále nechám. Jenže vím, jak by to dopadlo, tahala bych XAčko a Hi-matic by se nudil na poličce. Chtěla jsem tím ukázat, že je hlavně důležité, aby si člověk uvědomil, co přesně chce od toho foťáčku. A já od něj chtěla, aby byl co nejmenší, a mohla jsem si ovlivnit nastavení clon a fotit v protisvětle a nemít z fotky "bubáky v tunelu", což se mi s Hi-matickem nedařilo.
Co si budeme povídat, HI-matic je o několik stupňů krásnější, a s nasazenou dálkoměrnou sl. clonou, je přímo "k sežrání". Ale tím pádem, je o fous větší, ale zase vypadá jako "opravdický foťák", zato XAčko, když ho viděl poprvé můj David, tak prohlásil, že jsem ho našla v "kindervajčku" za dvě zmrzliny.