Přejít na obsah

Fotka

...jen tak...

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
6399 odpovědí na toto téma

#5251 berraneck

berraneck

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 184 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Vsetín
Reputace: 227

Publikováno 9 červenec 2010 - 13:09:25

Tři slova:dobře mu tak :wink:

To je zlý.
Dyk je to politováníhodný chudák, trpí digitálem :)
  • 0

#5252 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 744 příspěvků(y)
  • LocationHK
Reputace: 406

Publikováno 9 červenec 2010 - 13:23:16

širokej předseda by měl radost, utopený teLe
-
ale já to nikomu nepřeju, páč nejsem škodolibej ani na druhej tábor, poněvadž za pár chvilek odepsat výbavu

joutopenejkompakttobybyloněcojinačíhonasrdcihřejícího :wink:
  • 0

#5253 zajda

zajda

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 888 příspěvků(y)
Reputace: -3

Publikováno 9 červenec 2010 - 23:19:31

kluci, někdo z vás buďto standa, nebo roman tuším na sraze u edity v nedvědici prodával trezorky na svitek v zeleným, nebo červeným bukletu - nemáte je ještě k mání? dneska jsem byl u škody a ten momentálně má jen acetáty a ne pergamen to se mi nechtělo kupovat.
díky
  • 0

#5254 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice
Reputace: 51

Publikováno 10 červenec 2010 - 14:24:28

kluci, někdo z vás buďto standa, nebo roman tuším na sraze u edity v nedvědici prodával trezorky na svitek v zeleným, nebo červeným bukletu - nemáte je ještě k mání? dneska jsem byl u škody a ten momentálně má jen acetáty a ne pergamen to se mi nechtělo kupovat.
díky

to jsem byl já
nevím kde, ale myslím 3kousky tam ještě mám
  • 0

#5255 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!
Reputace: 206

Publikováno 11 červenec 2010 - 18:20:36

Jestli tu nekdo zna Mnichov, nevite o obchode, kde by se tu dali koupit filmy v poradnem vyberu(nejlepe adox a spol) apod? Nejak jsem nic nenasel, ani strycek google nepomohl, asi jsem moc hloupy...
  • 0

#5256 Jirinol

Jirinol
  • Guests
Reputace: 0

Publikováno 11 červenec 2010 - 21:50:56

Jestli tu nekdo zna Mnichov, nevite o obchode, kde by se tu dali koupit filmy v poradnem vyberu(nejlepe adox a spol) apod? Nejak jsem nic nenasel, ani strycek google nepomohl, asi jsem moc hloupy...

Ploci, nebudeš mít rychlejší nechat si to poslat od nás? jde to tak 3 dni. Barvu v kinu dostaneš asi běžně, čb a kór svitek možná leda v profi-labech a to pěkně draho. Běžná cena svitku takto v těch končinách prodávaného na objednávku je 6-8 E, co jsem se dozvěděl od jednoho pána, co tam někde žije. Sám si nechá posílat od Mahnu.
  • 0

#5257 ryunin

ryunin

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 696 příspěvků(y)
Reputace: 1

Publikováno 12 červenec 2010 - 10:29:21

Lidi právě jsem se vrátil ze španělska a kombinace Fuji Pro 160 pevná padesátka Nikon, Nikon F 75 je super. Naprosto věrný barvičky, super, super. Ty vesničky s jejich barevnými harmoniemi bílé, modré, zelené a cihlově červené tu barvu potřebovaly. Ale dnes se začnu pouštět do dvou černobílých filmů Tri X. V tom vedru doufám že se nebudu moc potit a nezasekne se to sviňa v tý cívce. Jestli jo, tak to hodím do tanku, zavřu a odnesu k doktorovi na operaci, ty filmy nesmím ztratit. Ujel jsem kvůli nim 4000 km.
  • 0

#5258 ryunin

ryunin

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 696 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2010 - 19:14:07

Když jsem se dnes probíral hromadou fotek mý matky z jejího dětství a mládí, což znamená padesátá a šedesátá, částečně sedmdesátá léta, tak jsem pořád v ruce měl něco velmi tenkýho a lesklýho. Znamená to, že tehdejší temnokomorníci měli k dispozici jakési tenké nekvalitní baryty, nebo na co ty fotky vlastně dělali? A taky mě napadá, když ten papít byl tak tenký, tak to asi neměli moc problémy s kroucením usychajicího barytu? Tak nějak se snažím dopátrat, jak vypadalo takové běžné temnokomornictví v těch dobách, jestli to ti lidi dělali jako vy dnes. Co se týká práce s barytem.
  • 0

#5259 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!

Publikováno 14 červenec 2010 - 19:46:53

Tenke ano, ale podle ceho jsi vykpoumal, ze nekvalitni? Foma(a vsichni ostatni) polevaly i na tenky papir, a to predevsim na male formaty, kde je to mnohem lepsi(vysoka gramaz je zde bezcenny reklamni trik, hraje si na lepsi kvalitu, ale je to jen draze zaplacena blbost ztezujici zpracovani), ale i na formaty vetsi. Zapaspartovane od silnych nepoznas, vyperes je rychöeji, same vyhody a socialni jistoty. Jenze dnes to nikdo nedela. Asi by take papiry malokdo chtel. Je to totiz takovy klasicky Wagenburg. Navrstvis duvody proc - a kazdy ti to odmitne s duvodem podivnym ci zadnym. Vyjimkou jsou zde opravdu velke formaty(ty by se v laznich mohly trhat) a pohlednice(duvod jasny). Mam to vyzkousene na par archivnich baliccich. A ted se do me vsichni pustte, k tomu tu ta zvanirna prece je :lol:
  • 0

#5260 Blekentvajt

Blekentvajt

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 034 příspěvků(y)
Reputace: 11

Publikováno 14 červenec 2010 - 20:04:31

Je to jak rika Ploci. Foma to vyrabela tusim pod oznacenim polokarton, zatimco normalni tlustej baryt jak ho zname povetsinou dnes byl karton. Nekvalitniho na tom nebylo (tedy z titulu gramáže) nic, proste jinak masita podlozka. Klidne bych na ne delal kdyby se vyskytovaly...
  • 0

#5261 Sokolík.

Sokolík.

Nováček

• Banned
  • Pip
  • 299 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2010 - 20:06:55

Kolego Ploci,máš naprostou pravdu,třeba takový polokarton Neobrom - to jest má sladká vzpomínka...

Jinak jsem si všiml,že ve vlákně "temný expres 2010" vymyslela dvojce Mamiak - Kelfík velkou prču. Chtěl jsem se tomu také zasmát,ale spíš jsem si připadal jako blbec,kterej naletěl...ale jistě mi bude vysvětleno,že nerozumím fóru...
  • 0

#5262 ryunin

ryunin

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 696 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2010 - 20:42:19

s tou nekvalitou jsem si jen tipnul, věřím, že mohly být stejně kvalitní jako dnes

jinak díky za vysvětlení
  • 0

#5263 kraken

kraken

Admin pro věci politické, teologické a sociální

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 914 příspěvků(y)
  • LocationOstrata
Reputace: 198

Publikováno 14 červenec 2010 - 21:41:13

Neobramů na polokartonu mám ještě dva balíky, které jsem onehdá koupil na aukru za pakatel. Nazvětšoval jsem na ně např. moji panenku. Trošku už zavojovaly, tak sem do vývojky nasypal trošku bromidu a šly jako hodinky. Dokonce mě velmi překvapily svoji krásnou tonalitou.
Nevýhodou z mého pophledu bylo, že se hodně lámaly při vypírání, resp. se krčily když sem z nima štěrchal ve vaničce. I když sem je napnul, pokrčení zcela nezmizelo. Ale vybodl jsem se nato a nechal sem to být. Dokonce se mi to líbí.
  • 0

#5264 ryunin

ryunin

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 696 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2010 - 21:46:14

lidi jak zvládáte to vedro? ve čtvrtým patře mám permanentně 30 stupňů, nepomáhá ani větrák... chodím do vany namáčet si hlavu - takhle se nedá pracovat...
  • 0

#5265 Jirinol

Jirinol
  • Guests

Publikováno 14 červenec 2010 - 21:51:35

lidi jak zvládáte to vedro? ve čtvrtým patře mám permanentně 30 stupňů, nepomáhá ani větrák... chodím do vany namáčet si hlavu - takhle se nedá pracovat...

Zkus pracovat jako Marat. stačí kus desky přes vanu. :lol:
  • 0

#5266 Jirinol

Jirinol
  • Guests

Publikováno 14 červenec 2010 - 21:56:47

ovšem zamkni dveře a neotvírej royalistům, ať neskončíš jako chudák Jean Paul.
  • 0

#5267 ryunin

ryunin

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 696 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2010 - 22:03:30

chtělo by to holt mít v praze azurově modrý moře, i ty plavající vložky s křídélky bych tentokrát prominul

není nad to v tom vedru skočit do čistý mořský vody... zejtra možná budu v Edenu na koupališti...
  • 0

#5268 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)
Reputace: 397

Publikováno 14 červenec 2010 - 22:28:01

chtělo by to holt mít v praze azurově modrý moře, i ty plavající vložky s křídélky bych tentokrát prominul

není nad to v tom vedru skočit do čistý mořský vody... zejtra možná budu v Edenu na koupališti...

Ono ani to moře nepomáhá, včera jsem se vrátil od Baltu a bylo mi vedro i v moři :lol:
A cestou jsem se chodili chladit do Nisy, asi na 5minut to pomohlo, a pak už jsem se smažil na sluníčku nanovo. Jediné skutečně osvěžující bylo koupání nad Bílým potokem v Smědý :D :D.
  • 0

#5269 zajda

zajda

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 888 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2010 - 23:42:26

jendo ty si žiješ, takhle se já potuloval okolo dvacíti, že sem byl věčně švorc mi moc nevadilo, holky přicházely a odcházely...
jediný co by mě mohlo vadit, že nebyla temná, ale na to sem zase byl moc mladej :lol:
  • 0

#5270 Vladik

Vladik

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 221 příspěvků(y)
Reputace: 29

Publikováno 15 červenec 2010 - 06:14:59

Vim, ze se to nedela...

Ale tohle si proste neodpustim. Ikdyz clovek nic nekoupi, tak aspon pro tu cirou cidlikarskou masturbaci :lol:
Same lahudky.

http://shop.ebay.de/...14.l1513&_pgn=1

Slint slint.

Ani nechci vedet, za kolik poridil celou tu uzasnou sbirku, kterou ted rozprodava...... Strasne me prudi, kdyz nekdo v podstate nemoralne vykupuje tohle zbozi pod cenou, jen aby ho obratem dal preprodal za cenu uplne jinou (rozumej mnohem vyssi). Ale treba to neni tenhle pripad, ach jo.
  • 0

#5271 vanourek

vanourek

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 831 příspěvků(y)
  • LocationZlín
Reputace: 135

Publikováno 15 červenec 2010 - 06:54:15

Tyjo Vladiku, to je fakt síla, ty zlaté Pentaxí věci :) Takový vhodný doplněk pro nějakého narkobarona - i kvůli ceně :D
  • 0

#5272 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!

Publikováno 15 červenec 2010 - 17:08:06

Musim Vanurka pochvalit za snimky, ktere ted dava do galerie - taka spravna valasska cesta :D
  • 0

#5273 zajda

zajda

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 888 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2010 - 20:23:46

Musim Vanurka pochvalit za snimky, ktere ted dava do galerie - taka spravna valasska cesta :D

jj vaňúrek jede, ze srdce mu to přeju... a s pravou českou závistí mu gratuluju k takovému učiteli jako je náš duchovní vedoucí kraken :D
  • 0

#5274 vanourek

vanourek

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 831 příspěvků(y)
  • LocationZlín

Publikováno 15 červenec 2010 - 21:15:54

Ale ale :D Já sa učím sám :D
  • 0

#5275 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)
Reputace: 397

Publikováno 15 červenec 2010 - 21:20:46

Ale ale :D Já sa učím sám :lol:

Už jenom samotná přítomnost Krakena v tvé blízkosti působí blahodárně :D.
  • 0

#5276 vanourek

vanourek

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 831 příspěvků(y)
  • LocationZlín

Publikováno 15 červenec 2010 - 21:27:52

Jendo, to každopádně! Minimálně gořalkové posezení s naším ideologickým vůdcem působí jako lázeňský pobyt! Ovšem pan Kraken již delší dobu nezavelel "po kalíšku", takže jsem zralý na toto:

Vložený obrázek
  • 0

#5277 ryunin

ryunin

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 696 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2010 - 00:33:33

U Hrobic. Smekám.
  • 0

#5278 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!

Publikováno 16 červenec 2010 - 17:33:21

Skoda ze jsem nefotil, kdyz jsem pres ty same Hrobice jel pred tremi lety v zime na motorce. Minus 15, zmzly jak ho..., malem jsem srazil srnu a opilce, ale dojel jsem. Tak se pozna rozdil mezi analogem a digitalem :wink:
  • 0

#5279 ryunin

ryunin

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 696 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2010 - 18:08:28

v koupelně suším další film, tak se zase krátce optám

u posledního filmu jsem si všiml o dost horšího stavu prvních dvou políček než u zbytku filmu, škrábance a vůbec nějaký svinstvo, další políčka už byla ok, dá se tomu nějak zamezit jinak než ty dvě políčka pro jistotu cvaknout na prázdno? možná je to ten kousek filmu, kterej na cívce zůstane uplně nahoře, takže je nejvíc vystavenej okolí? jsou to čísla 1 a dva, první dva vyfocení snímky, není to obráceně jako u některých fotoaparátů

a pokud navinu film večer, v noci a nechám ho v tanku v lednici do rána a teprve druhý den film vyvolám, to asi není problém?

a třetí otázku jsem zapomněl - jo už vím - byl jsem na WC v absolutním temnu, neviděl jsem naprosto nic, ani náznak světla z nějaký škvíry a přitom uprostřed filmu je políčko, který jako by náhle trochu světla odněkud osvítilo a do snímku udělalo takovej "ohýnek", plus u některých políček přes perforaci kinofilmu prosvítá maličká dávka světla - nechápu jak se tam to světlo mohlo dostat - přítelkyně stála za dveřma WC a celou dobu tam kontrolovala utěsnění a pak potvrdila, že to celou dobu bylo v pořádku

dík za další vysvětlování a tipy
  • 0

#5280 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!

Publikováno 16 červenec 2010 - 18:23:13

Co se tyce tech tvych dvou prvnich policek, nelze vyloucit, ze se poskodily, kdyz jsi film zavadel do drazek. Pak to jde hladce, ale zacatek byva tezky. Fotak mas cisty? - zasadni otazka. Jedna noc ve svetlotesnem tanku filmu neublizi, na lednici kasli, jeden den je nic i v tech nasich vedrech. A co se tyce toho osviceni - neslo navijeni do civky vyvojnice ztuha? Trenim mohl vzniknout vyboj staticke elektrina, civky plastimatky to delaji rady, to je jako osvetleni.
  • 0

#5281 ryunin

ryunin

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 696 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2010 - 19:21:45

no čistotou uvnitř foťáku si nejsem jist, taky jsem byl v prašným prostředí na cestách po Španělsku, to by mohlo být problém - asi by člověk měl vše spojený se zakládáním filmu, vysunutím filmu z kazety a td dělat ve sterilní čistotě a ne třeba v prašným prostředí campingu

ale film se navíjel naprosto hladce, to šlo jak po másle
  • 0

#5282 Lukas_87

Lukas_87

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 730 příspěvků(y)
  • LocationLondyn, UK
Reputace: 62

Publikováno 16 červenec 2010 - 20:33:18

imho ti chčije světlo do těla .)
  • 0

#5283 ryunin

ryunin

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 696 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2010 - 20:39:30

imho ti chčije světlo do těla .)

jako že by se ty dvířka nepatrně pootevřely uprostřed kinofilmu? nechám to asi zkontrolovat u Skody v servisu
  • 0

#5284 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!

Publikováno 16 červenec 2010 - 20:41:08

To je Lukasu nejjednodussi vysvetleni, ale nemel by to pak po celem filmu, a nejen obcas.
  • 0

#5285 Lukas_87

Lukas_87

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 730 příspěvků(y)
  • LocationLondyn, UK

Publikováno 16 červenec 2010 - 20:55:00

mě taky teklo do pár foťáků. ale jenom když svítilo hodně silný světlo a jenom v určitejch úhlech. takže mi nateklo třeba na tři různý fotky v úplně různejch místech... jakmile to neni nijak velká díra, tak se to prostě může projevit jenom občas. doporučuju zkontrolovat těsnění u dvířek.
  • 0

#5286 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!

Publikováno 16 červenec 2010 - 21:01:52

Asi mas pravdu. konecne, rady jsme poskytly a kdyz se ted ryunin vynasnazi, zjisti zdroj potizi...
  • 0

#5287 kraken

kraken

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 914 příspěvků(y)
  • LocationOstrata

Publikováno 16 červenec 2010 - 21:13:40

Skoda ze jsem nefotil, kdyz jsem pres ty same Hrobice jel pred tremi lety v zime na motorce. Minus 15, zmzly jak ho..., malem jsem srazil srnu a opilce, ale dojel jsem. Tak se pozna rozdil mezi analogem a digitalem :wink:

Ten opilec sem byl já!!! Ale vidím, že Vaňúrek loví v mojém revíru (Hrobice). Tam sem taky kdysik zalovil a včilkaj už mám dvě děcka :)
  • 0

#5288 kraken

kraken

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 914 příspěvků(y)
  • LocationOstrata

Publikováno 16 červenec 2010 - 21:15:37

Ale ale :) Já sa učím sám :)

Už jenom samotná přítomnost Krakena v tvé blízkosti působí blahodárně :wink:.

Mají pravdu pane Jeníku. Ono tak nejak ideologicky a metodicky vést takú bandu není jednoduché.
  • 0

#5289 kraken

kraken

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 914 příspěvků(y)
  • LocationOstrata

Publikováno 16 červenec 2010 - 21:17:25

Jendo, to každopádně! Minimálně gořalkové posezení s naším ideologickým vůdcem působí jako lázeňský pobyt! Ovšem pan Kraken již delší dobu nezavelel "po kalíšku".....

Pan Vaňúrek, už se na tym pracuje. Včas dám vedět a vyhlásím bojovú pohotovost. :wink:
  • 0

#5290 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!

Publikováno 16 červenec 2010 - 21:24:15

Skoda ze jsem nefotil, kdyz jsem pres ty same Hrobice jel pred tremi lety v zime na motorce. Minus 15, zmzly jak ho..., malem jsem srazil srnu a opilce, ale dojel jsem. Tak se pozna rozdil mezi analogem a digitalem :(

Ten opilec sem byl já!!! Ale vidím, že Vaňúrek loví v mojém revíru (Hrobice). Tam sem taky kdysik zalovil a včilkaj už mám dvě děcka ;)

To musel byt jiny udatny motocyklista, postava, kterou jsem takrka nabral mela do nejtemnejsiho admina pro veci teologicke a politicke daleko.
  • 0

#5291 centos

centos

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 154 příspěvků(y)
  • LocationOstrava, Praha

Publikováno 16 červenec 2010 - 21:45:44

Zdravím vespolek, konečně jsem našel fórum o analogové fotografii, které žije.
Nebudu hned zakládat nové téma, tak se zeptám tady - hledal jsem topic, jako mají na lomography fóru, s tipy na levné kinofilmy prodávané v drogeriích, akcích na netu apod. Tedy info typu "teď v Globusu mají akci na FUJI ISO 200, dva filmy za 80,-", ne hromadné nákupy, které tu máte. Je tu něco podobného, popřípadě měl by o to ještě někdo zájem, kromě mě?
Upřímně, dávat za kompletní proces včetně vyvolání a skenu přes dvě stovky je pro jako pro studenta docela drahé, takže šetření aspoň na filmech se hodí.
  • 0

#5292 Lukas_87

Lukas_87

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 730 příspěvků(y)
  • LocationLondyn, UK

Publikováno 16 červenec 2010 - 22:00:56

nic takovýho tady neni (myslim vlákno)
ale dobrej nápad

ve fotoobchodě u výstupu (no najdeš to, se zeptej lidí kdyžtak) metra Budějovická maj stále ještě košík plnej trojbalení superie x-tra 400 za 79 kč. a kupodivu je barevně pořád ještě hodně v pohodě.
  • 0

#5293 centos

centos

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 154 příspěvků(y)
  • LocationOstrava, Praha

Publikováno 16 červenec 2010 - 22:02:20

Jsem z Ostravy.. :(

Tak super, pokud by nebyl nikdo proti, tak bych to třeba zítra s dovolením založil. Nebo někdo jiný, to je fuk.
  • 0

#5294 Lukas_87

Lukas_87

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 730 příspěvků(y)
  • LocationLondyn, UK

Publikováno 16 červenec 2010 - 22:30:21

doplň si bydliště do profilu, hodně to zjednodušuje komunikaci tady .)
  • 0

#5295 kraken

kraken

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 914 příspěvků(y)
  • LocationOstrata

Publikováno 17 červenec 2010 - 10:40:04

Centosu, ogaro zlatý ostravský, vitaj na temne!!! S tím vláknem to není až tak špatný nápad...

Poslúchaj nechodíš ty do tej ostravskej konzervatoře?
  • 0

#5296 berraneck

berraneck

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 184 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Vsetín
Reputace: 227

Publikováno 17 červenec 2010 - 10:46:53

to jako CentOS? :(
  • 0

#5297 centos

centos

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 154 příspěvků(y)
  • LocationOstrava, Praha

Publikováno 17 červenec 2010 - 11:12:19

Centosu, ogaro zlatý ostravský, vitaj na temne!!! S tím vláknem to není až tak špatný nápad...

Dík, vypadá to tu hezky :( Nechodím, chodím na Baňu.

to jako CentOS? ;)

To je náhoda, já jsem Ubunťák. Ale vyplatí se to v tom, že mě google jen tak nenajde.
  • 0

#5298 oteccasu

oteccasu

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 3 192 příspěvků(y)
  • LocationTrutnov
Reputace: 1 120

Publikováno 18 červenec 2010 - 16:21:15

Zajímavý přístroj. :http://www.peterlanczak.de/koni_panorama.htm
  • 0

#5299 zajda

zajda

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 888 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2010 - 21:16:08

Dík, vypadá to tu hezky :wink: Nechodím, chodím na Baňu.

to jako CentOS? :lol:

To je náhoda, já jsem Ubunťák. Ale vyplatí se to v tom, že mě google jen tak nenajde.

sice sem celkem nedávno četl ivana landsmanna a jeho Pestré vrstvy, ale chtěl bych si doplnit vzdělání,- o čem tu je vlastně řeč? :oops:
  • 0

#5300 Mellon

Mellon

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 166 příspěvků(y)
  • LocationBrno
Reputace: 6

Publikováno 18 červenec 2010 - 23:19:31

Dík, vypadá to tu hezky :wink: Nechodím, chodím na Baňu.

to jako CentOS? :lol:

sice sem celkem nedávno četl ivana landsmanna a jeho Pestré vrstvy, ale chtěl bych si doplnit vzdělání,- o čem tu je vlastně řeč? :oops:

http://cs.wikipedia.org/wiki/CentOS
http://cs.wikipedia.org/wiki/Ubuntu

Operační software, PC, jedničky a nuly, žádní horníci :D
  • 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních