Přejít na obsah

Fotka

"Co mne zlobí..."

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1140 odpovědí na toto téma

Anketa: Postěžování si mi... (51 uživatel(ů) vložilo hlas)

Postěžování si mi...

1. Nepomáhá (0 hlasy [0.00%])

Procento hlasů: 0.00%

2. Pomáhá (0 hlasy [0.00%])

Procento hlasů: 0.00%

Hlasovat

#451 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice
Reputace: 51

Publikováno 16 listopad 2010 - 20:47:32

Hele neserte se mi do kačera jo . :) Už se těším na sobotu. :cry:

Vložený obrázek
  • 0

#452 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!
Reputace: 206

Publikováno 16 listopad 2010 - 21:03:09

Ypressu, ty temný obšourníku, esli si jakýsi chuj kocábořiťolezec prohlédne ten poslední obrázek, budeš mít průser... :)
  • 0

#453 Jirinol

Jirinol
  • Guests
Reputace: 0

Publikováno 16 listopad 2010 - 21:34:13

zlobí mě všelijaké spamy s pozvánkama do jakýchsi prapodivných komunit s dost podezřelými názvy, naposledy dnes například mě jakýsi Tomáš Plocek zve kamsi na woodoo, či badoo, je to nějaké divné :)
  • 0

#454 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice

Publikováno 16 listopad 2010 - 21:55:04

zlobí mě všelijaké spamy s pozvánkama do jakýchsi prapodivných komunit s dost podezřelými názvy, naposledy dnes například mě jakýsi Tomáš Plocek zve kamsi na woodoo, či badoo, je to nějaké divné :)

to bylo badoo - ono to rozesílá pozvánky od lidí kterří tam ani nejsou sami registrovaní...
  • 0

#455 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!

Publikováno 16 listopad 2010 - 22:06:39

zlobí mě všelijaké spamy s pozvánkama do jakýchsi prapodivných komunit s dost podezřelými názvy, naposledy dnes například mě jakýsi Tomáš Plocek zve kamsi na woodoo, či badoo, je to nějaké divné :cry:

Upřímně se ti Jiří omlouvám, ale není to moje vina. Já sám jsem jim své údaje vydal celkem nevědomky, hajzlíci mi poslali jakési pozvání na mail a a jaksi se k nim dík tomu dostaly veškery moje kontakty. Teď můžu jen čekat, kdo všechno na mě bude nasraný :)
  • 0

#456 Jirinol

Jirinol
  • Guests

Publikováno 16 listopad 2010 - 22:42:16

tož to je věc.... kurňa, teď aby se tam sešly všechny moje bejvalky a pěkně si pověděly, co su zač.... honem vymazat adresář majlovej :)
  • 0

#457 ryunin

ryunin

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 696 příspěvků(y)
Reputace: 1

Publikováno 16 listopad 2010 - 23:29:49

Tak jsem tak dlouho čistil počítač, až se mi domácí stránky na firefoxu stala sbírka několika málo písmenek a zmizely všechny obrázky, barvičky, tady na temný zmizely všechny obrázky... ach jo, kde se stala chyba? Co jsem neměl čistit? Byl to program co měl odstranit adware a spyware a vyčistit registry. A tohle je výsledek. Nevíte někdo jak to dát do původního stavu?
Když jdu do Internet Explorer, tak tam obrázky normálně jsou i tady na temný, jen na firefoxu je to pryč. Zkusil jsem nainstalovat firefox znovu a žádný efekt.
  • 0

#458 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!

Publikováno 16 listopad 2010 - 23:33:08

tož to je věc.... kurňa, teď aby se tam sešly všechny moje bejvalky a pěkně si pověděly, co su zač.... honem vymazat adresář majlovej :)

Slušný a nápomocný člověk? Jinak pokud jsi na pozvání nereagoval, neměli by od tebe nic stáhnout(doufám).
  • 0

#459 ryunin

ryunin

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 696 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2010 - 23:47:41

Tak jsem tak dlouho čistil počítač, až se mi domácí stránky na firefoxu stala sbírka několika málo písmenek a zmizely všechny obrázky, barvičky, tady na temný zmizely všechny obrázky... ach jo, kde se stala chyba? Co jsem neměl čistit? Byl to program co měl odstranit adware a spyware a vyčistit registry. A tohle je výsledek. Nevíte někdo jak to dát do původního stavu?
Když jdu do Internet Explorer, tak tam obrázky normálně jsou i tady na temný, jen na firefoxu je to pryč. Zkusil jsem nainstalovat firefox znovu a žádný efekt.

Tak jsem to spravil tak, že jsem restauroval, co jsem předtím vymazal, ukázalo se, že odstranit spyware a adware podle toho softwaru PC Washer znamená odstranit všechny obrázky a grafický nápisy z webu...
  • 0

#460 Jirinol

Jirinol
  • Guests

Publikováno 16 listopad 2010 - 23:52:46

:lol: :D :D :D tou definicí jsi mě rozesmál, paní třídní profesorka na jedné nejmenované střední škole, kam jsem ve svých 21 nastoupil na studia, mi říkala, že su vemeno z ryby.
Je fakt, že ani bejvalky, ani už žádná další, nemaj šanci ode mě cokoli stáhnout, natož ze mě :) Zuika, Rokkory, Tamrony, Vivitary, Minolty, Olympusy, atd. to je pro ně jen bezcenné harabouzí, co jen zabírá místo pro porculánové pičičandy, a temnokomornice už jsou velmi vzácným, až ohroženým druhem, tak su v klidu :cry:
  • 0

#461 Gorgi

Gorgi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 780 příspěvků(y)
Reputace: 32

Publikováno 17 listopad 2010 - 01:43:41

[quote name="ToFF"][quote][quote][quote]vzal jsem do komory kamarádku co chtěla vidět jak se to dělá, [/quote]
Jojo, sbírka motýlů už nějak nezabírá, holky se dnes lákají na fotokomoru :lol: :D :D[/quote]
Ja tedy pochopil, že holky jdou po velikosti... foťáku... dokonce jsou ochotné nosit i náplně... :cry:[/quote]

jen tím jak to dopadlo...nikoho neoslníš :)
a mmch, zvětšování v minikomoře je LEPŠÍ... ke "spánku" ale přesto slouží spíš postel, alergická reakce na vývojku není fakt nic moc.
  • 0

#462 Gorgi

Gorgi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 780 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2010 - 01:45:10

koňové!

nemlať hlavou v zeď, sám si za to můžeš, taky jsem po tom tvým začátku čekal nějaký techtle, já si můžu tahat do komory akorát chlapy nebo neteř ;-(((

záleží na tom kolik je neteři let... :)
  • 0

#463 Gorgi

Gorgi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 780 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2010 - 01:46:52

Kačer Donald je tu cizí druh. Možná invasní. Asi upozorním mysliveckou stráž v Ostrově

Kolik patron je potřeba na invasního kačera Donalda?

Jedna :)

Vložený obrázek

FlaK 8,8 cm ? U něčeho podobného sloužil dědeček ...
  • 0

#464 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!

Publikováno 17 listopad 2010 - 05:38:10

Kurňa, já si vždy myslel že fricové neubránili svůj vzdušný prostor dík americké převaze, a ono to bylo proto, že gorgiho dědečekjim to sabotoval :) :cry: :lol:
  • 0

#465 Tilberien

Tilberien

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 327 příspěvků(y)
  • LocationLouny
Reputace: 107

Publikováno 17 listopad 2010 - 06:40:12

koňové!

nemlať hlavou v zeď, sám si za to můžeš, taky jsem po tom tvým začátku čekal nějaký techtle, já si můžu tahat do komory akorát chlapy nebo neteř ;-(((

záleží na tom kolik je neteři let... :cry:

17, jen s takovou drobností, že v půlce zvětšování si vzala telefon a začala brouzdat po Facebooku, takže už má zákaz :)
  • 0

#466 mdx

mdx

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 202 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2010 - 17:01:13

...17, jen s takovou drobností, že v půlce zvětšování si vzala telefon a začala brouzdat po Facebooku, takže už má zákaz

A co opatřit display mobilu cervenou folii?
  • 0

#467 kony

kony

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 483 příspěvků(y)
Reputace: 7

Publikováno 18 listopad 2010 - 17:24:10

koňové!

Mě do toho netahej! :D
  • 0

#468 ryunin

ryunin

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 696 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2010 - 12:15:54

Už toho mám fakt dost. Proč mám ve svým bytě čuchat smrad, kdykoliv sousedi pode mnou spálí večeři nebo oběd? Proč si v 50. letech architekti polocihlových, polopanelových domů vymysleli tyhle průduchy mezi bytama? Bydlel jsem už v hodně bytech, ale nikdy jsem necítil, co vaří sousedi. Ucpu je, ty průduchy, doufám, že to těm architektům z 50. let nepřekazí jejich super vize o moderním bydlení.

Kdyby mi to někdo vysvětlil, k čemu ty průduchy jsou, tak bych byl mu vděčnej, protože jsem si všiml, že člověka rozčiluje hlavně to, co nechápe, ale uklidní se, když pochopí důvod. Jinak snad igelit a lepící páska to vyřeší, smrad už nebude a já nebudu muset řešit Proč.
  • 0

#469 Tilberien

Tilberien

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 327 příspěvků(y)
  • LocationLouny
Reputace: 107

Publikováno 21 listopad 2010 - 12:25:35

Už toho mám fakt dost. Proč mám ve svým bytě čuchat smrad, kdykoliv sousedi pode mnou spálí večeři nebo oběd? Proč si v 50. letech architekti polocihlových, polopanelových domů vymysleli tyhle průduchy mezi bytama? Bydlel jsem už v hodně bytech, ale nikdy jsem necítil, co vaří sousedi. Ucpu je, ty průduchy, doufám, že to těm architektům z 50. let nepřekazí jejich super vize o moderním bydlení.

Kdyby mi to někdo vysvětlil, k čemu ty průduchy jsou, tak bych byl mu vděčnej, protože jsem si všiml, že člověka rozčiluje hlavně to, co nechápe, ale uklidní se, když pochopí důvod. Jinak snad igelit a lepící páska to vyřeší, smrad už nebude a já nebudu muset řešit Proč.

Co já bych dal za spálenou večeři. My máme pod sebou invalidního důchodce se sníženou pohyblivostí a tím pádem i ztíženou hygienou a navíc i hluchýho, takže nemusíme ani pouštět televizi. :lol:
  • 0

#470 ypres_bass

ypres_bass

Obchodník zbožím prošlým

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice

Publikováno 21 listopad 2010 - 13:08:07

dej si měsíc na kolejích... budeš rád za to co máš
  • 0

#471 Gorgi

Gorgi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 780 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2010 - 15:35:19

Kurňa, já si vždy myslel že fricové neubránili svůj vzdušný prostor dík americké převaze, a ono to bylo proto, že gorgiho dědečekjim to sabotoval :oops: :!: :(

:) hříchů máme na svědomí dost...od oddané služby za krále.císaře na Piavě po prastrýcovo angažmá jako majora italské armády někde mezi Charkovem a Stalingradem...ale dědeček u toho verglu sloužil až po válce...měli jsme totiž ve výzbroji všelicos co nám tu zbylo po Wehrmachtu a Luftwaffe - otec zase sloužil v 80.letech u 15cm houfnic tažených OT Hackel...a druhý dědeček se občas proletěl Heinkelem He-111
  • 0

#472 Gorgi

Gorgi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 780 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2010 - 15:36:01

koňové!

záleží na tom kolik je neteři let... :!:

17, jen s takovou drobností, že v půlce zvětšování si vzala telefon a začala brouzdat po Facebooku, takže už má zákaz :oops:

jo, facebook bych jí taky zakázal...ale 17...to je krásný věk :(
  • 0

#473 tess_red

tess_red

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 1 175 příspěvků(y)
  • LocationLitoměřice; občas Ludvíkov u Velké Bíteše
Reputace: 240

Publikováno 21 listopad 2010 - 16:04:30

Co já bych dal za spálenou večeři. My máme pod sebou invalidního důchodce se sníženou pohyblivostí a tím pádem i ztíženou hygienou a navíc i hluchýho, takže nemusíme ani pouštět televizi. :!:

Téda ten důchodce je horší, hned se cítím doma lépe. Tak to mi máme za souseda Intr. Takže mládež nám dělá bordel. Sousedíme zdí a terasou, na které stále vysedávají, plkají, hlasitě se chechtají, odpadky odhazují na terasu (obaly od toho, co tam snědí nebo vypijí a nedopalky cigaret), takže jakmile zafouká, máme to na terase my a můžeme uklízet. :oops: Ale už jsou klidnější, ten první rok to bylo na blázinec. Nebo jsme si zvykli?
  • 0

#474 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)
Reputace: 255

Publikováno 21 listopad 2010 - 17:06:03

tak to zřejmě sloužili s mým dědečkem společně :oops:
  • 0

#475 Gorgi

Gorgi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 780 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2010 - 17:12:10

tak to zřejmě sloužili s mým dědečkem společně :!:

:oops:
  • 0

#476 ryunin

ryunin

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 696 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2010 - 17:27:09

Co já bych dal za spálenou večeři. My máme pod sebou invalidního důchodce se sníženou pohyblivostí a tím pádem i ztíženou hygienou a navíc i hluchýho, takže nemusíme ani pouštět televizi. :!:

Téda ten důchodce je horší, hned se cítím doma lépe. Tak to mi máme za souseda Intr. Takže mládež nám dělá bordel. Sousedíme zdí a terasou, na které stále vysedávají, plkají, hlasitě se chechtají, odpadky odhazují na terasu (obaly od toho, co tam snědí nebo vypijí a nedopalky cigaret), takže jakmile zafouká, máme to na terase my a můžeme uklízet. :oops: Ale už jsou klidnější, ten první rok to bylo na blázinec. Nebo jsme si zvykli?

To je jak s tím vtipem jak Roubíček si stěžuje Kohnovi, že doma není k hnutí a Kohn mu poradí, aby si domů nastěhoval slepice atd.

No jo, ale k čemu jsou ty průduchy? Jdu to vygooglovat.
  • 0

#477 ryunin

ryunin

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 696 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2010 - 17:39:04

To je jak s tím vtipem jak Roubíček si stěžuje Kohnovi, že doma není k hnutí a Kohn mu poradí, aby si domů nastěhoval slepice atd.

Ha tak to má prej odvádět pachy a zkažený vzduch z nevětraných místností jako wc a koupelna. Ale nějak to nefunguje, protože mi to naopak přivádí prachy a zkažený vzduch od sousedů. Pořád ale nechápu, proč to v moderních bytech není. Přitom tam jsou taky nevětraný koupelny a WC.
  • 0

#478 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!

Publikováno 21 listopad 2010 - 17:43:01

Kurňa, já si vždy myslel že fricové neubránili svůj vzdušný prostor dík americké převaze, a ono to bylo proto, že gorgiho dědečekjim to sabotoval :oops: :!: :(

:-) hříchů máme na svědomí dost...od oddané služby za krále.císaře na Piavě po prastrýcovo angažmá jako majora italské armády někde mezi Charkovem a Stalingradem...ale dědeček u toho verglu sloužil až po válce...měli jsme totiž ve výzbroji všelicos co nám tu zbylo po Wehrmachtu a Luftwaffe - otec zase sloužil v 80.letech u 15cm houfnic tažených OT Hackel...a druhý dědeček se občas proletěl Heinkelem He-111

Některé hříchy máme společné. Tedy minimálně ten první, piavský(možná i ten flakový, dědánek byl pár let po válce rovněž dělostřelec, ale z čeho bouchal, to nevím). Zato si pamatuju historku, jak mu za trest dali učit jakési východoslovenské cigány, kteří uměli jen maďarsky a navíc blbě. My jsme totiž v rodině byli všichni kulaci, revanšisti a bůhví co ještě. Zkrátka a dobře, nemáš se za co stydět, bral bych to spíš jako důvod k hrdosti 8-) :)
  • 0

#479 Mamiak

Mamiak

Hrabě kydoň

• Registrovaní
  • PipPipPipPip
  • 4 416 příspěvků(y)
Reputace: 255

Publikováno 21 listopad 2010 - 21:18:57

ploci, gorgi.... vždycky sem věděl, že tu sem zrovna s váma bratři v dobrý společnosti, ale teď sem si jistej. to není náhoda!
  • 0

#480 Gorgi

Gorgi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 780 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2010 - 23:10:26

Co já bych dal za spálenou večeři. My máme pod sebou invalidního důchodce se sníženou pohyblivostí a tím pádem i ztíženou hygienou a navíc i hluchýho, takže nemusíme ani pouštět televizi. :-)

Téda ten důchodce je horší, hned se cítím doma lépe. Tak to mi máme za souseda Intr. Takže mládež nám dělá bordel. Sousedíme zdí a terasou, na které stále vysedávají, plkají, hlasitě se chechtají, odpadky odhazují na terasu (obaly od toho, co tam snědí nebo vypijí a nedopalky cigaret), takže jakmile zafouká, máme to na terase my a můžeme uklízet. :!: Ale už jsou klidnější, ten první rok to bylo na blázinec. Nebo jsme si zvykli?

já to znám ve verzi Kohn, rabín a kůň
  • 0

#481 Bret3

Bret3

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 971 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Brno
Reputace: 9

Publikováno 22 listopad 2010 - 07:29:24

Ha tak to má prej odvádět pachy a zkažený vzduch z nevětraných místností jako wc a koupelna. Ale nějak to nefunguje, protože mi to naopak přivádí prachy a zkažený vzduch od sousedů. Pořád ale nechápu, proč to v moderních bytech není. Přitom tam jsou taky nevětraný koupelny a WC.

Přečetl jsem si to tady až teď, ale jen tak pro zajímavost ryunine: Je to i v moderních bytech, jen je to trochu líp vyřešený. (Ono totiž záchody, kuchyně, koupelny atd. uvnitř dispozice musí mít vyřešenou výměnu vzduchu podle hygienické vyhlášky, jinak by to neprošlo při stavebním řízení.)V systému je něco, co funguje jako zpětný klapky a filtr zároveň (teda nejsem si jistej, jak se tomu říká ve vzduchotechnice :!: ) - no a podle toho, jak moc se na stavbě šetřilo to funguje buď tak, že tvůj dojem je ten, že vše větrá a nic nesmrdí, nebo prostě cítíš, co kdo pod tebou (a občas i nad tebou) vaří. Něco jde instalovat i dodatečně. Prostým ucpáním si dost pravděpodobně dost naběhneš a velmi rychle zjistíš, kolik vzduchu se ti díky těm průduchům v bytě vymění aniž bys o tom věděl. Ona taková plíseň z vlhkosti v koupelně není ni příjemnýho. Mimochodem na vzduchotechniku je nepletu-li se expert Standa, nech s poradit.
  • 0

#482 Lukas_87

Lukas_87

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 730 příspěvků(y)
  • LocationLondyn, UK
Reputace: 62

Publikováno 22 listopad 2010 - 10:35:05

foukej do průduchů vlastní smrad, dokud ten sousedův nepřebiješ...
  • 0

#483 taz

taz

Tlampač (grafoman)

• Administrators
  • 1 255 příspěvků(y)
  • LocationLiberec
Reputace: 214

Publikováno 22 listopad 2010 - 11:53:40

Tak nevim, bud jsem levy a na fomu ve svitku jeste prilis mlady...ale uz nikdy neudelam takovou chybu abych na to fotil dulezite veci! Vazne me zlobi ty tecky vypadane emulze a nejake podivne fleky...v krajine by to snad videt ani nebylo, no na ciste bilem pozadi celkem je...A krouti se to tak, ze jsem to ani pod sklo na kontakty nedostal, moje nervy! Mozna to chce jen odladit a szit se s tim, ale ja uz na to KASLU! :evil: Zlata delta stovka, s tou nebyl nikdy problem...

To jsou ty uživatelský zkušenosti, já mám FOMU vždy úplně rovnou, nekroutí se ani trošku. Teď kde je pravda B)
  • 0

#484 kony

kony

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 483 příspěvků(y)
Reputace: 7

Publikováno 22 listopad 2010 - 16:53:23

Prosím o minutu ticha za 20 barevných printů , které mi předvčerem zvládl zlikvidovat fotr během dvou sekund vylitím technického lihu do složky . Samozřejmě fotky nerozložil , aby se usušily , to by se nic nestalo . Nechal je slepené ve složce a dnes mě čekalo velmi mile překvapení ve podobně znehodnocených 10 hodin mé práce obřími oranžovými fleky !!!

Jo luzji , sorry , ale tak jak sem ti právě chtěl zabalit printy , tak si ještě chvíli počkaš , budu muset a) koupit další papíry neb došly , B) zrecyklovat fotra a pokusit se ho přitom nezabít , c) pokusit se nedostat do bohnic ! :evil:

Od rána den na ho*no , ale tohle mě fakt dorazilo !
  • 0

#485 Jirinol

Jirinol
  • Guests

Publikováno 22 listopad 2010 - 17:10:13

to Kony:
a) jestlipak držíš taky minutu ticha při znehodnocení práce pradlenek při mapování prostěradel...
8-O do Šternberka to máš blíž a je tam hezčí prostředí
c) v životě přijdou ještě chvíle těžších "dorazů", tak tohle ber s úsměvem
8-)
  • 0

#486 ryunin

ryunin

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 696 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2010 - 18:39:40

Přečetl jsem si to tady až teď, ale jen tak pro zajímavost ryunine: Je to i v moderních bytech, jen je to trochu líp vyřešený. (Ono totiž záchody, kuchyně, koupelny atd. uvnitř dispozice musí mít vyřešenou výměnu vzduchu podle hygienické vyhlášky, jinak by to neprošlo při stavebním řízení.)V systému je něco, co funguje jako zpětný klapky a filtr zároveň (teda nejsem si jistej, jak se tomu říká ve vzduchotechnice 8-) ) - no a podle toho, jak moc se na stavbě šetřilo to funguje buď tak, že tvůj dojem je ten, že vše větrá a nic nesmrdí, nebo prostě cítíš, co kdo pod tebou (a občas i nad tebou) vaří. Něco jde instalovat i dodatečně. Prostým ucpáním si dost pravděpodobně dost naběhneš a velmi rychle zjistíš, kolik vzduchu se ti díky těm průduchům v bytě vymění aniž bys o tom věděl. Ona taková plíseň z vlhkosti v koupelně není ni příjemnýho. Mimochodem na vzduchotechniku je nepletu-li se expert Standa, nech s poradit.

tak dík, už tomu začínám rozumět, taky se mi zdá, že v moderních bytech je to nějak vyřešený - nědke sem navíc četl, že sousedi plyny z digestoře vyvedli rovnou do těch větracích šachet či co, takže to pak způsobilo ten pach z vaření, ale zeptám se standy
  • 0

#487 Gorgi

Gorgi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 780 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2010 - 00:59:58

Prosím o minutu ticha za 20 barevných printů , které mi předvčerem zvládl zlikvidovat fotr během dvou sekund vylitím technického lihu do složky . Samozřejmě fotky nerozložil , aby se usušily , to by se nic nestalo . Nechal je slepené ve složce a dnes mě čekalo velmi mile překvapení ve podobně znehodnocených 10 hodin mé práce obřími oranžovými fleky !!!

Jo luzji , sorry , ale tak jak sem ti právě chtěl zabalit printy , tak si ještě chvíli počkaš , budu muset a) koupit další papíry neb došly , 8-O zrecyklovat fotra a pokusit se ho přitom nezabít , c) pokusit se nedostat do bohnic ! 8-)

Od rána den na ho*no , ale tohle mě fakt dorazilo !

klid. jde o houby.

co bys řekl takovému pěknému emailu, že Tvoje kolegyně z bývalé práce zemřela ve 30-ti letech na infarkt. 3 měsíce po svatbě...
  • 0

#488 dubraro

dubraro

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 2 468 příspěvků(y)
  • LocationHavířov
Reputace: 303

Publikováno 23 listopad 2010 - 07:30:43

co bys řekl takovému pěknému emailu, že Tvoje kolegyně z bývalé práce zemřela ve 30-ti letech na infarkt. 3 měsíce po svatbě...

"Panská smrt"?
To bych jí leda záviděl...
  • 0

#489 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!

Publikováno 24 listopad 2010 - 13:53:23

Mě stve, že jsem opět nevydržel, vypil litr podmáslí a posral se jak dlouho ne :lol:
  • 0

#490 kelfik

kelfik

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 073 příspěvků(y)
  • LocationOstrov u Macochy
Reputace: 86

Publikováno 24 listopad 2010 - 14:02:34

Mě stve, že jsem opět nevydržel, vypil litr podmáslí a posral se jak dlouho ne :lol:

Tak to já nemusím ani to podmáslí, má částečně vykuchaná střeva mě prohání vcelku pravidelně a v nejméně vhodný okamžik. :lol:
  • 0

#491 ryunin

ryunin

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 696 příspěvků(y)

Publikováno 24 listopad 2010 - 14:04:44

když už jsem dostal dobrou radu, ale to nemyslím ironicky, opravdu dobrou radu ohledně větrání koupelny, rád bych se ještě zeptal, jestli nemáte někdo problém s plastovými okny, kde gumový těsnění netěsní a kondenzovaná voda uvnitř okna tou gumou vytéká ven a kape na ze'd - nemám tam ještě parapet - tam bude asi brzo plíseň - okna jsou asi šmejd a ta firma, co to dělala, už neexistuje... asi to vyřeší plastový parapet, ten nezplesniví - nejsem si jist, jestli uvnitř plastovýho okna se vůbec má vytvářet ta kondenzace
  • 0

#492 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!

Publikováno 24 listopad 2010 - 14:16:11

To je tak, když na sebe člověk nechá sáhnout lékaře. Mimochodem, jak se má kačer? :lol:

Doplňuji pro ostatní - nejsilnější zážitky jsou, když si do podmáslí kápnete v komoře ustalovač. To potom zažijete nevýdané :lol:
  • 0

#493 Jirinol

Jirinol
  • Guests

Publikováno 24 listopad 2010 - 14:19:56

To potom zažijete nevýdané :lol:

tak to jsem ještě nezažil.
  • 0

#494 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!

Publikováno 24 listopad 2010 - 14:27:51

To se dá vysvětlit dvěma způsoby - buďto nepiješ v komoře podmáslí, anebo nejsi prase jako já a dáváš pozor, co ti kape do hrnku. Každopádně si musím dávat větší pozor, bělič z látky, o níž se nesmí hovořit, by byl horší...
  • 0

#495 Jirinol

Jirinol
  • Guests

Publikováno 24 listopad 2010 - 14:46:20

a třetí způsob? :lol:
  • 0

#496 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!

Publikováno 24 listopad 2010 - 14:54:48

Domnívám se, že jedno nebo druhé sedí na každého...
  • 0

#497 Snek

Snek
  • Guests

Publikováno 24 listopad 2010 - 14:54:51

a třetí způsob? :lol:

nebo máš v komoře připravenej kalíšek se slivovicou, která funguje jako protilátka v případě, že jsi prase a lemcáš podmáslí s běličem :lol: ale to pak jde vrchem-spodem zároveň. :lol:
  • 0

#498 Jirinol

Jirinol
  • Guests

Publikováno 24 listopad 2010 - 15:04:06

a to by vysvětlovalo i to nevýdané (pardon) :lol: :lol: :lol:
normálně bych to přešel, ale v tomto kontextu mě to pobavilo, sorry :lol:
  • 0

#499 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 153 příspěvků(y)
  • LocationValachy!

Publikováno 24 listopad 2010 - 15:19:31

Já jsem idiot. A to si říkám, co jsem napsal špatně... Tak jsem tě alespoň pobavil, no. Věř konečně, že po takovém zážitku ztrácí pravopis na významu...
  • 0

#500 Jirinol

Jirinol
  • Guests

Publikováno 24 listopad 2010 - 15:32:56

Jestli má podmáslí s ustalovačem, kromě těch projímavých, i účinky podobné jako absinth, tak bych moc pravidelnou a hojnou konzumaci nedoporučoval. :lol:
  • 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních