Přejít na obsah

Fotka

Žvanírna REGULÉRNÍCH MAGORŮ...osmičkáři...

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
500 odpovědí na toto téma

#301 ivan_maly

ivan_maly

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 810 příspěvků(y)
Reputace: 7

Publikováno 10 červenec 2010 - 07:18:57

V Double 8 formátu ideálně Fomapan R100 (krásnej materiál). Volat (ideálně) sám doma, pro tebe to bude hračka.

NO a volá to někdo komerčně? Chápete, než pořídím ten tank...
  • 0

#302 Snek

Snek
  • Guests
Reputace: 0

Publikováno 10 červenec 2010 - 10:31:57

Tuhle tu psal Ota Horsky alias Kulda (fotooto.cz), ze pry prevzal po fome volani CB inverze Fomy 100. Nakonec diskuze skoncila na tom, ze vola pouze kratkometrazni filmy, co je ale pro tebe dostatecne, a navic je z Prahy. Zkus se zeptat u nej.

cele vlakno k procteni zde:
http://www.temnakomo...iewtopic&t=4151

Komercni profilab v CR k dispozici neni. V Evrope je v Nemecku Andec, v Holandsku Frank Bruinsma a v UK ja.
  • 0

#303 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 10 červenec 2010 - 10:32:51

V CR zacal komercne volat tez RED, ale ten ti je houby platny, do zari je v Plymouthu, UK.
  • 0

#304 RED

RED

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 340 příspěvků(y)
  • LocationOSTRAVA
Reputace: 69

Publikováno 10 červenec 2010 - 10:44:41

Jo jo RED je na ostrovech (:

jinak gratuluji ke kamere ! A sem zvedavy na tvoji tvorbu (:
  • 0

#305 Zdeny

Zdeny

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2010 - 01:56:27

http://www.barrandov...ilm-2-epizoda-2
Docela zajimavej dil...cca od 20 minuty je tam o tom typkovi, kterej delal tu magnetickou zvukovou stopu u filmu jako jedinej u nas :-(
  • 0

#306 ivan_maly

ivan_maly

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 810 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2010 - 16:44:26

OK OK jinak je tu na volání prý taky pan Pokorný z Prahy.

Nyni další otázky:

Kolik fps? mam moznost 8 12 16 24 32 normalni je pokud vim 24 ale RED ma v podpisu 18... tak jak to je?

Tvorba nebude, pouze dokumentace rodiny. A pouze cb. Kolik tak stoji filmy - na eshopu Fomy jsem to nenasel...
  • 0

#307 RED

RED

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 340 příspěvků(y)
  • LocationOSTRAVA

Publikováno 12 červenec 2010 - 18:55:40

Ivane 18FPS je standarni frame rate pro 8mm film....24 se pouzivalo na festivalech ( chybi tam takove to problikavani ) je to hlavne i kvuli zvukovemu filmu ( tam je potreba rychlejsi posun pasky )

Takze osmicku doporucuji na 18FPS, tech 24 mi prijde mozna trosku jako plytvani materialem...to uz radsi na nejake spomalovacky ( cim vic FPS 48 apod...tak pri promitani na 18 mas spomalene ) a zase na 12 nebo 9 je to zrychlene....

Ale divim se ze tvoje kamera nema 18 FPS ? takze v tom pripade pak na 16 no...a nebo tech 24...ale je zvlastni....

Spise i zalezi na promitacce co umi za rychlosti...at pak promitas v te rychlosti co si tocil...to je dulezite....na tvorbe nezalezi...

A material...

Foma 2x8mm, DS8 ( tam je cena stejna ) ty potrebujes to 2x8 tusim ze ?

Takze 10 metru stoji kolem 260kc ( nevim mozna i 270 ) ale vyplati se kupovat 30 metrovou civku ( maji ji ve fome ale obcas protoze se vyrabi jenom na objednavky ze zahranici, tak to musis trefit ) tu pak potme rozmotas a namotas na 3x 10 m civky ( jestli nemas nekdo ti posle ) a pak te tam vyjde 10 m na 180 kc coz je znacna uspora...
  • 0

#308 Zdeny

Zdeny

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2010 - 20:28:39

RED: Standard pro regular 8 je 16fps... 18fps je u super8 :) a jelikoz Ivan ma double8 (2xregular8), tak pro nej plati tech 16 fps :lol:
  • 0

#309 RED

RED

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 340 příspěvků(y)
  • LocationOSTRAVA

Publikováno 12 červenec 2010 - 20:40:17

Zdeny - jasne...ja vedel ze v tom bude nekde zakopany pes (. Takze 16 ivane...
  • 0

#310 kony

kony

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 483 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2010 - 09:53:41

A pokud RED dovolí , po dobu jeho nepřítomnosti volám krátkometrážní DS8 (velikost lomotanku) pro Ostravské i já :) , Diáčky samozřejmě také . Předpokládám že si ale nenechá kazit kšefty , takže beru zpět , jsem jako záloha ...
  • 0

#311 Jirinol

Jirinol
  • Guests

Publikováno 13 červenec 2010 - 11:27:42

A pokud RED dovolí , po dobu jeho nepřítomnosti volám krátkometrážní DS8 (velikost lomotanku) pro Ostravské i já :lol: , Diáčky samozřejmě také . Předpokládám že si ale nenechá kazit kšefty , takže beru zpět , jsem jako záloha ...

jakpak v rámci soudružské občanské výpomoci mohou být úvahy o kažení kšeftů? :)
  • 0

#312 kony

kony

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 483 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2010 - 12:02:55

Jirinole , když on velkovezír mě inverzi naučil , první roztoky a předpis dodal a sám z vyvolávání filmů živí část nákladů na své focení . Bez jeho dovolení inverzi budu volat pro jiné jen jako nouzovku ...
  • 0

#313 kimot

kimot

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2010 - 07:50:22

Foma 2x8mm, DS8 ( tam je cena stejna ) ty potrebujes to 2x8 tusim ze ?

Takze 10 metru stoji kolem 260kc ( nevim mozna i 270 ) ale vyplati se kupovat 30 metrovou civku ( maji ji ve fome ale obcas protoze se vyrabi jenom na objednavky ze zahranici, tak to musis trefit ) tu pak potme rozmotas a namotas na 3x 10 m civky ( jestli nemas nekdo ti posle ) a pak te tam vyjde 10 m na 180 kc coz je znacna uspora...

Pánové, ja na tu 30m metráž od Fomy čekám jak na smilování. Ta 10m DS8 stojí u nás (kupuji v obchůdku Fomy v Brně) 295 Kč a ještě ji mají jen sporadicky... Mám u paní v obchodě domluveno, že až se 30m metráž objeví (po té zakázce do ciziny), že mi dá vědět, ale kdoví, jestli na mě už nezapomněla... Prosím Vás, kdybyste se náhodou někdo "trefil", jak píše RED a vystihli ten správný moment, kdy metráž bude k sehání, mohli byste mi dát vědět? Nejlépe třeba ťuknout na mailík kimot.kkk@seznam.cz

VELMI rád bych se přidal a nakoupil toho na dva roky dopředu :D

Díky, přeji krásný den :D
  • 0

#314 anry44

anry44

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 387 příspěvků(y)
Reputace: 13

Publikováno 16 červenec 2010 - 15:09:45

Kimote,

zkusil jsi objednat u p.Šilara?

Já tam beru filmy pravidelně a ještě se mi nestalo ,že by mi ten film neposlal/30,5m/.Teď je má za 462kč bez daně.

Kdysi jsem to zkoušel u Fomy a dopadl jsem jako ty.Jsem je naháněl 3 měsíce a vždy nejasné odpovědi.

Asi tak......
  • 0

#315 tomi.poser

tomi.poser

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 16 červenec 2010 - 15:32:17

Nezkoušel jste náhodou někdy někdo tenhle obchod???
http://www.fomafoto....cchk=1&Itemid=1
Ceny maj celkem zajímavé, jen nevim jestli za to nebude potřeba zaplatit clo.
  • 0

#316 Anonymous

Anonymous
  • Guests

Publikováno 16 červenec 2010 - 15:40:59

Nezkoušel jste náhodou někdy někdo tenhle obchod???
http://www.fomafoto....cchk=1&Itemid=1
Ceny maj celkem zajímavé, jen nevim jestli za to nebude potřeba zaplatit clo.

Mrkni tu, už si ale nepamatuju, jestli to nějak dopadlo nebo ne...
http://www.temnakomo...iewtopic&t=1815
  • 0

#317 Slavomir Polivka

Slavomir Polivka

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 53 příspěvků(y)
  • LocationNorsko
Reputace: 2

Publikováno 16 červenec 2010 - 18:34:48

Clo platit nemusite ale DPH jo.
Na sklade mam:
10x Fomapan R 100 16 mm (2 x 8)/30,5m
9x Fomapan R 100 16mm (DS8-super)/30,5m
25x Fomapan R 100 DS8 /10m
70x Fomapan R 100 2x8 mm/10m
Postovny neni levny ale ujde kdyz se slozi vice lidi dohromady.
  • 0

#318 tomi.poser

tomi.poser

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2010 - 16:02:38

A ceny uvedené na Vašich stránkách jsou včetně dph? Pokud ne, kolik procent to je, abych se dostal ke konečné částce.
  • 0

#319 Slavomir Polivka

Slavomir Polivka

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 53 příspěvků(y)
  • LocationNorsko
Reputace: 2

Publikováno 17 červenec 2010 - 18:17:36

Z Norska to posilam bez dph. To na vas budou chtit celnici v Ceske Republice. Ja nevim jake je u vas dph.
  • 0

#320 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 19 červenec 2010 - 21:40:26

uuuuff.

další zářez na futrech a další úspěšně vyvolaná super 8 agfa moviechrome :)

tentokrát na ní ten ... remjet držel jak přilepenej.
FUJ
:evil:
  • 0

#321 kimot

kimot

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2010 - 12:42:56

Pánové, mám prosbu. Našel jsem si na Ebay (USA) promítačku 8mm, o kterou bych měl zájem, buhužel je tam "US shipping only" - takže já v ČR si mohu tak akorát trhnout nožičkou :roll:

Neměl byste náhodou někdo možnost (světoběžníci v USA buď osobně nebo z ČR přes známého apod.), jak tuto složitou akci provést? Tj. mám poředstavu, že by se promítačka poslala nějakému známému do USA a on ji pak odlifroval poštou ke mně do ČR... Nebo znáte jiný způsob?

Navíc si nejsem jist, jak bych zvládal platbu v cizí měně (eštěvá jsem to nedělal a se svým běžným účtem asi ani nemohu - ten paypal) 8-)

Kdyby Vás náhodou napadla nějaká cesta, jak to uskutečnit, uronil bych jistě nejednu slzu štěstí :) Samozřejmostí by byla z mé strany platba v Kč (dle kurzu) předem tomu, kdo by to mohl zmáknout + jistě i něco navíc jako "pomocné".

Díky, kimot.

P.S.
Už na to mám jen den a něco...
  • 0

#322 kony

kony

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 483 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2010 - 12:50:56

www.balikyzameriky.cz
  • 0

#323 kimot

kimot

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2010 - 12:52:31

www.balikyzameriky.cz

To zní velmi zajímavě a hlavně jednodušeji, než jsem to vymyslel já :roll:

Díky moc, mrknu na to.

k.
  • 0

#324 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 20 červenec 2010 - 23:39:34

kimote, koukni, jestli stejná nebude na ebay UK ... s tím bych ti uměl pomoci...
  • 0

#325 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 21 červenec 2010 - 01:28:34

Tak si tak motám poslední osmičku v dnešní várce, vylejvací hadičku lomo tanku dávám do flašky, abych vylil bělič a najednou ... chrst ... hadička praskla, bělič utíká odpadem. Zachránil jsem ho sotva polovinu.

Nejvíc na tom zamrzí, že to byl dnes nově namíchanej čerstvej bělič... :!:
  • 0

#326 tomi.poser

tomi.poser

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2010 - 19:53:58

Slavomir Polivka - děkuji za odpověď

Ahoj Šneku u přímnou soustrast za ten bělič.

Nemohl by mi někdo prosím poradit kde, pokud možno co nejlaciněji, sehnat Tetenal É6estku po pěti litrech? V Čr jsem narazil na nejnižší cenu cca 2500Kč u Wittnera už je to veselejší cca 1700Kč tak bych se rád zeptal jak je to třeba v UK? Děkuji.
  • 0

#327 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 22 červenec 2010 - 00:38:58

V UK E-6 chemie na 5L taktéž za plus mínus autobus 1700,- Kč v přepočtu ... podlé mého názoru cokoliv pod 2000,- už je dobrá cena, pamatuj, že v tom vymácháš cca 60 filmů (80 pokud budeš hodně vypírat a budeš k chemii obecně šetrnej).
  • 0

#328 tomi.poser

tomi.poser

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2010 - 16:13:35

Takže Wittner to jistí... :roll:
  • 0

#329 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 22 červenec 2010 - 16:39:43

Takže Wittner to jistí... :roll:

zkus se podivat tez primo na www.tetenal.de

Razim zasadu, ze u zdroje by melo bejt zbozi nejlevnejsi.
Pripadne macodirect.de nebo fotoimpex.de
  • 0

#330 kony

kony

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 483 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2010 - 17:42:27

:roll:
  • 0

#331 tomi.poser

tomi.poser

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2010 - 19:14:06

Díky Šneku, na tetenal.de maj nějakej shop, ale vypadá to, že je jen pro velkoodběratele. Jináč jsem porovnal ceny a Tetenal E6 je nejlacinější u Wittnera a pak jsem na macodirect.de narazil na E6 od Fuji za ty samý peníze E6 jako E6.
  • 0

#332 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 22 červenec 2010 - 19:55:34

:roll:

jo, tenhle klučina německej je mimochodem dobrej magor. a přispívá na filmshooting.com forum ...
  • 0

#333 RED

RED

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 340 příspěvků(y)
  • LocationOSTRAVA

Publikováno 28 červenec 2010 - 08:11:31

Sneku tyjo....vcera to bylo zajimave mas spolecenske vycvaky ala foster na jeden "sup" ?
  • 0

#334 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 28 červenec 2010 - 09:47:06

Sneku tyjo....vcera to bylo zajimave mas spolecenske vycvaky ala foster na jeden "sup" ?

:) jeste jsem nemel silu to vyvolat :?:
  • 0

#335 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 3 srpen 2010 - 23:24:07

takže, jdu volat jednu Normal 8, Fomu R100, proces na kterém toho jde hodně zvorat. Čerstvá první i druhá vývojka, čerstvej bělič a čistič, čerstvej ustalovač ... po té poslední zkažené před pár dny... bojim bojim :roll: :D
  • 0

#336 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 4 srpen 2010 - 01:19:05

tralalaaaaa lalalaaaaaaa :lol: :roll: je to tam.

ale ta barva je fakt ale vopravdu jednodussi :D
  • 0

#337 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 23 srpen 2010 - 21:03:17

Těší mne, že mám po mnoha letech době opět tvořivou a vymyslel jsem si nový projekt s pracovním názvem "Out of (s)pace". Bude se jednat o experimentální film, pojednávajícím o relativitě času a místa. Bude použito x-násobné expozice políček, prolínání dějů, velmi zpomalených a velmi zrychlených záběrů, to celé podmalované hudbou jednoho též vcelku experimentálního hudebníka ... uuuff moc se na tu práci těším :D

Jo, samozřejmě na to potřebuju vhodnou kameru. A tak jsem si za 15,- EUR ( :twisted: ) na německém ebayi zakoupil Braun Nizo 560 :)
  • 0

#338 kony

kony

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 483 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2010 - 21:07:05

Doufám že následně bude provedena kopie a ta spolu i s REDem zaslána k nám do černé džungle ! :twisted:
  • 0

#339 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 23 srpen 2010 - 23:09:49

Dobrá zpráva je, že kopie bude! Do REDova odjezdu to ale nestihnu, takže do té vaší džungle pošlu REDa jako předvoj, film jej bude se (pro)následovat :roll:
  • 0

#340 RED

RED

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 340 příspěvků(y)
  • LocationOSTRAVA

Publikováno 17 září 2010 - 15:28:22

Mno panove, RED sotva se vratil, tak to byl volny pad na drzku...aspon mam se snekem dalsi vec spolecnou....a to doprdele ani nemluvim o tom ze nas na letisti malem nepustili zpatky...

Potrebuji se nejakou tvorbou ale odreagovat, bo to co sem zazil ted posledni dva dny je neskutecne...takove hnusy co ted resim...

Kazdopadne se srazem pocitam, tak doufam ze se tam sejdem panove !
  • 0

#341 Golfista

Golfista

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 638 příspěvků(y)
Reputace: 103

Publikováno 17 září 2010 - 16:15:14

Dnes jsem vzal do ruky po několika měsících kameru a šel jsem s dětma na náměstí "něco" natočit. Šlo mi o půlku jedné cívky, nic víc.
A tak po dotočení těch pár minutek, jsem vám měl takový dobrý, příjemný pocit. Jenom škoda, že natáčím tak málo, protože mám trochu problémy s kompozicí, a délkou jednotlivých záběrů. Prostě to nemám v rukou.
Ale za ten příjemný pocit to stálo. Teď jsem zvědav na vyvolání co jsem to vlastně natočil. :wink:
Martin.

...RED: omluva a můžeš mazat...
  • 0

#342 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 17 září 2010 - 18:47:55

Martine, děláš mi radost :wink: Pokud budeš v Nedvědici, klidně můžeme zas dát noční povídání :lol:

K té kompozici, délce záběrů ... tohle si podle mne doladíš podle svého vkusu a cítění, až si záběry promítneš. Mohu ti dát základní vodítko, kde začít, na co dát pozor a pak si to přizpůsobíš podle sebe ...
  • 0

#343 Golfista

Golfista

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 638 příspěvků(y)
Reputace: 103

Publikováno 17 září 2010 - 19:31:26

Martine, děláš mi radost :wink: Pokud budeš v Nedvědici, klidně můžeme zas dát noční povídání :lol:

K té kompozici, délce záběrů ... tohle si podle mne doladíš podle svého vkusu a cítění, až si záběry promítneš. Mohu ti dát základní vodítko, kde začít, na co dát pozor a pak si to přizpůsobíš podle sebe ...

Budu se těšit.
Když tu kameru vezmu do rukou jednou za půl roku, tak je potřeba jeden film, aby jsem se do toho vžil. A to je právě ten co zrovna natáčím. Takže se pokaždé učím znova.
  • 0

#344 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 28 září 2010 - 10:10:17

Kromě REDa, TAZe, Golfisty a mne, kdo další z osmičkářské sekce dojede na sraz v Nedvědici? Předpokládám účast a zájem o zaškolení od téměř osmičkářů (a šestnáctkářů, žejo Mamiaku?) Ivana Malého a Mamiaka.

Kdo další? Budete si někdo chtít zkusit osahat kameru, vyzkoušet navíjení 10m filmu do vývojnice a provést prvními krůčky s filmovou kamerou?

:?
  • 0

#345 kony

kony

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 483 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2010 - 10:33:11

Já se hlásím taky . Navíjení filmu do lomotanku na čtvrtý pokus již zvládám . Pro účely školení mohu dodat jednu quarzku DS8-3 , případně pokud toff svolí , dovezu i zpracovatelskou chemii (foma R100) a večer se můžeme podívat na vlastní tvorbu (projektor bude muset dovézt někdo jiný , taktéž lomotank)
  • 0

#346 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 28 září 2010 - 11:02:56

volání vlastní tvorby jsme už na srazu jednou zkoušeli, bylo to fajn, ale znovu do toho nejdu, ... emulze v hajzlu (doslova), asi se lekla toho, co jsme na ni zaznamenali.

Mám tu nějakou skoro vyčerpanou E-6 chemii (1.5L kterej má za sebou 16 filmů), ještě by se v ní daly tak 2 - 3 filmy vymáchat. Tank klidně vezmu, stejně si vezu jeden do ČR. Projektor ale z UK sem a tam fakt nepovezu :?
  • 0

#347 nlc

nlc

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 728 příspěvků(y)
Reputace: 38

Publikováno 28 září 2010 - 11:03:11

Šneku, mám radost, že jsi něco takového navrhl. Určitě se do tvého kurzu hlásím .... jen musím upozornit, že dosud toho vím jen velmi málo, takže mi to bude třeba vysvětlit od základů :? .... pokud to není problém, budu se velmi těšit :)
  • 0

#348 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 28 září 2010 - 11:11:31

Šneku, mám radost, že jsi něco takového navrhl. Určitě se do tvého kurzu hlásím .... jen musím upozornit, že dosud toho vím jen velmi málo, takže mi to bude třeba vysvětlit od základů :? .... pokud to není problém, budu se velmi těšit :)

Díky, těším se a nic se neboj, od základů je to nejlepší, rozhodně to není problém. :)
  • 0

#349 kony

kony

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 483 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2010 - 11:14:50

Já to klindě risknu , dávám rozmrazit svůj 10m zbytek fomy - DS osmičky . Chemii vemu čerstvou , takže by sě mělo dát zpracovat přes 100m , tož kdo má doma fomapan R100 , ať si jej ke svojí kameře přibalí .
  • 0

#350 RED

RED

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 340 příspěvků(y)
  • LocationOSTRAVA

Publikováno 28 září 2010 - 11:16:15

Tyjo letos s mojim projektorem nepocitejte sem ted v transfeeeru.....well, budu rad kdyz si vemu aspon kameru a pripravim si pro vas zase nejake nove povidani...:twisted: nevim muzem si popovidat treba o docela zajimave veci pro filmare..."cinematic storytelling" ( co chce clovek zaberem rict aneb vyrazove prostredky ( filmove konvence ) )

Tom
  • 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních