...
Ale nejvíce ze všeho si chci splnit svůj sen (doufám,že tady teď nebudu pro smích):Když jsem byl před několika lety na Ukrajině v horách,tak mě velice okouzlila jedna horská oblast,kde lidé žijí ještě takovým prostým způsobem života.A tak jsem si řekl,že tyto odlehlé komunity někdy v budoucnu musím začít fotografovat.A hrozně se těším na to,že se třeba na dva měsíce sbalím,budu chodit po horách s velkoformátovou kamerou a pořizovat fotografické snímky sedláků, horalů,pasáku ovcí,atd.Asi to zní naivně,ale chci se o to alespoň pokusit.Z toho vyplývá,že kamera by neměla být nějaký těžký dinosaurus ...
tvoje tema je mi hodne blizke, ja se chystam na podobnou vec pristi nebo prespristi rok do Rumunska.
Panove, zacinam mit pocit, ze se TAM jezdi uz jako do supermarketu. Samotneho me to taky napadlo (jet tam, fotit), moc se mi ta myslenka libi.. ale aby se casem nestalo, ze budete cekat frontu na pozujici sedlaky, jez budou fotit velkoformatnici pred vama

btw. ted K.Veprik tam letos opravdu byl (jak psal v nejakem zdejsim vlaknu, ze to planuje) i s VF (samozrejme). Ale zatim jsem od nej videl jen snimky z PSixe ..a celkem mi spadla celist (viz his web).