Přejít na obsah

Fotka

...jen tak...

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
6399 odpovědí na toto téma

#1901 tomas.kontakt

tomas.kontakt

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)
  • Location49°17'32.960"N, 14°47'59.314"E
Reputace: 200

Publikováno 21 duben 2009 - 08:55:14

Cha chá :) Můžu ti říct pravdu Tome? Já sám jsem se u tvých fotek zastyděl, páč na to, že to bylo tvé první zvětšování tak klobouk jakože fakt dolů. Já po dvou letech tak nějak začínám chytat tu myšlénku a ty jsi to tam najednou tak prímově vyplajzl. A až to krakensystémem dotáhneš, bude ta kvalita víc než slušná...

8-) neblázni... cesta je ještě moooooc dlouhá, ale potěšilo to ne že néé :!:

díky....
  • 0

#1902 tomas.kontakt

tomas.kontakt

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2009 - 09:05:56

Staníku - každý toho máme po uši - já mám firmu, které dávám 10 - 11 hodin denně a to leckdy včetně víkendů - ale i na to focení si taky čas udělám. Foťák mám u sebe a když je něco fajn, tak si těch 10 minut vyčlením - pěkně pokoukám do šachty a porozmyslím. Pak hezky proměřím scénu, nastavím na foťáku a cvaknu - a poté upravím expozici dle Kraken systému a cvaknu druhý snímek (oba pak vyvolám stejně dle Kraken systému - což není úplně košér, ale je to pro srovnání..)
Netrvá to fakt ani těch 10 minut. A večer, místo toho abych čučel na bednu, jdu do komory a za tu půlhodinku mám negativ hotový... za pár dní si najdu čas na celý večer a udělám papíry.. Ono to půjde, neboj. Dej tomu čas, je to krásná ale dlouhá práce. Výsledky nebudeš mít hned excelentní. Ale určitě se budeš lepšit film od filmu, papír od papíru.. Ono to půjde..
  • 0

#1903 Anonymous

Anonymous
  • Guests
Reputace: 0

Publikováno 21 duben 2009 - 09:11:30

Cha chá :!: Můžu ti říct pravdu Tome? Já sám jsem se u tvých fotek zastyděl, páč na to, že to bylo tvé první zvětšování tak klobouk jakože fakt dolů. Já po dvou letech tak nějak začínám chytat tu myšlénku a ty jsi to tam najednou tak prímově vyplajzl. A až to krakensystémem dotáhneš, bude ta kvalita víc než slušná...

To já jsem to Tomovi na srazu i řekl. Když si vzpomenu na svoje první(nebo i současné) zvětšeniny... 8-) :)
  • 0

#1904 tomas.kontakt

tomas.kontakt

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2009 - 09:16:48

Cha chá :!: Můžu ti říct pravdu Tome? Já sám jsem se u tvých fotek zastyděl, páč na to, že to bylo tvé první zvětšování tak klobouk jakože fakt dolů. Já po dvou letech tak nějak začínám chytat tu myšlénku a ty jsi to tam najednou tak prímově vyplajzl. A až to krakensystémem dotáhneš, bude ta kvalita víc než slušná...

To já jsem to Tomovi na srazu i řekl. Když si vzpomenu na svoje první(nebo i současné) zvětšeniny... 8-) :)

děkuji, ale rozhodně nechte na hlavě - důležité je, aby se to zlepšovalo dál. Pak můžeme mluvit o něčem dobrém. Zatím těch fotek je pramálo na souzení... Přesto ještě jednou díky..
  • 0

#1905 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 746 příspěvků(y)
  • LocationHK
Reputace: 406

Publikováno 21 duben 2009 - 10:25:16

Cha chá 8-) Můžu ti říct pravdu Tome? Já sám jsem se u tvých fotek zastyděl, páč na to, že to bylo tvé první zvětšování tak klobouk jakože fakt dolů. Já po dvou letech tak nějak začínám chytat tu myšlénku a ty jsi to tam najednou tak prímově vyplajzl. A až to krakensystémem dotáhneš, bude ta kvalita víc než slušná...

no mě přišly ty snímky taky velmi dobré a jsou li z prvních měsíců v komoře o to víc si zasloužej obdiv
určitě hodně pomohlo dělat rovnou na svitek to, co si svitek zaslouží a rovnou přeskočit fotografování krajiny a jiných statických věcí na kinofilm, což někteří dokážou, ale já bych to určitě kloudně neuměl
  • 0

#1906 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 746 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 21 duben 2009 - 10:28:01

A večer, místo toho abych čučel na bednu, jdu do komory a za tu půlhodinku mám negativ hotový... za pár dní si najdu čas na celý večer a udělám papíry.. Ono to půjde, neboj. Dej tomu čas, je to krásná ale dlouhá práce. Výsledky nebudeš mít hned excelentní. Ale určitě se budeš lepšit film od filmu, papír od papíru.. Ono to půjde..

to je jedna z nejdůležitějších věcí - okamžitá zpětná vazba, která se nedá ničím nahradit
vyfotit film, vyvolat, uvidět výsledek na papíře
  • 0

#1907 kraken

kraken

Admin pro věci politické, teologické a sociální

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 914 příspěvků(y)
  • LocationOstrata
Reputace: 198

Publikováno 21 duben 2009 - 21:59:23

ýpresu, ogaro, už cítím náznak zlepšení :-)
  • 0

#1908 LuzJi

LuzJi

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 2 123 příspěvků(y)
  • LocationTábor
Reputace: 737

Publikováno 22 duben 2009 - 22:32:22

Zdravím
a dovolím si jeden "jen tak" dotaz. Chvíli jsem sice hledal jestli se to tu probíralo, ale nějak nenašel tak se zeptám docela odvážně a přímo :

Jednou příjde doba, kdy budu mít krabičku s prázdnými cívkami od svitků vrchovatě.
Je to záležitost tříděného odpadu nebo to někdo vykupuje či má třeba Foma zájem abych jim to poslal ?
Řešíte to nějak ?
  • 0

#1909 kraken

kraken

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 914 příspěvků(y)
  • LocationOstrata

Publikováno 23 duben 2009 - 01:15:53

Já to řeším teda dost aktivně, aji když o tym moc ogarú, kamarádú fotografú neví a nechával sem si to jako takové tajemství. :)

Já si je schovám, namotávám na ně papírky, vložím to do krabičky od adoxa a pak ešče do igelitového pytlíka co sem potáhl v kauflandu. :)

No a na ty papírky píšu poselsví budúcím generacám a vkládám to v práci do různých betonů (do základů, podlah, ale jednúc sem si neodpustil a šópl to do izolace a zadělal sádrokartonem.

To všecko dělám potajnu, aby si ze mne chlapi v šichtě nedělali čurinu a nemysleli by si o mne, že su poťápaný. Tady mezi vama to ale řéct možu, páč vím, že sú tady mezi nama daleko větší blázni.

Tož tak.
  • 0

#1910 zajda

zajda

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 888 příspěvků(y)
Reputace: -3

Publikováno 23 duben 2009 - 06:55:49

:)
krakene, to je děsně oduševnělý, rozdávej to všude plnejma hrstma, jenom až budeš stavět nějaký ten bunkr na obranu vlasti tak to vynech, někde jsem četl, že když se stavěly ty co máme v příhraničí, tak tam nesměla spadnout ani sirka aby to neporušilo soudržnost skeletu :)
sice nám to bylo prdlajs platný jak se pozdějc ukázalo, ale jeden nikdy neví
  • 0

#1911 Pavel_P

Pavel_P

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 4 203 příspěvků(y)
Reputace: 469

Publikováno 23 duben 2009 - 07:25:05

S papíry ze svitků už vím co - všechny svitky co ten rok uděláš namotáš na jednu špulku a na konci roku se pak můžeš s kamarády poměřovat, kolik jsi toho vystřílel...

Cívky jsem ještě nevyřešil, snažím se je furt nacpat ženě aby si na ně namotávala bavlnky, ale ona nechce :( :)
  • 0

#1912 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice
Reputace: 51

Publikováno 23 duben 2009 - 08:39:22

já jsem jich pár (ne všechny z mojí provenience) dal sestřenkám na hraní - ony si hrajou na kadeřnictví a mají to místo natáček
  • 0

#1913 kraken

kraken

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 914 příspěvků(y)
  • LocationOstrata

Publikováno 23 duben 2009 - 08:54:45

:D
krakene, to je děsně oduševnělý, rozdávej to všude plnejma hrstma, jenom až budeš stavět nějaký ten bunkr na obranu vlasti tak to vynech, někde jsem četl, že když se stavěly ty co máme v příhraničí, tak tam nesměla spadnout ani sirka aby to neporušilo soudržnost skeletu :)
sice nám to bylo prdlajs platný jak se pozdějc ukázalo, ale jeden nikdy neví

Lidi umírali aji pro větší kraviny, tak proč by nemohli jedenkrát umřít pro moje poselství budúcím generacám, no né?
Bylo by to poselsví pro poselství :lol:

Proro sem ich onehdá narvál aji do takých mrakošú na kerých sme dělali s kámošama v júesej. Pak je prýnejecí sjetí ogaři zbořili jakýmasi letadlama čico.
Pak sem slyšel, že nejací vědci múdří velice jak sviňa zjistili, že byly ty baráky napěchované termitem, a proto spadly jak šiška. Hovno termit, cívky od svitkú s poselstfom to byly, vo tym žádná...
  • 0

#1914 oteccasu

oteccasu

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 3 193 příspěvků(y)
  • LocationTrutnov
Reputace: 1 121

Publikováno 23 duben 2009 - 11:27:23

[
to je jedna z nejdůležitějších věcí - okamžitá zpětná vazba, která se nedá ničím nahradit
vyfotit film, vyvolat, uvidět výsledek na papíře

To já raději po exponování tak tejden až dva počkám, dokud mi nevymizí z paměti realita.
  • 0

#1915 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!
Reputace: 206

Publikováno 23 duben 2009 - 11:50:16

Zdravím
a dovolím si jeden "jen tak" dotaz. Chvíli jsem sice hledal jestli se to tu probíralo, ale nějak nenašel tak se zeptám docela odvážně a přímo :

Jednou příjde doba, kdy budu mít krabičku s prázdnými cívkami od svitků vrchovatě.
Je to záležitost tříděného odpadu nebo to někdo vykupuje či má třeba Foma zájem abych jim to poslal ?
Řešíte to nějak ?

Kdysi dávno se to vykupovalo, ve fotografii rok 1961 jsem někde i viděl, že za dřevěné se dávalo Kčs 0,08-, a za plastové Kčs 0,12-. Dneska se to neřeší možná proto, že doprava by stála víc, než vyrobit nové. No ale když jsme u těch cívek, mohli by jich zase dělat ze dřeva, hned bych měl při zakládání povznesenou náladu
  • 0

#1916 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 23 duben 2009 - 12:10:46

No ale když jsme u těch cívek, mohli by jich zase dělat ze dřeva, hned bych měl při zakládání povznesenou náladu

Dřevěné jsem zahlédnul na aukru tuhle..:) Takže máš šanci pro povznesenou náladu. :lol:
  • 0

#1917 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!

Publikováno 23 duben 2009 - 15:54:44

Mám jich doma taky pár, v tom problém není. Ale představte si, že bychom koupili krabičku s filmem, ta by byla velmi prostá, v pastelových barvách. Uvnitř špulka filmu v obalu z voskovaného papíru, anebo v hliníkové tubě do tropů. Film by byl navinut na dřevěné cívce, veškeré jeho vlastnosti by byly zcela nemoderní.. Jsou to sice jen vnější znaky, s vlastním negativním materiálem to nesouvisí, a s tvorbou už vůbec ne, to jen že by se dostavil příjemný pocit, že je všechno v pořádku :)
  • 0

#1918 kraken

kraken

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 914 příspěvků(y)
  • LocationOstrata

Publikováno 23 duben 2009 - 16:16:14

Dřevěné by v betónu pučňaly a to je pak průser :)
  • 0

#1919 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!

Publikováno 23 duben 2009 - 16:25:40

Dřevěné by v betónu pučňaly a to je pak průser :)

Krakene, ty jsi borec :lol:
  • 0

#1920 Bret3

Bret3

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 971 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Brno
Reputace: 9

Publikováno 23 duben 2009 - 17:27:52

Ha ploci, víš, že já používám na svitky hliníkový pixličky z dědictví po mé první komoře?(nějak nevím, jestli jsme je tehdy s bratrancem zabavili dědovi, nebo byly u něčeho z vybavení) Pravda, víc mám kinových filmovek v hliníku, ale pár jich mám i na svitky. Nejradši mám dvě kinový a jednu svitkovou trobelku, co mají závit a ve víčku těsnění(funkční!). I když ta kinovka s prolisem Agfa na víčku má taky jistý neodolatelný kouzlo.

A co se špulkama? Zatím je shromažďuju, ale mám jasno-až na pár extra kousků půjdou jednoho dne do tříděnýho odpadu-přece jen je to jenom plast.
  • 0

#1921 himself

himself

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 585 příspěvků(y)
Reputace: 2

Publikováno 25 duben 2009 - 21:26:29

Přátelé, musím se pochlubit, dostal jsem od přítelky k svátku nové tričko :D Vložený obrázek
  • 0

#1922 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice

Publikováno 25 duben 2009 - 21:58:31

Přátelé, musím se pochlubit, dostal jsem od přítelky k svátku nové tričko :D

to je z té nové kolekce
jsou tam ještě kousky s osmičkou a to jedno nevím co je.
  • 0

#1923 kraken

kraken

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 914 příspěvků(y)
  • LocationOstrata

Publikováno 27 duben 2009 - 18:10:08

Ogaři, co je to to off topic? Já su z teho jakési pošólané. Top topic znám to by měkla byť ta sodovka s tú vínovú příchuťů, ale off topic, to nevím :wink:
  • 0

#1924 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 27 duben 2009 - 18:56:55

Dobrý večer, přátelé.
1. Téma jsem trošku promáznul v zájmu zachování dobré atmosféry. :wink:
2. Po dohodě s nejvyšším Adminem začnu pracovati na zpřehlednění fóra (bude se mazat a zamykat) a vytvořím pravidla (nejen) pro nově registrované.
3. Dany pro vás vytvořil novou srazovou rubriku, kam postupně přesouvám odpovídající témata.
4. Jdu do komory. ;-)
  • 0

#1925 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 27 duben 2009 - 19:01:33

Ogaři, co je to to off topic? Já su z teho jakési pošólané. Top topic znám to by měkla byť ta sodovka s tú vínovú příchuťů, ale off topic, to nevím :wink:

Krakene milý, off topic znamená kecání mimo téma, od věci. Je to prostě to, co Ty, já, Mamiak a ostatní další temnokomorníci(nechť se nezlobí, všechny je jmenovat nemůžu) dělají ve zdejších diskusích zcela běžně. ;-) Čeho je příliš, toho je moc. Ovšem některé off topic (OT) příspěvky jsou nezapomenutelné a díky za ně. :-)
p.s. Top topic si pamatuju - zelená flaša, limonáda taková sladká růžovo červená. :)
  • 0

#1926 Bret3

Bret3

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 971 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Brno
Reputace: 9

Publikováno 27 duben 2009 - 19:05:09

Notorie, top topicy byly dva (a snad zase jsou), bílej, pravda občas trochu taky trochu růžovej, a červenej. A měly takový pěkný lahve.

P.S.: To je takovej ukázkovej off topic pro Krakena :wink:
  • 0

#1927 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 27 duben 2009 - 19:08:50

Notorie, top topicy byly dva (a snad zase jsou), bílej, pravda občas trochu taky trochu růžovej, a červenej. A měly takový pěkný lahve.

P.S.: To je takovej ukázkovej off topic pro Krakena :wink:

Jo, máš recht vlastně. A s tím off topicem tady - tady je to celkem jedno, to vlákno je Zajdou založeno pro "plkání". Aspoň myslím. ;-)
  • 0

#1928 kraken

kraken

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 914 příspěvků(y)
  • LocationOstrata

Publikováno 27 duben 2009 - 19:11:05

Nu, tož eslivá sem to správně pochopíl, tak už sem si tu dopovídal, páč já su vlastě off topic už od narození a už sa nedivím, že to tu už nikdo nemože poslúchat. :wink:
Du si dat po kalíšku, mám večer celý najaký ze šrégy ;-)
  • 0

#1929 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 27 duben 2009 - 19:15:44

Nu, tož eslivá sem to správně pochopíl, tak už sem si tu dopovídal, páč já su vlastě off topic už od narození a už sa nedivím, že to tu už nikdo nemože poslúchat. :wink:
Du si dat po kalíšku, mám večer celý najaký ze šrégy ;-)

Ale no ták. Šak sme o tom i na srazu mluvili, né? To chce klíd. Ale po kalíšku si klidně dej. :-)
  • 0

#1930 kraken

kraken

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 914 příspěvků(y)
  • LocationOstrata

Publikováno 27 duben 2009 - 19:16:07

Chlapi mimochodem, nemáte nekdo takovú tu černú plastovú krytku od belarů 105mm co dělala Meopta?
Ony sa dělaly dva druhy, jedna okolo 33 mm druhá 40mm. Mám zájem o tu vetší a udělalo by mi moc velikú radosť kdyby vá ste se mi nekam podívali a podařilo sa vám ju nekde vyšrachat. Nezostanu nic dlužný aji kdybych už neměl co piť :wink: .

Váš "off topic" Kraken.
  • 0

#1931 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 27 duben 2009 - 19:40:04

Chlapi mimochodem, nemáte nekdo takovú tu černú plastovú krytku od belarů 105mm co dělala Meopta?
Ony sa dělaly dva druhy, jedna okolo 33 mm druhá 40mm. Mám zájem o tu vetší a udělalo by mi moc velikú radosť kdyby vá ste se mi nekam podívali a podařilo sa vám ju nekde vyšrachat. Nezostanu nic dlužný aji kdybych už neměl co piť :wink: .

Váš "off topic" Kraken.

Mám určitě na Anareta 105. Ale Belara 105 tam taky někde mám, tak zkusím posštrachat, esli nemá tu krytku. Na druhou stranu mi to ale začíná vrtat v kebuli. Když Kraken hodlá obětovat všecko pití pro takovou krytku, tak to nemůže být jen tak obyčejná krytka. Že se v ní ukrývá hen ten oný "Dobré světlo" nebo dobré vidění všech kompozic skvělých? ;-)
  • 0

#1932 phanny

phanny

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 212 příspěvků(y)
Reputace: 1

Publikováno 27 duben 2009 - 19:51:54

Když jsme u těch krytek, neměl by někdo volné víčko (to horní, bílé) na platimatku? Povedlo se mi ho ztratit (nechápu jak, ale nikde není)
  • 0

#1933 kraken

kraken

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 914 příspěvků(y)
  • LocationOstrata

Publikováno 27 duben 2009 - 21:06:01

Notorius: tak nejak to bude ogaro ;-) Mysím si, že na 105 anareta byla ta samá jak na Belara. Eslivá to nekde vyšracháš, tož ten mok vypijeme spolu :wink:

Kraken off topinkovaný
  • 0

#1934 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 27 duben 2009 - 21:14:39

Notorius: tak nejak to bude ogaro :-) Mysím si, že na 105 anareta byla ta samá jak na Belara. Eslivá to nekde vyšracháš, tož ten mok vypijeme spolu :wink:
Kraken off topinkovaný

Krakene, v tom bude neco iného. Krytky mám dvě a fotky vypadají....no tak jak vypadají. Když mi u teho moku vypíjení povíš, jak na to fotek vyvíjení - krytka je tvoja! ;-)
  • 0

#1935 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice

Publikováno 27 duben 2009 - 22:15:02

Notorius: tak nejak to bude ogaro :-) Mysím si, že na 105 anareta byla ta samá jak na Belara. Eslivá to nekde vyšracháš, tož ten mok vypijeme spolu :wink:
Kraken off topinkovaný

Krakene, v tom bude neco iného. Krytky mám dvě a fotky vypadají....no tak jak vypadají. Když mi u teho moku vypíjení povíš, jak na to fotek vyvíjení - krytka je tvoja! ;-)

Milane, to ber!
  • 0

#1936 kraken

kraken

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 914 příspěvků(y)
  • LocationOstrata

Publikováno 28 duben 2009 - 06:59:53

ÓÓÓóóóó Notorie, ogaro zlaťučký, povím ti všecko co vím - bude to krátký rozhovor :wink: Pokud ti to nebude stačit, tož když nic, alespoň popijeme.
Mysíš, že bys mi mohl tu větší 40mm poslat poštú???
  • 0

#1937 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 28 duben 2009 - 07:39:36

Jasné. Ale ještě to nemám přeměřené. Dneska to přeměřím a dám vědět. Pak se domluvíme na poslání. :)
  • 0

#1938 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)
Reputace: 255

Publikováno 28 duben 2009 - 19:08:31

pochopil sem správně, že temná nezaniká a její hlavní ideologický oftopikový pojivo zůstává i nadále hnacim motorem našeho zarytýho zpátečnictví?
  • 0

#1939 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 28 duben 2009 - 19:11:28

pochopil sem správně, že temná nezaniká a její hlavní ideologický oftopikový pojivo zůstává i nadále hnacim motorem našeho zarytýho zpátečnictví?

Pochopil jsi to správně. :)
  • 0

#1940 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice

Publikováno 29 duben 2009 - 05:42:04

vyvoláno jest!
jdu spat!

(jsem si říkal "až začne svítat, končím" - neuvědomil jsem si že komora nemí okna...)
  • 0

#1941 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2009 - 08:47:12

[quote name="ypres_bass"]vyvoláno jest!
jdu spat!

po noci plné plodného bdění
uléhám za kuropění
a mé baryty v koupelně
odkapávají zatím souměrně 8-O
  • 0

#1942 mdx

mdx

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 202 příspěvků(y)
Reputace: 1

Publikováno 30 duben 2009 - 12:41:08

Ahoj, nechci podsouvat spam, ale asi stoji za precteni clanek, je tam skutecne mnoho perlicek.

http://digiarena.ziv...54/default.aspx
  • 0

#1943 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!

Publikováno 30 duben 2009 - 18:15:22

Sice to je nejlepší brát jako srandu, ale když já čtu takový hodnotný článek, začne mne bolet žaludek. Nevím jak ostatní...
  • 0

#1944 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)

Publikováno 30 duben 2009 - 18:21:18

ploci: mam to velmi podobně. ale nejhorší je, když se vobčas zjeví nějakej ten kolega, donese ty svoje výtlačky z onoho systemi prohibiti a domáhá se uznání. to je pak dvojnásobný utrpení - společenský i žaludeční :)
  • 0

#1945 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 746 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 4 květen 2009 - 11:00:27

jak jsem včera fotografoval jedno tělo k prodeji/směně :!:

Vložený obrázek
kdo se podílel:
stará stolička - výrobce neznámý
stojany ze starých židlí a křesel všelijakých - zdarma ze sběrného dvora
stolek ikea :lol:
šedá destička z pl shopu
plexi ořízlé z krytu staré zářivky obřího rozměru - do rámu naklopného jsem si dovolil sám umístit
polystyren - byl nalezen na půdě
příklop sporáku - zdarma jsem získal z vyřazeného kusu
mejdlovka je manželky, ale není z pochopitelných důvodů v záběru :-)
  • 0

#1946 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice

Publikováno 4 květen 2009 - 11:08:57

radime, ty si hustodémon!

tohle je potvrzení toho že foto je úplně nejvíc DoDo hned po domácím kutilství které se nepočítá z důvodu zřetelného fixlování
  • 0

#1947 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 746 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 4 květen 2009 - 12:03:34

jakej démon, připomínám, že tohle je jedna z nejjednodušších kontrukcí na fotografování malých předmětů :lol:
:-)
  • 0

#1948 Pavel_P

Pavel_P

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 4 203 příspěvků(y)

Publikováno 4 květen 2009 - 12:14:23

Výsledné foto? :)
  • 0

#1949 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 746 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 4 květen 2009 - 12:33:25

mejdlovka nemá manuální režim, ani hledáček a než mě napadlo tam dát režim děda u řeky, aby to trochu přiclonilo, tak to mám při malý cloně :lol:
ale jako ilustrace stačí
Vložený obrázek Vložený obrázek
  • 0

#1950 Pavel_P

Pavel_P

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 4 203 příspěvků(y)

Publikováno 4 květen 2009 - 12:37:59

Hezky, povedlo
Jak si to jen chudinka Bessa ale zaslouzi, ze ji prodavas? Za co ji menis?
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 3 návštěvníků, 0 anonymních