Přejít na obsah

Fotka

...jen tak...

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
6399 odpovědí na toto téma

#3851 Shopingjs

Shopingjs

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 118 příspěvků(y)
Reputace: 0

Publikováno 6 březen 2010 - 10:25:30

nepraktické možná, ale ten adrenalin :)

No právě
  • 0

#3852 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)
Reputace: 255

Publikováno 6 březen 2010 - 15:01:14

lávór... pche - já už nějakej čas v hlavě vážně proháním petrolejkovej zvětšovák :)
  • 0

#3853 KGB

KGB

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 389 příspěvků(y)
Reputace: 20

Publikováno 6 březen 2010 - 15:27:18

lávór... pche - já už nějakej čas v hlavě vážně proháním petrolejkovej zvětšovák :)

odcizujes me napady :D
  • 0

#3854 ToFF

ToFF

Tlampač (grafoman)

• Moderátoři
  • 1 377 příspěvků(y)
  • LocationTak někde mezi Plzní a Ostravou
Reputace: 90

Publikováno 6 březen 2010 - 15:44:03

Nechci delat diaky v lavoru - na diaky potrebuju tohle.

Jestli to opravdu potřebuješ, tak si to můžeš ozkoušet u mne.
Mám CPA-2 bez Liftu. Diáky sem v tom ještě neprasil, chtělo by to omejt všechny ty válečky a lahvičky (což se mi nechce). Teplotu mi to temperuje, rovnoměrnost nemám odzkoušenou, dle informací některých spolusoudruhů zdejšího fóra by to prý chtělo další čerpadýlko. Nějakou starou sadu na E6 sem koupil s tímto vodním soustruhem, tož kdyby se ti chtělo mi to dát do pucu... tak tě pak na tom nechám točit...
  • 0

#3855 Shopingjs

Shopingjs

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 6 březen 2010 - 15:45:05

Nechci delat diaky v lavoru - na diaky potrebuju tohle.

Jestli to opravdu potřebuješ, tak si to můžeš ozkoušet u mne.
Mám CPA-2 bez Liftu. Diáky sem v tom ještě neprasil, chtělo by to omejt všechny ty válečky a lahvičky (což se mi nechce). Teplotu mi to temperuje, rovnoměrnost nemám odzkoušenou, dle informací některých spolusoudruhů zdejšího fóra by to prý chtělo další čerpadýlko. Nějakou starou sadu na E6 sem koupil s tímto vodním soustruhem, tož kdyby se ti chtělo mi to dát do pucu... tak tě pak na tom nechám točit...

Super, až něco nafotím tak bych si to zkusil.
  • 0

#3856 Bret3

Bret3

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 971 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Brno
Reputace: 9

Publikováno 6 březen 2010 - 19:10:21

lávór... pche - já už nějakej čas v hlavě vážně proháním petrolejkovej zvětšovák :twisted:

Pánové, petrolej je houby-moc tepla a málo aktinickýho světla, já bych šel rovnou do plynovýho světla. :wink: Vod petrolejky se dá vyhořet, ale co dokáže plynová bomba... :lol: :lol:
  • 0

#3857 Enthropy

Enthropy

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 977 příspěvků(y)
Reputace: 8

Publikováno 6 březen 2010 - 19:24:35

lávór... pche - já už nějakej čas v hlavě vážně proháním petrolejkovej zvětšovák :twisted:

Pánové, petrolej je houby-moc tepla a málo aktinickýho světla, já bych šel rovnou do plynovýho světla. :wink: Vod petrolejky se dá vyhořet, ale co dokáže plynová bomba... :lol: :lol:

Když už dělat v komoře apokalypsu, tak proč ne rovnou samodomo karbidku? :lol:
  • 0

#3858 ryunin

ryunin

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 696 příspěvků(y)
Reputace: 1

Publikováno 6 březen 2010 - 19:27:45

Tak nevím, jestli mám založit vlákno, snad to bude stačit takhle bez vlákna:

není mi moc jasný jak to je s tím rentgenováním na letištích - někde jsem slyšel, že to film nepoškodí, jinde že to může film poškodit, jak to řešit?

chci do USA vzít foťák v příručním zavazadle a film nemusím zakládat, ten můžu dát extra do kufru, tedy je jich samozřejmě víc a až poletím zpátky, už budou všechny asi nafocený, kam je dát? jak to řešit? díky
  • 0

#3859 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 6 březen 2010 - 19:36:00

Tak nevím, jestli mám založit vlákno, snad to bude stačit takhle bez vlákna:....

Je i třetí možnost. Vyhledat si příslušné vlákno. Klikneš na tlačítko "hledat", napíšeš tam slovo "rentgen", vypíše to seznam asi 6 vláken, z nichž jedno má název "vliv rentgenů na negativy".
  • 0

#3860 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)

Publikováno 6 březen 2010 - 19:45:07

já už teda jednu doma mam :lol: i když musim přiznat, že to nejni ouplně košér, páč je fabrická a ne vlastní :twisted: :wink:
  • 0

#3861 kelfik

kelfik

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 073 příspěvků(y)
  • LocationOstrov u Macochy
Reputace: 86

Publikováno 6 březen 2010 - 19:58:02

Tak nevím, jestli mám založit vlákno, snad to bude stačit takhle bez vlákna:

kam je dát? jak to řešit? díky

Slyšel jsi něco o pašování kokainu v...... :twisted:
  • 0

#3862 KGB

KGB

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 389 příspěvků(y)
Reputace: 20

Publikováno 6 březen 2010 - 20:10:21

já už teda jednu doma mam :lol: i když musim přiznat, že to nejni ouplně košér, páč je fabrická a ne vlastní :twisted: :wink:

zvetsovak na tlakovou petrolejku
  • 0

#3863 ryunin

ryunin

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 696 příspěvků(y)

Publikováno 6 březen 2010 - 20:11:04

Tak nevím, jestli mám založit vlákno, snad to bude stačit takhle bez vlákna:....

Je i třetí možnost. Vyhledat si příslušné vlákno. Klikneš na tlačítko "hledat", napíšeš tam slovo "rentgen", vypíše to seznam asi 6 vláken, z nichž jedno má název "vliv rentgenů na negativy".

no mě to hledání na temný zatím moc nejde, napíšu tam termín a najde mi to milion vláken a mezi nima pak hledám tři hodiny ten daný termín, asi to dělám blbě
  • 0

#3864 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)
Reputace: 397

Publikováno 6 březen 2010 - 20:21:39

no mě to hledání na temný zatím moc nejde, napíšu tam termín a najde mi to milion vláken a mezi nima pak hledám tři hodiny ten daný termín, asi to dělám blbě

Najde jich to přesně 9 včetně tohodle.... No more, no less.
  • 0

#3865 ryunin

ryunin

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 696 příspěvků(y)

Publikováno 6 březen 2010 - 20:28:48

Najde jich to přesně 9 včetně tohodle.... No more, no less.

jo v tomhle případě hledání fungovalo

ale je to tak nejednoznačný, jak jsem se obával

nikdo přesně neví jak to je a šance je tak jedna ku třem, s tím že tři dopadne vše dobře

nepochopil jsem co to je ta ruční kontrola, to jako vyndaj nevyvolanej ale nafocenej film z kazety a začnou ho na světle zkoumat ručně? tak to je pak v háji, že

nebo ručně vezmou kazetu do ruky a kejvnou, že věří, že uvnitř nic špatnýho není schovaný?

vezmu prostě nafocený filmy do kapes u kabátu a a řeknu jim, jestli je nutný to rentgenovat a oni řeknou že jo a hodí to s hodinkama a opaskem do krabice a projede to tím rentgenem a já se budu modlit ,aby to nebylo zničený

jinak předpokládám že ty nenafocený filmy jsou jedno, ty snad rentgen zničit nemůže, jestli se nepletu
  • 0

#3866 jenda1250

jenda1250

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)
Reputace: 397

Publikováno 6 březen 2010 - 21:15:56

Jedno to není, jediné, co nejde poškodit, je vyvolaný a ustálený film. Ruční kontrola znamená, že jim dáš do ošatky průhledný sáček filmů, nejlépe s nápisem ISO 3200, oni na to mrknou a buďto přenesou nad skenerem nebo řeknou, že je bezpečnej do ISO 6400 a šoupnou je do rentgenu. Jak se v tom vlákně jistě píše, kontrola příručního zavazadla je slabší než do zavazadlovýho prostoru, dva průchody mi nikdy nic neudělaly (Ruzyně, London Stansted, Oslo Gardermoen, Bardufoss, Mulhouse-Basel). Nicméně pro klid duše doporučuju hodit filmy v igeliťáku do samostatné přepravky a poslat je rentgenem samostatně. Možná je zvyšování výkonu softwarové, ale kdyby náhodou bylo hardwerový, tak výkon nemusej zvedat aby prosvítili dvacet čísel skla a kovů (fotobrašna).

100% odpověď ti ale stejně nikdo nedá, protože ji neví. Je tu ale kupa lidí, co maj nacestováno mnohem víc než já a taky mimo Evropu.
  • 0

#3867 ryunin

ryunin

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 696 příspěvků(y)

Publikováno 6 březen 2010 - 21:21:26

Jedno to není, jediné, co nejde poškodit, je vyvolaný a ustálený film. Ruční kontrola znamená, že jim dáš do ošatky průhledný sáček filmů, nejlépe s nápisem ISO 3200, oni na to mrknou a buďto přenesou nad skenerem nebo řeknou, že je bezpečnej do ISO 6400 a šoupnou je do rentgenu. Jak se v tom vlákně jistě píše, kontrola příručního zavazadla je slabší než do zavazadlovýho prostoru, dva průchody mi nikdy nic neudělaly (Ruzyně, London Stansted, Oslo Gardermoen, Bardufoss, Mulhouse-Basel). Nicméně pro klid duše doporučuju hodit filmy v igeliťáku do samostatné přepravky a poslat je rentgenem samostatně. Možná je zvyšování výkonu softwarové, ale kdyby náhodou bylo hardwerový, tak výkon nemusej zvedat aby prosvítili dvacet čísel skla a kovů (fotobrašna).

100% odpověď ti ale stejně nikdo nedá, protože ji neví. Je tu ale kupa lidí, co maj nacestováno mnohem víc než já a taky mimo Evropu.

ok, takže filmy prostě budu mít zvlášť a řeknu jestli by je mohli buď nerentgenovat nebo zvlášť rentgenovat v extra tácku
  • 0

#3868 Vlcak

Vlcak

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 279 příspěvků(y)
Reputace: 95

Publikováno 6 březen 2010 - 22:52:06

no ted je s tim po tom poslednim trenyrkovem polovychuvu trosku problem, mam takovej neblahej pocit ze do USA to pritvrdilo - nemuzes mit nahore tedy skoro nic :lol: - radsi si to zjisti u spolecnosti.

Jinak skener na prirucni zavazadlana JFK mi nic neudelal, vlastne nikdy zadnej nic :twisted:, tak to musim zaklepat - a bylo to vsude mozne - od Ase az po Kosice..:wink:
  • 0

#3869 Borek

Borek

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 7 březen 2010 - 00:38:34

no ted je s tim po tom poslednim trenyrkovem polovychuvu trosku problem, mam takovej neblahej pocit ze do USA to pritvrdilo - nemuzes mit nahore tedy skoro nic :lol: - radsi si to zjisti u spolecnosti.

Jinak skener na prirucni zavazadlana JFK mi nic neudelal, vlastne nikdy zadnej nic :twisted:, tak to musim zaklepat - a bylo to vsude mozne - od Ase az po Kosice..:wink:

Jestli muzu k tomu neco,vloni jsem letel do Prahy z Thunder Bay,12 filmu ,barva a B&W to je trikrat rentgen letiste a zpet nafoceny ,to samy a nic vse OK Skoda ze obrazky jsou moc velky jinak bych je ukazal Borek
  • 0

#3870 moskva4

moskva4

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 94 příspěvků(y)

Publikováno 7 březen 2010 - 11:30:28

Prohlížel jsem si negativy a potřeboval jsem "něco" na prosvícení negativů, ano jde se dívat proti "světlu" ,nebo žárovce. Udělal jsem to ale jinak....Do mobilu jsem si nahrál bílý obrázek a negativ prohlížím přiložením na display mobilu. Konečně smysluplné využití mobilu :twisted: :wink:
  • 0

#3871 kelfik

kelfik

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 073 příspěvků(y)

Publikováno 7 březen 2010 - 12:16:45

Prohlížel jsem si negativy a potřeboval jsem "něco" na prosvícení negativů, ano jde se dívat proti "světlu" ,nebo žárovce. Udělal jsem to ale jinak....Do mobilu jsem si nahrál bílý obrázek a negativ prohlížím přiložením na display mobilu. Konečně smysluplné využití mobilu :twisted: :wink:

Jen jestli to není už digitalizace negativu :lol:
  • 0

#3872 tess_red

tess_red

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 1 176 příspěvků(y)
  • LocationLitoměřice; občas Ludvíkov u Velké Bíteše
Reputace: 240

Publikováno 7 březen 2010 - 12:28:01

Prohlížel jsem si negativy a potřeboval jsem "něco" na prosvícení negativů, ano jde se dívat proti "světlu" ,nebo žárovce. Udělal jsem to ale jinak....Do mobilu jsem si nahrál bílý obrázek a negativ prohlížím přiložením na display mobilu. Konečně smysluplné využití mobilu :lol: :lol:

Jen jestli to není už digitalizace negativu :D

digitalizace, nedigitalizace.
:lol: :lol: Aspoň ten krám mobilní k něčemu dobrému je. :-) My, co špatně vidíme to oceníme. :wink: Teď ještě vypnout vyzvánění, aby někdo nerušil. :twisted:
  • 0

#3873 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 755 příspěvků(y)
  • LocationHK
Reputace: 407

Publikováno 9 březen 2010 - 15:04:06

zajímavé setkání dnes v krámě jsem zažil, takovej pán s holí a rovnou letěl ke dvovočkám a že mu barva nic neříká a že by se vrátil rád k procesu, tak že hned zaúkoluje dceru v praze a ta mu přiveze flex7
no a pak se dozvím, že byl navigátorem il28 a v jakých výškách létali a v jakých taky když nechtěli, aby je radar viděl
byl součástí letky netopýr a zval mě na další jejich leteckou veteránskou slezinu v moraveckých janovicích letos na velikonoce
franta kříž
zajímavé půlhodinové povídání to bylo
  • 0

#3874 BiCZ

BiCZ

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 104 příspěvků(y)

Publikováno 9 březen 2010 - 16:13:44

Prohlížel jsem si negativy a potřeboval jsem "něco" na prosvícení negativů, ano jde se dívat proti "světlu" ,nebo žárovce. Udělal jsem to ale jinak....Do mobilu jsem si nahrál bílý obrázek a negativ prohlížím přiložením na display mobilu. Konečně smysluplné využití mobilu :) :)

Jen jestli to není už digitalizace negativu :D

Ja negativy prohlizim na displeji notebooku, ale kdyz se koukam pres lupu tak mi dost vadi struktura toho LCD, ale je fakt, ze z toho aspon neboli tolik za krkem jako z koukani do lustru.

RHx: To muselo byt vazne zajimave povidani.
  • 0

#3875 zruda

zruda

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 212 příspěvků(y)

Publikováno 9 březen 2010 - 20:39:03

Dnes jsem namotával,půl hodiny, čtyři kina do plastimatek. To sem se navstekal!!!!! Je zajímavý ,že někdy to de a někdy se to seká ,až běda.........
Adam
  • 0

#3876 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)

Publikováno 9 březen 2010 - 22:44:42

no bodejť, vám to tu melduju furt, plastimatka to je řehole, to nejni pro každýho, to muší bejt jeden masochista-trapista, aby si to užil :-)
  • 0

#3877 Pavel_P

Pavel_P

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 4 203 příspěvků(y)
Reputace: 469

Publikováno 9 březen 2010 - 23:13:02

Ale prd :) treba plany tam lezou uuu nadherne :)
  • 0

#3878 majla

majla

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 520 příspěvků(y)
Reputace: 3

Publikováno 10 březen 2010 - 07:32:13

zajímavé setkání dnes v krámě jsem zažil, takovej pán s holí a rovnou letěl ke dvovočkám a že mu barva nic neříká a že by se vrátil rád k procesu, tak že hned zaúkoluje dceru v praze a ta mu přiveze flex7
no a pak se dozvím, že byl navigátorem il28 a v jakých výškách létali a v jakých taky když nechtěli, aby je radar viděl
byl součástí letky netopýr a zval mě na další jejich leteckou veteránskou slezinu v moraveckých janovicích letos na velikonoce
franta kříž
zajímavé půlhodinové povídání to bylo

Radime ty opravdu díky těm foťáčkům na poličce hned u dveří poznáš co za zákazníka ti přišlo do obchodu podle jeho reakce. To je dobře vymyšlenej způsob selekce temnokomorník nebo digitálista :wink:
  • 0

#3879 katkamach

katkamach

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 90 příspěvků(y)
Reputace: 5

Publikováno 10 březen 2010 - 08:46:20

Dneska od 10 je na Radiozurnalu rozhovor se Sibikem :)
  • 0

#3880 prowler

prowler

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 553 příspěvků(y)
  • LocationTrnava, SVK
Reputace: 10

Publikováno 10 březen 2010 - 09:46:21

dik za upozornenie..už to mám "naladené" :wink:
  • 0

#3881 kraken

kraken

Admin pro věci politické, teologické a sociální

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 914 příspěvků(y)
  • LocationOstrata
Reputace: 198

Publikováno 10 březen 2010 - 12:47:54

Ale prd :-) treba plany tam lezou uuu nadherne :)

No dyť!!! Ale oni jsou pan Mamiak rozežrané, tým to je. Je podivné, že hovoří o masochismu ten, kdo chce svítit na papír petrolejem :-D :wink: :-)
  • 0

#3882 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2010 - 12:57:06

helejte se, já sem poslední plastimatku vzteky rozdupal na kachlíkách v komoře a doteď si moc dobře pamatuju, že to nebylo pro nic za nic, že si to ta kurvasviňazatracenázmrvená sakra zasloužila :wink: :-D :-)
  • 0

#3883 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 10 březen 2010 - 13:05:21

Jo, to známe. :-) Tyhlecty infarktové situace. :-D :wink:
Ovšem naposledy mě takhle vypekl Adox 125CHM v kombinaci s cívkou Paterson(ta je bez viny). Film se kroutil v obou osách a měl jsem problém vůbec zavést konec do drážek. Jo, to jsem se navztekal, přátelé. :-)
  • 0

#3884 Pavel_P

Pavel_P

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 4 203 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2010 - 13:09:20

No vidíš :) Já mám tak 6-7 vývojnic Jobo a stejně poslední dobou sáhnu pouze po plastimatu :) (výjimku u me maji stare Jobo vyvojnice, ktere jsou plastimatu zrejme vzorem...)
  • 0

#3885 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 10 březen 2010 - 13:11:03

No vidíš 8-O Já mám tak 6-7 vývojnic Jobo a stejně poslední dobou sáhnu pouze po plastimatu :lol: (výjimku u me maji stare Jobo vyvojnice, ktere jsou plastimatu zrejme vzorem...)

Které jsou ty staré Jobo, řada 1000?
  • 0

#3886 kelfik

kelfik

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 073 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2010 - 13:15:00

helejte se, já sem poslední plastimatku vzteky rozdupal na kachlíkách v komoře a doteď si moc dobře pamatuju, že to nebylo pro nic za nic, že si to ta kurvasviňazatracenázmrvená sakra zasloužila :lol: :lol: :lol:

To znám,to je sakra úleva.Člověk si věc nejdřív "polidští" a pak jí ukáže kdo tady velí. 8-O :lol:
  • 0

#3887 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 10 březen 2010 - 13:23:38

co blbnete, plastimatku jsem mel celej zivot a co si v mladi zkrotis, na to nedas dopustit.

Treba dostat tenouckej Ilford Surveillance P3 do Jobo civky je naprostej porod - to uz radsi plastimatku. A to o motani filmu do vyvojnic neco vim! (nezapomente, ze tohle pise clovek, kterej mota 15 metru Super 8 filmu do ruskeho lomo tanku - to je teprv masochismus 8-O ).

Asi nejlepsi civku co jsem kdy mel v ruce je z tanku Paterson System 4. Film do ni leze naprosto sam, nemusim se nikde ani dotknout. Precizni prace.

Jeste k tem plastimatkam. Podle me maj jedinou vadu. Tecou. Ale s civkama,... tam jsem nikdy problem nemel.

Nuze jak vidno, co clovek, to preference :lol: Nekdo zrzky, nekdo brunety a jinej blondyny.
  • 0

#3888 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 10 březen 2010 - 13:29:29

co blbnete, plastimatku jsem mel celej zivot a co si v mladi zkrotis, na to nedas dopustit.

Treba dostat tenouckej Ilford Surveillance P3 do Jobo civky je naprostej porod - to uz radsi plastimatku. A to o motani filmu do vyvojnic neco vim! (nezapomente, ze tohle pise clovek, kterej mota 15 metru Super 8 filmu do ruskeho lomo tanku - to je teprv masochismus 8-O ).

Asi nejlepsi civku co jsem kdy mel v ruce je z tanku Paterson System 4. Film do ni leze naprosto sam, nemusim se nikde ani dotknout. Precizni prace.

Jeste k tem plastimatkam. Podle me maj jedinou vadu. Tecou. Ale s civkama,... tam jsem nikdy problem nemel.

Nuze jak vidno, co clovek, to preference :lol: Nekdo zrzky, nekdo brunety a jinej blondyny.

No to je klasická diskuse...Ony jsou cívky a cívky. Ze dvou plastimatek (celkem 4 cívky) jsem vybral jednu, která fungovala dobře. Zbytek nepoužitelné.
Paterson system 4 mám a funguje plus mínus stejně jako ta nejlepší plastimatková. Čas od času ale taky překvapí. Ale taky to může bejt rukama, že ano... :lol: :lol:
  • 0

#3889 kelfik

kelfik

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 073 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2010 - 13:31:45

Já to myslel obecně.Plastimatku jsem zatím žádnou nerozšlapal.zatím... 8-O
  • 0

#3890 Pavel_P

Pavel_P

Hrabě kydoň

• Moderátoři
  • 4 203 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2010 - 13:33:45

Me sneku ty my kouzelny plastimatky ani netecou :) Kdyz nesu plastimatku do obyvaku, manzelka se vzdy jen zepta "to mas tu cernou? jo, tak to muzes.... "

Kazdopadne je to opravdu jen o stesti na kusy, musel jsem jich deset vyhodit, aby me dve vyhovovaly.
  • 0

#3891 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2010 - 13:36:53

tak vono mezi náma, rozdupat plastimatku za páďo je přeci jen jinej pocit než džobo za pětikilo nejmíň, že ano 8-O
  • 0

#3892 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 10 březen 2010 - 13:37:46

Me sneku ty my kouzelny plastimatky ani netecou :lol: ...

Tohle mi zive pripomina hlasku tusim Radima (RHx), ktery tusim kdysi kdesi prohlasil, volne cituji "pokud to netece, tak to neni plastimatka" 8-O

Jinak vlastne mas pravdu, a to i s tim najit si tu svoji pravou... ze dvou mi jedna crcela jak cednik, druha je naprosto OK :lol:
  • 0

#3893 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2010 - 13:38:25

helejte, neni to nakonec tak, že jak má každej film svou vodu, tak i svuj tank? 8-O
  • 0

#3894 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2010 - 13:39:52

no, když už citujem našeho hradeckýho doisneaua - neřikal von taky něco o souznění se svou technikou...? 8-O
  • 0

#3895 kraken

kraken

Admin pro věci politické, teologické a sociální

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 914 příspěvků(y)
  • LocationOstrata
Reputace: 198

Publikováno 10 březen 2010 - 13:41:11

helejte se, já sem poslední plastimatku vzteky rozdupal na kachlíkách v komoře a doteď si moc dobře pamatuju, že to nebylo pro nic za nic, že si to ta kurvasviňazatracenázmrvená sakra zasloužila 8-O :lol: :-)

No, když to tak čtu, tožtivá mám taký pocit pane Mamiak, eslivá příčina teho nezdara s plastimatkama nebude v tym, že majou na houno tuhletu motoriku a navíc jsou chabrus na nervy, ni? Měli by vyhledat odborníka, nebová mne na srazu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • 0

#3896 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 10 březen 2010 - 13:49:22

helejte se, já sem poslední plastimatku vzteky rozdupal na kachlíkách v komoře a doteď si moc dobře pamatuju, že to nebylo pro nic za nic, že si to ta kurvasviňazatracenázmrvená sakra zasloužila 8-O :lol: :-)

No, když to tak čtu, tožtivá mám taký pocit pane Mamiak, eslivá příčina teho nezdara s plastimatkama nebude v tym, že majou na houno tuhletu motoriku a navíc jsou chabrus na nervy, ni? Měli by vyhledat odborníka, nebová mne na srazu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:-)
  • 0

#3897 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 10 březen 2010 - 13:51:36

8-O :lol: :lol:
  • 0

#3898 kdoco

kdoco

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 070 příspěvků(y)
Reputace: 112

Publikováno 10 březen 2010 - 13:52:33

helejte se, já sem poslední plastimatku vzteky rozdupal na kachlíkách v komoře a doteď si moc dobře pamatuju, že to nebylo pro nic za nic, že si to ta kurvasviňazatracenázmrvená sakra zasloužila 8-O :lol: :D

:-) :-) :-) :-) to mě po#$r tohle
  • 0

#3899 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2010 - 13:56:44

s tou motorkou nevim :lol: já ale myslim, že ne, že je to spíš tim, že já sem prostě jako dominantní v tý svý komoře (gde taky jinde, šak to znáš, žejo 8-O ) a jak mě TA plastimatka nasére, tak ji srovnam :lol:
  • 0

#3900 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2010 - 14:01:40

p.s. a vůbec - kdo eště nešláp aspoň jedný plastimatce na víko, nejni chlap 8-O

k vodborníkoj němožu, páč je všechny znam a vim, že sou všichni ve stejný pérdeli jak já :lol:
  • 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních