Začíná být rozhodnuto. ))))))) Viz výše
Mám tyto stránky velmi rád a trávím u nich hodně času, i když se málokdy přihlašuji. Fotím si pro radost a hlavně samé "blbosti" v lese - mechy, houby, jehličí a tak podobně. A to mne vlastně přimělo přejít k linhof master technice, mám kolegu v Mnichově a tak ani ty další doplňky nebyla velká potíž. Jenže to asi každýznáte - otrok techniky, několik materiálů v rollei kazetách a k tomu ještě nejaký ten planfilm. Komické bylo, když na mne jednou v lese volala nadšená sběratelka hub - " pane, co to tady zaměřujete?, bude se tu kácet les?" No jasně, to by se profíkovi s digitálem nemohlo stát. A tak jsem někdy na tu dřinu dost naštvaný, sbalit se, vybrat skla, donýst to na vybrané místo, postavit na stativ a ještě ta jeptiška k tomu. To vám povím,obřad jako v kostele. Ale potom, když z té spousty fotek se najde pár co se milíbí a možná zlomek - a to bych si fandil - které by obstály, tak mám neskutečnou radost.
Začíná být rozhodnuto.
To je prima, ale musel jsem se smířit s pokračováním toho rozhodnutí, kterému jsem přesto rád. Kazety 9x12 či 4x5, oboje, kodak 9x12 nedělá, foma zase 4x5 doma neprodává, vyvolávat v tanku nebo v miskách?, kontakty, nebo zvětšovat, magnitaurus, nebo durst? Ale každou tu pěknou černobílou muchomůrku, která je na barytu kouzelná si snad budu pamatovat do konce života.