Tam nejde o to, jestli 13 je nebo není dost. Jde o to, že pokud moc prudce natáhneš, založíš film jenom o chlup volněji, nebo je prostě jenom blbej den, tak jich tam máš najednou třeba dvacet a krejou se. Nebo naopak hodně prudce natáhneš a mezi políčkama je 4cm mezera - to už se mi taky povedlo. Ale stejně tu svini zbožňuju
Jo tydle vidle No, ale to jsem chtěl zdůraznit tím prvním příspěvkem s tou zmínkou o těch 13 Zkoušel jsem to tak i tak, podle návodu i bez něj. Pokaždé stejné rozestupy mezi políčky. Samozřejmě starej svitek, čas B a lihová fixa na označování rohů políček. Nevím no, ale pokaždé se to povedlo stejně. Naučit se s ním tak, aby to pokaždé vyšlo není určitě žádná věda. Chovám se k němu slušně, tak doufám, že se mě i stejně bude odměňovat i on. Ale první svitky vypadají moc pěkně
Vlastně já bych byl nadšenej i z obyčejný dírkový komory, tak o čem tady polemizuju... Jen jsem chtěl poukázat na to, že se na něj prostě snáší víc svinstva, než si zaslouží.
Když už se to tady tak krásně rozvinulo, co nějakou radu ohledně toho čištění těch hranolů?