Přejít na obsah

Fotka

...jen tak...

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
6399 odpovědí na toto téma

#601 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)
Reputace: 255

Publikováno 3 srpen 2008 - 22:24:45

jen tak... že nejsme v tomhle světě sami :lol: tady
  • 0

#602 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 744 příspěvků(y)
  • LocationHK
Reputace: 406

Publikováno 4 srpen 2008 - 10:17:15

hezky se to čte
možná bys jim tam měl napsat, jako zástupce tk, že v tom nejsou s hudbou sami a že se to týká i zobrazení na papíře

tuhle jsem vyslechl hovor:
poslouchal jsem kapelu xy
jo, podobný muziky mám asi deset giga (zkoušel jsem si to v hlavě převádět na nějakej nosič - nepovedlo se)
hm, to máš dobrý
(dva teenmládenci)
  • 0

#603 prowler

prowler

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 553 příspěvků(y)
  • LocationTrnava, SVK
Reputace: 10

Publikováno 4 srpen 2008 - 11:04:25

príjemný obed prajem...sa musím podeliť.. V robote je dnes roboty, že by sa z toho jeden pos...l, ale náladu mi výrazne posúva do pozitívnych hodnôt fakt, že mi dnes prišiel balík z Fomy obsahujúci stovku barytov + nejaké vývojky a hlavne, že mi prišla z UK Minolta XG-M skutočne v stave "like new" Už nech je koniec šichty, nech sa múžem s ňou poriadne pomazbať :)
  • 0

#604 Anonymous

Anonymous
  • Guests
Reputace: 0

Publikováno 12 srpen 2008 - 20:29:50

A tak ja se musím taky pochlubit. Dostal jsem od přítelkyně dárek(y) k narozeninám. Překvápko jak sviňa. The Camera, The Negative a The Print zabalené v jednom papíře. Jak já se mám :lol: :lol: :)
  • 0

#605 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)
Reputace: 397

Publikováno 13 srpen 2008 - 09:34:43

A tak ja se musím taky pochlubit. Dostal jsem od přítelkyně dárek(y) k narozeninám. Překvápko jak sviňa. The Camera, The Negative a The Print zabalené v jednom papíře. Jak já se mám :) :( :wink:

Hodlám si je nadělit pod stromeček, možná bych přidal i "40 fotografií s komentářem"; a co ta "400 fotografií A.A."? Jak to vypadá? Na Amazonu toho mají celkem dost a za zajímavou cenu.
  • 0

#606 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 13 srpen 2008 - 10:33:45

A tak ja se musím taky pochlubit. Dostal jsem od přítelkyně dárek(y) k narozeninám. Překvápko jak sviňa. The Camera, The Negative a The Print zabalené v jednom papíře. Jak já se mám :) :( :wink:

Hodlám si je nadělit pod stromeček, možná bych přidal i "40 fotografií s komentářem"; a co ta "400 fotografií A.A."? Jak to vypadá? Na Amazonu toho mají celkem dost a za zajímavou cenu.

Tu mi právě chtěla nadělit taky, ale nějak se prý nepoštěstilo. Já si to chtěl původně koupit taky právě z Amazonu. Kdybys něco objednával, rád bych se třeba přidal...
  • 0

#607 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)

Publikováno 13 srpen 2008 - 11:03:31

Proč ne, ale bude to až na podzim ... :wink:
  • 0

#608 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 13 srpen 2008 - 12:06:58

Však to je za chvíli, ne? :wink: Kdyžtak se ozvi. Předem díky.
  • 0

#609 Eda

Eda

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 027 příspěvků(y)
Reputace: 12

Publikováno 13 srpen 2008 - 12:21:56

Jendo, taky bych knížečku brala :wink:
  • 0

#610 Eda

Eda

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 027 příspěvků(y)

Publikováno 13 srpen 2008 - 13:48:35

Tak su vám chlapi celá neščasná...
...su venku, špica počasí, lehce pod mrakem a já s Yashicou ne a ne zaostřit...si pořád říkám, že je ta matnice na houby, že tam nejni nic vidět... ale ono je to bohužel vočima, ještě loni jsem bez problémů zaostřila i bez okulí, ale letos je to opravdu mizérie i s nima :wink: A to nemám zatím žádný popelníky...ach jo :(
  • 0

#611 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 744 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 13 srpen 2008 - 13:56:54

já mám celkem dobrou náladu
před týdnem koupený skřítek potěšil moji paní
před týdnem vyfotografované záběry dnes v podobě papírové potěšily tu paní, co skřítky vyrábí a je na nich zobrazena
ještě jsem za ně dostal bylinnou květinu, která těší momentálně mne
virtuálně ji posílám Editě!
  • 0

#612 tomas.kontakt

tomas.kontakt

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)
  • Location49°17'32.960"N, 14°47'59.314"E
Reputace: 200

Publikováno 13 srpen 2008 - 14:23:50

Edo z toho si nic nedělejte... Oči se ještě opravit dají, ale hlava nééé... Já předevčírem ostřím s SF Bronicou jednu krásnou scenérii a když mi krásně zasvítilo sluníčko a já to chtěl zmáčknout, tak nic... Páč jsem si nechal šupnu v zádech :( a aby toho nebylo málo, tak když jsem šupnu vytáhl, znova změřím světlo, sluníčko zase udělalo to své kouzlo, já udělám cvak.... a v tu chvíli koukám a dal bych si přes hubu... já sice změřil světlo, ale nenastavil si hodnoty na foťáku... Tak dlouho jsem hlídal obraz, až jsem zapomněl na úplně základní věc .... :wink:
  • 0

#613 LukasJ

LukasJ

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 319 příspěvků(y)
Reputace: 4

Publikováno 13 srpen 2008 - 15:36:32

Tak su vám chlapi celá neščasná...
...su venku, špica počasí, lehce pod mrakem a já s Yashicou ne a ne zaostřit...si pořád říkám, že je ta matnice na houby, že tam nejni nic vidět... ale ono je to bohužel vočima, ještě loni jsem bez problémů zaostřila i bez okulí, ale letos je to opravdu mizérie i s nima :wink: A to nemám zatím žádný popelníky...ach jo :(

No tak to byl důvod nákupu nových brýlí. Taky na to nevidí. A to já jsem podezříval kde co. Redukcí na objektiv, seřízením zrcadla a objektivem konče. Ale bylo to v očích. Už je to vpoho. Při velmi malé hloubce ostrosti jsem soustavně ostřil před místo kam jsem chtěl..... Ale vidět to bzlo až na fotkách.
  • 0

#614 LukasJ

LukasJ

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 319 příspěvků(y)
Reputace: 4

Publikováno 13 srpen 2008 - 15:45:32

jen tak... že nejsme v tomhle světě sami :wink: tady

Jo taky mám tohle doma...... Kazeťák, gramec, kotoučák. A lampa tomu dodá patřičný zvuk. Bohužel na kazeťáku leží nějaký DVD, cd jsem vzal na milost, ono na jiných formátech toho moc nevychází....... Ale pokud mám něco na CD a na klasickej desce, není co řešit. CD jde do auta. Jinak k těm GB hudby, taky mam hodně. Poslouchám hlavně v práci. Asi by se zbytek IT divil, kdybych nastěhoval gramec do práce. Už takhle jsem za exota, jedinej nemám digi zrcadlo.
  • 0

#615 botas

botas

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 244 příspěvků(y)
Reputace: 1

Publikováno 13 srpen 2008 - 21:35:28

V tej hudbe je to jednoznačné. Mám doma gramo + 2 ks lampových zosilovačov. Jeden mám na dynamickú muziku - rock, pop atď. Druhý na jazz a vážnu hudbu. Dosky sa zohnať dajú a čo na nich, nie je musí byť na CD. V tomto svete je týchto zarytých analogových viac ako vo fotení. Tak si idem k tomu internetu pustiť nejakú dobrú dosku.
  • 0

#616 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 744 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 14 srpen 2008 - 09:48:33

přidám nedávný audio zážitek
u nás na hřišti občasně proběhnou akce, hasičské závody, dětský den apodobně
na konci jedné letošní se do malého stanu rozložila živá kapela
nemá ani název, když jsem se ptal, tak mi bylo řečeno: fotrs, dědous
prostě tátové od rodin, co hrajou, někteří bývalí prof. muzikanti
dvě kytary, basa, bicí
jej, to byl zvuk! a hlavně se nikde netloukl, bylo to na otevřeném prostoru a můžeš si jít jak blízko (daleko) chceš a to mám rád
jinak moc na živý koncerty nechodím :roll:
  • 0

#617 tomas.kontakt

tomas.kontakt

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2008 - 09:55:44

jo tak to mám taky rád - a ještě raděj, když se sedne u ohně - nějaké kytárky a banjo... to je pak atmoška... uplně mi to zavonělo kouřem a pečeným buřtem :roll:
  • 0

#618 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 744 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 14 srpen 2008 - 10:02:47

buřty a klobásy byly přítomny pochopitelně také!
  • 0

#619 botas

botas

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 244 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2008 - 10:06:59

RHx: Ja som si jendu dobu prilepšoval zvučením skupín a tak mi živé koncerty ostali v krvy. Chodím na ne dosť často, ten zvuk sa nedá nahradiť, ale nedarí sa mi to zlúčiť s fotením. Buď mám fotky a nič s koncertu, alebo zážitok s koncertu a žiadne foto. :roll:
  • 0

#620 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 744 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 14 srpen 2008 - 10:12:56

já tam měl s sebou jenom plastový mjůčko s nějakou prošlou čtyřstovkou a nechal jsem to na blesku, jen na lidi okolo, vesměs známí, na kapelu bych nebleskal
co potom s tím?
dal jsem to na půl hodiny ležet do řídkýho rodinalu, na negativu to celkem je, ale snímky jsem z toho ještě neudělal
v tomto případě byly zážitky oba, hudební silný, fotografický jen tak okolojdoucí, ale přecejsoucí
  • 0

#621 tomas.kontakt

tomas.kontakt

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2008 - 10:15:15

chlapi jak to děláte?? Já když chci v takovýchto případech fotit, tak se každý buď tváři blbě nebo uhýbá.. asi proto, že je nás u ohně vždy pár a každý mě zná :roll:
  • 0

#622 tomas.kontakt

tomas.kontakt

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2008 - 10:16:19

jejda - já už toho dle změny u jména dost nakecám :roll:
  • 0

#623 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2008 - 10:17:36

RHx: Ja som si jendu dobu prilepšoval zvučením skupín a tak mi živé koncerty ostali v krvy. Chodím na ne dosť často, ten zvuk sa nedá nahradiť, ale nedarí sa mi to zlúčiť s fotením. Buď mám fotky a nič s koncertu, alebo zážitok s koncertu a žiadne foto. :lol:

Mám to elegantně vyřešený :roll: . Jelikož fotím jenom koncerty, kde interprety znám, poslechnu si zkoušku a při koncertu udělám pár fotek a je to. Navíc hrají +- pořád to samé :lol: :lol:

http://www.collegiumcamerale.net

jenom koukám, že na stránkách moc mých fotek nemají (asi ze tří koncertů)...
  • 0

#624 botas

botas

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 244 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2008 - 11:25:57

Jenda 1250: Niekedy sa to takto dá riešiť, ale chodím často na zahraničné skupiny napríklad jeden s posledných - skupina The Heavy / UK /, naozaj vynikajúci hudobný zážitok a to šou čo k tomu robili. Žial k fotke som sa k žiadnej nedostal. Ľahšie je to pri komornejších jazzových koncertoch tam to niekedy skusím.
  • 0

#625 Eda

Eda

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 027 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2008 - 12:59:48

RHx, tomas.kontakt, LukasJ
díky moc za podporu, snad se mi oči zlepší s vidinou blížící se dovolené příští týden :roll:
Brýle mám právě nové tak cca rok, stále jsem s jejich pořízením váhala, až už se mi zdálo, že to fakt nepude - očař napsal skla.
Chvílu dobrý a teď už se mi zase zdá, že by to snad něco chtělo...je možný, že oči, potvůrky, tak rychlo zleniví? Doma brýle obvykle nenosím a ven na foto jsem se taky dost zdráhala...
  • 0

#626 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2008 - 13:15:54

RHx, tomas.kontakt, LukasJ
díky moc za podporu, snad se mi oči zlepší s vidinou blížící se dovolené příští týden :roll:
Brýle mám právě nové tak cca rok, stále jsem s jejich pořízením váhala, až už se mi zdálo, že to fakt nepude - očař napsal skla.
Chvílu dobrý a teď už se mi zase zdá, že by to snad něco chtělo...je možný, že oči, potvůrky, tak rychlo zleniví? Doma brýle obvykle nenosím a ven na foto jsem se taky dost zdráhala...

To máš těžký. někdo nabírá co rok dioptrii, jiní brejlovci skoro nic; na jaře jsem byl po třech letech na kontrole a jedno oko zůstává a na druhým jsem si nechal přidat 1/4D. Hodně dělá únava. Jsou okamžiky, kdy už taky v hledáčku nejsem schopen zaostřit. někdy pomůže vyměnit voči :lol: , vždycky dostatek spánku.

Notorius & Gorgi:

Já vám dám digitálisty. Multigrejdy tu jsou už jak dlouho? 50let? Je to ta nejúžasnější vychytávka novodobého čb procesu. Ještě řekněte, že je nepoužíváte :lol:
  • 0

#627 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 14 srpen 2008 - 13:28:24

Notorius & Gorgi:

Já vám dám digitálisty. Multigrejdy tu jsou už jak dlouho? 50let? Je to ta nejúžasnější vychytávka novodobého čb procesu. Ještě řekněte, že je nepoužíváte :roll:

Já právě proti nim nic nemám. To jen Gorgi. Mamiak je právě taky používá bez výhrad(tuším). Tak jsem zvědav, jak se popasuje s označením "skoro digitálista". :lol: :lol:
  • 0

#628 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2008 - 13:39:51

Já právě proti nim nic nemám. To jen Gorgi. Mamiak je právě taky používá bez výhrad(tuším). Tak jsem zvědav, jak se popasuje s označením "skoro digitálista". :lol: :lol:

Ajóó, nějak jste mi splynuli dohromady. Sorry. :roll: :lol:
  • 0

#629 tomas.kontakt

tomas.kontakt

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2008 - 14:02:04

teda víte co tu tak sleduju... že tu Mamiak začíná být jakýmsi "Standardem" kvality :twisted:
Jest nevodiskutovatelnej fakt, že je to fachman po fšech stránkách a focení + neg a poz. proces má zmáknutej...
  • 0

#630 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 744 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 14 srpen 2008 - 14:20:35

tak rozdělme černobílou znalost na tzv. "mamiakovy pásy"
bude jich deset, jako je zón
kteří ještě nevyvolali film a už shánějí techniku - bílý
kteří mají vyvoláno a jen náznaky úspěchu - prahová šedá
-
-
kterým se dobře daří, ale mají mezery - střední šedá
-
-
atakdále

vrcholem bude černý, z nejčernější černé dostupné látky
mistr je bude přidělovat ve schvalovacím procesu, taková normální obhajoba, jako dělal primář blažej kvůli kandidatuře, nebo podobně
:twisted:
  • 0

#631 tomas.kontakt

tomas.kontakt

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2008 - 14:37:17

a kdo bude sudí a dávat štepl kvality??
  • 0

#632 Gorgi

Gorgi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 780 příspěvků(y)
Reputace: 32

Publikováno 14 srpen 2008 - 15:30:13

co treba Mamiak, nejosvicenejsi admin, pan Kozubik, Pentaxista, Bzencak a pan Erik.

myslim, ze by to byla dobra porota, ne?
  • 0

#633 Gorgi

Gorgi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 780 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2008 - 15:32:12

Ajóó, nějak jste mi splynuli dohromady. Sorry. :twisted: :lol:

hlavne rejpu :lol:
a multigrejdu pouzivam (pokud se mi nejak dostanou do ruky) pouze na normalni gradaci. priznavam ze je to hlavne z lennosti a neschopnosti...ale okecat se to nejak musi, ne? :D
  • 0

#634 tomas.kontakt

tomas.kontakt

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2008 - 09:41:44

to: Georgi - a co předseda a RHx ??? Z nich uděláme revizní komisi :twisted:
  • 0

#635 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 744 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 15 srpen 2008 - 10:32:53

kdepák, já ne

to by bylo, jako když důchodce evžen huml dostal tu funkci zdravotníka, kteří si vzpomínáte na slavný seriál

i když být v nějaký komisi s předsedou by byla čest, dělal bych třeba zapisovatele jeho myšlenek
  • 0

#636 tomas.kontakt

tomas.kontakt

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2008 - 10:37:45

no a nebo palubního nástěnkáže :twisted:
  • 0

#637 zahradnik

zahradnik

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 214 příspěvků(y)
Reputace: 6

Publikováno 15 srpen 2008 - 10:44:17

Sakra - Tučapy u Soběslavě , Tomáši ? Můj rodný kraj! V Soběslavi jsem do 15 let bydlel, do Mylskovic jsem jezdil k tetě, Tučapy jsou za rohem....
  • 0

#638 tomas.kontakt

tomas.kontakt

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2008 - 11:04:33

jejda krajánek :twisted: Tak to je velká paráda! No jasný - Myslkovice.. Sobík... Tam jsem jsem se najezdil - dokonce jsem tam i 3 roky pracoval... Jezdil jsi k nám na parket??
  • 0

#639 ochu

ochu

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 243 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2008 - 11:17:15

No ogaři, dyž už ste sa tu bavili o focení tech různých kapel, podělim sa s vama o zážitek z minulej soboty. V nedalekej malej dědině probíhal festival předkapel. Hráli tam kámoši se dvůma kapelama, tož sem si říkal, že je nafotim. První kapela v pohodě. Ale v jejím průběhu sem dostal od člena druhej kapely digitál, že prý estli bych to nenafotil tym. No tož já že jo. Ale tak sa mě z teho udělalo zle, že sem si mosel jít na štamprlu, jednu druhů a "digitální" kapely už sem sa ve střízlivosti nedočkal a tutíž nenafotil. Akorát sem jim stihl ten foťák vybit ^__^ To majů za to, že mě dávajů také vynálezy. Fuj
  • 0

#640 zahradnik

zahradnik

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 214 příspěvků(y)
Reputace: 6

Publikováno 15 srpen 2008 - 11:21:13

Tomáši, ani nevím jestli jste tam tenkrát parket měli - je to už 32 let, co jsem pryč a do Soběslavi zajíždím už jen občas.
  • 0

#641 tomas.kontakt

tomas.kontakt

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2008 - 11:30:23

tak to si taky nejsem jistý.. ale před 20ti lety už tam byl :twisted:
  • 0

#642 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 744 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 15 srpen 2008 - 12:31:14

No ogaři, dyž už ste sa tu bavili o focení tech různých kapel, podělim sa s vama o zážitek z minulej soboty. V nedalekej malej dědině probíhal festival předkapel. Hráli tam kámoši se dvůma kapelama, tož sem si říkal, že je nafotim. První kapela v pohodě. Ale v jejím průběhu sem dostal od člena druhej kapely digitál, že prý estli bych to nenafotil tym. No tož já že jo. Ale tak sa mě z teho udělalo zle, že sem si mosel jít na štamprlu, jednu druhů a "digitální" kapely už sem sa ve střízlivosti nedočkal a tutíž nenafotil. Akorát sem jim stihl ten foťák vybit ^__^ To majů za to, že mě dávajů také vynálezy. Fuj

taky se mi stalo, na chvilku na jedné hostině - nyní jen radím "hele normálně si to nafoť sám" maximálně doporučím vypnout, nebo pustit blesk
a cizí digitály už do ruky neberu
  • 0

#643 Gorgi

Gorgi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 780 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2008 - 14:46:29

to: Georgi - a co předseda a RHx ??? Z nich uděláme revizní komisi :-)

Predseda je osoba tak vznesena, ze se musi zabyvat dulezitejsimi vecmi. Samozrejme, nalezi Jeho Sirokosti neco jak ideove vedeni...a udelovani Sirokych funkci a prebend...ale pouhe povysovani? Na to ma lidi 8-)
  • 0

#644 zajda

zajda

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 888 příspěvků(y)
Reputace: -3

Publikováno 16 srpen 2008 - 12:40:27

rozhodl jsem se po shlédnutí výstavky václava chocholy na pražském hradě projít zahrady pražského hradu. mohu jen doporučit. k vidění po zaplacení asi 70 kč pro nestudenty toho bylo opravdu mnoho. od krásných pohledů na matičku, po báječné průhledy červenými střechami, arch. zátišíčka, fontánky, květinky...
pokud se budete celkem pohybovat, i tak počítejte s hruba se třemi hodinkami celkem. báječné je, že v zahradách kromě milenců prakticky nikoho nenatrefíte a nikdo vás rušit nebude. hluk města sem taky takřka nedoléhá.
jestli si vzpomínáte na faunovo velmi pozdní odpoledne, tak dýchavičný suchařípa chodí přesně tudy, ovšem dnes je všechno vyšišňané, upravené, nikde se nic nepovaluje.
jen si trochu namasírujte nohy, protože prakticky pořád stoupáte, nebo klesáte,- pokud budete chtít jít po pěšince, která se náhle objeví po vaší pravé ruce v dolním konci ovšem za nízkou zídkou, vězte, že se na ni dostanete pouze pokud vystoupáte zase až úplně nahoru /zídku už jen z úcty nepřelezete/
doporučuju také /pro mě nově/ se podívat do svatováclavské vinice. ta se nachází hned nad zahradami tozn. naproti jižní bráně mezi schody a ulicí na opyši /jak tam ponaopyši chodil werich/ tam už je ale turistů dost, protože je to přímo na trase.

já měl báječný lehce podmračený den s trochou slunce. vyfotil jsem něco přes 50 políček provie.
stativ rozhodně sebou berte, tak jako pl.
pokud vyjedete někdy teď, sváču si neberte, neb v malé pálfyho zahradě zrají fíky :-)

takže, ...jen tak
  • 0

#645 zajda

zajda

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 888 příspěvků(y)
Reputace: -3

Publikováno 16 srpen 2008 - 12:47:56

jo a ještě něco - pokud budete mít sebou jen padesátku objektiv jako já, prakticky pořád budete dlouhý.
k touze po dvacítce u mě silně roste chuť na šiftovou pětatřicítku 8-)

teď můj podpis může opravdu vyznít :-)
  • 0

#646 Gorgi

Gorgi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 780 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2008 - 15:47:49

jo a ještě něco - pokud budete mít sebou jen padesátku objektiv jako já, prakticky pořád budete dlouhý.
k touze po dvacítce u mě silně roste chuť na šiftovou pětatřicítku 8-)

teď můj podpis může opravdu vyznít :-)

Nikkory za mírný groš dodává fa. Fabius Nikkor Trading Inc. A má, tuším, v nabídce i Nikkor 35/2,8 Shift!
  • 0

#647 Eda

Eda

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 027 příspěvků(y)

Publikováno 17 srpen 2008 - 09:21:56

Tak jsem dneska ráno přišla o další drátěnku - su prostě nenapravitelná :wink: - to už je nějmíň 4tá v pořadí, co mě opustila...
Pražáci, co jezdíte do Brna, nekoupili byste mi alespoň 4 kousky u Škody? Pěkně prosím :lol:
Jedná se mi tady o tuto drátenku
  • 0

#648 Gorgi

Gorgi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 780 příspěvků(y)

Publikováno 17 srpen 2008 - 09:29:37

Tak jsem dneska ráno přišla o další drátěnku - su prostě nenapravitelná :wink: - to už je nějmíň 4tá v pořadí, co mě opustila...
Pražáci, co jezdíte do Brna, nekoupili byste mi alespoň 4 kousky u Škody? Pěkně prosím :lol:

a co Brňáci, co je jezdí do Práglu :lol:
bude mi ctí...
  • 0

#649 Eda

Eda

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 027 příspěvků(y)

Publikováno 17 srpen 2008 - 10:02:49

a co Brňáci, co je jezdí do Práglu :lol:
bude mi ctí...

jj Brňáci taky - určitě :lol: - Honzo, děkuju moc
Písni mi na SZ číslo účtu, pošlu ti hned penízky.
  • 0

#650 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 744 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 17 srpen 2008 - 12:29:43

4 kousky, tomu říkám zásoba!
:wink:
asi tak na sezonu?