děkujiQuote
Ještě k tomu Opemusu 5, nad kondenzorem je rámeček na filtry a nad ním je připevněné sklo. Je čiré, rovné, tak 8x8 cm. K čemu vlastně slouží, nemělo by být matné?
tepelny filter
Publikováno 9 únor 2010 - 22:48:16
děkujiQuote
Ještě k tomu Opemusu 5, nad kondenzorem je rámeček na filtry a nad ním je připevněné sklo. Je čiré, rovné, tak 8x8 cm. K čemu vlastně slouží, nemělo by být matné?
tepelny filter
Publikováno 9 únor 2010 - 23:01:09
Publikováno 12 únor 2010 - 19:03:24
Dneska jsem se stavil u p. Pazdery. Sice to stálo trochu hledání, musel vylézt sám pan Pazdera ale ... skla jsou na světě. Hned jsem je hodil do zvětšováku a vypadají dobře. Obě za 40 Kč.Quote
Napiš jak jsi dopadl, v sobotu jsem si přivezl OP5 a jsou tam skla poškrábaný, pár se mi taky hodí.díky, jdu na to!
Publikováno 12 únor 2010 - 19:55:39
Dneska jsem se stavil u p. Pazdery. Sice to stálo trochu hledání, musel vylézt sám pan Pazdera ale ... skla jsou na světě. Hned jsem je hodil do zvětšováku a vypadají dobře. Obě za 40 Kč.Quote
Napiš jak jsi dopadl, v sobotu jsem si přivezl OP5 a jsou tam skla poškrábaný, pár se mi taky hodí.díky, jdu na to!
Publikováno 12 únor 2010 - 20:21:24
http://www.fotopazdera.cz/ - ale doporučuji osobní návštěvu, nejdřív mi řekli, že nemají, ale pak vylezl sám majitel, trošku je sprdnul že tam něco zarovnali a sklíčka našel. Nevím jestli nebyly poslední.Quote
Můžeš sem hodit kontakt? Z meopty se nikdo neozval. Díky
Publikováno 13 únor 2010 - 00:35:30
Publikováno 14 únor 2010 - 10:08:33
Publikováno 15 únor 2010 - 08:26:50
Vyhrál jsem Op5 na Aukru.Byly hnusný skla tak jsem si je musel obědnat u meopty a je to paráda
Publikováno 15 únor 2010 - 09:30:08
Vyhrál jsem Op5 na Aukru.Byly hnusný skla tak jsem si je musel obědnat u meopty a je to paráda
Tak z meopty se ozvali - bohužel na OP5 antinewtony nedělají. Pouze na OP5a, ale tam jsou menší skla. Ještě zkusím toho Pazderu.
Publikováno 15 únor 2010 - 09:38:26
Publikováno 15 únor 2010 - 09:46:40
Tak z meopty se ozvali - bohužel na OP5 antinewtony nedělají. Pouze na OP5a, ale tam jsou menší skla. Ještě zkusím toho Pazderu.
ked si nedas poradit tvoja vec
Publikováno 15 únor 2010 - 09:50:35
robite okolo toho vedu ...
sup k sklenarovi, za par korun ti to vyreze aj hrany zabrusi ...
spodne sklo cire a horne raster ci ako to volaju (antinewton) ...
a ze nie je specialne opticke sklo? chcem vidiet rozdiel ...
Publikováno 15 únor 2010 - 10:02:12
tak sem volal do sklenářství - pán moc nevěděl, nabízel mi antireflex, tak nevím, jestli je to to samé. Budu se tam muset zastavit a přesně ukázat, co potřebuji.
Publikováno 15 únor 2010 - 10:29:08
tak sem volal do sklenářství - pán moc nevěděl, nabízel mi antireflex, tak nevím, jestli je to to samé. Budu se tam muset zastavit a přesně ukázat, co potřebuji.
najlepsie zobrat to sklicko so sebou, ked som ho ukazal sklenarovi hned vedel ... a funguje to krasne
Publikováno 16 únor 2010 - 12:30:55
Publikováno 16 únor 2010 - 16:52:59
tak už mám sklo uřezané a jsem zvědavý, jestli bude fungovat, zatím se zdá že jo.
Publikováno 27 březen 2010 - 00:04:49
Tak jsem si ze zvědavosti nechal horní sklíčko do OP5 vyříznout u sklenáře také z toho antireflexu a nevím co si o tom mám myslet. Hrozně špatně se na tom kontroluje prach a nečistoty. Na čirém skle se pod určitým úhlem světla objeví prach a vlákenka. Na tom antireflexu není vidět nic, zato na zvětšenině pak docela výrazněQuote
tak už mám sklo uřezané a jsem zvědavý, jestli bude fungovat, zatím se zdá že jo.
urcite bude
Publikováno 27 březen 2010 - 00:28:44
Tak jsem si ze zvědavosti nechal horní sklíčko do OP5 vyříznout u sklenáře také z toho antireflexu a nevím co si o tom mám myslet. Hrozně špatně se na tom kontroluje prach a nečistoty. Na čirém skle se pod určitým úhlem světla objeví prach a vlákenka. Na tom antireflexu není vidět nic, zato na zvětšenině pak docela výrazněQuote
urcite bude. Takže se asi vrátím ke klasickým čirým sklům nahoře i dole.
Publikováno 27 březen 2010 - 00:38:12
To vím takyQuote
urcite bude. Takže se asi vrátím ke klasickým čirým sklům nahoře i dole.
treba to cire sklo ocistit ...
Publikováno 12 červen 2013 - 15:09:42
Publikováno 21 červen 2013 - 14:38:03
'OndrasLB', on 12 Jun 2013 - 19:45, said:
Doporučuju pana Vavříka
http://www.kamrlik.cz/kontakt.html
Publikováno 24 červen 2013 - 13:37:34
0 členů, 1 návštěvníků, 0 anonymních