...jen tak...
Publikováno 7 březen 2009 - 16:05:36
Publikováno 7 březen 2009 - 21:23:47
Zajda: no kdyby alespoň nakouklo, ono docela nemalá část z nich se ani nikdy nepřihlásila. Skoro se mi chce navrhnout zavést "aktivační přikhlášení", bez něj by se registrace nedokončila a třeba do měsíce by se zrušila nebo tak něco. Mrtvejch duší je dost, ale nadruhou stranu to může štvát tak akorát statictickej ůřad, fungování TK to ani v nejmenším neomezuje a tudíž nevidím důvod do nějakých úprav vkládat energii a čas.
Publikováno 7 březen 2009 - 21:35:08
většina lidí když se registruje, tak si tu minutu počká, takže myslím že tudy cesta nevede.Ach jo, tady nám zase nějak dneska přituhuje . Co se to s náma lidi děje?
Zajda: no kdyby alespoň nakouklo, ono docela nemalá část z nich se ani nikdy nepřihlásila. Skoro se mi chce navrhnout zavést "aktivační přikhlášení", bez něj by se registrace nedokončila a třeba do měsíce by se zrušila nebo tak něco. Mrtvejch duší je dost, ale nadruhou stranu to může štvát tak akorát statictickej ůřad, fungování TK to ani v nejmenším neomezuje a tudíž nevidím důvod do nějakých úprav vkládat energii a čas.
na jednom fóru kde jsem to dost dobře funguje - cirka jednou za půl roku se všem kdo nemají žádný příspěvek pošle hromadný mail jestli mají zájem setrvat a kdo do týdne neodpoví je hromadně smazán - to samé s lidma co se už rok neobjevili a mají třeba jenom 5postů a ještě k tomu bezvýznamných - tohle opatření se dotkne jenom mrtvých duší protože čtenáři co nepíšou nebudou zahrnuti v množině "dlouho se neobjevili"
Publikováno 7 březen 2009 - 21:39:41
http://www.jag-jeans.com/main.php
btw: a ta praktica je doslova "zrcadlovka"
#1605 Anonymous
Publikováno 7 březen 2009 - 21:49:00
tak koukám, že budeme mít brzo tisícého registrovaného. ovšem těch stálých návštěvníků je tak padesát. nevim jestli je to hodně nebo málo. nechá se to, přestože je jasné, že tak osmdesát procent sem jen jednou někdy nakouklo, nebo to ctihodný admin nějak prosejtuje?
Ono je zase docela hodne lidi kteri se sem vraci a nejsou prihlaseni, proste jen ctou.
To s tim zasilanim emailu neni spatny napad na druhou stranu nejsem priznivcem obtezovani lidi. Proste se jednou prihlasili a konec nezajima je to.
Publikováno 7 březen 2009 - 21:50:25
Publikováno 7 březen 2009 - 21:54:39
Publikováno 10 březen 2009 - 22:36:39
http://www.aukro.cz/...erdlovsk_4.html
Publikováno 10 březen 2009 - 22:41:15
Publikováno 10 březen 2009 - 22:46:11
však jo, ale těch 1400,- už mi příde moc...tak 800 bych zaň dala...i 850 s poštovnýmEduško, 700 - 100 Kč je takový standart, občas se podaří, ale levněji. Vem to tak, že je to nový strojek pozná se to podle toho, že nemá opadaný lak, páč ten padá enem když sa na ten expozimetr podívu. Ale neco ti zasejc povím, on je fakt dobrý
Publikováno 10 březen 2009 - 22:50:00
Ovšem to co píše Kraken mě překvapuje - Ta první verze drží lak celkem fest.A to se s ním nijak nemazlím.Asi jiná technológie nánosu.A nebo prostě nemám tak pronikavý pohled jako Kraken. Jinak je to fakt prima mašinka.
Publikováno 10 březen 2009 - 22:50:07
Publikováno 10 březen 2009 - 22:57:57
Publikováno 10 březen 2009 - 23:06:16
tož su zvědavá, jak to dopadne
Publikováno 10 březen 2009 - 23:10:53
Nevadí, stejně expozimetr používají jenom zbabělci
Publikováno 10 březen 2009 - 23:18:51
Publikováno 10 březen 2009 - 23:20:00
Publikováno 10 březen 2009 - 23:21:38
Špatně to dopadne, já tam dal jen něco málo přes sto a to je asi cena nereálná.
já to nechápu, proč tak brzo přihazujete? akorát se na to zboží upozorní... Přihazovat se má začít tak minutku před koncem aukce, ne-li později...to by bylo alespoň vzrůšo!
to bych potřebovala vysvětlit...mě totiž nikdy nenapadlo přihazovat dřív...
Publikováno 10 březen 2009 - 23:21:58
Publikováno 10 březen 2009 - 23:24:34
no já spíš myslím navopak, že bychom se mohli usnést na tom, že kdo první vyhlásí, že má zájem, tak ostatní budou solidárníMyslím, že je na čase se tak nějak usnést, zda tyhle aukce takhle v plénu vyplajznout. Vím, že to myslíte dobře, ale třeba na to někdo odsud čeká, měl by pěknou cenu a pak přijde nějakej takovej tlampač (čau Eduš) dá sem link a jejda, cena letí do nebes, nebo to zmizí rovnou a zlatej milej človíček co si na to už jakou dobu číhá má legraci.... Tak já jsem jako pro to, aby se to tu neříkalo, maximálně lidem o kterých vím, že něco takového shánějí. S tímhle to ten Acer za kilčo mít nebude...
Publikováno 10 březen 2009 - 23:27:17
Publikováno 10 březen 2009 - 23:31:19
hm, to je faktMno, moc bych takové solidaritě nevěřil. Hlavně si uvědom, že temnou čtou další stovky lidí, kteří se ani nepřihlašují a ty je nikdá nepoznáš. A takový člověk ty výčitky asi mít nebude
ale Acere, ta stovka je málo solidarita nesolidarita!
#1623 Anonymous
Publikováno 10 březen 2009 - 23:32:20
Špatně to dopadne, já tam dal jen něco málo přes sto a to je asi cena nereálná.
já to nechápu, proč tak brzo přihazujete? akorát se na to zboží upozorní... Přihazovat se má začít tak minutku před koncem aukce, ne-li později...to by bylo alespoň vzrůšo!
to bych potřebovala vysvětlit...mě totiž nikdy nenapadlo přihazovat dřív...
Takovejch lidí tady je, co přihazujou po pětikoruně od začátku aukce. Taky to nechápu. Přihazuju 3-0s před koncem částku, kterou jsem ochotnej dát, a buď je to moje nebo mám smůlu, že jo.
Publikováno 10 březen 2009 - 23:38:02
#1625 Anonymous
Publikováno 10 březen 2009 - 23:47:53
Jj, dneska byl Sverdlovsk na paladixu. Ale za 1400,-no jo, minule jsme se o sverdlovsk málem přezahovali spolu, ale elementálové mi nebyli nakloněni a restartovali servery
Taky Yashica D s yashinonem za 1700,- - ale byl jsem až druhej.
Publikováno 11 březen 2009 - 01:57:46
Jj, dneska byl Sverdlovsk na paladixu. Ale za 1400,-no jo, minule jsme se o sverdlovsk málem přezahovali spolu, ale elementálové mi nebyli nakloněni a restartovali servery
jo, druhý po Kamilovi, dnes se mi u piva chlubil...takže ona yashica D s yashinonem 80, clonou a brašnou zůstane na TK.cz...ale neboj, Kamil vše pošle dřív či později dál...a prostě někteří mají štěstí na dobré kaufy...(já to nejsem...)
Publikováno 11 březen 2009 - 09:14:17
Publikováno 11 březen 2009 - 09:16:37
Publikováno 11 březen 2009 - 09:56:07
no pozor! nejsem závislá jen bych ráda sverdlovsk za rozumný peníz a nebo ještě jeden maličký gossének (ovšem za tu cenu, co jsem ho koupila, už se mi to asi nepodaří )tady se nám to pěkně ukazuje, vybarvuje - notoricky závislý ýbejisti, aukristi... prostě dražiči. znamenám si eda, pavel, notorius, acer...
Publikováno 11 březen 2009 - 10:24:53
Publikováno 12 březen 2009 - 10:35:43
Já ano! Včera. Vysvětlím.
Sedím s kolegy a zlehka (jak je mým zvykem) popíjím trochu to točené od pípy, co je přímo u stolu přede mnou a tu zaregistruju výměnu personálu. Nějaká nová servírka. Prosvištěla kolem prohnouce se v pase přitom jako žížala. Tu se zjevila, tu zmizela. Zvláštní pohyb tělem, jaksi povědomý. No nic, odcházím dříve, platím nahoře u baru a zase - pardón, kousíček, vžííííííííííííííííííí, proběhla kolem. Zadívám se na ni blíže. Odkud ji znám? Aha! Sobota!
Ehm, nehrajete v divadle?
No ano.
Ve Draku?
Ano.
Pejska a Kočičku?
No ano. Támhle je Pejsek.
Muž od noutbůku zvedl hlavu a zamával.
Ajó, je to on.
No jo, povídám, ta řeč těla na jevišti a tady v baru je stejná. To se nesplete.
Jak se vám to líbilo?
Jo fajn představení, byli jsme se synkem a ženou.
Jak to jde dohromady, bar a divadlo?
No to víte, nutnost přivýdělku.
Povídám - chtěl bych taky takovou masku! (Pejska)
To je hned, ustřihněte pyžamo a je to!
Aha, tak jo.
Rozloučil jsem se a šel na trolejbus.
Ohlédnu se a vidím Pejska, jak roztáhl ruce a něco povídá. Neslyšel jsem, ale odhaduju zvolání:
No nejsme slavný, my hercí?
Publikováno 13 březen 2009 - 14:30:52
Jdu před jednou hodinou po Masarykově náměstí. Jsou tam - lovci paušálů pro O2. Nechávám se chytit.
Kdo je vaším operátorem?
Manželka.
Obvyklé dohady kolik kdo provolá a s jakým volačem a do jakých sítí. Na ty sítě odpovídám - netuším, kdo má jakou síť - ty doby, kdy byly dvě předvolby jsou dávno pryč.
Pak útok. Vy musíte mít aktivní přístup, já musím mít taky aktivní přístup! Pojte s kolegou, já si vás vyfotím, tajdle s panem prezidentem TGM v pozadí! Moc nechtěli, asi jim to manažer zakázal. Ale nakonec jsem udělal několik záběrů, snad tam bude i pan prezident. Slíbil jsem doručit do krámu snímek na papíře a taky že "manželce řeknu o té výhodné dvoudenní nabídce" a šel dál. Bylo totiž za tři minuty jedna. V jednu otvírám krám. Zas přijdu pozdě... ále s telekomunikačním zážitkem.
Publikováno 13 březen 2009 - 15:01:12
jo, druhý po Kamilovi, dnes se mi u piva chlubil...takže ona yashica D s yashinonem 80, clonou a brašnou zůstane na TK.cz...ale neboj, Kamil vše pošle dřív či později dál...a prostě někteří mají štěstí na dobré kaufy...(já to nejsem...)
slepici prdelka )
no byla to fakt nahoda - uz je na poste - mel jsem TLR, pak ne, no a ted budu mit zase - proste TLR 6x6 byt doma musi )
#1634 Anonymous
Publikováno 13 březen 2009 - 15:20:59
no byla to fakt nahoda - uz je na poste - mel jsem TLR, pak ne, no a ted budu mit zase - proste TLR 6x6 byt doma musi )
Tak to je fajn, že jsi byl první. Já už jednu Yashiku mám, tuhle jsem chtěl tak nějak jako záložní nebo co..za tu cenu.
Publikováno 13 březen 2009 - 15:24:19
takovou druhou komoru doma vlastně ani nemám
Publikováno 13 březen 2009 - 15:42:29
mám zde dnešní poobědovou příhodu-
Jdu před jednou hodinou po Masarykově náměstí. Jsou tam - lovci paušálů pro O2. Nechávám se chytit.
Kdo je vaším operátorem?
Manželka.
Obvyklé dohady kolik kdo provolá a s jakým volačem a do jakých sítí. Na ty sítě odpovídám - netuším, kdo má jakou síť - ty doby, kdy byly dvě předvolby jsou dávno pryč.
Pak útok. Vy musíte mít aktivní přístup, já musím mít taky aktivní přístup! Pojte s kolegou, já si vás vyfotím, tajdle s panem prezidentem TGM v pozadí! Moc nechtěli, asi jim to manažer zakázal. Ale nakonec jsem udělal několik záběrů, snad tam bude i pan prezident. Slíbil jsem doručit do krámu snímek na papíře a taky že "manželce řeknu o té výhodné dvoudenní nabídce" a šel dál. Bylo totiž za tři minuty jedna. V jednu otvírám krám. Zas přijdu pozdě... ále s telekomunikačním zážitkem.
radim, nevyzarjú tí O2 lovci takto nejak?
Publikováno 14 březen 2009 - 20:54:40
Nikdy jsem na žádném obalu neviděl datum výroby nebo trvanlivost...
Jde mi o to, že jsem koupil Ilfordy Expressy (v Brně na Pekařské) a mám trochu zažloutlé okraje. Vyvolával jsem to v Multigradu a ustaloval Rapid fixerem.
Ještě mě napadlo, že by to mohla dělat vývojka, ale je čerstvá a vyvolává normálně rychle a černá je sytá.
Vyprané ty papíry byly dobře - min. 5min v tekoucí vodě.
Publikováno 14 březen 2009 - 22:01:45
nene byly to jiný, možná na tenhle víkend maj jiný kostýmyradim, nevyzarjú tí O2 lovci takto nejak?
#1639 Anonymous
Publikováno 15 březen 2009 - 14:04:05
Jde mi o to, že jsem koupil Ilfordy Expressy (v Brně na Pekařské) a mám trochu zažloutlé okraje. Vyvolával jsem to v Multigradu a ustaloval Rapid fixerem.
Teta na Pekandě neprodává prošlé zboží. Nedrží zase takové zásoby, aby jí to tam zkyslo nebo shnilo...
Publikováno 15 březen 2009 - 15:10:39
Teta na Pekandě neprodává prošlé zboží. Nedrží zase takové zásoby, aby jí to tam zkyslo nebo shnilo...
Ok, netvrdím, že jsou prošlý. Jen mě to napadlo, když se nedá zjistit datum výroby...
Publikováno 16 březen 2009 - 11:22:06
Publikováno 16 březen 2009 - 11:40:09
Jeden čerstvý zážitek: v sobotu jsem si byl prohlídnout Kreml .... tolik lidí se Zenitem na krku (asi 5) jsem na jednom místě ještě neviděl ..... pro (n)ostalgiky doporučuju
Mno a to je teda zajímavý čéče, bo já tam byl asi 3 góda tamú nazád a na film jsem tam široko daleko pálil sám. Esi vona je taky nezasáhla ta ostalgická vlna
Ale jináč jsem si to tam docela užil, že v tom sílde arcisatanášově zvostalo uchovaný tolik sakrální nádhery mě jako dosti příjemně překvapilo
(Střelba z ruky v hlubokém záklonu )
Publikováno 16 březen 2009 - 11:43:34
což mi připomíná - jak to dopadlo s ostalgickým ultrasem?Jeden čerstvý zážitek: v sobotu jsem si byl prohlídnout Kreml .... tolik lidí se Zenitem na krku (asi 5) jsem na jednom místě ještě neviděl ..... pro (n)ostalgiky doporučuju
Publikováno 16 březen 2009 - 11:48:59
Jinak bych řekl, že je zasáhla spíš finanční krize - prodali japonské digitály a pokorně se vrátili ke strojům svých otců
PS: evidentně jsi porušil návštěvní řád .... mě taky svrběla ruka, ale přišlo mi to tak nějak nepatřičné ... možná příště
Publikováno 16 březen 2009 - 12:31:43
PS: evidentně jsi porušil návštěvní řád .... mě taky svrběla ruka, ale přišlo mi to tak nějak nepatřičné ... možná příště
Taky jsem se dověděl, že v pravoslavných kostelech na východě se vůbec nic nesmí fotit až po návratu z Ukrajiny, když už byly fotky vyvolané...
Publikováno 16 březen 2009 - 12:48:03
ee. Ledaže to taky změnili. Bez blesku a bez stativu se tam normálně mohlo bouchat. Tuším za nějaký rublík navrch ke vstupence
Publikováno 16 březen 2009 - 12:50:56
Žádný takovýhle obecně platný nařízení pokud vím neexistuje. Je to silně "individuální". Někde tě na slušnou žádost nechají fotit cokoli, někde jen něco a někde ti rovnou radši zabavěj foťák
Publikováno 16 březen 2009 - 13:16:16
Publikováno 17 březen 2009 - 22:33:43
Publikováno 17 březen 2009 - 23:35:58
Dotyčný šotouš (odborný název vášnivého fotiče železnice) měl štěstí, že jsem měl zavřené okno, protože bych po něm něco hodil.
Ale co mohl mít na čipu? Naše rychlost 65 km/h, na čele loko rosvíceny poziční světla a 500 W reflektor. Odhaduju, celé tři přepálené čáry.
Jen doufám, že dostal rozum a nebude to zkoušet znovu.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních