Pavle - dost výštižně řešeno - začínáš to trefovat na hlavičku, jako Karaken - ale česky
(Milane nic proti - Tvůj projev je stejně nezaměnitelně krásný, jako Mamiakův)
A ještě doplním toto vlákno ku Standovi - můj brácha (je o dost starší) když mě něco učil, tak mi vždy říkal U VŠEHO SE MUSÍ MYSLET! I když jdeš na hajzl...
Stando, však jsi na sraze u toho seděl, když jsem ukazoval své foto Krakenovi a Pavlovi a oni mi ukazovali nedostatky a vysvětlovali co a jak zlepšit - já seděl jak hříbeček a oči, uši a mysl otevřené těm radám - dnes se snažím ty rady zužitkovat, aby byly fotky lepší - a proč? Ne proto aby mi je někdo chválil, ale abych byl já spokojený s prací, kterou jsem odvedl. Jak je psáno výše - klasická fotografie má svůj dlouhý proces. A když ho někde vojebeš, tak nikdy nedostaneš dobrou fotku. Se učit, se učit, se učit a být ke své práci poctivý.
Sám fotím tak 2 roky a zvětšovat jsem začal letos v lednu - takže zhruba stejně jako Ty.. Oči máš, na fotkách, co jsi ukazoval máš dobré nápady.. Tak jen poctivě piluj základy - jeden foťák, jeden formát, jeden film...