Přejít na obsah

Fotka

...jen tak...

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
6399 odpovědí na toto téma

#2001 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 749 příspěvků(y)
  • LocationHK
Reputace: 406

Publikováno 20 květen 2009 - 16:46:43

dnešní příběh?
koukám tak na temnou a za výlohou z venku kouká rodina - dvě babičky, jeden vnuk a jeden děda do výlohy na tablo, co tady mám, stavební škola, celkem je dobře vyvedené, zdrželi se delší dobu, tak se jdu podívat a oni se snažili o snímek vnuka se setřičkou na table v záběru a pořád jim to tam blikalo a nešlo exponovat, tak vyjdu a pídím se po jejich záměru - byl to starý kompakt na film se zoomem a kdo ví kam jim to ostřilo, tak jsem zakázal blesk a vyfotil mladíka s tablem v pozadí no a a pak jsem tablo vytahnul na chodník a udělal ještě záběry kde jsou všichni... divili se a koupí si asi u mě odsavač, tak takhle jsem dneska odpoledne fotografoval a prodával zárověň - krásná komická scéna by to byla pro pohotového uličníka, ale po hradci co já vím s připraveným fotoaparátem chodím já a občas ještě asi dva lidi a zrovna tam nikdo kolem nebyl
  • 0

#2002 Pavel_P

Pavel_P

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 4 203 příspěvků(y)
Reputace: 469

Publikováno 20 květen 2009 - 21:20:53

Ty by jsi se měl na ty trouby vykašlat a jít fotit turisty na Karlův most :)
  • 0

#2003 Gorgi

Gorgi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 780 příspěvků(y)
Reputace: 32

Publikováno 20 květen 2009 - 23:44:19

ženská na stavební průmyslovce...to jsou mi věci :-)
  • 0

#2004 ivan73

ivan73

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 102 příspěvků(y)
Reputace: 0

Publikováno 20 květen 2009 - 23:52:15

No s těma holkama..moje přítelkyně není v matematice vůbec horší než já (a to se matikou vlastně živím) a baví ji fyzika....a je přitom normální :-)
  • 0

#2005 ivan73

ivan73

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 102 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2009 - 23:55:38

Pamatuju si, jak mě jedna hezká blonďatá kamarádka obrala s úsměvem ve dvou vylicitovanejch hrách v mariáši proto, že jsem ji podcenil a ona si to opravdu uměla spočítat a rychle... To byla tenkrát ostuda!
  • 0

#2006 Gorgi

Gorgi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 780 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2009 - 23:58:06

já vím...jistý kamarád jménem Karel Kouril (nebudeme jmenovat) mi dnes při pivu sdělil, že matfyz se celkem zlepšuje...zkrásňuje...bohužel nepotřebují externistu přednášejícího na téma řízení pohledávek :-)
  • 0

#2007 berraneck

berraneck

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 184 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Vsetín
Reputace: 227

Publikováno 21 květen 2009 - 02:17:19

mg 4 a bar. hlava

není to náhodou sbriza? :-)

No s těma holkama..

Baví se matfyzáci na rande:
A: Miláčku myslíš na to na co já?
B: Ano.
A: A kolik ti to vyšlo?
  • 0

#2008 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice
Reputace: 51

Publikováno 21 květen 2009 - 08:37:01

já vím...jistý kamarád jménem Karel Kouril (nebudeme jmenovat) mi dnes při pivu sdělil, že matfyz se celkem zlepšuje...zkrásňuje...bohužel nepotřebují externistu přednášejícího na téma řízení pohledávek :)

onehda jsem brouzdal netem a zabrousil i na tímto směrem laděné stránky a v nějkém seznamu lidí jsem našel jistého Karla Kouřila, ale tohle je nějaký jiný, protože ten náš má o půl metru kratší vlasy... :-)
  • 0

#2009 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 749 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 21 květen 2009 - 08:57:49

mg 4 a bar. hlava

není to náhodou sbriza? :)

všechno je možný, kdo se má v těch přezdívkách vorientovat :-)
  • 0

#2010 Pavel_P

Pavel_P

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 4 203 příspěvků(y)
Reputace: 469

Publikováno 21 květen 2009 - 10:49:29

Karel s dlouhejma vlasma milion bodů! Výbroný, doporučoval bych se k tomu vrátit :)
  • 0

#2011 kraken

kraken

Admin pro věci politické, teologické a sociální

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 914 příspěvků(y)
  • LocationOstrata
Reputace: 198

Publikováno 21 květen 2009 - 20:32:38

To je čurina jak sviňa, já bych ho nepoznal, hipík jak sviňa!!! Karle, tobě to sekne!!! Ešče kníra, bíbr a úplný Ješíš Kouřil :roll:
  • 0

#2012 zajda

zajda

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 888 příspěvků(y)
Reputace: -3

Publikováno 22 květen 2009 - 07:00:02

ženská na stavební průmyslovce...to jsou mi věci :roll:

já bych to tak úzkoprofilově nebral - je to už asi 6 let, co se k nám na kovařinu hlásila ne jedna, ale hned dvě holky a skutečně talentovky udělaly a úspěšně i vystudovaly. jedna z nich se snad i kovárnu úspěšně provozuje.
zpočátku se objevily menší problémy třeba s převlíkáním do procesu kdy šatny kapacitně nešly oddělit:D , ale to tuším padlo už ve druhým ročníku. dokonce u té jedné ty zábrany padaly dost často pokud si pamatuju
  • 0

#2013 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice

Publikováno 22 květen 2009 - 23:49:14

tak já jsem dnes cestou z nádraží zabrousil do zastavárny a z poličky se na mne culilo sklo SEIKANON 28-70/3,5-4,5 za cenu více než přijatelnou, tak jsem ho vzal pro stýčka příhodu (že ho hodím do placu, kdyby někdo potřeboval)
dojdu domů a na stole balík s dvěma drátěnkama a Tamronem 28-80/3,5-5,6 (za cenu ne zrovna špatnou a se ZX50ku si rozumí náramně) a CZJ Tevidon 16/1,8

tak mám dneska naskleno!
  • 0

#2014 berraneck

berraneck

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 184 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Vsetín

Publikováno 23 květen 2009 - 02:29:44

prosimťa ypresu.. chápu tvou radost a gratuluji.. leč kua proč si nepořizuješ nějaké rozumné skla? já si dnes nadělil z ebaye zuiko 35/2 8-O a to nepočítám ty diáky za hubičku z markofoto.. :)
  • 0

#2015 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 749 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 23 květen 2009 - 08:41:27

tak já jsem dnes cestou z nádraží zabrousil do zastavárny a z poličky se na mne culilo sklo SEIKANON 28-70/3,5-4,5 za cenu více než přijatelnou, tak jsem ho vzal pro stýčka příhodu (že ho hodím do placu, kdyby někdo potřeboval)
dojdu domů a na stole balík s dvěma drátěnkama a Tamronem 28-80/3,5-5,6 (za cenu ne zrovna špatnou a se ZX50ku si rozumí náramně) a CZJ Tevidon 16/1,8

tak mám dneska naskleno!

dva tmavý zůmy za jeden den? no jestli na ně máš kupce
ještě mi řekni co je to ten czj tevidon
to je širokáč 16 mm při 1,8? 8-O
či co
  • 0

#2016 Lukas_87

Lukas_87

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 730 příspěvků(y)
  • LocationLondyn, UK
Reputace: 62

Publikováno 23 květen 2009 - 09:21:23

tevidon je sklo pro průmyslový ccd kamery, pokud se dobře pamatuju
  • 0

#2017 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice

Publikováno 23 květen 2009 - 10:05:09

dva tmavý zůmy za jeden den? no jestli na ně máš kupce
to je širokáč 16 mm při 1,8? 8-O
či co

no toho tamrona si nechám
ten tevidon se tu už řešil - jsem si naběhl protože jsem myslel že to má nějký zredukovatelný závit. ale už jsme tomu s berranneckem vymysleli užití
  • 0

#2018 himself

himself

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 585 příspěvků(y)
Reputace: 2

Publikováno 23 květen 2009 - 10:56:41

Kolezi, znáte někdo toto?
http://cgi.ebay.com/...em=280253434415
  • 0

#2019 berraneck

berraneck

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 184 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Vsetín

Publikováno 23 květen 2009 - 12:23:35

to je sklo pro 16mm kamery. obrazový kruh to mají některé i 1", ale většina nepokryje ani snímač Lumixu G1, kvůli kterému to sklo přijde některým na první pohled zajímavé.
  • 0

#2020 himself

himself

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 585 příspěvků(y)
Reputace: 2

Publikováno 25 květen 2009 - 07:31:49

Milé osazenstvo,

zažil jsem včera krásné chvilky v temné. Já vím, že to znáte, ale přesto se musím podělit. Jsem pořád ještě na začátku, zvětšuju asi druhým rokem. Občas už se i něco podaří. Nedávno jsem se přestěhoval, temnou komoru zřídil, milou přítelku k temnokomorničení zmermomocnil. Minulý víkend jsem si dopřál třešničku na dortu - ozvučení temné. Možná někdo namítne, že rušit to ticho procesu je znesvěcením oněch prostor, ale věřte, že včera dostal zvětšovací zážitek naprosto nové rozměry :D
Minulý týden jsem fotografoval jednu milou slečnu mojí 645 mamčou a novou stodesítkou. Vznikly tři svitky. Těšil jsem se jak malej kluk, co z toho vyleze. Bohužel do toho zrovna spadla akce kulový blesk v práci a já jsem byl v pátek do dvou v noci ve firmě, v sobotu a neděli jsem měl normální pracovní den.
Přesto jsem svitky v sobotu večer vyvolal a nemohl se dočkat nedělního večera. Pravda, přítelka něco bručela, zvláště proto, že zase "zvětšuju nějakou holku, která se nám pak bude koupat ve vaně", ale všechno směřovalo k příjemnému večernímu relaxu.
Nalil jsem si chemii, rozsvítil červenou, přinesl jsem si Muškát moravský, pustil Léta putování od Liszta, nahrávku od Lazara Bermana, překopírovanou z desky. Zvuk tak měkký, trochu zašuměný, úžasný. Vzpomněl jsem na svoji bývalou učitelku klavíru, která byla u toho pána na mistrovských kurzech a vyprávěla mi, že je hrozně tlustý a při hře slintá :D
Zvětšil jsem první políčko a na papíru se vykreslil příjemně obyčejný portrét příjemné slečny.
Euforie.
  • 0

#2021 kraken

kraken

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 914 příspěvků(y)
  • LocationOstrata

Publikováno 25 květen 2009 - 21:26:39

Himselfe, krásný, úplně si mne navnadil zalézt do komory !!!! Už sa těším jak sviňa!!!
  • 0

#2022 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 749 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 1 červen 2009 - 09:38:21

kdo si hraje nezlobí, aneb jak jsem byl na půdě minutu se schwárou :-)

Vložený obrázek
  • 0

#2023 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 749 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 3 červen 2009 - 16:41:23

dnešní dotek umění?
sedím u práce (tedy koukání na temnou) a mladík s velikýma deskama ve dveřích
losujeme města a dnes kresby (obecně řečeno) předvádíme v hradci, nebojte se, nic neprodávám - asi student, to už jsem zapoměl
chcete se podívat?
ovšem
tak listoval velkýma paspartama a ukazoval všelijakými malířskými technikami zhotovená díla
pěkné to bylo - ukázal jsem mu nějaký svoje snímky, sbalil velký desky, uchopil je přibaleným drátovým heftem a šel dál
ani nevím jakého projektu součástí byl ten člověk
  • 0

#2024 kraken

kraken

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 914 příspěvků(y)
  • LocationOstrata

Publikováno 3 červen 2009 - 18:21:52

Byl to digitálistický špion, houbelec projekt, pozor na ně !!!! :D
  • 0

#2025 Bret3

Bret3

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 971 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Brno
Reputace: 9

Publikováno 3 červen 2009 - 19:07:26

No Krakene, spíš ortodoxně analogový špion.:D Tak jak někteří z nás odmítají fotit na čip, tisknout fotky atd., tak tento viditelně zašel v odmítání techniky až trochu moc daleko :-), odvrhl i práci s citlivou vrstvou a jal se prchavé obrazy reality zachycovat vlastnoručné tužkou, štětcem a pod. Já s tím určité zkušenosti mám taky, ale přeci jen dávám vzhledem k přirozené lenosti :) přednost fotce.
  • 0

#2026 kraken

kraken

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 914 příspěvků(y)
  • LocationOstrata

Publikováno 3 červen 2009 - 20:16:38

Nene Brate, já znám úskoky digitálistických špiónú, oni jsou schopni při své nezřízené povaze se úkrývat i za díly ručně (rozuměj prstově = digiotálně) udělanými. :D

Ale my na to neskočíme, my se obalamutit nenecháme a dopadne na ně hněv temnokomornické lidu a naše úderná pěst !!!
:-)
  • 0

#2027 kraken

kraken

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 914 příspěvků(y)
  • LocationOstrata

Publikováno 3 červen 2009 - 20:17:21

Promiň mi chybu v oslovení tvé osoby... :D
  • 0

#2028 mdx

mdx

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 202 příspěvků(y)
Reputace: 1

Publikováno 3 červen 2009 - 21:02:58

Nebyl to náhodou zájemce o zaměstnání testující své potencionálně nové působiště?
  • 0

#2029 Bret3

Bret3

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 971 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Brno

Publikováno 3 červen 2009 - 22:00:14

Promiň mi chybu v oslovení tvé osoby... :D

Já su zvyklej. Dokonce sem si jeden čas vedl seznam zkomoletin mého jména Břetislav čili Břeťa (a jelikož jsem toho jména v rodě třetí, začne asi mnohým svítat, odkud se vzal Bret3). Brat je takové milé ba Bratrské :)... Obvykle dojde na první jméno od B na které si dotyčný vzpomene, ale vrchol představuje přeřek třídního z gymplu, který jednou tak dlouho přemýšlel, jak mě zajímavě oslovit, až se mu z úst místo "Břeťko" vydralo "Břečko" :-)

p.s.: To s těma prstama mi nedošlo, pravdu díš :) .Ovšem malovat a kreslit je možno i ústy, jak mě přesvědčuje kalendář s takto vytvořenými díly na stole.
  • 0

#2030 Gorgi

Gorgi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 780 příspěvků(y)

Publikováno 4 červen 2009 - 00:01:37

hmmm...tak to bych sa měl přejmenovat na Gwann7...dál si už nikdo nepamatuje jak se ten Pra(krát moc velké číslo)dědek vlastně jmenuje....
  • 0

#2031 Bret3

Bret3

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 971 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Brno

Publikováno 4 červen 2009 - 00:18:15

No on to není můj nápad. To jedna kamarádka. Když zjistila, že tohle ne úplně obvyklé jméno už nosím jako třetí v rodině, začala mě oslovovat téměř výhradně Břetislav třetí a už mi to nějak zůstalo.
  • 0

#2032 kraken

kraken

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 914 příspěvků(y)
  • LocationOstrata

Publikováno 4 červen 2009 - 00:42:30

No u nás na dědině máme taky takový rod, kde sa jiné méno chlapom než Eda (Eduard) nedává. No a vždycky je mladý, tata a děda. Všeci jim říkajú stejně:

Eda, Edoš a Edošek.

Jak jeden umře, tož se to posúvá a např. z Edoška sa stává Edoš. Nijak jinak jim nikdo neřekne.

Enem teďka sa stala taková rodová chyba a na světě je aji stařeček a tož temu nejmladšímu včilkaj včecivá říkajú Edošíček. Holt lidi sa dneskajc za rozvinutého kapitalismu dožívajú přecivá delšího věku..... :D
  • 0

#2033 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 749 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 4 červen 2009 - 09:13:35

Nene Brate, já znám úskoky digitálistických špiónú, oni jsou schopni při své nezřízené povaze se úkrývat i za díly ručně (rozuměj prstově = digiotálně) udělanými. :roll:

Ale my na to neskočíme, my se obalamutit nenecháme a dopadne na ně hněv temnokomornické lidu a naše úderná pěst !!!
:D

nijaký špion!
popisoval i tohle je dělané tak a apak se vezme hřeben a takto se s tím ta barva hňácá a uhlazuje tenhle obrázek je zase zvláštní technikou dlouhých tahů, kdy se malířova ruka položí na plátno u portrétu zasněné sličné slečny jen stodvacetkrát
špiony poznám, tento byl pravý malíř 8-O
taky se mu z mých fotografií lidí okolo pražského mostu líbila nejvíc tahleta klika
  • 0

#2034 Blekentvajt

Blekentvajt

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 034 příspěvků(y)
Reputace: 11

Publikováno 4 červen 2009 - 10:45:16

špiony poznám, tento byl pravý malíř :roll:
taky se mu z mých fotografií lidí okolo pražského mostu líbila nejvíc tahleta klika

ďjó ta se mi líbila taky, ale v reálu je ta fotka asi 100x hezčí než tenhle vosken 8-O
  • 0

#2035 Honza

Honza

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 274 příspěvků(y)
Reputace: 29

Publikováno 4 červen 2009 - 10:58:21

Photo life doprodává nějaké prošlé kinofilmy za docela dobré ceny.
Např. Kodak PLUS-X 125 nebo Ilford HP5 za 49,- Kč, Kodak T-MAX 100 za 29,- Kč atd. Těch filmů je tam víc, možná i nějaký svitek, ale všechy si teď nevybavuju.
  • 0

#2036 kraken

kraken

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 914 příspěvků(y)
  • LocationOstrata

Publikováno 4 červen 2009 - 12:05:53

Nene Brate, já znám úskoky digitálistických špiónú, oni jsou schopni při své nezřízené povaze se úkrývat i za díly ručně (rozuměj prstově = digiotálně) udělanými. 8-O

:?

nijaký špion!
popisoval i tohle je dělané tak a apak se vezme hřeben a takto se s tím ta barva hňácá a uhlazuje tenhle obrázek je zase zvláštní technikou dlouhých tahů, kdy se malířova ruka položí na plátno u portrétu zasněné sličné slečny jen stodvacetkrát
špiony poznám, tento byl pravý malíř :D

Radime, ogaro, oni sú už tak fikaní že dokážú oblbnút aji zkušeného rozvědčíka!!!
Proč myslíš že sa mu líbila ta klika??? No to je jasné, oni to darebáci sa nejraději kukajú tymy klíčovýma dírkama, tým sa prozradil, to je jasné.

A vím o čem mluvím, minulý týden sem dorazil z Moskvy, kde sem byl na školéníí.

Byl to špión jak vyšitý.
:roll:

Tož tak.
  • 0

#2037 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 749 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 5 červen 2009 - 12:03:04

hk- plačice
v sobotu jsou hasičský závody na místním hřišti, já jsem v práci, ale odpoledne zajdu
bude tam stánek, nějaké ty rozšiřující klobásy a tak
v sobotu na stejným místě dětský den od 13 hodin
vstup celkem volný, kdo byste byli s dětmi okolohradce
  • 0

#2038 jkcz

jkcz

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 728 příspěvků(y)
  • LocationValašské království
Reputace: 177

Publikováno 9 červen 2009 - 20:34:08

ogaro ypresu, posluchaj, to myslis vazne s tu 24x30? Ty striles zprava zleva, zkus chvilu delat s jednu kamerku, vyzdimaj z teho maximum a pak mozes zkusat neco insiho. takto akorat zase zacnes delat blbosti.
Myslim to s tebu dobre. Navic este tym zbylym fotosoudruhom budes zbytecne zvysovat cenu.
ica 24x30
  • 0

#2039 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 9 červen 2009 - 20:46:35

ogaro ypresu, posluchaj, to myslis vazne s tu 24x30? Ty striles zprava zleva, zkus chvilu delat s jednu kamerku, vyzdimaj z teho maximum a pak mozes zkusat neco insiho. takto akorat zase zacnes delat blbosti.
Myslim to s tebu dobre. Navic este tym zbylym fotosoudruhom budes zbytecne zvysovat cenu.
ica 24x30

Předběhl jsi mě, taky jsem čuměl jak husa do flaše. Nemám, co bych k tomu víc dodal. :roll: :(
  • 0

#2040 prema

prema

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 558 příspěvků(y)

Publikováno 9 červen 2009 - 21:00:07

Mě spíše furt nějak není jasné,proč,když už obecně někdo něco na Aukru chce ,přihazuje týden dopředu.Co tím kdo sleduje ? Tímto způsobem se už mnohdy ceny předmětů vyšroubovaly na neuvěřitelnou úroveň. Pro mě absolutně nepochopitelná strategie.
  • 0

#2041 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 9 červen 2009 - 21:01:15

Mě spíše furt nějak není jasné,proč,když už obecně někdo něco na Aukru chce ,přihazuje týden dopředu.Co tím kdo sleduje ? Tímto způsobem se už mnohdy ceny předmětů vyšroubovaly na neuvěřitelnou úroveň. Pro mě absolutně nepochopitelná strategie.

No to už se to někde probíralo a odpověď asi ani nebyla kloudná žádná. Pro mě je to stejně nepochopitelné jako pro Tebe.
  • 0

#2042 jkcz

jkcz

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 728 příspěvků(y)
  • LocationValašské království
Reputace: 177

Publikováno 9 červen 2009 - 21:11:25

pokud pominu totalni zmatence, kteri se snazi neustale prehazovat libovolny bid, tak vedomy duvod muze byt, ze si tu aukci "oznackujes". ze ti pak chodi informacni maily, ze jsi byl prehozen, ze se neco deje, ze na aukci nezapomenes atd... obcas to tak delam, pokud u aukce je uz nejaky bid a pokud vim, ze konecna cena bude stejne zcela jina nez aktualni.
  • 0

#2043 prema

prema

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 558 příspěvků(y)

Publikováno 9 červen 2009 - 21:28:03

No jo,jenže takových "označovatelů " se obvykle nakupí celá řada,takže je jasné,že o předmět bude velký zájem ze všemi negativními důsledky.Navíc takováto "zájemci žijící" aukce láká ,jak píšeš další " totální zmatence",takže není neobvyklé,že 4,5 dní před koncem je cena "díky" těmto přískokům vpřed na úrovni,která už mnohdy není pro lucidního zájemce akceptovatelná.Přeci dělám mrtvého brouka a v posledních sekundách přihodím,ne ? No a když už mám možnost otevřít poštu / zmíněné informační maily/,tak na to Aukro snad mohu kouknout také.Takže k čemu to?
  • 0

#2044 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice

Publikováno 9 červen 2009 - 21:45:03

no já jsem jen tak informačně chtěl vědět jak dloho to na tom litru vydrží(a když by vydrželo do konce tak super)
  • 0

#2045 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 749 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 10 červen 2009 - 09:35:36

no na některé věci "které nepotřebuju jistě" prostě hodím kolik bych dal, třebas tejden dopředu a víc se tím nezabývám
na mail :roll: na kapesní telefon chodí průběh aukce
viz třeba stopky, co jdou průběžně za 600 - přihodím do 400 a kdyby to klaplo, jsem rád, když ne, nic se neděje, nepotřebuju zas tak nutně třetí kus
nerozumím, že tomu někdo nerozumí

u kusů, na kterých velmi záleží je to věc jiná - adrenalin do poslední vteřiny
  • 0

#2046 Vlcak

Vlcak

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 279 příspěvků(y)
Reputace: 95

Publikováno 10 červen 2009 - 09:42:20

no na některé věci "které nepotřebuju jistě" prostě hodím kolik bych dal, třebas tejden dopředu a víc se tím nezabývám
viz třeba stopky, co jdou průběžně za 600 - přihodím do 400 a kdyby to klaplo, jsem rád, když ne, nic se neděje, nepotřebuju zas tak nutně třetí kus

presne tak - jak pise Radim, ja to delam stejne.
  • 0

#2047 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice

Publikováno 10 červen 2009 - 10:06:37

nenapsal bych to líp
takhle jsem přihodil a mám nový dálkoměr - PORST 135E za 99+72
  • 0

#2048 Vlcak

Vlcak

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 279 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2009 - 10:08:20

nenapsal bych to líp

tak to uz ti do sbirky chybi jen ta 24x30ka, ne :-)))? a co fotky budou priste?aby se s tebe nestal jen sberatel, take jsem byl skoro v te fazi :(
  • 0

#2049 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice

Publikováno 10 červen 2009 - 11:30:39

na mail :oops: na kapesní telefon chodí průběh aukce

nenapsal bych to líp

tak to uz ti do sbirky chybi jen ta 24x30ka, ne :lol:))? a co fotky budou priste?aby se s tebe nestal jen sberatel, take jsem byl skoro v te fazi :wink:

co bych ale dlouhodobě děsně chtěl, tak nějakou fieldku (graflex, magnola...) ale to mi nikdo nepůjčí a stejně na to teď nemám čas.

a s těma fotkama to vidím bledě pže do konce měsíce se do komory nedostanu a pak jedu dom a to zase nebudu mít kde komorovat

a k tomu sběratelství... zdá se ti toto jako velká sbírka?
  • 0

#2050 Vlcak

Vlcak

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 279 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2009 - 11:37:56

na mail :oops: na kapesní telefon chodí průběh aukce

nenapsal bych to líp

tak to uz ti do sbirky chybi jen ta 24x30ka, ne :lol:))? a co fotky budou priste?aby se s tebe nestal jen sberatel, take jsem byl skoro v te fazi :wink:

co bych ale dlouhodobě děsně chtěl, tak nějakou fieldku (graflex, magnola...) ale to mi nikdo nepůjčí a stejně na to teď nemám čas.

a s těma fotkama to vidím bledě pže do konce měsíce se do komory nedostanu a pak jedu dom a to zase nebudu mít kde komorovat

a k tomu sběratelství... zdá se ti toto jako velká sbírka?

Nedelej blbosti a fot :D, nebo na co jinak chces ty fotaky?
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 1 návštěvníků, 0 anonymních