Přejít na obsah

Fotka

...jen tak...

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
6399 odpovědí na toto téma

#1551 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)
Reputace: 255

Publikováno 2 březen 2009 - 16:17:06

eda a česká (moravská) chytristika:
a já bych to tu možná i nechal - ta připomínka je totiž docela případná. každýmu je jasný, že hoby zvaný ýbejismus a honění si trika na sraze, že tenhle super profi stroj mně stál třicet babek, má svoje obrovský kouzlo, ale... :roll:

já osobně si třeba teďka hodlam pěstovat fomácký voddělení excel fota v hradci i za cenu nějaký tý (pitomý) korunky navíc a to jenom proto, že až budu potřebovat pár štamprlí rodinalu, nějakej papír nebo filmek, tak tam ho na rozdíl vod netu najdu i v sobotu v poledne... a za to mně těch blbejch pár korun stojí :) tož tak

a to nemluvil vo tom, že naposled sem ve fabrice nakupoval (nedobrovolně) dvě a třičtvrtě hodiny, případně vo poštovnym...
  • 0

#1552 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 744 příspěvků(y)
  • LocationHK
Reputace: 406

Publikováno 2 březen 2009 - 16:32:30

máš pravdu
hnedka zejtra si tam pojedu koupit kousek papíru a ty dva svitky o deset korun dražší
  • 0

#1553 Blekentvajt

Blekentvajt

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 034 příspěvků(y)
Reputace: 11

Publikováno 2 březen 2009 - 16:35:09

já osobně si třeba teďka hodlam pěstovat fomácký voddělení excel fota v hradci .....

Ha! A voni tam něco mají? Tak to je dobrá zpráva a můžeš počítat s dalším pěstitelem. Já jsem si je tak nějak z dodavatelů materiálu úplně škrt, bo když jsem se tam vonehdá (ale je to pravda dost dlouho) ptal na nějakej čb matroš díval se na mě takovej ten chlapík co tam prodává jak na mentálně retardovanýho ...
  • 0

#1554 oteccasu

oteccasu

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 3 192 příspěvků(y)
  • LocationTrutnov
Reputace: 1 120

Publikováno 2 březen 2009 - 17:25:06

...Vono je to takový všude..
Ještě horší je situace v prodejně elektroniky. Tam zákazník otravuje desítky minut a vše mu je vysvětleno. Pak poučen zakoupí zboží na netu a chlubí se svojí fikaností.
Pokud je v prodejně člověk spokojen, rád dá i nějakou korunku na víc. (to děláme automaticky v restauraci i když spokojeni nejsme).
Co by jsme však mohli udělat??? Nebát se to dát na jevo, že jsme v prodejně spokojeni. Pokud je v prodejně ženská, tak ji to potěší obvzlášť.

#1555 Karel2Kouril

Karel2Kouril

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 842 příspěvků(y)
Reputace: 0

Publikováno 2 březen 2009 - 18:30:34

Edo, a co třeba to za den přepsat tučným fontem, aby se to pak snáz hledalo ? :roll:

Máš totiž docela pravdu.

To, o čem píše Roman (nechat si půl hodiny radit v kamenné prodejně, a pak koupit o pětikorunu levněji na netu), to je už vyslověně sposťárna. Holedbající se éšopista to (doufám) jenom nedomyslel, za kotlety se vytahal a zítra si v dané prodejně koupí padesátku papírů jako výraz své upřímné lítosti :)
  • 0

#1556 Bret3

Bret3

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 971 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Brno
Reputace: 9

Publikováno 2 březen 2009 - 18:41:08

Sákriš, Edo, přísahám, já to nebyl. Já se snažím si to tam pěstovat jako takovou zálohu, když se s něčím ocitnu na suchu a potřebuju rychle doplnit. Navíc mám ten obchůdek i celkem rád. Jsou sice dražší než internetový obchody, ale zase je celkem zábava občas sledovat ty lidi, co tam zahnou z vedlejší digi-sekce. "Na to se jěště fotí?" "A to se dá jěště koupit?" No a já si u toho kupuju třeba Rodinal nebo nějaký ty svitky a zeptám se na nějaký papíry - no a ty lidi čuměj, že takovej mladej člověk se zabývá něčím tak "zastaralým".
No a říkat jim v obchodě na plnou hubu, že si to radši koupí na netu, to je fakt magořina. Tak proč tam doprčic chodil?
P.S.Za kotlety se tahám celej den jen tak z nudy, to sem netušil, že to je forma trestu. :)
  • 0

#1557 vanourek

vanourek

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 831 příspěvků(y)
  • LocationZlín
Reputace: 135

Publikováno 3 březen 2009 - 19:57:48

Tož dojdu dneska z temné a nesu manželce suvenýr (gentleman z výletu vždycky něco donese) - zvlášně otevřenou kazetku filmu - a podívajte, jak měla k temu krásně sladěné nehty :) TOmu říkám božská náhoda :D

Vložený obrázek
  • 0

#1558 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 3 březen 2009 - 22:45:07

POZOR TENTO PŘÍSPĚVEK OBSAHUJE PŘEDPONU "DIGI"

ahoj, obracím se na vás protože vím že se tu v tom docela dost lidí vyzná.

mám kamaráda (digitálista co na film chce, ale s těma jeho dioptriema to bez autofocusu nezvládá) a on dělá takové zajímavé kompozice, a já jsem furt přemýšlel co mi to připomíná, tak jsem se chtěl zeptat na váš názor...

http://www.vavrecka.hu.cz

taky vám dost jeho fotek připadá "jakoby drtikolovských"?

http://www.vavrecka....3/Renesance.jpg
http://www.vavrecka..../P1090527z2.jpg
http://www.vavrecka..../P1090654z2.jpg
http://www.vavrecka..../P1090303z8.jpg
http://www.vavrecka..../P1090303z2.jpg
http://www.fotopatra...P1227458534.jpg
http://www.vavrecka....ie/13/Crash.jpg

jen jsem si chtěl ověřit jestli se mi to jen zdá nebo ne

Promin ale to ma k Frantisku Drtikolovi tak strane daleko. Myslim ze tohle je zacatek a casem z toho neco muze byt. Tyhle tvrde stiny ktere ti asi Drtikola pripominaji ma v pocatcich snad kazdy.

Rozhodne v tom nevidim tu cilenou stinohru a dotazeni zaberu.
  • 0

#1559 Eda

Eda

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 027 příspěvků(y)
Reputace: 12

Publikováno 4 březen 2009 - 19:16:46

potřebovala bych fotoskřítka, kterej mi bude odmáčet slinací pásku ze skel a pěkně pak sklíčka vyleští - jé, to by bylo :lol:
Poté, co mi spadlo sklo do vany, mám z toho mytí skel nedobrej pocit ;)
  • 0

#1560 Pavel_P

Pavel_P

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 4 203 příspěvků(y)
Reputace: 469

Publikováno 4 březen 2009 - 21:59:05

Jo, tuhle práci taky nesnáším úplně nejvíc na světě :)
  • 0

#1561 Eda

Eda

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 027 příspěvků(y)

Publikováno 5 březen 2009 - 00:19:29

Tak jsem čekala na aukci na sverdlovsk na aukru- no a přesně v poslední minutě tady náš provozovatel netu restoval servery. To se mu fakt povedlo. Chjo :lol:
  • 0

#1562 Karel2Kouril

Karel2Kouril

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 842 příspěvků(y)

Publikováno 5 březen 2009 - 00:38:46

Nojo, nekalá soutěž. Ani se mu nedivím, je to dobrý expozimetřík :lol:
  • 0

#1563 berraneck

berraneck

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 184 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Vsetín
Reputace: 227

Publikováno 5 březen 2009 - 00:48:36

Edo s tím obchodničením máš pravdu. Co jsem koumal, je snad v Brně nějaký jiný obchod než na pekandě, kde by se dalo nakoupit i něco víc než "nějaký čb film"? O ničem tedy nevím.. na druhou stranu, jejich ceny jsou opravdu pouze pro ty případy, že v sobotu dopoledne něco potřebuju:( Větší zásoby vycházejí i o stokoruny levněji jinde, přestože mám raději lokální prodejce.
  • 0

#1564 zorkiman

zorkiman

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 110 příspěvků(y)

Publikováno 5 březen 2009 - 07:19:55

Tak jsem čekala na aukci na sverdlovsk na aukru- no a přesně v poslední minutě tady náš provozovatel netu restoval servery. To se mu fakt povedlo. Chjo :lol:

Za 990 jsem ho videl vcera u Skody a tam je alespon nejaka zaruka...
  • 0

#1565 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 5 březen 2009 - 08:14:47

Já si i přihodil. :D Ale chtěl jsem za něj dát míň než výherce. ;)
  • 0

#1566 Karel2Kouril

Karel2Kouril

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 842 příspěvků(y)

Publikováno 5 březen 2009 - 09:05:27

Za 990 jsem ho videl vcera u Skody a tam je alespon nejaka zaruka...

U Škody je pětka, ne?
  • 0

#1567 zorkiman

zorkiman

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 110 příspěvků(y)

Publikováno 5 březen 2009 - 09:34:27

Pokud vim, tak 5ka neexistuje(?). Mozna je to 6ka - moc jsem to nezkoumal, jen jsem prosel kolem...

Dalsi Sverd4 jsem zahlidnul tady:
http://picasaweb.goo...ey=nm7UReN-kC8#
  • 0

#1568 Vlcak

Vlcak

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 279 příspěvků(y)
Reputace: 95

Publikováno 5 březen 2009 - 09:36:16

Pokud vim, tak 5ka neexistuje(?). Mozna je to 6ka - moc jsem to nezkoumal, jen jsem prosel kolem...

Dalsi Sverd4 jsem zahlidnul tady:
http://picasaweb.goo...ey=nm7UReN-kC8#

5ku jsem nevidel - 6ka existuje, ale je to takova desna podivnost, Sverdlovsk 4 je asi to co hledate :lol:
  • 0

#1569 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 744 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 5 březen 2009 - 10:16:32

potřebovala bych fotoskřítka, kterej mi bude odmáčet slinací pásku ze skel a pěkně pak sklíčka vyleští - jé, to by bylo :D
Poté, co mi spadlo sklo do vany, mám z toho mytí skel nedobrej pocit :?

rodinal? říká mamijak
voda vroucí, tvrdí erháixák
jinak komorníka trefí šlak

když vroucí vodu z konvice naleješ na pásku na skle, můžeš počítat do dvaceti a odlepovat :D
je dobré udělat hladinu - sklo mám v plechovém příklopu (misce) ze sporáku a je tedy ponořeno
skla pak meju houbou s mýdlem ještě v té "misce", potom krátce nastojato a před lepením snímku ještě prontem pro jistótu
že nikdo ještě nevymyslel pračku a odlepovačku na ty skla
dobrá je i dřevěná podlaha, ale těžko ji dát do koupelny, kde se i jináč bydlí
hlavně nerozbít bezpečnostní sklo!
jednou jsem měl udělanou polici v komoře ze skla ze sprchovýho koutu - prasklo skoroexplozí a bylo na tisíc malých kousků :lol: ;) :D
to byl teprv zážitek
  • 0

#1570 Eda

Eda

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 027 příspěvků(y)

Publikováno 5 březen 2009 - 10:44:27

já to teďkaj namáčím do vany - pokud velikost skla samozřejmě dovolí - položím sklo na kousky polystyrenu, na sklo šupnu zase poystyren a na to zase sklo atd. a pak napustím do vany vodu, až je to celý ponořený. Páska je uvolněná celkem brzy, ale pořád mám takovej divnej pocit, jak beru sklo do tlapek, že mi vyklouzne...raději bych tuto část temnokomrničení vynechala :lol: Ale nedá se svítit ;)
  • 0

#1571 Eda

Eda

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 027 příspěvků(y)

Publikováno 5 březen 2009 - 10:53:15

Tak jsem čekala na aukci na sverdlovsk na aukru- no a přesně v poslední minutě tady náš provozovatel netu restoval servery. To se mu fakt povedlo. Chjo :!:

Já si i přihodil. :!: Ale chtěl jsem za něj dát míň než výherce. :!:

Notorie, a nevíš, za kolik šel? se mi zdá, že to chodí dost draho...už jsem pustila 2 kousky a tady jsem už byla rozhodnutá, že půjdu na 800,--
  • 0

#1572 zorkiman

zorkiman

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 110 příspěvků(y)

Publikováno 5 březen 2009 - 10:54:02

Tak jsem čekala na aukci na sverdlovsk na aukru- no a přesně v poslední minutě tady náš provozovatel netu restoval servery. To se mu fakt povedlo. Chjo :!:

Já si i přihodil. :!: Ale chtěl jsem za něj dát míň než výherce. :!:

Notorie, a nevíš, za kolik šel? se mi zdá, že to chodí dost draho...už jsem pustila 2 kousky a tady jsem už byla rozhodnutá, že půjdu na 800,--

858 bez postaka - s postakem 910
  • 0

#1573 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 5 březen 2009 - 11:02:07

No ja sel na 856,- :!:
Nevadi, zas bude lip...:!:
  • 0

#1574 Eda

Eda

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 027 příspěvků(y)

Publikováno 5 březen 2009 - 11:02:40

hm :!: a to se dřív nechal koupit kolem 4 stovek
Ach já neščastná, že jsem si nevzala Pištu Hufnágla
:!:
  • 0

#1575 zorkiman

zorkiman

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 110 příspěvků(y)

Publikováno 5 březen 2009 - 11:08:42

Me ve vetsine pripadu staci na Zorkace hlava - slunecna 11ka a eventualne tohle: http://expomat.tripod.com/ . CB negativ to unese :!:
  • 0

#1576 Eda

Eda

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 027 příspěvků(y)

Publikováno 5 březen 2009 - 11:14:42

ale jo, taky by se dalo, ale jak si jednou zvykneš na nějakej měřák, hned to jde snáz. Mám gossen digiflash (velmi výhodná bazarová koupě) - jsem s ním spokojená, ale hodil by se mi ještě jeden měřák do druhé kabele (stejně mi nakonec nezbyde, než koupit nějakej spoťák). No a ten sverdlovsk 4 je docela malej a umí změřit i celkem "tmu". Ale kdybych za prachy, co jsem koupila gossenek, sehnala ještě jeden gossenek, to by asi bylo pro mě nejlepší :!:
  • 0

#1577 Honza

Honza

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 274 příspěvků(y)
Reputace: 29

Publikováno 5 březen 2009 - 11:20:18

Pásky ze skla odlepuju tak, že sklo dám do vany a osprchuju aby páska nasákla vodou. To stejný udělám ještě s jedním sklem a nakonec skla položím páskama na sebe. Tím mám zajištěno, že pásky nebudou vysychat. Za nějakou dobu až si vzpomenu skla od sebe oddělám a pásky sami sjedou ze skel dolů. Nakonec skla umyju jarem a nechám uschnout.
  • 0

#1578 nlc

nlc

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 728 příspěvků(y)
Reputace: 38

Publikováno 5 březen 2009 - 11:24:07

pro Edu: jednou jsem dostal rukavice s takovýma gumovýma bradavičkama na prstech a dlaních, jsou na manipulaci se sklem a nekloužou ani za mokra - vypydají nějak takhle - dělají se i v neproříznutelné verzi, kdyby se sklo rozbilo
  • 0

#1579 Eda

Eda

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 027 příspěvků(y)

Publikováno 5 březen 2009 - 11:27:42

pro Edu: jednou jsem dostal rukavice s takovýma gumovýma bradavičkama na prstech a dlaních, jsou na manipulaci se sklem a nekloužou ani za mokra - vypydají nějak takhle - dělají se i v neproříznutelné verzi, kdyby se sklo rozbilo

aha vidíš! To by mohli mít v řempu, nebo karsu, nebo jak se to v Brně jmenuje...
  • 0

#1580 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 744 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 5 březen 2009 - 11:38:01

ale jo, taky by se dalo, ale jak si jednou zvykneš na nějakej měřák, hned to jde snáz. Mám gossen digiflash (velmi výhodná bazarová koupě) - jsem s ním spokojená, ale hodil by se mi ještě jeden měřák do druhé kabele (stejně mi nakonec nezbyde, než koupit nějakej spoťák). No a ten sverdlovsk 4 je docela malej a umí změřit i celkem "tmu". Ale kdybych za prachy, co jsem koupila gossenek, sehnala ještě jeden gossenek, to by asi bylo pro mě nejlepší :!:

takovejdle malej gossen nosím na krku celkem stále - taky v rámci nácviku okometrie, ne, že bych stále fotografoval, ale co kdybych chtěl něco měřit
na co dva?
  • 0

#1581 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice
Reputace: 51

Publikováno 5 březen 2009 - 11:38:29

hm :!: a to se dřív nechal koupit kolem 4 stovek
Ach já neščastná, že jsem si nevzala Pištu Hufnágla
:!:

Eda Hufnáglová! Vložený obrázek
  • 0

#1582 Eda

Eda

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 027 příspěvků(y)

Publikováno 5 březen 2009 - 12:21:47

Jen počkej, zajíci, na srazu :!: :!:
  • 0

#1583 Vlcak

Vlcak

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 279 příspěvků(y)

Publikováno 5 březen 2009 - 14:18:36

nevite, proc v Mozille mi ve forech u pole Zaslal: neukazuje datum (v Exploreru a Google Chromu ano) - ale napr Včtvrtekcpmk atd??
Vubec se mi to nelibi, u pritelkyne na ntbk to ukazuje take tyhle divnosti, da se nekde nastavit aby to ukazovalo korektni datum v Mozille?
  • 0

#1584 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 5 březen 2009 - 14:28:29

Zdravím všecky!
Dneska sem se dozvěděl, že 17. března (čili za pár dnů) pojedu služebně do Popradu.
Kdyby někdo chtěl něco převést z Brna do Popradu, nebo obráceně, tak jsem povolný využít dispozicí mého služebního tryskoletu! :!:
  • 0

#1585 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 5 březen 2009 - 15:12:23

nevite, proc v Mozille mi ve forech u pole Zaslal: neukazuje datum (v Exploreru a Google Chromu ano) - ale napr Včtvrtekcpmk atd??
Vubec se mi to nelibi, u pritelkyne na ntbk to ukazuje take tyhle divnosti, da se nekde nastavit aby to ukazovalo korektni datum v Mozille?

Hmm, to nevím. Mi to v mozille funguje naprosto v pohodě. Mám Firefox 3.0.5
  • 0

#1586 zajda

zajda

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 888 příspěvků(y)
Reputace: -3

Publikováno 5 březen 2009 - 15:18:09

Jen počkej, zajíci, na srazu :!: :!:

co si potřebovala eduško? :!:
  • 0

#1587 Bret3

Bret3

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 971 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Brno

Publikováno 5 březen 2009 - 16:02:41

A máš v profilu dobře nastavenej formát data a času?
  • 0

#1588 Vlcak

Vlcak

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 279 příspěvků(y)

Publikováno 5 březen 2009 - 16:13:58

A máš v profilu dobře nastavenej formát data a času?

a je to :)
dik moc, to jsem ani nevedel ze to tam je - mel jsem tam Vlcak :))
explorer to zvladl ale mozila si neporadila..

dal jsem tam Oraclovsky dd.mm.YYYY - to se dely veci :)
d.m.Y uz je fajn.
  • 0

#1589 Bret3

Bret3

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 971 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Brno

Publikováno 5 březen 2009 - 16:56:23

No ono se to tu už jednou řešilo, já si s tím pak chvilku hrál, tak mi to nějak uvízlo v paměti :)
  • 0

#1590 prowler

prowler

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 553 příspěvků(y)
  • LocationTrnava, SVK
Reputace: 10

Publikováno 5 březen 2009 - 20:49:34

Sa musím pochváliť, akú mám uvedomelú priateľku :) Sme sa niečo bavili o fotení, že by ju teda asi aj bavilo..že by sa to chcela naučiť a tak.. Digitál zavrhla tak nejak automaticky :) Tak som jej ponúkol moju Minoltu 505si spolu s objektívom..že sa s tým môže hrať, že ja to aj tak teraz moc nepoužívam. Okamžite ma zrušila, že to nechce, lebo to je AF a to je nuda. Ze chce takú MF Minoltu jak mám ja,aby sa dalo pekne ručne si zaostriť a aby si mohla všetky parametre nastavovať sama, to je podľa nej to pravé fotenie :) No mám z nej radosť :)
  • 0

#1591 zajda

zajda

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 888 příspěvků(y)
Reputace: -3

Publikováno 5 březen 2009 - 20:57:12

jožo, si šťastný chlap :)
  • 0

#1592 Pavel_P

Pavel_P

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 4 203 příspěvků(y)

Publikováno 6 březen 2009 - 07:22:28

Hm, to jen do doby, než se začnou hádat o objektivy a to, kdo má lepší fotky :)
  • 0

#1593 Pavel_P

Pavel_P

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 4 203 příspěvků(y)

Publikováno 6 březen 2009 - 08:49:20

Tedy, samozřejmě, že to určitě dopadne tak, že přítelkyně bude mít ty lepší fotky :)
  • 0

#1594 ToFF

ToFF

Tlampač (grafoman)

• Moderátoři
  • 1 377 příspěvků(y)
  • LocationTak někde mezi Plzní a Ostravou
Reputace: 90

Publikováno 6 březen 2009 - 11:48:44

Největší prdel bude, když prowlerovi zatrhne sraz protože nebude mít správné výsledky a ona sam pojede :wink:))
  • 0

#1595 Blekentvajt

Blekentvajt

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 034 příspěvků(y)
Reputace: 11

Publikováno 6 březen 2009 - 15:19:46

Přátelé, toužíte-li někdo po VF zrcadlovce tak TUTAJ se jedna krááásná vynachází :wink:
  • 0

#1596 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)
Reputace: 255

Publikováno 6 březen 2009 - 19:47:01

už ji od včera sleduju :arrow:
  • 0

#1597 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 7 březen 2009 - 10:23:16

Přátelé, toužíte-li někdo po VF zrcadlovce tak TUTAJ se jedna krááásná vynachází :arrow:

Furt jsem si říkal, že už jsem něco viděl i na Aukru. není to sice úplně vono, ale i tak :arrow: :arrow:
  • 0

#1598 erbis

erbis

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 214 příspěvků(y)
Reputace: 2

Publikováno 7 březen 2009 - 12:02:59

Dnes od půl deváté dávali Ladislava Sitenského na CT2.
Sice jsem to pustil pozdě, ale bylo to zajímavé.
Nevíte někdo co byl ten druhý fotoaparát (ne ten SF pentax) ..myslim ten na způsob pressky.

A koukal jste se včera někdo na Roberta Vana?
  • 0

#1599 Vlcak

Vlcak

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 279 příspěvků(y)

Publikováno 7 březen 2009 - 12:04:43

Nevíte někdo co byl ten druhý fotoaparát (ne ten SF pentax) ..myslim ten na způsob pressky.

Nevidel jsem to - ale Sitensky pouzival Moskvu, a pak mel neco postaveneho - to bude asi ono, byla to nejaka hand camera.
  • 0

#1600 erbis

erbis

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 214 příspěvků(y)
Reputace: 2

Publikováno 7 březen 2009 - 13:04:00

Nevidel jsem to - ale Sitensky pouzival Moskvu, a pak mel neco postaveneho - to bude asi ono, byla to nejaka hand camera.

ano to by mohlo byt ono...desne se mi to libilo
  • 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních