Přejít na obsah

Fotka

...jen tak...

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
6399 odpovědí na toto téma

#3801 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 755 příspěvků(y)
  • LocationHK
Reputace: 407

Publikováno 27 únor 2010 - 20:53:52

nechme makroekonofilmiky stejně by to nevyřešil ani kůn a ten má nějakou hlavu!
prostě tamani budou vyrábět všechno, co se vyrábět dá, jsou schopní a pracovití
no a každej si může vybrat
  • 0

#3802 ryunin

ryunin

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 696 příspěvků(y)
Reputace: 1

Publikováno 27 únor 2010 - 20:57:09

ryunin: s jakoukoliv technickou věcí na světě je to v tomdle ohledu stejný. pokád seš zelenáč a začátečník, tak ti ta chytrá technika-elektronika pomůže k výsledkům, ke kterejm by ses jinak dlouho a lopotně hrabal. ve chvíli, kdy začneš bejt dobrej, tak ti najednou začne překážet, protože šikovnej člověk je zatim v konečnym důsledku vždycky lepší než nejlepší automat. no a druhá věc je ta, že ze spousty lidí se ty machři nakonec ani vůbec nikdy nestanou, protože je ta chytrá technika v tom jejich rozvoji vlastně zabije

to je dobrý, věcný shrnutí problému, dík
  • 0

#3803 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)
Reputace: 255

Publikováno 27 únor 2010 - 22:10:53

taky dík :roll: vobčas si připadam nevěcnej :-)
  • 0

#3804 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice
Reputace: 51

Publikováno 28 únor 2010 - 11:41:27

poslední dobou zjišťuju že se čímdál víc orientuju jinam než jsem zvyklý. celou dobu fotím lidi a portréty a poslední dobu furt jenom detaily, makra, zátišíčka a podobně...

holt fše se mění!
  • 0

#3805 Blekentvajt

Blekentvajt

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 034 příspěvků(y)
Reputace: 11

Publikováno 28 únor 2010 - 14:31:51

poslední dobou zjišťuju že se čímdál víc orientuju jinam než jsem zvyklý....

:x Jezismarja Stando... ?! :lol: :lol:
  • 0

#3806 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2010 - 15:48:43

poslední dobou zjišťuju že se čímdál víc orientuju jinam než jsem zvyklý....

:? Jezismarja Stando... ?! :lol: :lol:

8-O :x :lol:
  • 0

#3807 ryunin

ryunin

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 696 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2010 - 18:26:38

mám otázku ohledně stěrky, kterou jsem dřív před sušením negativu nepoužíval, moc to tady nikdo nedoporučoval, ale kapky tu a tam někde zůstávaly Karel Koutský doporučil stěrku, takže dnes jsem ji vyzkoušel, negativ zatím schne, takže zatím nevím, jakej to má efekt, ale hlavně jsem se trochu bál, abych film nepoškrábal, když jsem tu stěrku použil, nechtěl jsem moc tlačit, ale to zase pak nemělo moc efekt, takže klidně pevně přitlačit čelisti stěrky k sobě a pořádně to stáhnout odzhora dolů?

zřejmě k poškrábání by mohlo dojít jedině, kdyby na gumě stěrky uvázlo zrníčko špíny- to je můj odhad

jinak s Karlem se už 14 dnů střídáme v onemocnění, jednou on, pak zas já, takže jsme toho moc zatím nenazvětšovali
  • 0

#3808 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)
Reputace: 397

Publikováno 28 únor 2010 - 23:35:36

Ze začátku jsem vodu z kinofilmů stíral než mi došlo, že je to zdroj škrábanců. Zajímavé je, že u svitku (barevné diáky) používám ty samý kleště bez sebemenších problémů, naopak nepoužití kleští se mi tam neosvědčilo :wink:. Vzhledem k tomu, že má produkce diáků je několik filmů ročně, tak nestírám skoro vůbec, BW svitky nechávám taky okapat, bez kleští.

A trochu z jinýho soudku:

Neví někdo náhodou jakou má přesnou šířku ta 108cm široká role Fomáckejch papírů a jestli je využitelnejch plně těch 108cm (defekty, osvícená hrana atd... atd... atd...)? Mám určitej nápad na nestandartní formát papíru a vyřezávat z 50x60 se nevyplatí a 40x50 ve 131 neni :).
  • 0

#3809 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2010 - 23:40:28

a 40x50 ve 131 neni :wink:.

ale je :)

zrovna si ho řežu na 30x40 :lol:
  • 0

#3810 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2010 - 23:51:32

a 40x50 ve 131 neni :wink:.

ale je :)

zrovna si ho řežu na 30x40 :)

:lol: :lol: Co to? to je nějaký spiknutí todlento. Holá huba líný neštěstí :D.
  • 0

#3811 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2010 - 23:58:26

mam ti něco schovat než to pořežu všecko?
  • 0

#3812 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)

Publikováno 1 březen 2010 - 00:07:51

mam ti něco schovat než to pořežu všecko?

Ale né, jen řezej dokud jsou mladý :wink:

Hledám spíš dlouhodobý stabilní zdroj a ta role by nemusela bejt špatná. Jenom kdyby někdo věděl jak je doopravdy široká (jak tam není desetiný číslo, tak mi to smrdí nějakou levárnou :)). Kdybych na ni začal chystat upotřebení a pak zjistil, že je třeba o jeden, dva cenťáky užší, tak bych neměl moc velkou radost...
  • 0

#3813 ryunin

ryunin

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 696 příspěvků(y)

Publikováno 1 březen 2010 - 01:50:36

Ze začátku jsem vodu z kinofilmů stíral než mi došlo, že je to zdroj škrábanců. Zajímavé je, že u svitku (barevné diáky) používám ty samý kleště bez sebemenších problémů, naopak nepoužití kleští se mi tam neosvědčilo :wink:. Vzhledem k tomu, že má produkce diáků je několik filmů ročně, tak nestírám skoro vůbec, BW svitky nechávám taky okapat, bez kleští.

A trochu z jinýho soudku:

Neví někdo náhodou jakou má přesnou šířku ta 108cm široká role Fomáckejch papírů a jestli je využitelnejch plně těch 108cm (defekty, osvícená hrana atd... atd... atd...)? Mám určitej nápad na nestandartní formát papíru a vyřezávat z 50x60 se nevyplatí a 40x50 ve 131 neni :).

tak můžu konstatovat, že dnes zřejmě díky tý stěrce jsem poprvé měl negativ uschlej bez jakýkoli stopy loužičky a podobně

na druhou stranu se mi poprvé na skenu objevila geometricky přesná tmavá linka, asi na třech políčkách - na negativu to je světlá tenounká rýha
  • 0

#3814 ryunin

ryunin

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 696 příspěvků(y)

Publikováno 1 březen 2010 - 01:54:07

dřív jsem tu řešil na skenu bílý škrábance, tak ty už tam nejsou...

na druhou stranu se na negativu poprvé objevil zcela nový druh sajrajtu - na negativu to je neutřitelný, naprosto tvrdošíjně přilepený nějaký svinstvo, nejspíš to připomíná malinkatý mušince a na skenu to vypadá jako kdyby si někdo hrál se štětečkem a každý políčko párkrát tím štětečkem potřísnil

nic takovýho jsem ještě na žádným svým negativu neviděl - fyzicky to je nahnědlý, na skenu bílý

takže novej problém, je tím zadělanej celej film
  • 0

#3815 ryunin

ryunin

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 696 příspěvků(y)

Publikováno 1 březen 2010 - 01:58:56

vypadá to takhle

http://www.facebook....5&id=1054563092

jde o ty šmouhy vlevo na zdi a nahoře vlevo na zdi - drří to na negativu jak přilepený a má to nahnědlou barvu

jinak jsem pral film jako vždy a takový ty bílý tečky tam jsou od tý doby, co peru proudící vodou ze sprchy mnohem míň, tyhle hnědý nový sajrajty zřejmě vyprat nešly a jsou tam z nějaký předešlý fáze vyvolání
  • 0

#3816 ryunin

ryunin

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 696 příspěvků(y)

Publikováno 1 březen 2010 - 02:03:21

to je zase špatnej link

tak to zkusím zejtra, nevím proč to posílá k jiný fotce

jdu spát
  • 0

#3817 LukasJ

LukasJ

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 319 příspěvků(y)
Reputace: 4

Publikováno 1 březen 2010 - 18:06:48

Ze začátku jsem vodu z kinofilmů stíral než mi došlo, že je to zdroj škrábanců. Zajímavé je, že u svitku (barevné diáky) používám ty samý kleště bez sebemenších problémů, naopak nepoužití kleští se mi tam neosvědčilo :roll:. Vzhledem k tomu, že má produkce diáků je několik filmů ročně, tak nestírám skoro vůbec, BW svitky nechávám taky okapat, bez kleští.

Kleště nebrat. To je jen zdroj problémů. Poslední voda na praní destilovaná, cívku okapat (máchat sní), v případě kina pomůže pověšení za perforaci. Ale uplne nutný to není, maximálně stáhnout vodu (když se mi nechce máchat s cívkou) prsty. Kleště, zvláště pokud jsou používaný na kino i Sf, nadělají víc škody, než užitku. Perforace v kinu jim nedělá dobře. Navíc riziko, že potkají smítko prachu je velké. Stejnou "medvědí službu udělá i mikrovláknová utěrka. Nejlepší je vůbec nestírat.
  • 0

#3818 Snek

Snek
  • Guests
Reputace: 0

Publikováno 1 březen 2010 - 19:01:12

kleště jsem nikdy neměl. cívku s filmem (svitek, kino) po vyndání ze závěrečné prací vody (oplach v 1L destilované vody s pár kapkami fomáckého smáčedla - max 1 - 2ml) vezmu, nasadím na středovou plastovou trubku tanku (pokud ji na ní stále nemám), chytnu za tu středovou trubku a v koupelně nad vanou s tím mávám ve vzduchu dokud z toho lítají nějaké kapky.

Poté film sudnám z cívky, chytnu za oba krajní rohy a trhavým pohybem rukou od sebe / k sobě vycákám z filmu přebytečné velké kapky vody.

Nakonec film pověsím k sušení.

výsledek? film bez jedinné zaschlé kapky vody.
  • 0

#3819 ryunin

ryunin

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 696 příspěvků(y)

Publikováno 2 březen 2010 - 11:35:21

kleště jsem nikdy neměl. cívku s filmem (svitek, kino) po vyndání ze závěrečné prací vody (oplach v 1L destilované vody s pár kapkami fomáckého smáčedla - max 1 - 2ml) vezmu, nasadím na středovou plastovou trubku tanku (pokud ji na ní stále nemám), chytnu za tu středovou trubku a v koupelně nad vanou s tím mávám ve vzduchu dokud z toho lítají nějaké kapky.

Poté film sudnám z cívky, chytnu za oba krajní rohy a trhavým pohybem rukou od sebe / k sobě vycákám z filmu přebytečné velké kapky vody.

tak to ještě zkusím takhle, to vypadá nadějně
  • 0

#3820 Bret3

Bret3

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 971 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Brno
Reputace: 9

Publikováno 2 březen 2010 - 11:41:26

Tak jsem včera konečně po několika přesunech věcí po stěhování(ch) našel otcův archiv negativů z let 1974-1976. A nestačil jsem čubrnět hned na několik věcí - barva podložek filmů - kam se hrabe dnešní Foma a Ilfordí Surveillance filmy. :wink: Třeba takovej Fuji Neopan v kinu, to je barvička. Skoro by se to dalo používat jako tvrdej filtr (uvidím jak to zamává s MG papírama, chystám se z toho něco nazvětšovat). Ale ani některý ORWO filmy nezaostávají. To taková Foma N21 na mě působí skoro jako ostrov jistoty, jen čísla jsou na horním okraji a popis na spodním... Taky jsem našel negativ s popisem KB21 - pamětníci, tou dobou to už asi bude ten jugoslávskej ADOX (alias EFKE fotokemika) a ne echt originál, že?
  • 0

#3821 RHfest

RHfest

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 208 příspěvků(y)
Reputace: 2

Publikováno 2 březen 2010 - 11:46:24

to mi připomělo jak jsem vyvovával první film tak jsem snim taky točil aby okapal a on mi vyletě a spadl na koberec :) a co se nepřilepilo z koberce jsem ještě dořešil tak že jsem dal film sušit na balkón na sluníčko :D

jinak já to dělam tak že hodim smáčedlo do filmu a smočí si i prsty a pak taky protáhnu film mezi dvěma prsty myslím ukazováček a prostředníček :wink:
  • 0

#3822 LukasJ

LukasJ

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 319 příspěvků(y)
Reputace: 4

Publikováno 2 březen 2010 - 18:37:23

to mi připomělo jak jsem vyvovával první film tak jsem snim taky točil aby okapal a on mi vyletě a spadl na koberec :) a co se nepřilepilo z koberce jsem ještě dořešil tak že jsem dal film sušit na balkón na sluníčko :D

jinak já to dělam tak že hodim smáčedlo do filmu a smočí si i prsty a pak taky protáhnu film mezi dvěma prsty myslím ukazováček a prostředníček :wink:

No dělám to podobně jako Šnek. Jen mi tvůj postup připoměl rané mládí. Táta mě vždycky říkal, že je problém film správně usušit. Tak co sním, ven na sluníčko. Něklikrát mě spadnul ze šňůry na dvůr, pak se tam smažil celej den. Jaký to bylo zklamání si každej umí představit. Jen jsem v 6ti letech netušil, co dělám špatně. Ale od té doby pár let uplynulo, už se jenom směju......
Základ je čistá voda, smáčedlo být nemusí, vymáchat a kino věšet za perforaci. Stejně je dobrý, když se namokro utře prach, pokud je to jako umě, tak v koupelně se vykoupe celé osazenstvo bytu, nejlépe v kodně horké lázni. Čím větší vlhkost, tím lépe. Film na balkon nikdy. nezky doma, nebo ideálně v sušičce.
  • 0

#3823 ryunin

ryunin

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 696 příspěvků(y)

Publikováno 2 březen 2010 - 19:13:24

jak ta vlhkost pomáhá tomu schnutí? jako že to schne rovnoměrně? nebo rychlejc?
  • 0

#3824 Jirinol

Jirinol
  • Guests

Publikováno 2 březen 2010 - 19:31:47

jak ta vlhkost pomáhá tomu schnutí? jako že to schne rovnoměrně? nebo rychlejc?

schne pomaleji, ale podstatné je, že v zapařené sauně se nepráší.....
  • 0

#3825 tequil

tequil

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 174 příspěvků(y)

Publikováno 3 březen 2010 - 20:14:05

Jan Sibik, odpadlik, digitalista, prave na CT24 v Hydeparku
  • 0

#3826 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)

Publikováno 3 březen 2010 - 20:44:51

Jan Sibik, odpadlik, digitalista, prave na CT24 v Hydeparku

šibík má jako profík v žoldu digimédií dispens - von musel :wink:

ale loučil se těžce, bolestně a jako jeden z posledních, to je polehčující okolnost. holt trixe z lejky mejlem z afgoše do ranního vydání nepošleš. já to řikam furt, že profíci sou ouplný chudáci, že jo chlapi :roll:
  • 0

#3827 ivan_maly

ivan_maly

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 810 příspěvků(y)
Reputace: 7

Publikováno 4 březen 2010 - 07:44:51

Jojo, my sme uplný chudáci. Vono... i dostal bys, ale to bys pak už vůbec nespal.

Např. Mirek Zajíc (přes 20 let Mladý svět, Honzu Šibíka přijímal a nespletl se) už nedělá rychlý aktuality, ale fotí furt Leicou na barevný negativ. Ten si nechá v labu vyvolat, doma si udělá čb kontakt, vybere a pak naskenuje a odešle.

Živě si vzpomínám, když Honzu někdy v 88 myslím přijali jako vycházející star do MS, jak nafasoval Leicy a když nám je po týdnu od přijetí v hospodě nadšeně ukazoval, 28/2,8 už měla hodně bouchlou zadní přírubu, jak naříkal-spadla mu na zem v zápalu práce ... Nojo, zapálený reportér. Nějakým řízením osudu ten objektiv skončil u mě, můžu předvést.
  • 0

#3828 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)

Publikováno 4 březen 2010 - 12:44:21

vobčas při odeslání příspěvku se objeví chybová hláška, ale překvapivě se příspěvek odešle. Stává se vám to taky? Řekl bych že jo vzhledem k množícím se dublovaným komentářům :-) :-D.
  • 0

#3829 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice

Publikováno 4 březen 2010 - 13:03:39

teď jsem na to šel upozornit...
  • 0

#3830 Shopingjs

Shopingjs

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 4 březen 2010 - 18:49:33

Super ne?
  • 0

#3831 Shopingjs

Shopingjs

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 4 březen 2010 - 19:16:51

S nastavením biasu na elektronkovém kombu mi asi tady nikdo neporadi ze?
  • 0

#3832 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 4 březen 2010 - 19:18:12

S nastavením biasu na elektronkovém kombu mi asi tady nikdo neporadi ze?

zkus www.instrumento.cz
p.s. co máš za kombo?
  • 0

#3833 Shopingjs

Shopingjs

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 4 březen 2010 - 19:20:52

Ashton Viper 50 (celolampa) Je to strašně hlučná kráva. 50W se pozná :)
  • 0

#3834 Shopingjs

Shopingjs

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 4 březen 2010 - 19:23:55

No já přibližně vím jak na to, akorát si musím koupit tady tohle a poštovné z německa není zrovna levné.
  • 0

#3835 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 4 březen 2010 - 19:27:38

Tak hlavně vopatrně! Není tam zrovna nízký napětí. Osobně bych si to nechal poštelovat profíkem, lampy neměním každěj tejden.
Jinak já mám o něco slabší hlučnou krávu(30WRMS=4xEL-84) a je to strašný. :)
  • 0

#3836 Shopingjs

Shopingjs

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 4 březen 2010 - 19:32:05

já mám 2x EL34 a 3 12AX7 v preamptu a 1 v pruzinovem reverbu(hehe, to nema kazdy)
  • 0

#3837 Shopingjs

Shopingjs

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 4 březen 2010 - 19:36:11

a musim koupit neco tiššího, rodiče jsou z toho na nervy (a stejne uz to ted nehraje)
  • 0

#3838 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice

Publikováno 4 březen 2010 - 19:38:34

já mám teda když už jsme u toho jenom kombo, ale Peavey BASIC 60 a jsem plně spokojený.

šopingu, zkus napsat email tomuto pánovi, je to velice ochotný výrobce aparatur, sice ti to neopraví, ale rozhodně si myslím že ti dá tip na někoho tam u vás kdo ti to BEZPEČNĚ udělá.

let's rock!
  • 0

#3839 Shopingjs

Shopingjs

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 4 březen 2010 - 19:40:43

No ono to hraje, ale ten zvuk uz se neda poslouchat. Vypada že budu muset koupit nove koncovky
  • 0

#3840 Shopingjs

Shopingjs

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 4 březen 2010 - 20:08:19

já mám teda když už jsme u toho jenom kombo, ale Peavey BASIC 60 a jsem plně spokojený.

šopingu, zkus napsat email tomuto pánovi, je to velice ochotný výrobce aparatur, sice ti to neopraví, ale rozhodně si myslím že ti dá tip na někoho tam u vás kdo ti to BEZPEČNĚ udělá.

let's rock!

Peavey Basic 60 je mimochodem kombo na basovku
  • 0

#3841 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice

Publikováno 4 březen 2010 - 20:11:30

let's rock!

Peavey Basic 60 je mimochodem kombo na basovku

já vím, a k mojí Peavey BXP Millenium 4string dokonale pasuje :wink: ale tlačím tím i elektriku a je to taky v cajku
  • 0

#3842 Shopingjs

Shopingjs

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 5 březen 2010 - 22:42:51

Myslíte že se tohle bude opakovat? Já totiž finance budu mít až od 2.dubna(narozky)
  • 0

#3843 jkcz

jkcz

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 728 příspěvků(y)
  • LocationValašské království
Reputace: 177

Publikováno 5 březen 2010 - 22:48:27

To se opakuje porad. Otazkou je, jestli to potrebujes. Zalezi jakou mas produkci, jestli nestaci klasicky preklapet misto toceni.
  • 0

#3844 Shopingjs

Shopingjs

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 5 březen 2010 - 22:52:35

Nechci delat diaky v lavoru - na diaky potrebuju tohle.
  • 0

#3845 majla

majla

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 520 příspěvků(y)
Reputace: 3

Publikováno 5 březen 2010 - 22:53:23

Myslíte že se tohle bude opakovat? Já totiž finance budu mít až od 2.dubna(narozky)

zatím se neví jak to skončí cena může vyběhnout nahoru. Já osobně bych tuhle věcičku rozhodně nevyužil
  • 0

#3846 jkcz

jkcz

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 728 příspěvků(y)
  • LocationValašské království
Reputace: 177

Publikováno 5 březen 2010 - 22:53:29

aha, barva, tak to jo.
  • 0

#3847 mickael

mickael

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 133 příspěvků(y)
Reputace: 25

Publikováno 5 březen 2010 - 23:25:00

Uz jsem to jednou chtel kupovat, ale pocitej s tim, ze ta cena vzdy vybehne tak kolem 300-400EUR, i vic...
  • 0

#3848 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)

Publikováno 6 březen 2010 - 02:36:59

Já bych to nekupoval, ani kuli barvě. Pokud nehodláš trumfovat Fabia v počtu vyvolaných diáků za den, tak i obyčejnej smrtelník zvládne v lavoru teplé vody. Všechno je to ale o prachách. Bejt ve vatě, tak má člověk jinačí pohodlíčko, to zas jo :) :) :D :D :lol:
  • 0

#3849 Shopingjs

Shopingjs

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 6 březen 2010 - 09:45:22

Mě se zdá vyvolávání v lavoru trochu....nepraktické
  • 0

#3850 zajda