Prostor mám zajištěn i s pitím a jídlem. Vlastníme totiž rodinou kavárnu v centru Prahy (všem dostupné od Pazdery cca 200m

Nejsem profesionál, ale focení na VF mě dost baví, bohužel poslední tři roky vychovávám dvě malé děti, se kterými jsme měli nemalé zdravotní problémy, takže focení a jiné aktivity šly stranou. Nyní už začíná být více času, tak bych rád tedy touto cestou předal mé skromné zkušenosti těm, kteří jen k VF přičichli, ale ještě s ním nepracují.
Co se tedy žádá od vás:
hlavně se zúčastnit

Nejdůležitější je vymyslet termín. V podstatě kavárna se dá uvolnit skoro každý večer, tak cca od 18:00. Víkendy máme zavřeno, ale jsem schopen urvat si doma nějakou tu sobotu či neděli pro tuto akci. Hodně záleží také na počtu lidí. Do cca deseti lidí je to možné v podstatě kdykoliv.
Dále je potřeba vědět, o co by byl přibližně největší zájem, protože o VF se dá bavit celé dny, hodiny...
Přibližný vhodný termín bych viděl např. konec listopadu, protože pak už se rozjedou vánoce atd. a všichni mají starostí, že neví co dřív.
Tak tedy co vy na to? Napište vhodný termín a co vás zajímá a já se pokusím to sesumírovat.
Pište, mailujte, volejte
Vít Dolejš - vitek@cafeidoskop.cz(práce), vdolejs@chello.cz(domů), tel.: 603920061
kavárna - www.cafeidoskop.cz