Přejít na obsah

Fotka

...jen tak...

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
6399 odpovědí na toto téma

#2451 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 752 příspěvků(y)
  • LocationHK
Reputace: 406

Publikováno 2 září 2009 - 16:38:03

35 mm je ideální ohnisko na všechno

to je tak pěknej svět, když s sebou nemáš žádný jiný sklo a nemusíš nad tím přemýšlet, co tam nasadit...
pětatřicítku mám rád, ale v tomhle případě "na všechno" bych deset ubral na pětadvacítku :)
  • 0

#2452 Anonymous

Anonymous
  • Guests
Reputace: 0

Publikováno 2 září 2009 - 19:50:13

Slavna temnokomornice olejotiskarem a laborantem v prisne strezene laboratori nekde u Nedvedice.

Vložený obrázek

Vložený obrázek
  • 0

#2453 jkcz

jkcz

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 728 příspěvků(y)
  • LocationValašské království
Reputace: 177

Publikováno 2 září 2009 - 20:03:36

to je ale podpasovka, admine nas nejvyssi! :)
  • 0

#2454 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)
Reputace: 397

Publikováno 2 září 2009 - 20:08:41

kdyby někdo věděl o funkční závěrce synchro compur #1 (nebo Copal, prontor, prostě něco, do čeho natluču symmar 150/5.6) za rozumnou cenu, byl bych za ni docela vděčný. Nějak se mi nedaří na ebay na vhodného kandidáta narazit - jako na potvoru žádný vysklený sklo se tam nepovaluje a i poškozených kousků je jako šafránu :). Přihazuju maximálně okolo 80 - 90$ na objektivy se stejnou závěrkou ale zatím nic moc (Symmary 210 a 150, občas nějaký ten Caltar). Za nějakých 100 - 130$ seženu kompletní 150mm sklo v závěrce, takže proto mám limit na 90 - delší sklo, byť v mizerném stavu, by se mohlo hodit minimálně na "hraní" (a často to poškození zveličujou, žejo; navíc nejsem moc náročnej).

A nebo pokud máte nějaké návrhy či nápady na jiná řešení - například levné kousky v téhle velikosti - sem s nima (oprava stávající závěrky není příliš rentabilní - má toho už dost za sebou, ale stále je tahle možnost ve hře). Koukal jsem i na všelijaké Geronary, ronary, sironary, ale nic v rozumné cenové kategorii. Trochu mě teď mrzí, že jsem si nechal ujít symmar 210 v prontor electronic za 100usd + poštovné, zatím se znovu neobjevil (nikdo ho za tu cenu nekoupil). Budu si muset asi trochu připlatit, dost mi toho uniklo za 130usd (symmary, symmaryS, Caltary 5.6 vrůzném stavu).
  • 0

#2455 Vlcak

Vlcak

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 279 příspěvků(y)
Reputace: 95

Publikováno 2 září 2009 - 20:15:45

to je ale podpasovka, admine nas nejvyssi! :roll:

tedy, ja jsem si to nedokazal predstavit, kdyz jsi mi to rikal, ale ted uz ano :)
  • 0

#2456 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)

Publikováno 2 září 2009 - 20:17:23

no vždyť to povídám: symmar S se závojem v zadním členu - prodáno za 113.5usd :roll: :)
bejt bez -S tak mohl být o 30 lacinější :lol:
  • 0

#2457 jkcz

jkcz

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 728 příspěvků(y)

Publikováno 2 září 2009 - 20:23:21

konec poezie: brambora :)

návrat poezie
still_primitive :roll:
  • 0

#2458 Eda

Eda

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 027 příspěvků(y)
Reputace: 12

Publikováno 2 září 2009 - 20:23:58

To zírám :)
Myslím, že se najmenuju do funkce předsedkyně izby č. 4
Šak pořádek, chlapi, mosí byt! :roll:
  • 0

#2459 jkcz

jkcz

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 728 příspěvků(y)

Publikováno 2 září 2009 - 20:24:39

no vždyť to povídám: symmar S se závojem v zadním členu - prodáno za 113.5usd :roll: :)
bejt bez -S tak mohl být o 30 lacinější :lol:

Jendo, nejlevnejsi bude asi kloboucek. :)
  • 0

#2460 ivan_maly

ivan_maly

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 810 příspěvků(y)
Reputace: 7

Publikováno 2 září 2009 - 20:35:14

já už nic říkat nebudu

VOLEJME "SLÁVA, SLÁVA, 3X SLÁVA!!!" Doufám, že to dodrží, už mě tady na temné pěkně s...!
  • 0

#2461 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)

Publikováno 2 září 2009 - 21:04:01

no vždyť to povídám: symmar S se závojem v zadním členu - prodáno za 113.5usd :D :roll:
bejt bez -S tak mohl být o 30 lacinější :)

Jendo, nejlevnejsi bude asi kloboucek. :)

njn :) :lol: :) :D
  • 0

#2462 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)

Publikováno 2 září 2009 - 21:17:56

z vlákna hromadné nákupy -> ilford:

2-3 tisice kusu mesicne? Chjo, to je pekne malo, bojim bojim!

ano Pavle ... :roll: pokud jsem neco vyrazne nezanedbal, pak muzu zodpovedne prohlasit, ze vic to neni. Ale uvazme, ze je to jen material Ilford, o prodejich Fomy v CR nemam poneti, a jakejkoliv odhad by byl vestenim z kristalove koule ...

pokud všichni fotěj tak jeden film za měsíc jako já, tak nás není zas až tak málo :)
  • 0

#2463 Enthropy

Enthropy

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 977 příspěvků(y)
Reputace: 8

Publikováno 2 září 2009 - 21:34:49

já už nic říkat nebudu

VOLEJME "SLÁVA, SLÁVA, 3X SLÁVA!!!" Doufám, že to dodrží, už mě tady na temné pěkně s...!

Předčasná radost - to jenom znamená, že po něm na trůn "krále blábolících pomýlených amatérů" zasedne někdo jiný (a vidím to tak, že to budu já) :)
  • 0

#2464 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice
Reputace: 51

Publikováno 2 září 2009 - 21:45:17

tak jsem si tak prohlížel seznam uživatelů a našel jsem tam 4 "příspěvkové jubilea"

takže v tuto chvíli má/měl/brzy bude mít jubileum:

kraken - 1400 - gratulujeme
Vlcak - 1201 - už to máš za sebou
jkcz - 999 takže mu budem brzo gratulovat
Kubikula - 988 - máš to za pár

vzal jsem to jenom po ty čtyřmístné.

to jen tak pro odlehčení. :)
  • 0

#2465 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice

Publikováno 2 září 2009 - 21:47:41

už mlčím (ale entropovi ten majestát nenechám :) )
  • 0

#2466 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 2 září 2009 - 22:12:10

já už nic říkat nebudu

tak to ti neverim :)
  • 0

#2467 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice

Publikováno 2 září 2009 - 22:18:57

já už nic říkat nebudu

tak to ti neverim :)

pro mne je mluvení/psaní droga, takže ti věřím že nevěříš :roll:
  • 0

#2468 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 2 září 2009 - 22:42:26

já už nic říkat nebudu

tak to ti neverim 8-)

pro mne je mluvení/psaní droga, takže ti věřím že nevěříš :)

tak me na neuvereni stacila protlachana noc s tebou a krakenem v Nedvedici :)
  • 0

#2469 zajda

zajda

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 888 příspěvků(y)
Reputace: -3

Publikováno 3 září 2009 - 00:06:33

a já bych teď chtěl něco říct, ale radši to říkat nebudu
  • 0

#2470 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 752 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 3 září 2009 - 08:47:11

já už nic říkat nebudu

tak to ti neverim 8-)

pro mne je mluvení/psaní droga, takže ti věřím že nevěříš :)

tak me na neuvereni stacila protlachana noc s tebou a krakenem v Nedvedici :)

měli jste jit spat a ráno na hrad na vejlet!
no ráno 10:00
jinač ohledně fotografovacích rad, když to tak vezmu zpátky, důležité věci se dají říct asi za deset minut, co se tak pamatuju, když jsem někomu naslouchal jeho povídání v době kdy jsem začínal zvětšovat
jen je třeba používat ušiska
  • 0

#2471 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)
Reputace: 255

Publikováno 3 září 2009 - 09:17:12

vy ste na ypressa celkem přísný, což je dobře, páč je to mladej hoch a ty se maj vohejbat nebo co, žejo 8-)

ale na druhou stranu kolegové... aby to nebylo přísný zas moc. staňa je svuj a co já vim, tak nikomu nic zlýho jaktěživ neproved a celkově je to dobrosrdečné borec. a pro těch pár dřístů... my měli na škole taky jednoho takovýho svýho a každej furt řešil, jak je to možný, že ho vlastně nechali studovat a vůbec všichni se cejtili najednou tak nějak rozumnější a lepší, až to milýho našeho školního "nedohňapka" přestalo bavit a přehlásil se na jinou školu. ste měli vidět, jak to najednou bylo všem líto, jak nám jenom ta představa, že se nebude občas na čí účet pobavit, scházela. no zkrátim to - nakonec sme ho ukecali a sranda byla až do konce :)
  • 0

#2472 Pavel_P

Pavel_P

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 4 203 příspěvků(y)
Reputace: 469

Publikováno 3 září 2009 - 09:23:04

Šak mně Ypresa hned bylo včera taky líto a celej večír jsem o něm přemýšlel, nicméně, někdy prostě už je toho všeho moc a člověk vyletí. Tož Ypresu, zkus se na sebe taky nasrat a dokázat nám všem na srazu, že se mýlíme a že jsi od té Nedvědice nějakou cestu urazil. Mně osobně by to udělalo jen radost... Drž se a mákni...
  • 0

#2473 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 3 září 2009 - 10:25:01

měli jste jit spat a ráno na hrad na vejlet!
no ráno 10:00
jinač ohledně fotografovacích rad, když to tak vezmu zpátky, důležité věci se dají říct asi za deset minut, co se tak pamatuju, když jsem někomu naslouchal jeho povídání v době kdy jsem začínal zvětšovat
jen je třeba používat ušiska

když to máš tak - já mám na srazech takovou filozofii: když někam přijedu pozdě odpoledne, tak den teprve začíná a je třeba jej patřičně využít. :) spát jsme nakonec šli, a to brzo ráno. Mohlo být tak mezi 8 - 8.30 :) ... kolem desáté už jsem byl opět čerstvej a čilej 8-) no a na hradě jsem už párkrát byl :) tak jsem se šel sólo projít do kopců.

k těm knížecím radám Ypresovi, on byl tehdy tak nějak na rozcestí. Tak jsme ten večer / noc pojali spíše jako obracení Yprese na pravou víru. Aniž bych této události přikládal nějaký valný význam, neskromně si začínám myslet, že výsledek se dostavil - vždyť o pár příspěvků nahoře v tomto vlákně se nám Ypres pochlubil s tím, že fotí pro nějakou paní svatební šaty do katalogu, a že to bouchá na film.

Zase nepůjdu s většinou a pochválím ho za to. Nejen, že si lajznul do toho jít, to je projev vodvahy. A je to zodpovědnost jako prase. Ani ne tak vůči té paní pro kterou šaty do katalogu fotí, ale vůči vlastní reputaci.

Nezbejvá mu teď nic jinýho než se s tim porvat a dotáhnout úspěšně do konce. Nechci pomyslet jakej devastující dopad na něj osobně by mělo to, pokud by se dílo nezdařilo. Naopak pokud se mu to povede, paní ho pochválí, ... tak samou radostí zahodí svuj poslední digitál, místo něj si koupí dalších 10 foťáku klasickejch :) a bude 100% konvertovanej. (Ypresu, poslední větu píšu s nadsázkou, ostatní plky jsou myšleny vážně :))
  • 0

#2474 zorkiman

zorkiman

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 110 příspěvků(y)

Publikováno 3 září 2009 - 11:27:34

Predem se omlouvam za SPAM, ale tenhle obrazek mi "nesel neposlat" :)

Vložený obrázek
  • 0

#2475 mdx

mdx

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 202 příspěvků(y)
Reputace: 1

Publikováno 3 září 2009 - 11:39:03

Zorkiman:
Když jsem byl u rodiny v Českém ráji, několikrát jsem si řekl, že ten záběr by mohl ješte víc fajn kdyby jsem měl odvahu a o pár metrů popolezl kolmo dolů nebo nahoru...
  • 0

#2476 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 3 září 2009 - 14:17:50

Před necelými 20 minutami zazvonil pošťák a předal mi balíček. Stal jsem se majitelem krásného Graflexu Crown Graphic 5x4 palců, s objektivem Xenar 1:4.7/135mm

uaaaaaaaaaaaaaaaa já mám takovou radost :wink:
  • 0

#2477 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 3 září 2009 - 14:25:27

Tak to gratuluju! To je moc pěkná mašinka. :wink:
  • 0

#2478 Pavel_P

Pavel_P

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 4 203 příspěvků(y)
Reputace: 469

Publikováno 3 září 2009 - 14:51:03

Taky gratuluju. Jen bacha, ten Xenar nemá moc velký kruh a má ho i dost silně ohraničený. Jestli chceš víc pohybovat, doporučoval bych něco s větším kruhem. Jinak ale výsledky z něj jsem měl velmi dobré...
  • 0

#2479 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice

Publikováno 3 září 2009 - 21:43:23

http://mek.kosmo.cz/.../apollo/lka.htm

kdybyste měl někdo cestu na Měsíc doveze mi jednoho Hassla? :)
  • 0

#2480 mickael

mickael

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 133 příspěvků(y)
Reputace: 25

Publikováno 4 září 2009 - 03:45:25

V ramci stavby nove komory jsem si prenesl svetlo (takova ta vana), ze ho tady zkusim jak to pujde...a az ted jsem si vsiml, ze bokem fuci svetlo :) Co oci nevidi...znate to, ted to budu muset pro klid v dusi prelepit, ikdyz jsem predtim nazvetsoval desitky fotek a nicemu to nevadilo :)
  • 0

#2481 Enthropy

Enthropy

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 977 příspěvků(y)

Publikováno 4 září 2009 - 17:13:39

Tak jsem se dneska při návštěvě obchodu na Pekařské málem dočkal infarktu, když mi paní s úsměvem sdělila, že Kentmere přestává vyrábět matné papíry (100% baryty a asi i RC). Sice si to pak vyžehlila cenou, za kterou mi doprodala zbytky (50 x Kentmere Fineprint VC 24x30 za 680), ale stejně mě to se.e :evil: Nevíte někdo, jestli to není třeba jenom blbej vtip?

Začínám upadat do deprese, protože krátce po objevení tohohle super papíru budu muset zase přejít na Fomabromy a nadávat na jejich naprosto náhodné chování při schnutí. To jsem jedinej, kdo zbožňuje mat, nebo Ilfordům hrabe?
  • 0

#2482 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 4 září 2009 - 18:08:28

Tak jsem se dneska při návštěvě obchodu na Pekařské málem dočkal infarktu, když mi paní s úsměvem sdělila, že Kentmere přestává vyrábět matné papíry (100% baryty a asi i RC). Sice si to pak vyžehlila cenou, za kterou mi doprodala zbytky (50 x Kentmere Fineprint VC 24x30 za 680), ale stejně mě to se.e :evil: Nevíte někdo, jestli to není třeba jenom blbej vtip?

Začínám upadat do deprese, protože krátce po objevení tohohle super papíru budu muset zase přejít na Fomabromy a nadávat na jejich naprosto náhodné chování při schnutí. To jsem jedinej, kdo zbožňuje mat, nebo Ilfordům hrabe?

Firmu Kentemere koupil Harman Technology Ltd. (vlastník obchodní značky Ilford) na konci roku 2007 a přes ujišťování, že výroba Kentemere bude v plném rozsahu zachována (...) se dalo čekat, že dlouhodobě pod jednou střechou jeden výrobce dva navzájem si konkurující výrobky prodávat nebude a že toto na výrobu materiálu Kentemere bude mít ne zrovna dobrej dopad... No a je to tu.
  • 0

#2483 Enthropy

Enthropy

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 977 příspěvků(y)

Publikováno 4 září 2009 - 18:16:11

Firmu Kentemere koupil Harman Technology Ltd. (vlastník obchodní značky Ilford) na konci roku 2007 a přes ujišťování, že výroba Kentemere bude v plném rozsahu zachována (...) se dalo čekat, že dlouhodobě pod jednou střechou jeden výrobce dva navzájem si konkurující výrobky prodávat nebude a že toto na výrobu materiálu Kentemere bude mít ne zrovna dobrej dopad... No a je to tu.

No jo, ale stejně měli radši zrušit lesk :D Na co pak máme my chudí milovníci všeho matného dělat, když zrovna patláme něco, co se nehodí na Fomatone?
  • 0

#2484 zorkiman

zorkiman

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 110 příspěvků(y)

Publikováno 5 září 2009 - 17:11:11

Pomozte prosim nerozhodnemu: Mam nafoceny svitek Foma 400 - nekontrastni svetlo, po ruce ID11 a R09. Co vybrat a v jakem redeni? Predem diky.
  • 0

#2485 Blekentvajt

Blekentvajt

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 034 příspěvků(y)
Reputace: 11

Publikováno 5 září 2009 - 17:22:03

Pomozte prosim nerozhodnemu: Mam nafoceny svitek Foma 400 - nekontrastni svetlo, po ruce ID11 a R09. Co vybrat a v jakem redeni? Predem diky.

Vosobní zkušeností nemůžu sloužit, ale zkus zapátra HÍR třebas tě tam nějaká kombinace inšpiruje..
  • 0

#2486 Acer

Acer

Nováček

• Předplatitel
  • 468 příspěvků(y)
  • LocationBruntálsko
Reputace: 267

Publikováno 5 září 2009 - 18:12:22

http://mek.kosmo.cz/pil_lety/usa/apollo/lka.htm

kdybyste měl někdo cestu na Měsíc doveze mi jednoho Hassla? :-)

Žádné tam nejsou. Na Měsíc nedokáže nikdo letět ani dnes, natož před čtyřiceti lety :D
  • 0

#2487 Vlcak

Vlcak

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 279 příspěvků(y)

Publikováno 5 září 2009 - 21:56:58

http://mek.kosmo.cz/pil_lety/usa/apollo/lka.htm

kdybyste měl někdo cestu na Měsíc doveze mi jednoho Hassla? :-)

Žádné tam nejsou. Na Měsíc nedokáže nikdo letět ani dnes, natož před čtyřiceti lety :)

a beztak, ty mesicni Hassly byly osizeny, nemely ani hledacek :-) a myslim ze objektivy byly fix fokus, kdo by to chtel :D
  • 0

#2488 vanourek

vanourek

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 831 příspěvků(y)
  • LocationZlín
Reputace: 135

Publikováno 5 září 2009 - 22:16:07

a ještě to čmáralo na film jakési podivné křížky :-)

Vložený obrázek
  • 0

#2489 Vlcak

Vlcak

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 279 příspěvků(y)

Publikováno 5 září 2009 - 22:17:42

a ještě to čmáralo na film jakési podivné křížky :-)

Vložený obrázek

presne, na Zemi to nemelo vyuziti, tak to poslali do vesmiru:)
  • 0

#2490 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice

Publikováno 5 září 2009 - 22:28:24

já ty křížky už nějak přežiju... :-)
  • 0

#2491 Goro

Goro

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 800 příspěvků(y)
  • LocationHradec Králové
Reputace: 11

Publikováno 6 září 2009 - 06:05:50

Copak on tam ten Hasselbud asi je, ale na měsíci je strašně blbej prach, něco jako jemňounký smirek. Vyčistit ho by byl asi dost těžkej úkol.
To že se tam nelítá je proto, že USA zavedla sociální podporu pro chudé a z rozpočtu 1,6 miliónu dolarů co bylo na počátku jim to vylítlo na 4 násobek rozpočtu armády, takže na tu srandu jako lítání na měsíc nejsou prostředky.
  • 0

#2492 Vlcak

Vlcak

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 279 příspěvků(y)

Publikováno 6 září 2009 - 09:53:17

já ty křížky už nějak přežiju... :-)

jeste jedna, ale pro tebe nepodstatna drobnost : musis si sehnat 70mm film, a jako napotvoru myslim nemeli vymenne kazety

Ale jak spravne rikal Acer, mozna budou nekde v Arizone v pousti nez na mesici :D
  • 0

#2493 xMilda

xMilda

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 272 příspěvků(y)
  • LocationPlzeň
Reputace: 93

Publikováno 6 září 2009 - 12:32:47

Dnes mě pobavila kategorie Středo- a velkoformátové fotoaparáty na Aukru http://www.aukro.cz/...oformatove.html a poslední položka dole se dvěma úchyty :roll:

Zjevně si někdo popletl kategorie, ale to kouzlo...nechtěného :-)
  • 0

#2494 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)

Publikováno 6 září 2009 - 12:42:20

Ten Nikon tam taky asi, ehm...
  • 0

#2495 xMilda

xMilda

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 272 příspěvků(y)
  • LocationPlzeň

Publikováno 6 září 2009 - 12:51:41

Tak to bych ještě dokázal pochopit, že člověk ne příliš znalý věci, má problém zařadit fotoaparát do příslušné kategorie.....ale velkoformátový proutěný koš :-)

Ale třeba je to skrytá velkoformátová pinhole :roll:
  • 0

#2496 vanourek

vanourek

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 831 příspěvků(y)
  • LocationZlín
Reputace: 135

Publikováno 6 září 2009 - 13:29:13

no a že těch dírek má, mezi každým proutkem aspoň deset :roll:
  • 0

#2497 xMilda

xMilda

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 272 příspěvků(y)
  • LocationPlzeň

Publikováno 6 září 2009 - 14:13:26

no právě, taková multipinhole :roll:
  • 0

#2498 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)
Reputace: 255

Publikováno 6 září 2009 - 18:55:23

To že se tam nelítá je proto, že USA zavedla sociální podporu pro chudé a z rozpočtu 1,6 miliónu dolarů co bylo na počátku jim to vylítlo na 4 násobek rozpočtu armády, takže na tu srandu jako lítání na měsíc nejsou prostředky.

chudý se podporovat maj, jedinej problém je, že jak se takhle podpořej, tak jich kupodivu vždycky vobrovsky přibude, místo aby logicky ubejvali, žejo :roll:
  • 0

#2499 kdoco

kdoco

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 070 příspěvků(y)
Reputace: 112

Publikováno 6 září 2009 - 21:10:55

no, šak vono to lítání na měsíc taky nejsou zrovinka echt logicky vynaložený penízky :roll: leda že tam šíří temnokomornickou víru pohazováním hassů pro ufony.

ale z jiného soudku... dycky když vytáhnu pár planů z bubnu, jsem jak malej jarda. že tam něco je... a jak jsem si zafotil. to snad nikdy nezevšední.

am74, 20 stupňů, 6:30 min, foma 100 13*18... to jsem žádostiv na pozitiv
  • 0

#2500 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 752 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 7 září 2009 - 20:33:16

pondělní podvečer (první máchání):

Vložený obrázek