Přejít na obsah

Fotka

...jen tak...

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
6399 odpovědí na toto téma

#4501 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)
Reputace: 255

Publikováno 19 duben 2010 - 22:22:10

tak mě napadlo, neže bych chtěl zpochybnovat nekonečnost temnýho expresu - nevlastní někdo starou karosu či jinej autobus?
považte, to by taky byla jízda
když může kdejakej politik disponovat tematickým autobusem, proč by ho neměli mít komorníci
ideově je správný taky a že by bylo o ždibec méně potřeba těch povolení k jízdě :) :D

temnobus jezdí po hradci každou chvíli, sis nevšim? :-)
  • 0

#4502 nemo2

nemo2

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 201 příspěvků(y)
Reputace: 6

Publikováno 19 duben 2010 - 22:32:14

Děcka úplně mimo mísu.

Nevíte někdo o nějakém rozumném ubytování v Praglu, pro rodinku na jednu noc? Mělo by to být někdy koncem příštího týdne. Nic náročného. Jde o to kde složit hlavu, umýt se a tak. Ide o to, aby to finanční rozpočet zedníka nesložilo a aby měly děcko po zbytek měsíca co narvat do břúškú :)

Předem dík.

Most Barikádníků, dole teče Vltava, takže i to omytí je možné. Ceny mírné. :D
  • 0

#4503 nlc

nlc

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 728 příspěvků(y)
Reputace: 38

Publikováno 20 duben 2010 - 12:48:36

Děcka úplně mimo mísu.

Nevíte někdo o nějakém rozumném ubytování v Praglu, pro rodinku na jednu noc? Mělo by to být někdy koncem příštího týdne. Nic náročného. Jde o to kde složit hlavu, umýt se a tak. Ide o to, aby to finanční rozpočet zedníka nesložilo a aby měly děcko po zbytek měsíca co narvat do břúškú :lol:

Předem dík.

Krakene, zkus se mrknout na toto. Lokalita dobrá, ceny slušné.
  • 0

#4504 Blekentvajt

Blekentvajt

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 034 příspěvků(y)
Reputace: 11

Publikováno 20 duben 2010 - 13:34:58

Děcka úplně mimo mísu.

Nevíte někdo o nějakém rozumném ubytování v Praglu, pro rodinku na jednu noc? Mělo by to být někdy koncem příštího týdne. Nic náročného. Jde o to kde složit hlavu, umýt se a tak. Ide o to, aby to finanční rozpočet zedníka nesložilo a aby měly děcko po zbytek měsíca co narvat do břúškú :lol:

Předem dík.

Krakene, zkus se mrknout na toto. Lokalita dobrá, ceny slušné.

Popř. tutaj su nocoval asi dva góda tamů nazád a bylo to celkem za velice křesťanskej peníz, tak můžeš vočekovat. Bydlo solidní, okolí pěkné, dostupnost šalinou z dejvický :lol:
  • 0

#4505 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice
Reputace: 51

Publikováno 20 duben 2010 - 14:23:48

Popř. tutaj su nocoval asi dva góda tamů nazád a bylo to celkem za velice křesťanskej peníz, tak můžeš vočekovat. Bydlo solidní, okolí pěkné, dostupnost šalinou z dejvický :lol:

my jsme tam bydleli na týdení exkurzi ve čtvrťáku na gymplu... ubytoven je tam víc, tady je ta naša http://www.skaritma.cz/
  • 0

#4506 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice
Reputace: 51

Publikováno 20 duben 2010 - 14:28:47

mám v lednici DIA 5xkino 4xsvitek 10planů 9x12, tak jsem si říkal že testnu co to udělá - našel by se tu někdo kdo by mi tom až to naexponuju (případně až naexponuju půlku), vyvolal? buď jako dia nebo to crossnout. sám si na to netroufám a z cen v labu se mi udělalo nevolno.
s jakým příspěvkem kdyžtak počítat?
  • 0

#4507 LukasJ

LukasJ

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 319 příspěvků(y)
Reputace: 4

Publikováno 20 duben 2010 - 15:18:54

mám v lednici DIA 5xkino 4xsvitek 10planů 9x12, tak jsem si říkal že testnu co to udělá - našel by se tu někdo kdo by mi tom až to naexponuju (případně až naexponuju půlku), vyvolal? buď jako dia nebo to crossnout. sám si na to netroufám a z cen v labu se mi udělalo nevolno.
s jakým příspěvkem kdyžtak počítat?

No, pokud to chceš crossnout, nebudeš chvátat, tak to udělám. Zrovna teď tu mám hotový filmy. Něco i pro jiného temnokomorníka, jen pro něj to byly Orwo NC, ty teda nejsou žádnej šlágr. Ale hodím někam scan z crossu Astie. Není to zlý. Jen ty plainfilmy ne. Pro tebe grátis, když to budu moct přihodit ke svým filmům. Minimálně za Shanghai to máš grátis.
  • 0

#4508 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 755 příspěvků(y)
  • LocationHK
Reputace: 407

Publikováno 20 duben 2010 - 16:35:58

zašel jsem dnes do oblíbeného bazaru a co mám nového?
hodiny, natahovací klíčkem, odbíjecí každou půlhodinu
už se těším, až je dám do komory
ouplně to slyším, dvanáctá, tahám nějakej z posledních obrázků z vody a ony odbíjejí dvanáctkrát a za pět minut začínají osudy....
  • 0

#4509 ivan_maly

ivan_maly

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 810 příspěvků(y)
Reputace: 7

Publikováno 20 duben 2010 - 16:44:20

[quote name="nlc"][quote]

Krakene, zkus se mrknout na toto. Lokalita dobrá, ceny slušné.[/quote]

Krakene, rozhodně Podolí, ze Džbánu to budeš mít do města pěkně daleko. A hlavně: Podolí je kousek ode mě, rádi vás všechny uvidíme!! Přijďte na návštěvu.
  • 0

#4510 Tilberien

Tilberien

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 327 příspěvků(y)
  • LocationLouny
Reputace: 107

Publikováno 20 duben 2010 - 16:57:35

postřeh pro temnokomorníky amatéry - profesí údržbáře a pod. - máme v práci dost nefukční solvinu ( spíš její atrapu) a taková ta zažraná špína nejde z rukou dolu. Stačí hodinka v komoře, fotky lovit ze slotů rukama a ruce jsou čisťounký. Uvidíme z pár let, jestli třeba neslezou nehty a tak podobně. :lol:
  • 0

#4511 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!
Reputace: 206

Publikováno 20 duben 2010 - 17:02:30

Jak se projevuje nákaza širokým zuikoholismem?
  • 0

#4512 LukasJ

LukasJ

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 319 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2010 - 17:58:02

Třeba tak, že si člověk kvůli tomu sklu koupí i foťák. To už začínám považovat za závislost. :lol: :lol: :lol:
  • 0

#4513 Jirinol

Jirinol
  • Guests
Reputace: 0

Publikováno 20 duben 2010 - 18:00:13

to nemusí být nutně závislost, to taky může být docela normální používání zdravého rozumu :lol:
  • 0

#4514 LukasJ

LukasJ

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 319 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2010 - 18:27:58

Ne ne. To je forma závislosti. Taky mě ani nenapadne, koupit si Nikon, kvůli super sklu, neb vše na kino mám od Canonu. Ale obdivuju lidi, co dokážou živit víc systémů....... No ikdyž. Vono je to na diskuzi. Pravda, nemám vše canon, ještě hodně používám Yashicu El35, občas Prakticu. Yashica je v konečné fázi, nemá objektiv výměný. Praktika používá objektivy stejné, jako používám na Canonu. Jen nepotřebuje redukce.
Ale pořizovat si další systém kvůli sklu, to je znakem úchylky. To není myšleno zle, spíš v dobrém slova smyslu. Jenom představa, veškerý vybavení (blesky, kabely, redukce, kroužky) pořizovat víckrát. No fuj. Osobně třeba zvažuji nákup nového objektivu i dle filtrového závitu. Neuváženě koupený objektiv s M62 a druhý s M55 mě na filtrech docela provětral peněženku......
  • 0

#4515 nemo2

nemo2

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 201 příspěvků(y)
Reputace: 6

Publikováno 20 duben 2010 - 19:51:50

Třeba tak, že si člověk kvůli tomu sklu koupí i foťák. To už začínám považovat za závislost. :cry: :) :lol:

Lepší pořídit si foťák kvůli sklu, než (špatné) sklo kvůli foťáku.
  • 0

#4516 Stříbrokaz

Stříbrokaz

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 1 660 příspěvků(y)
  • LocationModřany
Reputace: 284

Publikováno 20 duben 2010 - 19:54:46

Když ji miluješ, není co řešit !
Znám to s minoltou :cry:) a Yashicou a Flexaretou a EOSem a dírkovkama a foťákem po Dědovi a .....
  • 0

#4517 Stříbrokaz

Stříbrokaz

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 1 660 příspěvků(y)
  • LocationModřany

Publikováno 20 duben 2010 - 19:57:52

.... a vastně všechny foťáky, kterejma sem kdy protáh film měly něco do sebe.
  • 0

#4518 LukasJ

LukasJ

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 319 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2010 - 20:02:12

Když ji miluješ, není co řešit !
Znám to s minoltou :cry:) a Yashicou a Flexaretou a EOSem a dírkovkama a foťákem po Dědovi a .....

No vidíš, mám dostupná špičková skla pro minoltu. Ale na tuto nabídku jsem odpověděl, "děkuji, nechci".......
  • 0

#4519 Jirinol

Jirinol
  • Guests

Publikováno 20 duben 2010 - 20:06:31

Ne ne. To je forma závislosti. Taky mě ani nenapadne, koupit si Nikon, kvůli super sklu, neb vše na kino mám od Canonu. Ale obdivuju lidi, co dokážou živit víc systémů....... No ikdyž. Vono je to na diskuzi. Pravda, nemám vše canon, ještě hodně používám Yashicu El35, občas Prakticu. Yashica je v konečné fázi, nemá objektiv výměný. Praktika používá objektivy stejné, jako používám na Canonu. Jen nepotřebuje redukce.
Ale pořizovat si další systém kvůli sklu, to je znakem úchylky. To není myšleno zle, spíš v dobrém slova smyslu. Jenom představa, veškerý vybavení (blesky, kabely, redukce, kroužky) pořizovat víckrát. No fuj. Osobně třeba zvažuji nákup nového objektivu i dle filtrového závitu. Neuváženě koupený objektiv s M62 a druhý s M55 mě na filtrech docela provětral peněženku......

vysvětlím svoji minulou poznámku:
kvůli jednomu vyjímečnému sklu není třeba budovat celý systém - foťák je jen a pouze držák na film.... :) :lol: :lol: :lol: o rozumu to může být třeba tak, že stejné sklo s bajonetem Nikon či OM stojí dejme tomu 200 babek, kdežto se SR bajonetem dejme tomu 60-70. takže přikoupením minoltího těla za třeba 20-25 se dostanu na polovinu ceny toho, co mě stojí sklo zapadající do mého stávajícího systému, no a v praxi mi to ušetří navíc i přehazování objektivu na těle :cry:
blesky víckrát? ty neznáš tzv. multidedicated blesky? nebo SCA patice?
klidně můžeme pokračovat v rozhovoru :lol:
  • 0

#4520 Stříbrokaz

Stříbrokaz

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 1 660 příspěvků(y)
  • LocationModřany

Publikováno 20 duben 2010 - 20:12:57

Achjo, asi se stávám čudlíkářem :cry:
  • 0

#4521 LukasJ

LukasJ

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 319 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2010 - 20:19:47

vysvětlím svoji minulou poznámku:
kvůli jednomu vyjímečnému sklu není třeba budovat celý systém - foťák je jen a pouze držák na film.... :) :lol: :lol: :lol: o rozumu to může být třeba tak, že stejné sklo s bajonetem Nikon či OM stojí dejme tomu 200 babek, kdežto se SR bajonetem dejme tomu 60-70. takže přikoupením minoltího těla za třeba 20-25 se dostanu na polovinu ceny toho, co mě stojí sklo zapadající do mého stávajícího systému, no a v praxi mi to ušetří navíc i přehazování objektivu na těle :cry:
blesky víckrát? ty neznáš tzv. multidedicated blesky? nebo SCA patice?
klidně můžeme pokračovat v rozhovoru :lol:

Ano znám. Jako "canonista" mám canon blesky. 2ks, 1ks manuální. Většinou používám jeden, tedy i s E-TTL. Má to své výhody. Pokud chci dva, je to jedno, stejně je nastavuji flashmeterem, neb odpalovač nepřenáší z5 nic. Ale výhoda: Fotím svatbu, vernisáž, přehlídku atp. Pokud si vezmu canon jako to, sčím fotím a řekněme minoltu jako záložní. Znamená to, že musím mít 2 soupravy skel. Pokud jako druhý mám též canon, nemusím skla řešit.
  • 0

#4522 LukasJ

LukasJ

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 319 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2010 - 20:22:26

A samo, pokud fotím na systémák, stačí mě jeden. Canon systémák je mi na minoltě k ničemu........ Neodpálí.
  • 0

#4523 Jirinol

Jirinol
  • Guests

Publikováno 20 duben 2010 - 20:40:35

Rozumím, kanoní skla na nic jiného než canon nenasadíš, tak nezbyde než se toho systému držet. Neříkám to s ironií, ale s pochopením. A přitom to je právě důvod, proč jsem se tomuto systému vždy zdaleka vyhnul, i když jsou některé S.S.C. objektivy, které by mě zajímaly (což nemůžu říci o EF).
  • 0

#4524 Jirinol

Jirinol
  • Guests

Publikováno 20 duben 2010 - 20:54:28

Achjo, asi se stávám čudlíkářem :)

říkám si, jaký že to rozdíl mezi čudlíkářem a knoflíkářem? :cry:
  • 0

#4525 kraken

kraken

Admin pro věci politické, teologické a sociální

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 914 příspěvků(y)
  • LocationOstrata
Reputace: 198

Publikováno 21 duben 2010 - 10:47:44

Děkuji všem za nabídku ubytování v Praglu !!!! Moc si toho ogaři vážím a všeckým děkuju.
  • 0

#4526 berraneck

berraneck

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 184 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Vsetín
Reputace: 227

Publikováno 21 duben 2010 - 11:02:57

Děkuji všem za nabídku ubytování v Praglu !!!! Moc si toho ogaři vážím a všeckým děkuju.

co vim tak na VŠ kolejích když je místo tak to je třebas 100/noc apod

takže tohle ti nevyšlo nebo jsi nenašel http://suz.cvut.cz/ a http://www.kam.cuni.cz/ a http://www.kam.czu.cz/ a http://suz.vse.cz/ ?? :cry:
  • 0

#4527 mickael

mickael

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 133 příspěvků(y)
Reputace: 25

Publikováno 21 duben 2010 - 14:54:13

Ja se zblaznim, dva mesice bez fotaku a ted, kdyz uz ma byt poslan z japonska zpet, tak si vybuchne sopka a cele se to zase zkomplikuje, ale na druhou stranu musim pochvalit ceske zastoupeni Voigtlanderu, pujci mi jinou bessu nez to dojde...
  • 0

#4528 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 755 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 21 duben 2010 - 15:01:05

:lol:
náhradní bessa?
to je služba
to snad nemaj ani nikonisti
(asi chtěj, abys neodstoupil od smlouvy jestli je to na záruku)
  • 0

#4529 ďuroT

ďuroT

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 815 příspěvků(y)
  • LocationMarianka
Reputace: 386

Publikováno 21 duben 2010 - 15:15:33

Mickael,
čo je tvojej Besse? Aby som len vedel, dlho som premýšľal nad Hexar / Bessa, kamarát má podobnú dilemu, dík!
Ď.
  • 0

#4530 mickael

mickael

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 133 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2010 - 15:54:04

Jo asi to bude ono, abych neodstoupil od smlouvy...no a ted dostanu na zapujcku R4A, no budiz :lol:
DuroT: besse neni zrejme vubec nic, dalkomer byl prohlednuty a byl v poradku, problem je asi v objektivu (nokton 35/1.4), ostrilo to pred objekt...
  • 0

#4531 ďuroT

ďuroT

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 815 příspěvků(y)
  • LocationMarianka
Reputace: 386

Publikováno 21 duben 2010 - 16:04:48

Mickael, dík, držím palce :lol:

Občas sa zvyklo písať o probléme zvanom "focus shift", zmena zaostrenia objektívu pri zaclonení, niektoré sklá tým trpeli viac (tie menej skorigované).

Ja som tiež mal niečo podobné, Ultron 35mm, ale chybka bola v diaľkomere - poslal som to spolu, nech sa to šteluje rovno dokopy. Tak som zvedavý, čo spraví, keď nasadím niečo iné :)

Ď.
  • 0

#4532 zruda

zruda

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 212 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2010 - 19:39:58

Hoši já toho Sixe asi rošlapu.........
  • 0

#4533 KGB

KGB

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 389 příspěvků(y)
Reputace: 20

Publikováno 21 duben 2010 - 19:41:30

copak
  • 0

#4534 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 755 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 21 duben 2010 - 19:43:13

ty si ho nepochválil, než jste šli ven, to je to
  • 0

#4535 zruda

zruda

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 212 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2010 - 19:44:34

no je to kurna... Můžu si za to trochu sám.....Při natohování záverka pouští světlo....vytvoří to svislý proužek, nebo osvítí celé políčko ,když je hodně toho světla....
  • 0

#4536 zruda

zruda

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 212 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2010 - 19:45:55

sem se s nim laskal jak to šlo...
  • 0

#4537 Enthropy

Enthropy

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 977 příspěvků(y)
Reputace: 8

Publikováno 21 duben 2010 - 20:04:16

no je to kurna... Můžu si za to trochu sám.....Při natohování záverka pouští světlo....vytvoří to svislý proužek, nebo osvítí celé políčko ,když je hodně toho světla....

Pche, tak budeš natahovat s krytkou :lol:
  • 0

#4538 Blekentvajt

Blekentvajt

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 034 příspěvků(y)
Reputace: 11

Publikováno 21 duben 2010 - 20:11:12

Radime, to je málo! Six se musí chválit minimálně jednou denně a to i když s ním třeba nakrásně zrovna nefotíš. Jináč to prostě nemaká :lol: :(
  • 0

#4539 kelfik

kelfik

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 073 příspěvků(y)
  • LocationOstrov u Macochy
Reputace: 86

Publikováno 21 duben 2010 - 20:59:03

Zbyde ti alespoň ten velmi kvalitní Nikon,který jsi vyhrál v tombole v Rajnochovicích :lol:
  • 0

#4540 zruda

zruda

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 212 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2010 - 21:09:58

Zbyde ti alespoň ten velmi kvalitní Nikon,který jsi vyhrál v tombole v Rajnochovicích :lol:

nezbyde dám ho babičce...ona má nekej stračnej verk s lentilkou místo oběktivu,tak tohle bude o tříd vejš....
  • 0

#4541 zruda

zruda

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 212 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2010 - 21:14:22

Tet sem se byl podívat, s chladnou hlavou na ty negativy...Dopadlo to ješte docela dobře. Nejdůležitější snímky jsou cajk,a to vastatní se pokusym vykrejt...Ty pruhy...
dám nu ješte šanci.Od tet budu natahovat s kratkou....
Ježiš ten mě nasral......
  • 0

#4542 zruda

zruda

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 212 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2010 - 21:27:19

Kamoš mi radí at ho přejmenuju...na Pentacon sex, když prej se mnou takhle vyjebává....
  • 0

#4543 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5 755 příspěvků(y)
  • LocationHK

Publikováno 21 duben 2010 - 22:12:46

hele mimochodem, jak se užívá ta plociovice, co jsem získal v temné tombole?
jestli trošku, nebo co kdo snese, jako ten elixír
:lol: :(
abych věděl
  • 0

#4544 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 21 duben 2010 - 22:20:36

plocovicu poradne namrazit a pak se da uzivat obema zpusoby.

nakonec mi moc pomohla, kdyz jsem minuly tyden na chalupe prochladl ve sklepe instalujice bojler a predelavajice celou vodu ... uzival jsem dvakrat denne po kalisku ci dvou a ryma byla pryc...
  • 0

#4545 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!
Reputace: 206

Publikováno 22 duben 2010 - 10:07:57

Ploci to užívá oběma způsoby(pravda, nesnesu mnoho), ale nevím, jaké to je za tou zemskou hranicí(prý u vás sunt leones :lol: ).
  • 0

#4546 Tilberien

Tilberien

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 327 příspěvků(y)
  • LocationLouny
Reputace: 107

Publikováno 22 duben 2010 - 19:26:35

Zajímavý článek a "plodná " diskuze - http://svatas.blog.r...dte-zrcadlovky/
  • 0

#4547 zdenab2

zdenab2

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 617 příspěvků(y)
  • LocationKopanice
Reputace: 2

Publikováno 22 duben 2010 - 19:47:12

Ja se zblaznim, dva mesice bez fotaku a ted, kdyz uz ma byt poslan z japonska zpet, tak si vybuchne sopka a cele se to zase zkomplikuje, ale na druhou stranu musim pochvalit ceske zastoupeni Voigtlanderu, pujci mi jinou bessu nez to dojde...

Hmm tomu říkám služby.To se dnes moc nevidí.
  • 0

#4548 LukasJ

LukasJ

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 319 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2010 - 20:28:39

Kamoš mi radí at ho přejmenuju...na Pentacon sex, když prej se mnou takhle vyjebává....

Vzít na výlet, hodit třeba z Tomášovského výhledu dolů..... Pozor, neházet z okna, je to poctivá ocel, dost to vydrží..... :D :lol: :) :)
  • 0

#4549 kelfik

kelfik

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 073 příspěvků(y)
  • LocationOstrov u Macochy
Reputace: 86

Publikováno 22 duben 2010 - 21:16:33

Zajímavý článek a "plodná " diskuze - http://svatas.blog.r...dte-zrcadlovky/

Mělo by to být trestný mluvit o fotografii ve spojení se slovem mobil.Nejsem žádnej antitigitálista,ale když vidím měkoho cvakat tím mobilem a mluvit o fotografování tak "rostu" :lol: :D
  • 0

#4550 mickael

mickael

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 133 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2010 - 22:06:05

Teda ten sirsi hledacek ne besse R4A proti R2A neni zadne vyhra...presne ostrit je ponekud obtiznejsi...
  • 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních