Hmm, tady to bylo divoké. Obdarování tvorbou neshledávám úplatkem a u lovení krytky mezi prkny je patrně nejdůležitější pivo, protože bez něho by to vyndat nešlo. Já nejčastěji lovím krytky po kapsách, protože nevím, v které zrovna jsou. I když jsem léta naučený, že patří do levé zadní kapsy u kalhot, vždycky ji pak najdu v nějaké jiné. Ale to až po pivu, do té doby ji nemám.
Potěšilo mne, že ačkoli slunce vytvořilo latentní obraz tílka na mém těle, podařilo se dodatečnou expozicí těla bez tílka vyrovnat vysoké rozdíly mezi jasy a stíny a jsem teď celý červený a ne červenobílý. V podstatě se jedná o nadržování a vykrývání. A vlastně jde svým způsobem i o fotogram Potěšily mne mezikruhy a makroblesk. Potěšil mne Rodinal, který mi 1:100 metódou stand dává vyrovnané negativy kontrastních scén. Potěšil mne Zenit, který neotevřel dveře při založeném filmu. Potěšil mne leštič do myčky, který funguje, jako smáčedlo. Potěšilo mne, že když nešel nacpat film do cívky, stačilo ji umýt a vykartáčovat a nechat uschnout. Těší mne teď asi hodně věcí... I to pivo mne nechalo, abych ho vypil.