http://www.digitaltr...mera-p-841.html
Pinhole k zulíbání...
Started By
Pentaxista
, 2-Dec 07 20:46:18
7 odpovědí na toto téma
Publikováno 2 December 2007 - 20:46:18
Publikováno 2 December 2007 - 20:56:40
Ale hlavne ...
Mimochodem. magnifax stale utesnuji fusekli , japa to dopadlo u tveho Magnifaxe?
tak proto je ta plechovka tak -ehm "levná"Merlin cameras are hand made in the USA.
Mimochodem. magnifax stale utesnuji fusekli , japa to dopadlo u tveho Magnifaxe?
Publikováno 2 December 2007 - 21:03:02
A co teprve Zero 45 zde http://www.zeroimage.com
Uz jsem si sehnal i kazetu 4x5, ale k vyrobe jsem se zatim nedokopal. Mam doma sice kousek tresne (nadherny drevo ), ale je stale ve spalkoforme. Treba za dlouhych zimnich veceru neco vykoumam...
Uz jsem si sehnal i kazetu 4x5, ale k vyrobe jsem se zatim nedokopal. Mam doma sice kousek tresne (nadherny drevo ), ale je stale ve spalkoforme. Treba za dlouhych zimnich veceru neco vykoumam...
Publikováno 2 December 2007 - 22:18:19
Luda76: ... tak tak všelijak ... co šlo, utěsnil jsem sametkou (vepředu a vzadu) - to, co svítí "paralelně s negativem" jsem vyřešil fintou: zakoupil jsem samolepící sametovou tapetu a lípnul ji na stěnu. Ta byla natřená matnou černou tabulovou, ale tahle tapeta asi neodrazí fakt nic...
Zkouškou: svítící zvětšovák s filmem, papír na desce, odchod na večeři + dvě cigárka, žádné fleky. Pro mě vyřešeno. (Ale ne, že by mě to neštvalo "z hlediska vyššího principu"!)
Zkouškou: svítící zvětšovák s filmem, papír na desce, odchod na večeři + dvě cigárka, žádné fleky. Pro mě vyřešeno. (Ale ne, že by mě to neštvalo "z hlediska vyššího principu"!)
Publikováno 3 December 2007 - 09:22:44
tomu teda říkám zkoužka!
tomu teda říkám zkoužka!
Publikováno 3 December 2007 - 16:12:29
Ohledne Magnifaxe.
Napadalo mne utesnovat podium suchym zipem. Na podium nalepit po hranach tu chundelatou stranu a po vlozeni filmu (svitku ) podium uzavrit a zafixovat. odpadne tak nebezpeci rozevreni podia pri pouziti sametek...
Ale samozrejme jsem si ten suchac jeste nekoupil
Napadalo mne utesnovat podium suchym zipem. Na podium nalepit po hranach tu chundelatou stranu a po vlozeni filmu (svitku ) podium uzavrit a zafixovat. odpadne tak nebezpeci rozevreni podia pri pouziti sametek...
Ale samozrejme jsem si ten suchac jeste nekoupil
Publikováno 3 December 2007 - 16:17:12
( Navrat k tematu )
U ty pinhole 4x5" uz ale asi budu muset ty sametky pouzit. Doreseni svetlotesneho zafixovani kazety k telu dirkovky nejspis dojde az v prubehu vyroby. Zaverku jsem zatim taky nevykoumal ( naplast mi prijde jako vylozene spatny reseni )...
U ty pinhole 4x5" uz ale asi budu muset ty sametky pouzit. Doreseni svetlotesneho zafixovani kazety k telu dirkovky nejspis dojde az v prubehu vyroby. Zaverku jsem zatim taky nevykoumal ( naplast mi prijde jako vylozene spatny reseni )...
Publikováno 11 February 2014 - 19:53:57
Moje růžovka z vydlábnutý Coriny
Přiložený soubor (y)
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních