Kniha: Fotografie a světlo
Publikováno 4 February 2010 - 19:27:32
http://www.kosmas.cz...ografie-svetlo/
Publikováno 5 February 2010 - 00:54:27
Lehce OT, snažím se teď vyvarovat dalšího obklopování studijní literaturou neb se již cítím jako onen mnich, co měl mnoho knih a věděl h***o, co je v nich. Takže některé knihy mi leží stále ještě neotevřené v poličce druhým nebo třetím rokem a ani mi to není líto
Publikováno 5 February 2010 - 09:02:37
Publikováno 5 February 2010 - 17:04:30
Publikováno 5 February 2010 - 17:53:12
Publikováno 5 February 2010 - 18:03:26
Lehce OT, snažím se teď vyvarovat dalšího obklopování studijní literaturou neb se již cítím jako onen mnich, co měl mnoho knih a věděl h***o, co je v nich. Takže některé knihy mi leží stále ještě neotevřené v poličce druhým nebo třetím rokem a ani mi to není líto
Tak to jsme na tom stejně.Mám v knihovničce plno knih fotografické literatury a většinu jsem si ani pořádně neprohlédl. Pořád jsem si říkal, jak si je musím přečíst atd.Teď už tomu ale nechávám volný průběh.Prostě mě najednou něco z nějaké fotografické oblasti začne zajímat,či potřebuji něco zjistit, tak "hrábnu" do police pro příslušnou knihu a jdu číst.
Publikováno 5 February 2010 - 20:45:04
Publikováno 5 February 2010 - 21:58:52
Kuščinskij, Škoch, je toho spousta a pořád máme co objevovatpřestal jsem si kupovat všechyn ty super, skvělé barevné učebnice a teď nelituju peněz za monografie fotografů - Koudelka, Kratochvíl, Štreit, Suao, Natchway... prostě co mě zajímá. Myslim, že je to ta nejlepší škola. A fakt těch peněz nelituju, páč tyhle knížky pak neprodávam pod cenou někde na webu Do bazárku dam seznam knih + ceny, ať nejsem off topic a admin nenadává dík!
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních