už klasik na otázku odpověděl, že "záleží na tom, jak se do toho třískne"
moje žena je občas hubatá, ale koníčky mi trpí, ale chce to taktiku, pochopitelně
Publikováno 21 červen 2016 - 09:26:07
už klasik na otázku odpověděl, že "záleží na tom, jak se do toho třískne"
moje žena je občas hubatá, ale koníčky mi trpí, ale chce to taktiku, pochopitelně
Publikováno 21 červen 2016 - 13:41:07
Tak přesně to je. Je to asi o domluvě a hierarchii hodnot. Já třeba fotím moc rád, ale zase na druhou stranu i k těm zbývajícím členům mé rodiny cítím jakousi , občas nepochopitelnou, náklonnost
Publikováno 21 červen 2016 - 17:36:26
Tak v těch bytech se přeci jen po těch dvou dnech v těch koupelnách musí vykoupat
Publikováno 21 červen 2016 - 18:27:29
Tak v těch bytech se přeci jen po těch dvou dnech v těch koupelnách musí vykoupat
.. přílišná hygiena narušuje imunitní aktivity a ochranný tělesný obal... ale špatně vypranou fotku neokecáš
Publikováno 4 říjen 2016 - 20:04:40
Bylo to focené z kuchyně.Dlouho se vychytávaly mouchy.Už je vše světlotěsné.Dveře z předsíně do kuchyně mají sklo překryté černým plastovým pytlem a oblepené černou lepící páskou.Snad se někdy dostanu k nafocení celé rozbalené komory.
Publikováno 12 říjen 2016 - 08:30:52
Tak včera jsem ji pokřtil! Ještě do bude chtít pár věcí doladit, ale super pocit
Publikováno 12 říjen 2016 - 08:35:42
máš to fajn čisté. Doporučil bych obložit či natřít stěnu za zvětšovákem a po jeho pravé straně něčím černým, tmavohnědým či tmavě červeným.
Publikováno 12 říjen 2016 - 08:40:34
Já včera a dnes dokonávám dílo zkázy - radostně před jeden a půl rokem vybudovanou prostornou, pro mé nesmělé hraní až luxusní, fotokomoru ve sklepě pod bytem rozebírám na prvočinitele a odvážím do nového bydliště. Nová fotokomora bude ovšem vytápěná, ještě prostornější, luxusnější, s odděleným studeným skladem chemie a dalším na foto citlivý materiál i s mrazákem Snad to do vánoc smontuju.
Publikováno 12 říjen 2016 - 09:27:43
.............. Nová fotokomora bude ovšem vytápěná, ještě prostornější, luxusnější, s odděleným studeným skladem chemie a dalším na foto citlivý materiál i s mrazákem ......
bezva , sem si říkal proč že se to stěhujete
Publikováno 12 říjen 2016 - 10:53:40
důvod stěhování to nebyl (navíc bych si raději tu dřinu odpustil), ale zadařilo se.
Publikováno 13 říjen 2016 - 21:07:53
máš to fajn čisté. Doporučil bych obložit či natřít stěnu za zvětšovákem a po jeho pravé straně něčím černým, tmavohnědým či tmavě červeným.
Jo, díky za tip, to zní jako rozumný nápad. Přímo stěnu natírat nebudu, ale něco natáhnout bych tam mohl.
Publikováno 14 říjen 2016 - 11:59:44
Tak včera jsem ji pokřtil! Ještě do bude chtít pár věcí doladit, ale super pocit
A v pračce se perou fotky?
Publikováno 15 říjen 2016 - 15:53:03
A v pračce se perou fotky?Tak včera jsem ji pokřtil! Ještě do bude chtít pár věcí doladit, ale super pocit
Publikováno 16 říjen 2016 - 08:23:57
Jo vymalovat nebo obložit. A nezapomenout na strop. Komůrka je to pěkná, útulná , Radost pobejt
Publikováno 16 říjen 2016 - 10:48:43
Pěkné,gratuluji! Já po čtyřiceti létech strávených v Rožnově p.R. jsem stěhoval v loni komoru do Jablůnky,je sice menší než jsem měl v Rožnově,ale zato taková nějaká útulnější...A nebo jsem ty zbytečné krámy co tam byly nechal v Rožnově a teď je to naprosto útulné,udržovatelné nebo co,nevím.A hned vedle mám prádelnu na fotky,kdysi tam prádelna skutečně byly,dnes tam zůstala stylová podlaha,retro ždímačka,kachlíky,takže se vesele cáká a cáká!Takže stačilo jen natáhnout šňůru a bylo...
Publikováno 16 říjen 2016 - 14:41:13
Ještě taková uklizená. Nemáš to plné "bince" velice potřebných věcí bez kterých to prostě nejde. Držím palce
Publikováno 5 listopad 2016 - 11:22:01
Tak už jsem taky v plně provozním stavu! Akorát toho místa je jen tak tak...
Publikováno 21 duben 2017 - 22:59:14
tak jsem z větší části dobudoval synkovi pokojíček na půdě a ejhle, zbyla na mě sic nejmenší, ale místnost! no budu tam lehávat a v levém koutě už plánuju vodu a mokrej pult
spát ve fotokomoře, toť sen každého komorníka!
jasně že veškerou chemii budu nosit sem a zase zpátky, abych neměl divoké sny, ale druhá fotokomora v baráku je velmi praktické řešení a také pohodlné
tak ještě ty dobrý snímky
Publikováno 6 květen 2017 - 08:27:21
prosím o pomoc!
včera v oblíbeném bazaru získal jsem úžasné zařízení na kontrolu docházky pracovníků (pracovníka)
pochopitelně si jej chci dát do komory, abych měl přehled
hodiny aktuálně fungují, čas i datum jsem nastavil, po výpadku si mnohou hodinu pamatují nastavení a po připojení přívodu se sami přetočí na přesný čas, čili záloha funguje, ale nedaří se mi s píchací kartou, po vložení testovacího kartonu tento pojme, poslušně vyjede bez tisku a píše to E-05
a tak se ptám, zdali je tu analytik pokladních systémů, či zdatný němčinář, který by mi dokázal obstarat návod, cz, n, aj, co bude, jak se to programuje, co je ta chyba atd.
jestli značení příchodu nerozchodím, nebudu smutnit, za ty koruny jsou to krásné hodiny a budou jistě vhodným doplňkem na ten poslední kousek místa, co mi v komoře na stěně zbývá
https://www.yumpu.co...urk-zeitsysteme
hodiny.JPG 133,34K 18 Počet stažení
Publikováno 6 květen 2017 - 09:00:11
A co na to indigo-paska?
Inak pekna vec, budes mat mesacny prehlad o tom, kolko si stravil v komore.
Supis.
Publikováno 6 květen 2017 - 13:09:10
U nás jsme z ryze mechanických přešli rovnou na turnikety, které vše zaznamenávaly v digitální podobě pro osobní a mzdové odd. V mé minikomoře už by byly na překážku a busta J. Sudka by proti takovému zařízení určitě protestovala
Jinak ty mechanické udržovali kluci z vedlejší dílny, takže u nás neexistovaly pozdní příchody
Publikováno 6 květen 2017 - 14:18:14
e-05 znamena ze nevzalo stitok. treba zasunut znovu. tu je komplet navod: http://www.buerk-mob...ung K 13001.pdf
Publikováno 6 květen 2017 - 16:44:22
výborně, děkuji za návod, vyzkouším reset, vyndání té pásky a změnit šířku karty po milimetru
kdyby se tak podařil zjistit přesný rozměr té karty! to by bylo, dík na sk
-
o mě je dobře známo, že jsem elektromechanicky založen, sem tam i starý display přijmu, mmch tady je nahoře taky, nařídíš čas, zaklapneš a to se dějou věci, ručičky běhaj zběsile a zastaví se správně a tak nemám pravidla pro elektrovstup do komory tak přísná
v čsad jsme měli mechanický, ty bych bral taky, ale za 200 ti je nikdo nedá hádám
Publikováno 6 květen 2017 - 21:20:09
výborně, děkuji za návod, vyzkouším reset, vyndání té pásky a změnit šířku karty po milimetru
kdyby se tak podařil zjistit přesný rozměr té karty! to by bylo, dík na sk
-
o mě je dobře známo, že jsem elektromechanicky založen, sem tam i starý display přijmu, mmch tady je nahoře taky, nařídíš čas, zaklapneš a to se dějou věci, ručičky běhaj zběsile a zastaví se správně a tak nemám pravidla pro elektrovstup do komory tak přísná
v čsad jsme měli mechanický, ty bych bral taky, ale za 200 ti je nikdo nedá hádám
Tie rozmery karty sú v tom návode tuším na strane 31 a sú 86x180mm.
Publikováno 7 květen 2017 - 04:52:04
v práci máme štos starých píchaček a skoro bych řekl, že by to rozměrama mohlo sedět (navíc je jeden roh zkosen). tak kdybys chtěl karty, mohu se ti v úterý po nich podívat a změřit je
Publikováno 7 květen 2017 - 07:29:52
Publikováno 9 květen 2017 - 11:36:05
tak bohužel mám k dispozici pouze užší, 82,5mm
Publikováno 9 květen 2017 - 20:22:15
prosím o pomoc!
včera v oblíbeném bazaru získal jsem úžasné zařízení na kontrolu docházky pracovníků (pracovníka)
pochopitelně si jej chci dát do komory, abych měl přehled
Ano, ano - přesná evidence je potřeba. Těším se na statistiku docházky, přesčasů, pozdních příchodů či neomluvené absence (a z nich vyvozovaných postihů). Dále grafy vzrůstající přítomnosti ve fotokomoře před sletem TK a klesající po něm, a zejména by mě zajímal poměr doby přítomnosti na pracovišti a souhrnného expozičního času... abys zjistil, jaké máš rezervy v produktivitě a navrhuji, abys přijmul kapitalistický závazek na poměr alespoň 100:110.
Publikováno 10 květen 2017 - 15:28:19
jo jo samý áčka, ale v dáli svítá
když už máš hodiny, musíš tam jít aspoň odpíchnout! a při tý příležitosti třeba i něco dáš do misky a vo tom to je
Publikováno 8 červenec 2017 - 21:32:53
Jen si nejsem jistý, jestli se tomu ještě dá říkat "temná" komora
Proužková zkouška ukázala, že 5 minut je pro papíry naprosto bezpečných, v šesté minutě už je vidět sotva patrný závoj, v sedmé už zřetelný. Takže nic co bude trvale zapnuté, ale na přisvěcování super, abych nemusel kvůli každé blbosti kdy potřebuju pořádně vidět schovávat papíry atd. Možná to také ještě redukuju, trochu odstíním apod., uvidíme, co si to v provozu vyžádá.
IMG_4919 (1).jpg 55,43K 23 Počet stažení
Publikováno 12 červenec 2017 - 14:39:40
pekne! ja mam tiez nejaky cinsky led zazrak. ilford rc v pohode ale foma baryt ma zavoj.. pozor na to
Publikováno 31 srpen 2017 - 13:46:36
Publikováno 1 září 2017 - 14:12:47
A nedělá Ti ten barevný šál chloupky?Zasa chystám veci na výstavu
Publikováno 30 září 2017 - 18:41:02
Přestala mi stačit koupelna v bytě, tak jsem se rozhodl zřídit si další a tentokrát stálou komoru ve svém bývalém dětském pokoji, který je nyní nevyužitý... už finišuju .
Publikováno 30 září 2017 - 21:02:43
A nedělá Ti ten barevný šál chloupky?Zasa chystám veci na výstavu
Jinak pěkné, a na vernisáž držím
Chloupky se používají jako ochranný prvek i na bankovkách Též přeji "zlom vaz" s výstavou.
Publikováno 30 září 2017 - 21:06:10
Přestala mi stačit koupelna v bytě, tak jsem se rozhodl zřídit si další a tentokrát stálou komoru ve svém bývalém dětském pokoji, který je nyní nevyužitý... už finišuju .
Bach(a) (n) a zaschlé kapky ustalovače na gramodeskách
Publikováno 30 září 2017 - 21:10:10
Ďakujem .
Chloupky se používají jako ochranný prvek i na bankovkách Též přeji "zlom vaz" s výstavou.
A nedělá Ti ten barevný šál chloupky?
Zasa chystám veci na výstavu
Jinak pěkné, a na vernisáž držím
Publikováno 2 říjen 2017 - 15:33:02
komora
.
Publikováno 2 říjen 2017 - 16:10:38
Jak keby som Kaprovu fotokomoru videl
Publikováno 2 říjen 2017 - 16:21:56
Jak keby som Kaprovu fotokomoru videl
Publikováno 12 prosinec 2017 - 20:26:31
Publikováno 22 únor 2018 - 12:51:00
Splnil som si sen, ktorý som vlastne ani nemal. Nikdy som nepomyslel na to, že v panelákovom byte dokážem ukoristiť dva metre štvorcové na stálu komoru.
Publikováno 22 únor 2018 - 19:43:49
Když se chce .... a okolí spřízněné. Bezva práce.
To bylo v rámci rekonstrukce ?
Publikováno 22 únor 2018 - 21:32:25
Presne tak. Keď na moje veľké prekvapenie žena pri prvej zmienke o fotokomore v novo kúpenom byte nevyslovila jednoznačné nie, chytil som sa toho ako jednoznačného áno a pri návrhoch novej dispozície pre prerábku som fotokomoru zakomponoval ako samozrejmú vec.
Publikováno 23 únor 2018 - 06:17:41
Publikováno 23 únor 2018 - 09:09:15
Publikováno 23 únor 2018 - 23:00:14
Ja dúfam, že ma tam raz deti dochovajú...
Publikováno 24 září 2018 - 19:56:24
...ještě doladím pár detailů a bude hotovo...
Publikováno 24 září 2018 - 20:10:29
Publikováno 23 listopad 2018 - 01:09:50
To tak někde ve středních čechách u jednoho kamaráda, který je vzorově zařízen...
IMG-0284.JPG 212,41K 112 Počet stažení
0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních