Prdlajs volat do Fomy.
Zavolejte mě a neberte čas panu Krejčímu, či prodejcům. Brnkněte mě. Většinu problému s Krejčím debatujeme o víkendech,( kdy se často vidíme.). Já si mohu na vás udělat více času.
Film 200 se bude nadále vyrábět. Výroba byla na chvíli pozastavena vlivem dodavatele kazet. Což nastal opravdový průšvih. Prej Ilforďáci si dělají krabičky sami rovnou z plechu coby součástí výrobní linky na baleni. Ostatní výrobci filmu jej nakupují. - takové mám informace. - Veliký problém není plech, ale sametka. Taková drobnost, ale škrábe film, nebo netěsní. Vy co jste už velmi dlouho mladí si možná vzpomenete na barevný film od Fomy, kde byly první 3 snímky osvětleny. Holt se na tom podepsala ona sametka. Nyní vypadá, že už je definitivně problém vyřešen.
Ještě dodám, že tamtamy z Fomy nenápadně bušily informaci o zavedení do výroby orto v kinofilmu. Problém je v adjustaci, kde se naprosto nestihá.
Jelikož se množí polopravdy o Fomě a o materiálech, tak pan Krejčí bude o5 na setkání a je ochoten zodpovědět otázky. Proto vás prosím, aby jste zalovili v paměti a připravili otázky i vady na fotkách, jenž jste si již vyřešili a řešení pomůže dalším temnokomorníkům. Osobně jsem se zavázal, že dám dohromady celkový seznam vad a odpovědí, jenž sesbíráme. Prot zakládám další vlákno s touto problematikou. Za pomoc předem děkuji.