Přejít na obsah

Fotka

...jen tak...

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
6399 odpovědí na toto téma

#3201 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 754 příspěvků(y)
  • LocationHK
Reputace: 407

Publikováno 5 leden 2010 - 13:25:55

byl jsem v labu, co má přes celou výlohu napsáno"***tální" vždyť víte s barevným zmačky kolem stromečku a považte nejen, že z filmu všechno dělají stále osvitem, ale podle vyjádření pana vedoucího třetina finančního objemu firmy je práce z filmu
tak asi nezanikne a to jsem rád, nepotřebuju ho často, ale dvakrát třikrát ročně na rodinný snímky a hasičskej ples
  • 0

#3202 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice
Reputace: 51

Publikováno 5 leden 2010 - 14:18:51

a navíc, modrá je dobrá, žejo :-(

ano, proto mám pentaxa taky namodro
Vložený obrázek
  • 0

#3203 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)
Reputace: 255

Publikováno 5 leden 2010 - 14:29:05

hodně fotim děti, tak zvažuju, ale nikde sem to ještě neviděl, nějaký polepy se zvířátkama, klaunama a tak. možná by ale stačila jen komická čepice nebo něco nalepit na pérko? zas by to ale bylo stylový, mít ten "dětskej" aparát. momentálně to řešim svym ksichtem bez polepů :-(
  • 0

#3204 Pavel_P

Pavel_P

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 4 203 příspěvků(y)
Reputace: 469

Publikováno 5 leden 2010 - 14:32:28

Na chvíli jsem si tě představil v komické čepici a teď se budu bát večer i jen jít čůrat...
  • 0

#3205 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)

Publikováno 5 leden 2010 - 14:38:22

Na chvíli jsem si tě představil v komické čepici a teď se budu bát večer i jen jít čůrat...

:-( :!: :!:
  • 0

#3206 kraken

kraken

Admin pro věci politické, teologické a sociální

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 914 příspěvků(y)
  • LocationOstrata
Reputace: 198

Publikováno 5 leden 2010 - 14:51:49

Ešče dávám pomaličku do rychtyku mentora 13x18. To je to vám tak krásná kovodělná práca, ale ty polepý sú na šmelc.
Tož sem tak před dvůma týdnama říkal Jiříkovi JkCz, že si na něho nechám namalovat krásné zelené lístky a kterých budu mět ešče krásnější berušky, ty sedmitečné, bo kro má tady v naší vlasti kameru z beruškama.

Jiřík řekl enem: "To nééé!!!! " a odešél.

Tož nevím, ale asik sa mu ten nápad moc líbil.
  • 0

#3207 Anonymous

Anonymous
  • Guests
Reputace: 0

Publikováno 5 leden 2010 - 14:55:14

Ešče dávám pomaličku do rychtyku mentora 13x18. To je to vám tak krásná kovodělná práca, ale ty polepý sú na šmelc.
Tož sem tak před dvůma týdnama říkal Jiříkovi JkCz, že si na něho nechám namalovat krásné zelené lístky a kterých budu mět ešče krásnější berušky, ty sedmitečné, bo kro má tady v naší vlasti kameru z beruškama.

To asi běžél honem si lístky s beruškama nahodit na Magnolu, aby to pak plesknul sem do vlákna a byl jakože ten první originální, víš? :-(
  • 0

#3208 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)

Publikováno 5 leden 2010 - 15:02:34

plagyátor :-(
  • 0

#3209 Erik Kurach

Erik Kurach

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 251 příspěvků(y)
Reputace: 435

Publikováno 5 leden 2010 - 15:38:48

Vážení kolegové, tímto památným okamžikem vznikla dosud zcela unikátní
forma, vyjadřující neskrývanou radost z klasické černobílé fotografie! Erik
  • 0

#3210 kraken

kraken

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 914 příspěvků(y)
  • LocationOstrata

Publikováno 5 leden 2010 - 16:33:34

Ostrata už je zase známá, a zasejc ide o gořalu. Ebem škoda teho pána, neměl lehký život ;-)

TU
  • 0

#3211 kdoco

kdoco

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 070 příspěvků(y)
Reputace: 112

Publikováno 5 leden 2010 - 16:40:46

mistře mamiyáku, nechete kardanový kříž? možná je totiž na land rovera ;-)
  • 0

#3212 Vlcak

Vlcak

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 279 příspěvků(y)
Reputace: 95

Publikováno 5 leden 2010 - 16:49:37

To asi běžél honem si lístky s beruškama nahodit na Magnolu, aby to pak plesknul sem do vlákna a byl jakože ten první originální, víš? ;-)

no Jirka rikal neco ze brousi a lakuje, tak jsem zvedav s jakou novinkou prijde, ale uz to uplne vidim :-), jen aby te nepredbehl...
  • 0

#3213 vanourek

vanourek

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 831 příspěvků(y)
  • LocationZlín
Reputace: 135

Publikováno 5 leden 2010 - 17:53:39

Ostrata už je zase známá, a zasejc ide o gořalu. Ebem škoda teho pána, neměl lehký život ;-)

Kurňa kdo tam u vás má v takové zimě napuštěný bazén vénku? :-)
  • 0

#3214 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)

Publikováno 5 leden 2010 - 19:32:28

mistře mamiyáku, nechete kardanový kříž? možná je totiž na land rovera :-)

no aj kdyby nebyl, dam si ho doma nad postel, ať se nám daří a děti nejsou nemocný ;-)
  • 0

#3215 kdoco

kdoco

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 070 příspěvků(y)

Publikováno 5 leden 2010 - 19:55:29

tak pošli adresu, já ti ho přepošlu. ;-) koukal jsem zespod na feldu, no prostě nevim kam to tam dát. holt... felda je spíš sklopka.
  • 0

#3216 Blekentvajt

Blekentvajt

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 034 příspěvků(y)
Reputace: 11

Publikováno 5 leden 2010 - 19:57:41

mistře mamiyáku, nechete kardanový kříž? možná je totiž na land rovera :-)

no aj kdyby nebyl, dam si ho doma nad postel, ať se nám daří a děti nejsou nemocný ;-)

:-)
  • 0

#3217 LukasJ

LukasJ

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 319 příspěvků(y)
Reputace: 4

Publikováno 5 leden 2010 - 20:03:43

tak pošli adresu, já ti ho přepošlu. ;-) koukal jsem zespod na feldu, no prostě nevim kam to tam dát. holt... felda je spíš sklopka.

Hele, nepomlouvaji skoda vuz (jo skoda ze ho mam, ale doma proste mitshubishi neproslo, dostala prednost podleha....) Bohuzel ho tedy taky mam. Jinak, az domluvis fotopivo, dam ti komplet servis manual na nase vozy....
  • 0

#3218 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)

Publikováno 5 leden 2010 - 20:03:54

tak pošli adresu, já ti ho přepošlu. :-) koukal jsem zespod na feldu, no prostě nevim kam to tam dát. holt... felda je spíš sklopka.

mně přijde felda (máme ji v práci) jako takovej ten boxík. vždycky mi to ve srovnání s mym trábošem přišlo jako vysloveně fajnový auto a najednou se v tom bojim :-) připadam si jako nahatej ve vaně a když vemu za šaltpáku, tak mam pocit že mi zvostane v ruce :D

a děkuju za kříž ;-)
  • 0

#3219 LukasJ

LukasJ

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 319 příspěvků(y)

Publikováno 5 leden 2010 - 20:21:41

tak pošli adresu, já ti ho přepošlu. :-) koukal jsem zespod na feldu, no prostě nevim kam to tam dát. holt... felda je spíš sklopka.

mně přijde felda (máme ji v práci) jako takovej ten boxík. vždycky mi to ve srovnání s mym trábošem přišlo jako vysloveně fajnový auto a najednou se v tom bojim :-) připadam si jako nahatej ve vaně a když vemu za šaltpáku, tak mam pocit že mi zvostane v ruce :D

a děkuju za kříž ;-)

No tak to prrr. Trabos je uplne jinej zak z uplne jiny tridy (skoly)..... Vono je to tak nejak o zvyku, treba vic nesnasim firemni fabiaII. Jo taky me to prislo jako chrastitko, predtim jsem me sluzebni Berlingo, Camry, Oktafku. Ale zlata Felda, kdyz jsem si vyzkousel Omegu 3000GT, Kadett GSI, BMW 3.0, jo je to konzerva, ale zasejc ty dily, jedna radost. Co na omegu staly brzdy, to na Feldu cela plechrina. Co na Omegu vejfukovy potrubi (jo 6ti lauf dva rizeny katy) to dve felcky...... Omega v zimne 25l/100km, Felda max 9.....
  • 0

#3220 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)

Publikováno 5 leden 2010 - 20:27:42

jasně, důležitej je vztah, žejo ;-) já jen, že po tom defíku si připadam blbě i v úplně novym vw transportéru. to máš samej autofokus, samej čip a pořádná fréma nikde :-)
  • 0

#3221 kdoco

kdoco

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 070 příspěvků(y)

Publikováno 5 leden 2010 - 20:31:16

Hele, nepomlouvaji skoda vuz (jo skoda ze ho mam, ale doma proste mitshubishi neproslo, dostala prednost podleha....) Bohuzel ho tedy taky mam. Jinak, az domluvis fotopivo, dam ti komplet servis manual na nase vozy....

komplet servis manuál - nic není třeba. felda se totiž nerozbíjí. alespoň mně se ještě nerozbilo nic. šaltpáku mám nějakou krátkou sportovní - je to od chlápka ze škodofky, co si na to ukrad co moh. pak přišla záhy octavie, kradl na jiné :-) a to nemluvim vo tom, že tomu našemu podělamu frantíkovi stačí, aby se rozpojil konektor a NEJEDE! prostě se nehne (teda hne, 60km / h a celou cestu špačkuje ať jedeme ale PŘÍMO do servisu).

já jsem přímo ňoukán do jiného auta, ale nene, já se eště v žádnym necejtil tak fajn. a to byl můj forman praktic formát! jsem jezdil od žigulivozů po bmw 7 - no navoněná bída. felda je vůz mého srdce... kardan ovšem, jak říkám, nemá :-)

mimochodem, který trudomysl konotoval výraz "sklopka" s čímsi negativním?
  • 0

#3222 LukasJ

LukasJ

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 319 příspěvků(y)

Publikováno 5 leden 2010 - 20:46:57

tak pošli adresu, já ti ho přepošlu. :roll: koukal jsem zespod na feldu, no prostě nevim kam to tam dát. holt... felda je spíš sklopka.

komplet servis manuál - nic není třeba. felda se totiž nerozbíjí. alespoň mně se ještě nerozbilo nic. šaltpáku mám nějakou krátkou sportovní - je to od chlápka ze škodofky, co si na to ukrad co moh. pak přišla záhy octavie, kradl na jiné 8-O a to nemluvim vo tom, že tomu našemu podělamu frantíkovi stačí, aby se rozpojil konektor a NEJEDE! prostě se nehne (teda hne, 60km / h a celou cestu špačkuje ať jedeme ale PŘÍMO do servisu).

já jsem přímo ňoukán do jiného auta, ale nene, já se eště v žádnym necejtil tak fajn. a to byl můj forman praktic formát! jsem jezdil od žigulivozů po bmw 7 - no navoněná bída. felda je vůz mého srdce... kardan ovšem, jak říkám, nemá :)

mimochodem, který trudomysl konotoval výraz "sklopka" s čímsi negativním?

No ja uz potreboval. To sasr..y MPI ma zapalovaci listu. Bohuzel odchazej. No a minulej tejden se neco stalo na naprave. Jo, az pote, co na ledove plose to jelo jinam nez jsem zamyslel. Predni naprava trosku nesnesla kontakt s obrubnikem na pravem kole zevnitr.....
  • 0

#3223 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice

Publikováno 6 leden 2010 - 16:55:28

po akci 2+1 HP5 za 250 je teď údajně ve stejné akci FP4

http://www.fotoskoda...us-12513536-2 1
  • 0

#3224 Brian

Brian

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 516 příspěvků(y)
Reputace: 3

Publikováno 6 leden 2010 - 20:32:53

Nevěděl jsem kam to napsat ale rád bych někde vyjádřil že jsem zjistil jak si sem dát fotku a tak mám dneska veselej den a moc se raduju. HURÁ!
  • 0

#3225 katkamach

katkamach

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 90 příspěvků(y)
Reputace: 5

Publikováno 7 leden 2010 - 08:17:49

A ja mam taky dobrej den, protoze se mi moc libi tento server.. ze to tady ma rad (řád), neodbiha se od temat, nikdo se tu nepovysuje a jsou tu moudri a sikovni lide. to je uplne bozi :)
  • 0

#3226 nlc

nlc

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 728 příspěvků(y)
Reputace: 38

Publikováno 7 leden 2010 - 08:48:10

Lidi pomozte. Před pár dny sem někdo dával odkaz na staré fotografie z číny a já to teď vůbec nemůžu najít. Tak kdyby si někho vzpomněl ... 8-)
  • 0

#3227 kraken

kraken

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 914 příspěvků(y)
  • LocationOstrata

Publikováno 7 leden 2010 - 08:53:58

Katko, cérko naša, je pravda, že my (zejména já) tady nikdy nikam neodbíháme, to nikdy 8-) A řád je tu tak strašný, že sem ho aji zapomněél.
Čék si ale mosí uvěédomit, že taky máme ty nejlepčí moderátory, keřívá majú otevřené srdíčko.

PS: Některý věci co máš vyvěšené na webu se mi hóóódně líbí.
  • 0

#3228 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)

Publikováno 7 leden 2010 - 13:57:59

tak, přesně jak pravil kraken - jak by tady začal někdo vodbíhat, hned bysme ho museli zahlušit, vo tym žádná, pořádek musí byť 8-)

přátelé, já se vám tak večer těšim do komory. ráno sem si vyvolal jedno nový kino na 1600 (tu aristu vod dubrara) a až pude malej spát, tak na to vlítnu. to bude nádhera, negativ je pěknej, ouplně to vidim na papíře - ty zářivý dětský vočička, jak házej málem prasátka, akurátní zrníčko z atomálku, trixovskej šmak, tlustej baryt a vůbec... :)
  • 0

#3229 Enthropy

Enthropy

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 977 příspěvků(y)
Reputace: 8

Publikováno 7 leden 2010 - 14:13:19

Tak jsem měl včera kvalitní den. Konečně jsem vyvolával opilecké Silvestrovské negativy z "Benzína" a protože jsem prase líné, tak jsem obšlehl od Pavla_P to plastimatkové volání planů s gumičkama. A protože jsem šikula, tak mi při vybíjení kazet jeden list spadl za záchod (takže vznikl neskutečný prasox ( kuk ) - asi to budu vzdávat za umělecký záměr) a druhý jsem blbě otočil emulzí ven a tak totálně zrakvil gumičkou.
A nejhorší je, že mám z neznámého důvodu z výsledku ohromnou radost - zbláznil jsem se 8-)
  • 0

#3230 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)

Publikováno 7 leden 2010 - 14:17:20

jak je tam radost, tak je tam umění! já ho tam vidim 8-)
  • 0

#3231 Enthropy

Enthropy

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 977 příspěvků(y)
Reputace: 8

Publikováno 7 leden 2010 - 14:23:00

Teď ještě uvidíme, jestli mi ty nalepené podhajzlové sračky (ehm, umění) nenapáchají nějaké to permanentní umění na sklech u Magnifaxe 8-)
  • 0

#3232 Bret3

Bret3

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 971 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Brno
Reputace: 9

Publikováno 7 leden 2010 - 14:41:44

Tak jsem měl včera kvalitní den. Konečně jsem vyvolával opilecké Silvestrovské negativy z "Benzína" a protože jsem prase líné, tak jsem obšlehl od Pavla_P to plastimatkové volání planů s gumičkama. A protože jsem šikula, tak mi při vybíjení kazet jeden list spadl za záchod (takže vznikl neskutečný prasox ( kuk ) - asi to budu vzdávat za umělecký záměr) a druhý jsem blbě otočil emulzí ven a tak totálně zrakvil gumičkou.
A nejhorší je, že mám z neznámého důvodu z výsledku ohromnou radost - zbláznil jsem se :D

To já 29.12. odpoledne konečně nabil kazety do Avusu 6x9 - něco repro planama Orwo od ypresse(teda už si nějak nepamatuju, od koho je měl on), něco nařezanýma MCP Adox papírama(oboje jde nabíjet i vytahovat pohodlně při červeným světle :) a dělal jsem pokusy - odhadnout světlo venku(ehm ehm,expozimetr zůstal jinde, ale takhle to bylo úplně stylový), nastavit clonu, vytáhnout šoupě do 1/5, exponovat, pokračovat takhle v "proužkovce", zalézt do komory, vyvolat, odhadnout nejlepší expozici, nabít do kazety a fotit na ostro. A foťák zatím furt na stativu. Prostě ňamka. A pak hned nazvětšovat na papír. Tenhle styl práce má prostě něco do sebe. :) A ne mít ve foťáku rozfocený kino tak, že si ani nepamatuju, co je na začátku. 8-) :)

Enthropy - Se sklama do Mg I se zas tak netrap, kdyžtak ti uříznou ve sklenářství.Zaostřovací štěrbinu MgI nemá, takže ani tak nezáleží na přesné tloušťce. Já jich v Mg I díky tomu systému přítlaku, co hodí na rámeček všechno co je nad ním, roztřískal 4 páry, z toho jen jeden pár byl originál.
  • 0

#3233 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!
Reputace: 206

Publikováno 7 leden 2010 - 18:22:10

Jsem si dnes konečně zajistil zápočet z matematiky(zdá se jako všední zpráva, ale já su blbý a vím to) tož mám velikou radost a brouzdám po internetu. Pročítám více i méně zajímavé zprávy až najednou zjistím úžasnou novinu - rollei retro 80S je nyní nabízen i jako film 127. Přístroj na daný film sice nevlastním, avšak přesto jsem pookřál, jako jistě každý uvědomělý temnokomorník :cry:
  • 0

#3234 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)

Publikováno 7 leden 2010 - 19:31:54

no jistěéé. víc už snad uvědomělýho temnokomorníka potěší jen leica m9 na film :)
  • 0

#3235 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!
Reputace: 206

Publikováno 7 leden 2010 - 19:34:58

Napadla mne ovšem v mé zahloubanosti taková věc - přemýšleli jste někdy o tom, jak se průměrný temnokomorník odlišuje od běžné populace i v jiných oblastech, než je jeho fotografická záliba? Dělal někdo sociologický výzkum na tema homo photographicus? Možná to není zrovna vhodný základ, ale například jsem postřehl, že brněnská sekce(včetně mne) je v průměru více než dvakrát fousatější než běžná populace ČR. Položil bych tedy otázku, souvisí-li toto s faktem, že se jedná o komorníky, tedy osoby s vyhraněným názorem na jistou oblast, nebo je to jev nezávislý. Stejmě bych zkoumal ostatní možné odlišnosti.
  • 0

#3236 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice

Publikováno 7 leden 2010 - 19:38:02

To já 29.12. odpoledne konečně nabil kazety do Avusu 6x9 - něco repro planama Orwo od ypresse(teda už si nějak nepamatuju, od koho je měl on)

já jsem je měl od stoury, ale on byl taky už několikátý majitel.
  • 0

#3237 StanislavPleva

StanislavPleva

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 215 příspěvků(y)
Reputace: 1

Publikováno 7 leden 2010 - 19:44:01

Napadla mne ovšem v mé zahloubanosti taková věc - přemýšleli jste někdy o tom, jak se průměrný temnokomorník odlišuje od běžné populace i v jiných oblastech, než je jeho fotografická záliba? Dělal někdo sociologický výzkum na tema homo photographicus? Možná to není zrovna vhodný základ, ale například jsem postřehl, že brněnská sekce(včetně mne) je v průměru více než dvakrát fousatější než běžná populace ČR. Položil bych tedy otázku, souvisí-li toto s faktem, že se jedná o komorníky, tedy osoby s vyhraněným názorem na jistou oblast, nebo je to jev nezávislý. Stejmě bych zkoumal ostatní možné odlišnosti.

Ha...já jsem taky ofousenej. Sice nejsem z Brna, ale jsem temnokomorník... :)
  • 0

#3238 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 7 leden 2010 - 19:50:44

To je zajímavá úvaha. Sám za sebe můžu prohlásit, že jsem osoba vymykající se. Jestli je to temnokomornictvím, to ovšem určit nedokážu. :)
  • 0

#3239 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice

Publikováno 7 leden 2010 - 20:15:11

Ha...já jsem taky ofousenej. Sice nejsem z Brna, ale jsem temnokomorník... :)

stejně tak!
  • 0

#3240 Pavel_P

Pavel_P

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 4 203 příspěvků(y)

Publikováno 7 leden 2010 - 20:33:38

ÁÁÁÁÁÁ já jsem takovej kokot! Tývole, to jsem ale blbej. Trvalo mi 4x4 planů, než mi došlo, že oproti mým zvyklostem nevolám ve stocku, ale že ředím 1+3!!! Sem přidával postupně po minutě dvou, ale bylo nutno přidat rovnou deset, KURVA! A takový důležitý snímky! Nepoučitelnej blb!

(původně jsem to psal bez vulgarit, ale bylo by to neupřimný, tak sorry)
  • 0

#3241 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 7 leden 2010 - 20:37:08

ÁÁÁÁÁÁ já jsem takovej kokot! Tývole, to jsem ale blbej. Trvalo mi 4x4 planů, než mi došlo, že oproti mým zvyklostem nevolám ve stocku, ale že ředím 1+3!!! Sem přidával postupně po minutě dvou, ale bylo nutno přidat rovnou deset, KURVA! A takový důležitý snímky! Nepoučitelnej blb!

Cha chá! :)
p.s. původně jsem to nechtěl napsat, ale bylo by to neupřímný, ta sorry. :o

p.p.s. ftip, ok? :-) To zamrzí.
  • 0

#3242 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 7 leden 2010 - 20:37:42

A vůbec, jaktože nejseš voranžovej? :)
  • 0

#3243 Pavel_P

Pavel_P

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 4 203 příspěvků(y)

Publikováno 7 leden 2010 - 20:39:44

Ještěže ty plany většinou při expozici přesmažím, takže většina je vcelku zvětšovatelných. Jinak dva poznatky:

Nepoužitá ředěná ID11 nechaná týden v lednici nezmění okometricky kvalitu, nicméně vyvolávala trochu méně než čerstvě umíchaná.

Do perlátoru vřazený filtr na benzín funguje výtečně, konečně čisté negativy. (míval jsem na nich velmi jemnou krupičku)
  • 0

#3244 Pavel_P

Pavel_P

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 4 203 příspěvků(y)

Publikováno 7 leden 2010 - 20:43:30

Jen se upřímně zasměj :) Však to asi všichni známe :) A ty mi rozhodně nemusíš vysvětlovat, že vtip, však se známe.

Voranžovej nejsem, protože normální pozemský červi se maj nejlíp!! :))
  • 0

#3245 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 7 leden 2010 - 20:56:30

Jen se upřímně zasměj :) Však to asi všichni známe :) A ty mi rozhodně nemusíš vysvětlovat, že vtip, však se známe.

Voranžovej nejsem, protože normální pozemský červi se maj nejlíp!! :))

Však víme. :)
Jinak já si tuhle udělal takový planový cvičení. Vyvolával jsem a vyvolával, až jsem vyvolal 4 neexponovaný plany. :o Holt jsem si to neoznačil, já vůl. :-)
  • 0

#3246 zdenab2

zdenab2

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 617 příspěvků(y)
  • LocationKopanice
Reputace: 2

Publikováno 7 leden 2010 - 21:16:58

V tomto případě by asi slušná slova nevyjádřila to naštvání.Důležité snímky sice nedělám,ale zpackal jsem toho už mraky.Vždycky jsem byl totálně nepořádný,ale temnákomora mě naučila být pečlivý a všechno si psát.
  • 0

#3247 Bret3

Bret3

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 971 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Brno

Publikováno 7 leden 2010 - 21:51:53

Položil bych tedy otázku, souvisí-li toto s faktem, že se jedná o komorníky, tedy osoby s vyhraněným názorem na jistou oblast, nebo je to jev nezávislý. Stejmě bych zkoumal ostatní možné odlišnosti.

Tak na první pokus jsem chtěl napsat něco o tom, jestli ten poměr spíš nesouvisí s počtem žen přítomných na srazu, ale pak jsem to smazal :-)
Co se týká mě, s komornictvím to určitě nesouvisí - prostě jsem zdědil štětiny rostoucí tak šikmo, že pravidelně i při všemožných opatřeních a nejvyšší opatrnosti při pokusu o hladké oholení, obvzláště na bradě a krku, téměř vykrvácím :) Naposledy jsem to zkoušel po dvou letech v červenci a myslím, že tomu dám tentokrát klidně i delší odstup.
V úvahu ale připadá, že časem ušetřeným na pravidelné kvalitní oholení za mokra (kdo se neholí klasicky za mokra je vlastně stejně zarostlej :o) získávají zarostlí členové cenné minuty pro pobyt v komoře.
  • 0

#3248 Bret3

Bret3

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 971 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Brno

Publikováno 7 leden 2010 - 21:55:39

Jo a jak tak koukám na fotku v profilu - to byl ten předposlední případ, kdy jsem byl bez fousů, a to jen proto, že v pasu jsem tehdy jěště měl bezvousou fotku.
  • 0

#3249 KGB

KGB

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 389 příspěvků(y)
Reputace: 20

Publikováno 8 leden 2010 - 00:44:01

rikate modraky nebo monterky?
modraky jsou stylove ne jako monterky co zni jako by je vymyslel nejakej navrhar :)
  • 0

#3250 kraken

kraken

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 914 příspěvků(y)
  • LocationOstrata

Publikováno 8 leden 2010 - 06:52:16

U nás sa říkajú montérky. Kdo u nás řekně modráky, tož si všeci o něm myslíjú, že je z Brna.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 1 návštěvníků, 0 anonymních