Přejít na obsah

Fotka

...jen tak...

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
6399 odpovědí na toto téma

#701 Anonymous

Anonymous
  • Guests
Reputace: 0

Publikováno 1 září 2008 - 10:49:11

Při větší produkci můžu doporučit víc tanků pro práci v kaskádě - ustalovač stabilně v jednom tanku, přerušovač také, jeden tank na vývojku a jeden nebo více tanků na smočení a praní.
Trn s cívkama přehazuju potmě mezi tankama, vedle rychlosti je také u větších tanků výhoda, že všechny filmy přijdou souběžně a okamžitě do s tyku s další lázní.

Kemo, to byla první věc, kterou sem si vymyslel. Bylo to naprosto jednoduché a praktické- v jedné namíchané dávce sem udělal víc film, aniž bych se bál "zvětrání" chemie.
Nicméně sem si pak pořídil všemi vychvalované JOBO a teď sem velký rozmlsaný pán... až je mi trošku líto plastimatek... ;-)
  • 0

#702 Kubikula

Kubikula

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 919 příspěvků(y)
Reputace: 9

Publikováno 1 září 2008 - 12:05:30

Při větší produkci můžu doporučit víc tanků pro práci v kaskádě - ustalovač stabilně v jednom tanku, přerušovač také, jeden tank na vývojku a jeden nebo více tanků na smočení a praní.
Trn s cívkama přehazuju potmě mezi tankama, vedle rychlosti je také u větších tanků výhoda, že všechny filmy přijdou souběžně a okamžitě do s tyku s další lázní.

Kemo, to byla první věc, kterou sem si vymyslel. Bylo to naprosto jednoduché a praktické- v jedné namíchané dávce sem udělal víc film, aniž bych se bál "zvětrání" chemie.
Nicméně sem si pak pořídil všemi vychvalované JOBO a teď sem velký rozmlsaný pán... až je mi trošku líto plastimatek... ;-)

používám JOBA starší řady 2000 s kapacitou 2L, tedy ta vyšší, není jich nikdy dost, zvlášť když se o nějaká podělím s kamarádama, a teď se našla krásná náhrada do vypírací kaskády - plastová termoska za 60Kč....
  • 0

#703 zajda

zajda

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 888 příspěvků(y)
Reputace: -3

Publikováno 1 září 2008 - 12:14:19

kamarádi potřeboval radu, předevčírem jsem si na koberec v komoře vylil čerstvě rozmíchaný rychloustalovač /asi pullitr/. asi nemusim popisovat, že se tam skorem nedá bejt. je to bohužel na koberec a vystěhovávat komoru se mi teda moc nechce, kdo to kdy dělal, ví o čem mluvím. navíc je to takřka nevyvětratelná sklepní místnost v bytovce /otevřený dveře taky nejde mít pořád/. navíc ten koberec se nedá zvednout /lednice a stoly kolem/ - což o to on je už skorem suchý, ale... ten smrad to je jak kdyby se tam pozvracelo hejno skunků.
neznáte někdo nějaký neutralizátor?
  • 0

#704 erbis

erbis

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 214 příspěvků(y)
Reputace: 2

Publikováno 1 září 2008 - 19:02:09

kamarádi potřeboval radu, předevčírem jsem si na koberec v komoře vylil čerstvě rozmíchaný rychloustalovač /asi pullitr/. asi nemusim popisovat, že se tam skorem nedá bejt. je to bohužel na koberec a vystěhovávat komoru se mi teda moc nechce, kdo to kdy dělal, ví o čem mluvím. navíc je to takřka nevyvětratelná sklepní místnost v bytovce /otevřený dveře taky nejde mít pořád/. navíc ten koberec se nedá zvednout /lednice a stoly kolem/ - což o to on je už skorem suchý, ale... ten smrad to je jak kdyby se tam pozvracelo hejno skunků.
neznáte někdo nějaký neutralizátor?

vyřízni tu skvrnu :lol:
  • 0

#705 radekw

radekw

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 2 září 2008 - 08:30:28

Na kysely ustyalovac nejlepe sodou.
  • 0

#706 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 2 září 2008 - 10:09:49

Na kysely ustyalovac nejlepe sodou.

A kdyby měl náhodou vlastní zásaditý ustalovač, tak na ten zase pomůže kyselý ustalovač.... a je to vyřešené!
  • 0

#707 zajda

zajda

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 888 příspěvků(y)

Publikováno 2 září 2008 - 10:24:39

ano ano, já věděl že mi to erbisovo východisko někdo poradí :lol:

jinak sodou jsem pochopitelně neutralizoval hned sebe i s oblečením / sebe teda ještě pro jistotu fernetem/, ale nevim nevim jestli koberec mam ještě jednou mokřit :lol:
uvidíme
každopádně díky
  • 0

#708 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 2 září 2008 - 12:57:10

ano ano, já věděl že mi to erbisovo východisko někdo poradí :lol:

jinak sodou jsem pochopitelně neutralizoval hned sebe i s oblečením / sebe teda ještě pro jistotu fernetem/, ale nevim nevim jestli koberec mam ještě jednou mokřit :lol:
uvidíme
každopádně díky

...ještě že sis nepolil Nikona...
nejlepší by bylo vykartáčovat to nějakým tím vanyšem na koberce nebo takovým tím sráčem a pak to vysát vysavačem na vodu. Ale to jistě nemáš.
Pozvi si na to firmu- ty ti to tak hezky vyčistí. I peněžensku ti překrásně vyčistí. Budeš mít radost z čistoty kam se podíváš!!!
  • 0

#709 Vlcak

Vlcak

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 279 příspěvků(y)
Reputace: 95

Publikováno 2 září 2008 - 13:03:23

pouzij louh :lol:
ten ti to taky vycisti - docista docista...

Zkusil by jsem nejakej klasickej prostredek co je na koberce, jen v podstatne vetsim mnozstvi a drhnul a drhnul ...
  • 0

#710 Karel2Kouril

Karel2Kouril

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 842 příspěvků(y)

Publikováno 2 září 2008 - 13:57:06

Já bych se na to vybod a časem vyhodil/vyměnil koberec. Leda jestli to ještě není suchý bych na to asi nasypal sodu a určitě položil starý noviny...
  • 0

#711 Vrabec

Vrabec

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 288 příspěvků(y)

Publikováno 7 září 2008 - 12:40:55

Tak mi vcera kamarad donesl kino fomacke starou jednadvacitku, pry ze ji zkusime vyvolat. Toz sem chtel pomachrovat s vytahovackou filmu od hamy, a ono nic ... dokonce jsem ohnul ten zobacek zaskakovaci, zacoz jsem byl nasledne kamaradovi moc vdecny. Nastesti poskozeni nebylo nevratne, hned v zapeti vytahl Deltu. Kazdopadne jsem tedy sahl do suplete pro otvirak na pivo a ze teda zalezem do komory a natahnem to do tanku.
Toz to otevru, vytahnu trn, smatram, smatram a on tam zadny film nebyl, resp tam bylo asi 5 cm :-/ Tak jsme se zasmali, vymachali jsme deltu (jsem az prekvapen vysledky - vsechny policka vypadaji nadejne) a ukoncili jsme namahavou sobotu.

pouceni ? Neverte kamarad co prinesou stoprocente nafoceny film :roll:
  • 0

#712 Karel2Kouril

Karel2Kouril

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 842 příspěvků(y)

Publikováno 9 září 2008 - 15:11:41

Před chvilkou jsem na aukru narazil desku (LP) Thick as a Brick od Jethro Tull a byl jsem v těžkém pokušení si ji koupit... pak jsem si řekl, že jedna drahá prostorově náročná staromilecká úchylka je víc než dost a vykašlal se na to.
A teď je mi to líto.
  • 0

#713 Vlcak

Vlcak

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 279 příspěvků(y)
Reputace: 95

Publikováno 9 září 2008 - 15:15:36

Tak mi vcera kamarad donesl kino fomacke starou jednadvacitku, pry ze ji zkusime vyvolat. Toz sem chtel pomachrovat s vytahovackou filmu od hamy, a ono nic ... dokonce jsem ohnul ten zobacek zaskakovaci, zacoz jsem byl nasledne kamaradovi moc vdecny. Nastesti poskozeni nebylo nevratne, hned v zapeti vytahl Deltu. Kazdopadne jsem tedy sahl do suplete pro otvirak na pivo a ze teda zalezem do komory a natahnem to do tanku.
Toz to otevru, vytahnu trn, smatram, smatram a on tam zadny film nebyl, resp tam bylo asi 5 cm :-/ Tak jsme se zasmali, vymachali jsme deltu (jsem az prekvapen vysledky - vsechny policka vypadaji nadejne) a ukoncili jsme namahavou sobotu.

pouceni ? Neverte kamarad co prinesou stoprocente nafoceny film :?

koukal jsem ze napr. u skody prodavaji specialni otvirak na kazety - vypada na 99% jako votvirak na pivo, nicmene me to s nim nikdy neslo (na kazety, na pivo ano :lol: - ja s uspechem pouzivam kombinacky :lol:
  • 0

#714 tomas.kontakt

tomas.kontakt

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)
  • Location49°17'32.960"N, 14°47'59.314"E
Reputace: 200

Publikováno 9 září 2008 - 16:15:33

to: Karel2Kouril - tak to se Ti nedivím, že Tě to mrzí..Je to fajn deska. Já teď stavím temnou komoru od nuly - mám dlažby, obklady a vymalováno a v pátek jedu pro desky na nábytek.. A právě tam plánuji dát gramec :? to bude liga, to se to bude zvětšovat při praskání starých Olympiků, Šelingra, Párplů..... jéjda :lol:
  • 0

#715 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 9 září 2008 - 16:27:27

Před chvilkou jsem na aukru narazil desku (LP) Thick as a Brick od Jethro Tull a byl jsem v těžkém pokušení si ji koupit... pak jsem si řekl, že jedna drahá prostorově náročná staromilecká úchylka je víc než dost a vykašlal se na to.
A teď je mi to líto.

Nezoufej, objeví se znova. Já tam desky takhle chvíli sledoval a pár taky nakoupil. CSNY, Santana, The Beatles, ale i Werich apod..Jehtro Tull, Pink Floyd, a podobné klasiky jsou tam v podstatě pořád.
  • 0

#716 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)
Reputace: 255

Publikováno 9 září 2008 - 19:01:25

už mam kromě vobkladů i krásnej analogovej receiver dyzajnově, barevně i dobově sladěnej se zvětšovákem a gramec je na cestě. přece těch sto padesát vinylů klasiky nebudu brousit jen v obejváku, že jo :?
  • 0

#717 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 9 září 2008 - 19:29:01

už mam kromě vobkladů i krásnej analogovej receiver dyzajnově, barevně i dobově sladěnej se zvětšovákem a gramec je na cestě. přece těch sto padesát vinylů klasiky nebudu brousit jen v obejváku, že jo :?

Trochu jsi mi nasadil brouka do hlavy. Gramec říkáš.. :lol: I když ona ta Vltava je do komory taky fajn. :lol: Zvláště když dávají nějakou hru.
  • 0

#718 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)
Reputace: 397

Publikováno 9 září 2008 - 19:44:22

Komoru mám finálně vybílenou, podlahu nalakovanou a olištovanou, už jenom udělat elektroinstalaci, sehnat zvětšovák na zeď a dodělat pár maličkostí jako stůl, kus dveří, osvětlení, větrák a tak dále ... :lol: :lol:

Osobně si v komoře poslední dobou pouštím ticho, je nedostatkovým zbožím a jen tak se neoposlouchá 8-) :?
  • 0

#719 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2008 - 00:15:46

Už mi začaly padat pinzety do misek a dělám jednu botu za druhou (jakž-takž jsem se trefil až u čtvrté zvětšeniny a stejně to pořád není ONO!) :? Jdu raději spát.
  • 0

#720 tomas.kontakt

tomas.kontakt

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2008 - 07:36:34

koukám bořičů a stavičů komor je nás víc :? Jeden takový dotaz - jak moc je nutné nucené odvětrávání v komoře?? Nemám s tím zkušenosti..
  • 0

#721 Pavel_P

Pavel_P

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 4 203 příspěvků(y)
Reputace: 469

Publikováno 10 září 2008 - 07:52:41

Jo, taky zrovna přestavuji komoru. Mám ji v podkroví, minulý týden jsem ji zateplil, o víkendu vyštukoval, teď dodělávám zbytek zednických úprav. Pak už jen podlahu a bude to fajne :) Jen teď nevím, zda si tam dát jako pracovní stůl starý spodek kuchyně (výhoda - kupa skříněk, nevýhoda - není to hezký) nebo klasický kancelářský stůl, s šuplíky na stranách. - je hezčí, ale do šuplíků toho tolik nenarvu...
  • 0

#722 zajda

zajda

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 888 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2008 - 08:12:10

pavle jednoznačně vol užitnost před parádou, skříněk není nikdy dost.
koneckonců nejhorší místa pak můžeš za pár stovek třeba polepit samolepící tapetou :?
  • 0

#723 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 744 příspěvků(y)
  • LocationHK
Reputace: 406

Publikováno 10 září 2008 - 09:05:57

Jo, taky zrovna přestavuji komoru. Mám ji v podkroví, minulý týden jsem ji zateplil, o víkendu vyštukoval, teď dodělávám zbytek zednických úprav. Pak už jen podlahu a bude to fajne :lol: Jen teď nevím, zda si tam dát jako pracovní stůl starý spodek kuchyně (výhoda - kupa skříněk, nevýhoda - není to hezký) nebo klasický kancelářský stůl, s šuplíky na stranách. - je hezčí, ale do šuplíků toho tolik nenarvu...

volil bych stůl, pod spodek kuchyně nedáš svoje nohy, ani kouskem
jak píšeš, jsou tam šuplíky po stranách
s komorou a odkládacími prostory je to jako s mrazákem, je jedno, jakej koupíš, stejně ho naplníš a jeho kapacita nestačí
takže ač mám komoru oregálovanou kolem dokola, stejně je místa málo :-)
  • 0

#724 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 744 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 10 září 2008 - 09:07:54

koukám bořičů a stavičů komor je nás víc :-) Jeden takový dotaz - jak moc je nutné nucené odvětrávání v komoře?? Nemám s tím zkušenosti..

větrání je velmi důležité, když nefunguje regulovaný průvan sám o sobě, tak ventilátory, odsavače, cokoliv, ale větrat
  • 0

#725 bobrb

bobrb

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 859 příspěvků(y)
  • Locationpod Brdy
Reputace: 54

Publikováno 10 září 2008 - 09:11:58

volil bych stůl, pod spodek kuchyně nedáš svoje nohy, ani kouskem

Tak tak - mam desku misto stolu desku a pod ni jakousi skrinku, ktera je ale o cca 20 cm melci nez stul...
  • 0

#726 Pavel_P

Pavel_P

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 4 203 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2008 - 16:25:15

tohle me dost pobavilo, dle prodejce jde o objektiv vyrobce Makpo a jde o MC PYGNHAP

http://cgi.ebay.de/1...d=p3286.c0.m14'>Rubinar na Ebay
  • 0

#727 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2008 - 16:38:43

tohle me dost pobavilo, dle prodejce jde o objektiv vyrobce Makpo a jde o MC PYGNHAP

http://cgi.ebay.de/1...d=p3286.c0.m14'>Rubinar na Ebay

v názvu to má ale přeložený dobře - Rubinar :-)
  • 0

#728 otik

otik

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 300 příspěvků(y)
Reputace: 128

Publikováno 10 září 2008 - 18:16:15

...tak jsem dneska asi konečně dospěl k pozitivní vývojce pro tu mojí kajzr barevnou hlavu a varianty....GD-L. Želatinový filtry asi půjdou do šuplíku, ve skříni :-) .
  • 0

#729 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2008 - 08:11:56

Sem ráno našel v misce přerušenýho pavouka. Do ustalovače se mu už přelézt nepodařilo :-) :lol:
  • 0

#730 Lukas_87

Lukas_87

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 730 příspěvků(y)
  • LocationLondyn, UK
Reputace: 62

Publikováno 11 září 2008 - 08:56:55

Sem ráno našel v misce přerušenýho pavouka. Do ustalovače se mu už přelézt nepodařilo :-) :cry:

:lol: :lol: :lol:

přistrčím krásnou hlášku z knihy Za filosofii fotografie (Vilém Flusser):
"Pozorujeme-li pohyby člověka vybaveného fotoaparátem (případně pohyby fotoaparátu vybaveného člověkem)..."
  • 0

#731 jkcz

jkcz

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 728 příspěvků(y)
  • LocationValašské království
Reputace: 177

Publikováno 11 září 2008 - 09:43:09

koukám bořičů a stavičů komor je nás víc :-) Jeden takový dotaz - jak moc je nutné nucené odvětrávání v komoře?? Nemám s tím zkušenosti..

taky ted rekonstruuju. automaticky uz to delam s odsavanim - zrejme tam dam nejakou vykonnou digestor, protoze kdyz se dela treba se selenem, tak je to smrad jak svina.
ale resim vymalovani - puvodne jsem chtel ciste cervenou, ale mam strach, ze to bude moc agresivni. tak zvazuju spise neco hnedocerveneho. do cerne se mi moc, i kdyz kubikula rika, ze se mu v ni dela skvele! Nejake dalsi tipy na barvu?
  • 0

#732 tomas.kontakt

tomas.kontakt

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2008 - 09:48:44

já mam vymalováno tmavomodře...
  • 0

#733 Gorgi

Gorgi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 780 příspěvků(y)
Reputace: 32

Publikováno 11 září 2008 - 09:53:09

a tisim Rumcajz fialove :-)
  • 0

#734 tomas.kontakt

tomas.kontakt

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2008 - 09:55:10

já mám akorát trochu obavu, aby mi ta modrá nedělala neplechu při zvětšování ... Ale jiná barva se mi tam nelíbila..
  • 0

#735 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 744 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 11 září 2008 - 10:38:34

mám nátěr matnou hnědou
zcela reálně uvažuju o roletkách které vžycky letmo rozvinu kolem osvěcovaného papíru, z lehké - černé, netkané textilie - než černit celej prostor kolem
ono je to sice tmavé, ale jsou tam i předměty, co by mohly způsobit odlesky a pořád je uklízet a přemisťovat

taky tam relaxuju a hlídám filmy při praní, tak jsem to úplně tmavit nechtěl, co když mě do komory manželka vystěhuje úplně, že jo...
  • 0

#736 Golfista

Golfista

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 638 příspěvků(y)
Reputace: 103

Publikováno 11 září 2008 - 10:46:33

Tmavit komoru? naco? ja mám kolem dvě zrcadla, která nijak nezakrývám a nic to nedělá...
  • 0

#737 Pavel_P

Pavel_P

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 4 203 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2008 - 11:03:04

Tmavit komoru? naco? ja mám kolem dvě zrcadla, která nijak nezakrývám a nic to nedělá...

Asi tak, taky jsem s tím nikdy neměl problém.....
  • 0

#738 Gorgi

Gorgi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 780 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2008 - 11:19:27

moje komora je zarive bila :-)
  • 0

#739 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2008 - 11:47:56

moje komora je zarive bila :lol:

moje zatím taky :-)

Jenom uvažuju vylepit stěnu a strop kolem zvětšováku tmavou textilií, zatím nemám ale stoly ani zvětšovák :lol: :)
  • 0

#740 Gorgi

Gorgi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 780 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2008 - 12:48:17

moje komora je zarive bila :lol:

moje zatím taky :-)

Jenom uvažuju vylepit stěnu a strop kolem zvětšováku tmavou textilií, zatím nemám ale stoly ani zvětšovák :) :)

jo, jo, to mne asi take ceka....
Kdybys videl nekde najednou ty Laboratory 1200 dva v jedne aukci...tak dej vedet...mohli bychom jit napul :lol:
  • 0

#741 tomas.kontakt

tomas.kontakt

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2008 - 12:51:44

a nastačila by taková ta textílie, co se používá v zahradnictví - dejchá to a přitom je černá
  • 0

#742 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 744 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 11 září 2008 - 13:29:49

jo to je ta netkaná textilie, za dvě stovky asi deset metrů čtverečných
o tom, jestli stěny mají být takové, či makové bylo hodně řečeno, mě nejvíc znervozňuje to světlo odražené od papíru kamkoliv a a ev. zpátky na papír, že by zvětšovák moc zářil do stran se říct nedá, ale tohle je viditelný a úpravy v komoře to nejsou velký
  • 0

#743 tomas.kontakt

tomas.kontakt

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2008 - 13:49:12

jo jo to jsem měl na mysli - a připlácat to na zeď není žádný problém..
  • 0

#744 Kubikula

Kubikula

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 919 příspěvků(y)
Reputace: 9

Publikováno 11 září 2008 - 15:33:34

komoru mám sytě matně černou
když jsem si řekl o barvu, tak pán u míchadla byl lehce rozpačitý, pak vzal tři syté barvy a oba jsme nevěřícně čekali jestli z toho bude černá a byla a jak

když se du „utopit“ do černě své komory, tak jakýkoliv papír jen září, když jsem u někoho jiného, tak mě občas ruší vysoká hladina světla…i když Magnitarus mám v předsíni a ta je zas bílá, ale zas tam skoro nesvítím

příští týden mám dovču, tak ode mě budete mít chvíli pokoj :-)
  • 0

#745 Gorgi

Gorgi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 780 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2008 - 01:18:07

tak nějak si říkám, že ani ten Xtol není špatný...a objektivy Zeiss pro Contax jsou úžasné!
  • 0

#746 Vladik

Vladik

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 221 příspěvků(y)
Reputace: 29

Publikováno 12 září 2008 - 01:34:44

Priznejte se, kdo je na Ebay Kabinetor a a prave ted vyhral Rolleiflexe 2,8 D z USA ? :D
  • 0

#747 Gorgi

Gorgi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 780 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2008 - 01:39:53

já nikoliv.
  • 0

#748 Vrabec

Vrabec

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 288 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2008 - 07:26:52

tak nějak si říkám, že ani ten Xtol není špatný...

To je rouhani !!!
  • 0

#749 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 744 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 12 září 2008 - 12:15:32

měl jsem dnes štěstí, jdouce z oběda spatřím u naší obřadní síně celkem živou svatbu, profikolegu, co počítá strýčkům, kdy nemají mrknout a tak dále
a
koule na noze ženichově, pilka, lahev - jako odpustky za klíč nevěstě (vysvobozující novomanžela) její polibky všem kamarádům okolo a tak dále
každý takový prvek přinese veselou atmosféru a moje a minoltí čtvercové, bezproblémové vmísení mezi svatebčany
jenom ti cvakalisti, co nikdy na papíře snímek nedonesou, kdyby těch nebylo...
podívám se lépe na ženicha a vzpomínám, chodil před lety za kolegou do práce - tedy i tyto, zatím latentní snímky, budou mít později správného adresáta
  • 0

#750 halibut

halibut

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2008 - 16:33:53

Dotaz na Gorgi(ho) - minulá neděle (7.9.) , čas mezi 12:30 a 13:00 , místo dálnice D 1 směr Brno, benzinová pumpa poblíž odbočky na Jihlavu, nebyl jsi tam? Jestli, ne tak běhá po světě Tvůj dvojník.

Pro "Vladíka" jednoho s tímto nickem znám.
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 3 návštěvníků, 0 anonymních