Ahoj, máte štěstí, že jdu právě kolem 
Nedávno jsme řešili, jak s minimálnímy náklady získat fotky z Flexy. Kontakt z 6*6 je spíš filatelie, než fotografie, ale má svý kouzlo.
Je to trochu punk, ale Sid Vicious taky neměl elektronickou ladičku a jak je slavnej 
Předně si nic nepůjčuj z kuchyně, buď to zabav, nebo si kup svoje. V domácích potřebách se dá koupit kuchyňská odměrka se stupnicí (ideálně polypropylenová, víc vydrží), dlouhá plastová lžička, igelitovej ubrus (fleky od chemie se z tatramatky blbě čistí) a třeba nějakej kyblík/lavorek na praní fotek. Na kontaktování stolní lampa s led žárovkou. Změkčit světlo lampy se dá pečícím papírem (víte, co dneska stojí pauzák ?
), možná ho budeš potřebovat víc vrstev, aby nevycházely moc krátký časy (ideál je tak 10 až 20 sek). Na měření času ručičkový nástěnný hodiny, tikaj po sekundě (nebo aplikaci do mobilu co svítí červeně). Misky od masa, o něco větší, než formát papíru, na ustalovač tu největší co se ti ještě vejde na pracovní plochu. Plastový pinzety - jednu jsem sebral dětem (asi sada malý doktor) druhá byly původně kleště na kostkovej cukr. Na zatemění černá fleeceová deka (ten obchod se jmenuje KIKI, nebo takňák) nestála ani stovku. Dá se na dveře chytit připínáčkama, ale já Ti to neporadil. Blikačka z kola, na odměření menších objemů injekční stříkačky, gumový rukavice teď prodávaj všude.
Kus karuónu si ořízni přesně na formát papíru, do něj okénko 56*56mm a máš masku, na zatížení kousek nepoškrábanýho čistýho ! skla třeba z kliprámečku
A máš to v kupě.
Papíry stačí Foma 9*13, vývojka třeba foma univerzální, ustalovač běžný.
Pod zhasnutou lampu si položíš něco rovnýho černýho, na to fotopapír emulzí nahoru, film emulzí dolu, masku, sklo. Rozsvítíš na chvíli lampu - čas najdeš proužkovkou. papír do vývojky, trochu s ním hýbat cca 2 minuty (podle návodu), přehodit (upustit)do přerušovače (voda s octem,nebo citronovkou) Pinzeta z vývojky se nesmí dostat do dalších misek. Přehodit do ustalovače a můžeš si chystat další kontakt. Pak praní a sušení.
Pěknou zábavu!
Pokud můžeš cokoli nahradit něčím více profi, tak do toho, punk není povinnej. Já si na předvádění bral vlastní světlo (LEDpásek v liště), pinzety a teploměr. Líp se mi dělá s baryty (Fomabrom), než s Fomaspeed.
Jestli máš dotazy, tak sem s nima.