Publikováno 30 July 2020 - 19:14:37
S těmi nájemníky, mě to mile překvapilo. Zprvu jsem si myslel, že tím začnu a tím taky skončím. Ale nakonec 100%.
Uvidíme jak to nakonec bude vypadat.
O víkendu jsem už koupil (náhodou) dva stejné, pevné retro stoly (100x70cm), dále velkou šatní skříň na sušení filmů, je tam i oddělený prostor s poličkama na serepetičky, u popelnic jsem si vybral ze 4 ikea polic tu nejlepší cca 1,5mx30cm, malou ledničku mám, jen mikrovlnku koupím. V té prádelně jsou dvě vany/kádě. Tu jednu rozbiju a vyhodím, ona je už ve špatném stavu, hodně prasklin a tu druhou, nad kterou mám tu vodovodní baterii, tu budu používat, má rozměry cca šířka 70cm, délka 90cm, hloubka 58cm. Ještě mi tam dají lepší dveře. Jako první budou mříže na okno a dveře - snad na šrotišti něco bude.
To, že jsem neměl ten prostor mě hodně brzdilo v analogové tvorbě, hlavně pozitivní proces. Takhle to bude konečně, tak jak chce asi každý, kdo propadl filmové fotografii, myslím tím celý proces po finální zvětšeninu, či kontakt.
Jinak vše mám -Magnifax 4, velký malý kondenzor, Componon S 100 a 50mm (ty si budu raději brát domů), misky, kleště, červené světlo, spínací hodiny, skleněné tabule na vypínání fotek...