Zdravím. Přez léto chystám další krátkej film pod hlavičkou školy.Tak se jdu zeptat na pár věcí které mi schází a nabídnout věci které mi zbudou.
1. Budu nakupovat mraky jednostraně perforovanýho dvoukyla (panchrom negativ samozřejmě 16mm) co zbude, dodatečně nabídnu dost pod cenou. (nenápadně bych i mohl přiobjednat o nějakou tu krabičku navíc)
2. Poptávám se, zda někdo nemáte širokoúhlej objektiv pro Krasnogorsk, nebo jestli někdo nemáte na pujčení kameru se širokáčem. (majitel může být při natáčení, jizdenky na vlak nechám proplatit)
3. dál sháním Teleobjektiv pro krasnogorsk na pujčení (nebo na prodej)
Nevím jak moc ti to (ne)pomůžu ale jeden pán z prahy prodává Bolex Paillard s obřím příslušenstvím, prý snad všechny objektivy co k tomu sou a kilometrama 16mm barevnýho Kodak filmu, za cca 50 000,- apřidá k tomu i kontakt na levný vyvolání. Já mít peníze du do toho hned, měl bys po problému s materiálem i objektivama
Kdepak, to je na mě strašně moc peněz. Škola mi (asi) sežene akorát film. Na zbytek si musím našetřit sám.
Otec: Napíšu ti na email. Zapujčení na dva týdny by přo mě bylo ohromným řešením!