Přejít na obsah

Fotka

...jen tak...

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
6399 odpovědí na toto téma

#2301 Pavel_P

Pavel_P

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 4 203 příspěvků(y)
Reputace: 469

Publikováno 18 srpen 2009 - 10:07:12

Sem si teď vzpoměl na film Instiknt, kde A. Hopkins studuje gorily v pralese a začne pršet. Nejdřív se stará, aby nezmokl, ale když vidí ony opice ten déšť přijímají jako naprosto normální součást života, sundá deštník a i on si ho užívá. Je tam krásně vidět ten přerod z člověka svazovaného jím samým, který si začíná uvědomovat, že to asi je i o něčem jiném.

Rád si užívám ten pocit, když jdu prukým dešťem jen tak, lidé se kolem mě schovávají, zmatkují skorem a křičí jako by z nebe padala síra :) Člověk se i v takové maličkosti cítí tak nějak svobodnější a víc živej... (dokud ho nezačne peskovat manželka, která podobný manýry ne a ne pochopit :))
  • 0

#2302 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)
Reputace: 255

Publikováno 18 srpen 2009 - 10:17:03

tomu všemu rozumim, ale hovado nehovado (boží) bych si na tu nebeskou fleš dal stejně bacha, víme :lol:
  • 0

#2303 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice
Reputace: 51

Publikováno 18 srpen 2009 - 10:28:50

Jako kluk, ale občas i teď jako dospělý při letních bouřkách vycházím ven, pobíhám v mokrý trávě, či po ulici jen tak v trenkách, někdy na zahradě i bez. Vlezu si pod okapovou rouru a řvu na oblohu. Lítaj tam ty blesky, rozpařenej asfalt v okolí krásně voní - jo, tomu se říká těžké melodično :lol: Ona i ta lidská kůže líp voní, když ji omyje ten letní déšť. Člověk pak krásně voní i sám sobě...

a to jsem myslel že jsem v tom sám...
  • 0

#2304 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice

Publikováno 18 srpen 2009 - 10:32:03

doplňuju souhlas i s tím druhým dešťovým příspěvkem. já úplně miluju když jdu a teplý d´šť mi teče po brýlích. a taky když vidím jak se na mne lidi dívají jak na idiota, oni pod stříškami a já si jdu s rukama v kapsách a dělám jakoby nepršelo. jednou jsem šel i v krupobití (tom jak bylo v půlce června), ale to už tak příjemné nebylo
  • 0

#2305 jkcz

jkcz

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 728 příspěvků(y)
  • LocationValašské království
Reputace: 177

Publikováno 18 srpen 2009 - 20:08:04

kdyz jste u te poezie a uzivani si, jak krasne poeticke nicky nam tu na temne vznikaji:
lady-of-the-flower
:wink:
  • 0

#2306 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)
Reputace: 397

Publikováno 18 srpen 2009 - 20:12:33

... nebo 645 :wink:
  • 0

#2307 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 07:34:28

nejlepší je, když je nick v souladu s vosobou. to je pak takový harmonický a ilustrativní zároveň i bez fotky. myslim, že kraken je třeba dobrej příklad :wink:
  • 0

#2308 jkcz

jkcz

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 728 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 08:35:20

jj, nebo kdyz doma reknu, ze jsem volal s Edou a oni se zeptaji
"ktery Eda ? " :wink:
  • 0

#2309 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 08:38:04

no to moje žena moc dobře ví, že je to TA eda! :wink:
  • 0

#2310 jkcz

jkcz

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 728 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 08:51:24

jj, po urcitou dobu to ale bylo takove lehce konspirativni :wink:
vem si jak kraken pise o pani krakenove, jak ho bije. myslim, ze on musi takove citlive informace velmi opatrne davkovat :D
  • 0

#2311 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 09:06:48

jojo zrovna kraken má doma fakt peklo :wink:
  • 0

#2312 bitovod

bitovod

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 480 příspěvků(y)
Reputace: 5

Publikováno 19 srpen 2009 - 12:15:00

Jako kluk, ale občas i teď jako dospělý při letních bouřkách vycházím ven, pobíhám v mokrý trávě, či po ulici jen tak v trenkách, někdy na zahradě i bez. Vlezu si pod okapovou rouru a řvu na oblohu. Lítaj tam ty blesky, rozpařenej asfalt v okolí krásně voní - jo, tomu se říká těžké melodično :wink: Ona i ta lidská kůže líp voní, když ji omyje ten letní déšť. Člověk pak krásně voní i sám sobě...

První, co se mi vybavilo, byl film "Král rybář" a obě scény s odháněním mraků - je to technicky maličko něco jinýho, ale ten pocit je stejně dokonalej...
  • 0

#2313 jkcz

jkcz

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 728 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 14:18:37

konec poezie: brambora :wink:
  • 0

#2314 Eda

Eda

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 027 příspěvků(y)
Reputace: 12

Publikováno 19 srpen 2009 - 14:23:41

náhodou to nejni špatný, furt lepší, jak Eda :D
  • 0

#2315 Vlcak

Vlcak

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 279 příspěvků(y)
Reputace: 95

Publikováno 19 srpen 2009 - 14:25:49

:D :D
tomu jsem se musel na dalku zasmat
  • 0

#2316 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 19:12:49

kterak mamijak ke štěstí přišel a ještě se doživotně zásobil

dělam si tak před časem v temnici, jak jinak než portréty :) , pomalu mi to po dvou dnech už zase začíná jít, mam první dobrý, skvělý vobrázky, začíná mě to bavit, rochnim si.. když tu rána a u hlavy mi exploduje jedna ze dvou durstích halogenek. no, ten poslední print sem eště dosvítil a pak šlus. tejden dovolený přede mnou a zvětšovák k.o.

matně sem zavzpomínal, jak sem před lety snad půl roku tuhle neuvěřitelnost sháněl - 300W 120V a ještě divný uchycení a hned si nadal, že těch pár kousků, co za těžký prachy prošlo ýbejem, sem aspoň nezkusil. druhá nepříjemná vzpomínka byla cena za kus. ke všemu sem si nemoh vzpomenout jestli stála dvanáctset jedna nebo vobě :cry:

zkusil sem na netu prodejce celýho světa a nebyl sem úspěšnej. zbejval kontakt na zháněče, co to vobstaral kdesi před lety. byl ztracenej s minulym telefonem. pak mě napadlo zkusit ýbej. nic! teda ve fotověcech nic. spásná myšlenka přišla vzápětí. naťukal sem do vyhledávacího pole ty šílený hausnuméra, co měl ten nešťastnej rozteklej kus skla na sobě, zadal alles hledání a... ejhle, hosana - bylo to tam. jakejsi skoro armádní frc v rajchu to měl. třikrát sem vověřil esli to má vopravdu ty správný capliky, watáže, voltáže a jiný čísilka a pak sem mrk na cenu. no zadarmo to nebylo, ale nekupte si žárovičku v akci, když je jen za pětibábu a vy nemáte čim svítit, žejo :-)

trochu mě ještě zmátlo, jak ta pani, co jí frc patří, popisovala množství na skladě k mání, ale poučen krizovym vývojem sem naťupal radši hned tři kousky. to, že se tam psalo něco vo deseti sem pochopil, jako, že jí eště sedm kousků zbude na jiný nešťastníky, co maj doma místo zvětšováku sloupovou vrtačku 8-O byl to zofórt kaufen a jediná komplikace byla, že se muselo ještě do banky, protože frcy zřejmě pejpal nevedou nikde na světě. tak sem to vyřídil a počítal hodiny a dni, kdy to v komoře zas zahučí na plnej céres silou šestiset watů :-P zvlášť, když doprava soukromou spedičkou stála bezmála tolik co járovky samotný :-)

a vono prd milostivá, dni ubíhaly a furt ničevó. no nedalo mi to a zaurgoval sem svý svícení. přece i když zme furt ten východ, tak to neznamená, že si z nás kdejakej hermes může dělat čurinu, ni? a světlo v komoře, to je snad lidský právo i podle osn. milý hermesové mi vobratem po všech vomluvách a poděkování sdělili, že zásilka už byla dávno doručená, což mě naprdlo eště víc a vymlátil sem z nich po mejlu, esli si to umíte představit, přiznání, že to sice dodali, ale někomu úplně jinýmu. ňákej koller prej :-) a další vomluvy a díky za to, že jim tak pěkně kultivovaně nadávam a spolupracuju, místo abych je rovnou pohnal před spolkovej úřad kdoví proco a do štrasburku a do hágu a kdovíkam.

no a dneska vodpolednu lezu z garáže, po chodníku de pani z firmy, co maj u nás v domě filiálku a poudá - máte u nás na vokně vy nebo váš táta už tejden ňákej balík a prej vo něm víte 8-)
to v tu chvíli nevíte esli by ste ji zabili nebo zulíbali. hodil sem bobek na vobojí a ženu do tý cimry. v jedný ruce držim to svý nebohý dítě, v druhý tašku s plínama, krémama, kašičkama, pitíčkama, serepetičkama, baby koukaj jak vyjevený, trochu se asi bojej, protože já mluvim nahlas, já skorem řvu a pak mi ho dávaj. to nemůže bejt von. veliký je to asi jak zvětšovák, co maj normální temnokomorníci, který nepotřebujou frézu, doma na stole... 8-O trham vobal, dítě moje nešťastný, milovaný, zlatý se tátovi směje, báby se schovávaj za pultem a na mě kouká 30 slovy třicet fungl novejch halogenovejch reflektorků v originál krabičkách se kterejma budu svítit až do smrti a možný ještě i dlouho potom, protože člověk s takhle prosvětlenym životem se na tuty musí dostat do nebe k věčnýmu zvětování u toho božskýho enlágru :D

a to je celý, kdybyste se náhodou někdo utrhli a chtěli ho mít taky největšího jako já, dejte vědít, já vam k němu dohodim svícení. je ho dost pro všechny :-)
  • 0

#2317 Enthropy

Enthropy

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 977 příspěvků(y)
Reputace: 8

Publikováno 19 srpen 2009 - 19:42:02

To je moc štěstí najednou - musí přijít nějaká vyvažovací katastrofa. Už se těšíš, až ti za týden zvětšovák vybouchne pod rukama, spadne na něho strop, nebo tak něco? :cry:
  • 0

#2318 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 19:43:49

já myslim, že by ouplně mohli stačit dneska ty pindy vedle, co? :cry:
  • 0

#2319 Enthropy

Enthropy

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 977 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 19:50:06

Pravda, ale stejně bych dával pozor. Nepřítel nikdy nespí.
  • 0

#2320 KGB

KGB

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 389 příspěvků(y)
Reputace: 20

Publikováno 19 srpen 2009 - 20:06:16

pozor nepritel nasloucha
  • 0

#2321 Anonymous

Anonymous
  • Guests
Reputace: 0

Publikováno 19 srpen 2009 - 20:07:43

pozor nepritel nasloucha

Přiléhavá přezdívka. :cry:
  • 0

#2322 Enthropy

Enthropy

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 977 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 20:19:17

pozor nepritel nasloucha

Přiléhavá přezdívka. :cry:

Osobní setkání je ještě lepší - doporučuje se pouze silnějším povahám :-)
  • 0

#2323 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 20:21:37

počkejte, jakýho nepřítele myslíte? :-)
esli toho malýho chlápka s digošem, co dneska upad na schodech, jak sme se míjeli a pak eště dvakrát, tak ten právě vypadal, jakože už vůbec nic neslyší 8-O :cry:
  • 0

#2324 Enthropy

Enthropy

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 977 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 20:40:05

To bude on - kazdej spravnej agent umi maskovat svoji pravou nebezpecnost. Naucis se ho ignorovat a najedou z niceho nic zjistis, ze ti nekdo zamastil objektivy, sezral zarovky a nakazil filmy a papiry plisni :cry:
  • 0

#2325 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 19 srpen 2009 - 20:49:01

To bude on - kazdej spravnej agent umi maskovat svoji pravou nebezpecnost. Naucis se ho ignorovat a najedou z niceho nic zjistis, ze ti nekdo zamastil objektivy, sezral zarovky a nakazil filmy a papiry plisni :cry:

Tak to byl on, kdo mi nakazil Fomatony. :-) Ne plísní, ale ňáko to je celý zežloutlý...
  • 0

#2326 KGB

KGB

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 21:32:23

uz vidim jak digiinperalisti tajne vymenuji destilku za morskou vodu :wink:
  • 0

#2327 KGB

KGB

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 21:38:36

a proto v pripade odvetne akce navrhuji digiinperalistum vymenit tranzistory za elektronky a relatka
  • 0

#2328 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 21:46:52

toje příliš liberální a navíc pracný a ještě se u toho "umažeš" dotykem s nečistou věcí :lol:

navrhuju k tomu přistoupit po jejich, digitálně, binárně, jednička nebo nula, máš digoša, nemáš digoša... :wink:
  • 0

#2329 KGB

KGB

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2009 - 21:52:19

toje příliš liberální a navíc pracný a ještě se u toho "umažeš" dotykem s nečistou věcí :lol:

navrhuju k tomu přistoupit po jejich, digitálně, binárně, jednička nebo nula, máš digoša, nemáš digoša... :wink:

tato logika se mi zamlouva asi zacnu aplikovat mam 10kg palicu=nemams digosa, nemam 10kg palicu=alternativni resenil
  • 0

#2330 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 20 srpen 2009 - 09:45:42

Z nekterejch "vynalezu" je mi tak nejak smutno. Viz zde: knizky na baterky

Tusim, ze za par let budeme zakladat www.prava-papirova-knizka.cz, web pro milovniky klasickejch knizek a vune tiskarske barvy

:lol:
  • 0

#2331 jkcz

jkcz

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 728 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2009 - 10:02:14

ano ano, to je hnus velebnosti, klasicka kniha bude casem nedostupne zbozi.
  • 0

#2332 KGB

KGB

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2009 - 10:10:18

bice z usb kabelu na ne
  • 0

#2333 Pavel_P

Pavel_P

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 4 203 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2009 - 11:18:17

Já se tedy přiznám, že tenhle moderní výmysl taky používám. A nevidím v tom nic zlého. Na cestování, nebo do postele, když manželka už spí a vy ji nechcete rušit lampičkou je to ideální. Už jsem takhle přečetl asi 50 knih. A rozhodně si nemyslím, že to znamená konec papírových knih. Vztah ke knize je v lidech úplně jinak zakódovaný, než v jiných digitálnostech. Noviny taky nikdo nezrušil, ač tu máme internet... A upřímně. Pokud mé děcko bude číst knížky z nějakýho vehemntu, budu štastný, že čte vůbec.... Třeba pak mnohem snaděnji sáhne po papírovém vydání.. A třeba i zachráníme nějaký ty lesy, ne? :)
  • 0

#2334 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 20 srpen 2009 - 11:35:20

Pavle, ja apriori nebrojim proti tomu vymyslu jako takovemu. I ja jsem par textu precetl z pidiobrazovky sveho iPodu.

Jenom uvazuju v zajetych schematech a desim se opakovani situace typu digitalni fotoaparat temer vytlacil film ...

Proste, dokud tato technologie bude okrajova, pouzivana coby doplnek, nevidim ji apriori jako ohrozeni knizky. Prusvih bude, az primarne 90 procent knih bude primarne vydavane v nulojednickove podobe, a v tistene podobe vubec nebo samizdatem :lol:

Nic naplat. S postupujicim vekem se stavam zakonzervovanym zpatecnikem :)
  • 0

#2335 Pavel_P

Pavel_P

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 4 203 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2009 - 11:57:29

Tím já jsem ve většině věcí už od narození, z toho si nic nedělej. Ona to je docela i zábava, věř tomu :) Dokud budeš svůj a nebudeš věci dělat jen proto, že je tak dělá většina je všechno tvý konání naprosto v pořádku...

Ony tyhle věci na ústupu jsou pak alespoň vzácnější a milejší. Třeba lidi časem pochopí, že smyslem života není plnej disk a vyholená kačena...
  • 0

#2336 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 751 příspěvků(y)
  • LocationHK
Reputace: 406

Publikováno 21 srpen 2009 - 10:03:13

tak mě napadlo (osobně tu potřebu nemám)
v souvislosti s ukázkama ve vláknech, třeba portrétních - že by se dalo založit vlákno "fotografie k posouzení" nebo "katovna" a tak podobně
a kdo by rád znal kritické pohledy na tvorbu (resp. skeny hotových fotografií), ala fotoaparát.cz nebo fpc.net tak by si tam ten snímek dal a ostatní by mu ho libovolně zdrbli
povoleno vše, vyjma neslušnosti, kdo by byl proti tomu, tak by to ignoroval, kdo se rád vyjadřuje, byl by ve svém hodnotícím živlu
  • 0

#2337 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice

Publikováno 21 srpen 2009 - 10:22:18

tak mě napadlo (osobně tu potřebu nemám)
v souvislosti s ukázkama ve vláknech, třeba portrétních - že by se dalo založit vlákno "fotografie k posouzení" nebo "katovna" a tak podobně
a kdo by rád znal kritické pohledy na tvorbu (resp. skeny hotových fotografií), ala fotoaparát.cz nebo fpc.net tak by si tam ten snímek dal a ostatní by mu ho libovolně zdrbli
povoleno vše, vyjma neslušnosti, kdo by byl proti tomu, tak by to ignoroval, kdo se rád vyjadřuje, byl by ve svém hodnotícím živlu

to není špatný nápad, možná by nebylo ani špatná celá místnost pro každého uživatele se zájmem jedno (slovy jedno) vlákno
  • 0

#2338 ďuroT

ďuroT

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 815 příspěvků(y)
  • LocationMarianka
Reputace: 386

Publikováno 21 srpen 2009 - 10:25:57

Rhx,
presne na to som včera myslel, synchronicita tu lieta vo vzduchu!
Myslím, že by sa pár ľudí zapojilo, ja asi tiež.
Je to podľa mňa škoda, keď sa dnes už ľudia hanbia ukázať, čo tvoria, ako keby sa za to hrýzlo. Nikto učený z neba nespadol, a nie sme všetci umelci. Rozumiem ale, že veľakrát za to môže práve tá hnusná anonymná internetová kritika.

Ja sa za svoje veci nehanbím, robím čo môžem, a ak to nie je dokonalé..no čo už.

Ďuro
  • 0

#2339 Enthropy

Enthropy

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 977 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2009 - 10:27:25

Mám pocit, že ten sken stejně na ohodnocení pořádně nestačí. Ono je to dostatečné na ilustrování nějakého dílčího nesmyslu nebo postupu, ale celkovým dojmem to stejně nemá s fotkou nic společného.
  • 0

#2340 kdoco

kdoco

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 070 příspěvků(y)
Reputace: 112

Publikováno 21 srpen 2009 - 10:28:15

no... úplně mimo...

jen mě tak napadá, ono už je "korektnost" sprostý slovo? často čtu - chcete abych mluvil korekteně, nebo upřímně? to je opravdu pro každého upřímnější řici - to je sračka, než nelíbí se mi to proto a proto? a kdo mluví slušně je pokrytec?

nic, to mě jen tak poslední dobou tuna vyděsilo.

jinak - papírový knihy nesmí zmizet!!!
  • 0

#2341 tomas.kontakt

tomas.kontakt

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)
  • Location49°17'32.960"N, 14°47'59.314"E
Reputace: 200

Publikováno 21 srpen 2009 - 10:30:12

na hodnocení máme přeci srazy...
  • 0

#2342 kraken

kraken

Admin pro věci politické, teologické a sociální

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 914 příspěvků(y)
  • LocationOstrata
Reputace: 198

Publikováno 21 srpen 2009 - 10:35:26

O tym nesmyslu ani neuvažujte ogaři, papír je papír. Kdo chce kritiku ať donese na sraz fotografie.

Ono to hodnocení koriguje také osobnost autora a ........ v neposlední řadě..... také..........to........ kolik přinesl gořalky.......a to vím o čem mluvím, páč sem tej gořaly už taky natahal....... :wink:
  • 0

#2343 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2009 - 10:53:07

no sem na vás zvědavej pánové - tyhle záležitosti (moct to někomu anonymně nebo skoro anonymně nandat) pošuky přímo přitahujou... :)
a můžu vám rovnou říct, že po tý, co tady naposledy tři moderátoři tři dny moderovali... :wink: no nechme toho. neřikam tak ani tak, ale na mý slova dojde :)
  • 0

#2344 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 751 příspěvků(y)
  • LocationHK
Reputace: 406

Publikováno 21 srpen 2009 - 10:58:29

no dyť jsem psal že mě to je jedno a nepotřebuju nic takovýho k životu :)
:wink:
berte to jako jednu z myšlenek vyletělých do temný a zase utichlých :)
  • 0

#2345 Pavel_P

Pavel_P

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 4 203 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2009 - 11:25:31

Nedělalo by to dobrotu, přijeďte na sraz. Od hodnocení fotek je tu dost jiných serverů...
  • 0

#2346 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 21 srpen 2009 - 11:42:43

katovna... to uz je apriori od toho, aby dotycny od expertu na lyncovani dostal co proto temer za temer cokoliv, zejmena pak za to, ze si do takoveho vlakna vubec dovolil takovou ... vubec vlozit.

cilova skupina uzivatelu:
- sebemrskaci, kteri jsou radi lyncovani
- neurvala individua, kteri radi lyncuji sebermskace

takze byt vama bych se na to vykaslal.

:wink: :)
  • 0

#2347 KGB

KGB

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2009 - 12:13:16

este stesti ze ma lenost mi brani vsemu takovemu :wink:
  • 0

#2348 bitovod

bitovod

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 480 příspěvků(y)
Reputace: 5

Publikováno 21 srpen 2009 - 17:36:03

jen mě tak napadá, ono už je "korektnost" sprostý slovo? často čtu - chcete abych mluvil korekteně, nebo upřímně? to je opravdu pro každého upřímnější řici - to je sračka, než nelíbí se mi to proto a proto? a kdo mluví slušně je pokrytec?

Občas je potřeba říct "to je sračka", protože to vystihuje úplně jinou míru emocí než "nelíbí se mi to", v tomhle prostředí začíná být pojem "sračka" terminus technicus :) Na fotopivech nám lítaj jak ta slušná a korektní hodnocení, tak ta expresivní a nikdo si nestěžuje (teda stěžuje, ale na to, že se to říká O JEHO fotografiích :) ) Proč by to mělo být v psaném textu jinak?

To mi teď připmnělo - hrál jsem kdysi na PC nějakou hru z prostředí amerického podsvětí a mluvený text se ještě vypisoval na obrazovku, aby člověk pochytal dialogy v tom slangu. A když si člověk zapnul dětský zámek, tak to "nekorektnosti" vypípalo a vyškrtlo z textu. Ale pak šla srozumitelnost trochu k šípku, když se objevil -a to nelhu!- text "XXXXXX XX XXXXX, you XXX XXX XXXXX XXX!!!"
  • 0

#2349 zajda

zajda

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 888 příspěvků(y)
Reputace: -3

Publikováno 21 srpen 2009 - 20:33:56

Ony tyhle věci na ústupu jsou pak alespoň vzácnější a milejší. Třeba lidi časem pochopí, že smyslem života není plnej disk a vyholená kačena...

pavle, já se někdy tolik pídim po nějaký smysluplný definici a ty to vybleješ jen tak :)
  • 0

#2350 kdoco

kdoco

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 070 příspěvků(y)
Reputace: 112

Publikováno 21 srpen 2009 - 20:48:02

Občas je potřeba říct "to je sračka", protože to vystihuje úplně jinou míru emocí než "nelíbí se mi to", v tomhle prostředí začíná být pojem "sračka" terminus technicus :) Na fotopivech nám lítaj jak ta slušná a korektní hodnocení, tak ta expresivní a nikdo si nestěžuje (teda stěžuje, ale na to, že se to říká O JEHO fotografiích :) ) Proč by to mělo být v psaném textu jinak?

To mi teď připmnělo - hrál jsem kdysi na PC nějakou hru z prostředí amerického podsvětí a mluvený text se ještě vypisoval na obrazovku, aby člověk pochytal dialogy v tom slangu. A když si člověk zapnul dětský zámek, tak to "nekorektnosti" vypípalo a vyškrtlo z textu. Ale pak šla srozumitelnost trochu k šípku, když se objevil -a to nelhu!- text "XXXXXX XX XXXXX, you XXX XXX XXXXX XXX!!!"

to je možné. ale proč bych si já měl připadat divně, když prostě necítím tyto emoce? když mě nic nenutí říci "to je sračka" ?

jinak pro mě text na takovém fóru prostě není totéž co promluva s někým, koho znám. slang počítačových her neznám a těžko kdy pro mě bude normou pro komunikaci. stále trvám na tom, že mluvit korektně je prostě nutností pro lidi bez extrémně vyvinutého sociálního intelektu, protože jinak hloupě uráží, vypadjí hloupě, nebo jsou zkrátka jen trapní. mluvit o sračkách tak aby to bylo na místě umí málo kdo. jinak raději mlčeti stříbro.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 1 návštěvníků, 0 anonymních